انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 26 اردیبهشت1404 - 9:37am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1434 , 1435 , 1436 , 1437 , 1438 , 1439 , 1440 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان قیمت خرید این ماسفت طبق فاکتور فروش 15 هزار تومنه. پس مواظب فروشنده ها عزیز باشید یه وقت پول هیکلشو ازتون نگیرند :D

سه شنبه 11 آبان1394 - 1:10am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام
امروز بالاخره لوپ رو هم ساختم .
یک لوپ 60 که کلیه فوت فن هایی که براش نوشته بودن اجرا کردم
با سیم افشان 1*1 قطر داخلی 47 با 19 دور سیم که بینشون 1 میل هم فاصله دادم
به مدار وصل کردم و با دیلی 16 شناخته شد
اما مشکلی که دارم اعداد سه گانه ام اینطوره
130 و 350 و 500
آپآمپو هم عوض کردم تقریبا اینطوری بود.
یک سینی 50 رو با حساسیت 8 توی 160 سانتی و با حساسیت 18 توی 2 متری سنس میکنه
نمیدونم مشکل از کجاست
لطفا راهنمایی کنین.
در ضمن صدای خروجی هم کمه.
یبار برای روشن کردنش وصل کردم به شارژر لپ تاپ یه بویی اومد و سریغ قطعش کردم
مدارو چک کردم به ظاهر که هیچ قطعه ای نسوخته
ممکنه کمک کنین تا ایراد رو پیدا کنم
کلافه م کرده
ممنون از همه تون

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

سه شنبه 11 آبان1394 - 1:59am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hajime نوشته است:
1426539 نوشته است:
ruler نوشته است:
سلام خدمت دوستان و مهندس حمید عزیز @};-
دوستان عزیزی که تجربه دارن و همینطور عزیزانی که شواهد علمی قوی دارن در مورد ساخت لوپ مربع ۱*۱ و همینطور ۲*۲ لطف کنن کمک کنن.از نظر فنی چند دور سیم با چه نمره ای بهترین عملکرد رو داره؟ باید عرض کنم که در دفینه یابی و کاوش واقعی لوپ های ۱*۱ و ۲*۲ بیشترین کارایی رو دارن (وقتی هدف سطح مقطع قابل قبولی داره) ، در صفحات قبل مهندس فرمودن که دیلی ۱۶ برای لوپ ۱*۱ کم هست.استاندارد چیه دوستان؟ با یک لوپ ۲ در ۲ میشه فلزاتی به اندازه تن ماهی و کنسرو(که خیلی رو اعصابن X( ) اصلا سنس نشن؟ دوستان لطف کنید راهنمایی کنید.براتون آرزوی بهترین ها رو دارم @};- @};- @};- @};-

دوست عزیز برای لوپ 1متری بهترین سیم موجود سیم افشان 1×1 زرکابل کرمان هست که من ازش استفاده کردم وخیلی راضیم البته من برای پایین اوردن ظرفیت خازنی لوپ روی سیمها رو روکش نخی که به روکش روده ای معروفه کشیدم که از مغازه های سیم پیچی میتونین تهیه کنین و تعداد ده دور هم لازمه که به ظرفیت مناسب برسه و از لوله پلیکا 1اینچی و چهارتا زانویی و یه دونه سه راهی میتونین بهره ببرین و برای سیم رابط هم میتونین از دو رشته سیم افشان نمره یک که به دور هم تابیده شده استفاده کنید که از قدرت مدارتون کاسته نشه.برای لوپ 2 متری هم میتونین از هفت دور سیم افشان 1.5 استفاده کنید.

اساتید محترم

کوچکترین فلزی که با لوپ های بزرگ مثل 1.5*1.5 و 2*2 سنس میشه چه ابعادی دارن?

دوست عزیز فلزات کوچک ممکنه وقتی وسط کویل قرار میگیرن قابل سنس نباشن اما وقتی زیر کناره های فرم قرار میگیرن توسط دستگاه سنس میشن البته این موردی که شما مد نظرتون هست بسته به فاصله ی کویل تا فلز و تنظیمات سیستم شما داره

سه شنبه 11 آبان1394 - 2:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ruler نوشته است:
سلام خدمت دوستان و مهندس حمید عزیز @};-
دوستان عزیزی که تجربه دارن و همینطور عزیزانی که شواهد علمی قوی دارن در مورد ساخت لوپ مربع ۱*۱ و همینطور ۲*۲ لطف کنن کمک کنن.از نظر فنی چند دور سیم با چه نمره ای بهترین عملکرد رو داره؟ باید عرض کنم که در دفینه یابی و کاوش واقعی لوپ های ۱*۱ و ۲*۲ بیشترین کارایی رو دارن (وقتی هدف سطح مقطع قابل قبولی داره) ، در صفحات قبل مهندس فرمودن که دیلی ۱۶ برای لوپ ۱*۱ کم هست.استاندارد چیه دوستان؟ ب[size=150]ا یک لوپ ۲ در ۲ میشه فلزاتی به اندازه تن ماهی و کنسرو(که خیلی رو اعصابن X( ) اصلا سنس نشن[/size]؟ دوستان لطف کنید راهنمایی کنید.براتون آرزوی بهترین ها رو دارم @};- @};- @};- @};-

دوست عزیز میگم مگه دفینه ای که شما میخواین دربیارین چه اندازه ایه که میخواین به اندازه ی کنسرواشو دستگاه نگیره و حذف کنه :D شما اگه بتونین با تنظیمات خاصی اون قوطی کنسروارو حذف کنین تنها چیزی که میتونین سنس کنین یه در فلزی بزرگ خواهد بود که اونم توی عمق کم و به صورت عمودی باید قرار داشته باشد :D

سه شنبه 11 آبان1394 - 2:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Mojtaba195 نوشته است:
سلام
امروز بالاخره لوپ رو هم ساختم .
یک لوپ 60 که کلیه فوت فن هایی که براش نوشته بودن اجرا کردم
با سیم افشان 1*1 قطر داخلی 47 با 19 دور سیم که بینشون 1 میل هم فاصله دادم
به مدار وصل کردم و با دیلی 16 شناخته شد
اما مشکلی که دارم اعداد سه گانه ام اینطوره
130 و 350 و 500
آپآمپو هم عوض کردم تقریبا اینطوری بود.
یک سینی 50 رو با حساسیت 8 توی 160 سانتی و با حساسیت 18 توی 2 متری سنس میکنه
نمیدونم مشکل از کجاست
لطفا راهنمایی کنین.
در ضمن صدای خروجی هم کمه.
یبار برای روشن کردنش وصل کردم به شارژر لپ تاپ یه بویی اومد و سریغ قطعش کردم
مدارو چک کردم به ظاهر که هیچ قطعه ای نسوخته
ممکنه کمک کنین تا ایراد رو پیدا کنم
کلافه م کرده
ممنون از همه تون

دوست عزیز احتمالا داخل خونه یا نزدیک اشیای فلزی تست کردی. لوپهای بالاتر از 25 داخل خونه نمیشه تست گرفت. شما بهتره در یه محیط باز و دور از فلزات امتحان کنید

در ضمن دیلی لوپتونم یه مقدار پایینه. وقتی 1 میل فاصله گذاشتی کمی باید تعداد دورشو هم بیشتر میکردید. یه نگاه به ظرفیتش بنداز :-?

سه شنبه 12 آبان1394 - 8:40am

milad7 نوشته است:
اینم عکسش :D یکمی بزرگه ولی عالی جواب میده :-BD

سلام
میلاد جان قبلا از چه ماسفتی استفاده میکردی؟ چه تستهایی با این شماره گرفتی؟

سه شنبه 12 آبان1394 - 9:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نقل قول:
ممنون بهرام جان. تو فروشگاهای اینترنتی که نتونستم پیدا کنم. خودمم تهران نیستم یکی از دوستانم که اونجاست زحمتشو کشید و بعد از کلی گشتن تونست پیدا کنه. ولی دوستانی که تهران هستند مطمنا خیلی راحت میتونند تو جمهوری پیدا کنند @};-

دست شما درد نکنه و همچنین دوست عزیزماهک جان @};-

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

سه شنبه 12 آبان1394 - 1:47pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس حمید گرامی لطفا در مورد ماسفتی که این دوستمون میگن بفرمایید نظرتون چیه؟

سه شنبه 12 آبان1394 - 2:18pm
مدیر سایت
مدیر سایت

milad7 نوشته است:
بهرام نوشته است:
milad7 نوشته است:
با سلام خدمت مهندس حمید عزیز و دوستان خوب انجمن فلزجو. دوستان بنده با مشورت مهندس حمید عزیز از یک ماسفت 1000 ولتی با شماره APT10050LVR با اهم 0.5 استفاده کردم که خداروشکر هم تفکیکش درست کار میکنه و هم حذف آهنش. و علاوه بر اینها 20 درصد به برد دستگاه اضافه شد. و همچنین در پهنای پالس بالا هم مدار کاملا با ثبات کار میکنه و میتر منفی هم ندارم و ماسفت بهیچ عنوان داغ نمیکنه. دوستانی که از لوپهای بزرگ با اهم پایین استفاده میکنند پیشنهاد میکنم از این ماسفت استفاده کنند که بسیار تاثیر گذاره. مهندس جان از لطفتون سپاسگذارم @};- @};- @};- @};-

خیلی خوب وعالیه دوست عزیز تبریک میگم.حالا این قطعه رو از کدوم فروشگاه تهیه کردین متشکر

ممنون بهرام جان. تو فروشگاهای اینترنتی که نتونستم پیدا کنم. خودمم تهران نیستم یکی از دوستانم که اونجاست زحمتشو کشید و بعد از کلی گشتن تونست پیدا کنه. ولی دوستانی که تهران هستند مطمنا خیلی راحت میتونند تو جمهوری پیدا کنند @};-

عزیزان مهم رنج سه عدد دیباگ دوم هست ! A B C باید مناسب با اعداد اعلام شده مهندس حمید باشه اگر خیلی بیشتر باشه از میزان استاندارد مناسب نیست ! دوستمون لطف کنن این سه عدد رو اعلام کنن که با فشردن دو با کلید بالا به نمایش در میاد . منتظریم L-)

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 12 آبان1394 - 2:30pm
مدیر کل
مدیر کل

hajime نوشته است:

اساتید محترم

کوچکترین فلزی که با لوپ های بزرگ مثل 1.5*1.5 و 2*2 سنس میشه چه ابعادی دارن?

با لوپ 1.5 کوچکترین فلزی که در مرکز لوپ قابل سنس هست ابعادی در حد 8 در 8 سانت داره که این ابعاد برای لوپ 2 متری به 10 سانت میرسه. البته در مجاورت سیمهای لوپ کماکان حساسیت به فلزات کوچک وجود خواهد داشت که طبیعی هم هست و با فاصله بیشتر لوپ تا زمین این مساله هم برطرف میشه. فراموش نکنین در هر صورت لوپ هر چه بزرگتر باشه حین کاوش باید فاصله بیشتری تا زمین داشته باشه.

سه شنبه 12 آبان1394 - 2:45pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1434 , 1435 , 1436 , 1437 , 1438 , 1439 , 1440 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 282 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure