نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
haji نوشته است: مهندس حمید گرامی لطفا در مورد ماسفتی که این دوستمون میگن بفرمایید نظرتون چیه؟ طبق اعلام نتیجه ای که دوستمون فرمودن قاعدتا نباید مشکلی وجود داشته باشه. این ماسفت هم ولتاژش بالاست و هم Rds پایینی داره و تحت فشار خیلی دیرتر داغ میکنه. اما در خصوص اینکه 20 درصد برد بیشتر داشته باشه من شک دارم. چون اصولا هر ماسفتی با یک مجموعه از تنظیمات دستگاه به حداکثر کارایی میرسه. لذا تست با تنظیمات یکسان اصلا کار صحیحی نیست. برای مقایسه باید بهترین تنظیمات رو برای هر ماسفت بطور جداگانه پیدا کرد و در نهایت با هم مقایسه کرد. اگر در چنین شرایطی واقعا 20 درصد برد بیشتر حاصل بشه نتیجه خیلی خوبیه. البته توجه داشته باشین به همین میزان هم ثبات پایین میاد و فقط تحت شرایط خیلی مطلوب میشه از این اضافه برد بهره برد.
|
سه شنبه 12 آبان1394 - 2:52pm |
|
 |
milad7
کاربر حرفه ای
|
دوستان اینم اعداد سگانه. 
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 12 آبان1394 - 8:05pm |
|
 |
123456987
تاریخ عضویت: دوشنبه 15 تیر1394 - 5:06pm پست: 35 محل اقامت: پشت مانیتور
|
سلام مهندس حمید من منظورم از بزرگ شدن ال سی دی برای اون قسمت میتر بود تا بیشتر شبیه لورنز بشه اما بازم صلاح کارباشماست مهندس استفاده از قطعات smdخازنها و مقاومت ها بنظر شما تاثیری توکیفیت داره؟اگه داره امکان داره pcb smd هم بزارید تشکر 
|
سه شنبه 12 آبان1394 - 8:14pm |
|
 |
milad7
کاربر حرفه ای
|
مهندس جان من برای این ماسفت از پهنای پالس 250 استفاده میکنم ولی با ماسفت 840 پهنای پالس 150. چون قبلا فرموده بودید برای ماسفت 1000 ولتی باید پهنای پالس 100 تا بیشتر باشه تا از حداکثر قدرتش استفاده بشه. 
|
سه شنبه 12 آبان1394 - 8:16pm |
|
 |
کر بختیاری
|
کر بختیاری نوشته است: با سلام خدمت استاد حمید بزرگوار، من چند شب پیش جایی رو سنس داشتم با لوپ یک متری که یه جا عدد تفکیک 20 بود و یه جای دیگه هم 80 و میتر سنس هم بین عدد 40 تا 80 بود، ولی دیشب رفتم محل برای تایید نهایی و کندن که متاسفانه نمیدونم دستگاه چش شده، دیلی لوپ رو 53 میشناسه، و اعداد سه گانه هم به ترتیب 700_800_800 بودند و دیگه اونجا هیچ سنسی نداشتم، با لوپ پنجاه خاستم امتحان کنم که تا وصل کردم کویل ارور میداد، دستگاه رو باز کردم ولی متوجه سوختگی و تغییری نشدم، میشه لطفا منو راهنمایی کنید، با تشکر فراوان با سلام و خسته نباشید، کسی نیست من رو کمک کنه؟
|
سه شنبه 12 آبان1394 - 9:58pm |
|
 |
sasanasadi
کاربر فعال
|
با سلام دوستان اگه تجربه کار با دستگاه رو توی هوای بارونی وزمین خیس دارن ماروبی بهره نذارن ممنون
|
چهارشنبه 12 آبان1394 - 1:33am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
کر بختیاری نوشته است: کر بختیاری نوشته است: با سلام خدمت استاد حمید بزرگوار، من چند شب پیش جایی رو سنس داشتم با لوپ یک متری که یه جا عدد تفکیک 20 بود و یه جای دیگه هم 80 و میتر سنس هم بین عدد 40 تا 80 بود، ولی دیشب رفتم محل برای تایید نهایی و کندن که متاسفانه نمیدونم دستگاه چش شده، دیلی لوپ رو 53 میشناسه، و اعداد سه گانه هم به ترتیب 700_800_800 بودند و دیگه اونجا هیچ سنسی نداشتم، با لوپ پنجاه خاستم امتحان کنم که تا وصل کردم کویل ارور میداد، دستگاه رو باز کردم ولی متوجه سوختگی و تغییری نشدم، میشه لطفا منو راهنمایی کنید، با تشکر فراوان با سلام و خسته نباشید، کسی نیست من رو کمک کنه؟ مدار شما قطعا دچار اشکالی شده. در این موارد معمولا معیوب شدن خازنها چنین مشکلاتی رو پیش میاره. اول از همه خازن 12 رو چک کنین.
|
چهارشنبه 12 آبان1394 - 3:03am |
|
 |
meisam121
|
استاد حمید عزیز سلام و خسته نباشید استاد . استاد ایا میتونیم بایه تیکه سیم هیت سنک رو به منفی مدار وصل کنیم برای کاهش نویز بازم از زحمات شما متشکرم واقعا خیلیی اقایی استاد 
|
چهارشنبه 13 آبان1394 - 11:19am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. اگر منظور هیت سینک 7812 باشه ؛ چون بدنه رگولاتور خودش زمین هست نیازی به این کار نیست. اما در مورد ماسفت این کار فقط در صورتی امکانپذیره که بنده ماسفت رو از هیت سینک عایق کرده باشین! وگرنه اتصالی بوجود میاد. چون تیغه فلزی ماسفت زمین مدار نیست. در هر صورت تاثیر چنین کاری جزئی هست و نویزی که روی مدار یا هیتسینک میفته اصلا قابل مقایسه با نویزی که از طریق لوپ وارد مدار میشه نیست.
|
چهارشنبه 13 آبان1394 - 1:05pm |
|
 |
ruler
کاربر فعال
|

mhak نوشته است: ruler نوشته است: سلام خدمت دوستان و مهندس حمید عزیز دوستان عزیزی که تجربه دارن و همینطور عزیزانی که شواهد علمی قوی دارن در مورد ساخت لوپ مربع ۱*۱ و همینطور ۲*۲ لطف کنن کمک کنن.از نظر فنی چند دور سیم با چه نمره ای بهترین عملکرد رو داره؟ باید عرض کنم که در دفینه یابی و کاوش واقعی لوپ های ۱*۱ و ۲*۲ بیشترین کارایی رو دارن (وقتی هدف سطح مقطع قابل قبولی داره) ، در صفحات قبل مهندس فرمودن که دیلی ۱۶ برای لوپ ۱*۱ کم هست.استاندارد چیه دوستان؟ ب[size=150]ا یک لوپ ۲ در ۲ میشه فلزاتی به اندازه تن ماهی و کنسرو(که خیلی رو اعصابن  ) اصلا سنس نشن[/size]؟ دوستان لطف کنید راهنمایی کنید.براتون آرزوی بهترین ها رو دارم  دوست عزیز میگم مگه دفینه ای که شما میخواین دربیارین چه اندازه ایه که میخواین به اندازه ی کنسرواشو دستگاه نگیره و حذف کنه  شما اگه بتونین با تنظیمات خاصی اون قوطی کنسروارو حذف کنین تنها چیزی که میتونین سنس کنین یه در فلزی بزرگ خواهد بود که اونم توی عمق کم و به صورت عمودی باید قرار داشته باشد  سلام محک جان، دوست گرامی. خدمت شما عرض کنم که اگر نسخه ای در کار باشه معمولا هدف سطح مقطع قابل توجهی داره و عمقش هم کم نیست.برای همین ظروریه که اهداف کوچیک در این مواقع حد المقدور سنس نشن.به نظر من تمام سایز های مختلف لوپ ها برای کار در جاهای مختلف بید در دسترس باشه.مثلا واسه قبر به نظر من بهترین لوپ همون ۶۰ عنکبوتی هست.ولی وقتی شما میدونی هدفت ۲ تا خمره در عمق ۴ متری هست اونوقت قضیه فرق میکنه دوست من.موفق و سربلند باشید 
|
چهارشنبه 13 آبان1394 - 2:49pm |
|
 |
|