انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 26 اردیبهشت1404 - 8:37am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1433 , 1434 , 1435 , 1436 , 1437 , 1438 , 1439 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

alizarini007 نوشته است:
سلام خدمت مهندس حمید و دوستان عزیز
چند روز قبل جهت کاوش به یک مکان سرد رفتم و وقتی که دستگاه روشن کردم جهت کار، دستگاه حدود سه دقیقه ای هیچ عکس العملی نداشت نه سنس و نه صدا و حتی با نزدیک کردن فلز هم میتر حرکتی نداشت ولی فکر کنم پس از سه دقیقه و گرم شدن دستگاه به شرایط عادی کارکرد بازگشت حالا این معقوله حالتی عادی است یا اینکه ممکن هست قطعه ای اسیب دیده باشد و نیاز به تعویض داشته باشد؟
ممنونم

این مشکل برمیگرده به خطای حرارتی مقاومتهای 11 و 12 و آی سی lf 357 .اگه مقاومت 390 اهم 2وات 0.1٪ خطابتونید پیدا کنید که شک میدونم پیدا بشه و از آی سی lf157 اصلی استفاده کنید همه چی حله

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

دوشنبه 11 آبان1394 - 5:53pm
کاربر فعال
کاربر فعال

1426539 نوشته است:
ruler نوشته است:
سلام خدمت دوستان و مهندس حمید عزیز @};-
دوستان عزیزی که تجربه دارن و همینطور عزیزانی که شواهد علمی قوی دارن در مورد ساخت لوپ مربع ۱*۱ و همینطور ۲*۲ لطف کنن کمک کنن.از نظر فنی چند دور سیم با چه نمره ای بهترین عملکرد رو داره؟ باید عرض کنم که در دفینه یابی و کاوش واقعی لوپ های ۱*۱ و ۲*۲ بیشترین کارایی رو دارن (وقتی هدف سطح مقطع قابل قبولی داره) ، در صفحات قبل مهندس فرمودن که دیلی ۱۶ برای لوپ ۱*۱ کم هست.استاندارد چیه دوستان؟ با یک لوپ ۲ در ۲ میشه فلزاتی به اندازه تن ماهی و کنسرو(که خیلی رو اعصابن X( ) اصلا سنس نشن؟ دوستان لطف کنید راهنمایی کنید.براتون آرزوی بهترین ها رو دارم @};- @};- @};- @};-

دوست عزیز برای لوپ 1متری بهترین سیم موجود سیم افشان 1×1 زرکابل کرمان هست که من ازش استفاده کردم وخیلی راضیم البته من برای پایین اوردن ظرفیت خازنی لوپ روی سیمها رو روکش نخی که به روکش روده ای معروفه کشیدم که از مغازه های سیم پیچی میتونین تهیه کنین و تعداد ده دور هم لازمه که به ظرفیت مناسب برسه و از لوله پلیکا 1اینچی و چهارتا زانویی و یه دونه سه راهی میتونین بهره ببرین و برای سیم رابط هم میتونین از دو رشته سیم افشان نمره یک که به دور هم تابیده شده استفاده کنید که از قدرت مدارتون کاسته نشه.برای لوپ 2 متری هم میتونین از هفت دور سیم افشان 1.5 استفاده کنید.

بسیار سپاسگزارم دوست گرامی @};-

دوشنبه 11 آبان1394 - 8:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام خدمت مهندس حمید عزیز و دوستان خوب انجمن فلزجو. دوستان بنده با مشورت مهندس حمید عزیز از یک ماسفت 1000 ولتی با شماره APT10050LVR با اهم 0.5 استفاده کردم که خداروشکر هم تفکیکش درست کار میکنه و هم حذف آهنش. و علاوه بر اینها 20 درصد به برد دستگاه اضافه شد. و همچنین در پهنای پالس بالا هم مدار کاملا با ثبات کار میکنه و میتر منفی هم ندارم و ماسفت بهیچ عنوان داغ نمیکنه. دوستانی که از لوپهای بزرگ با اهم پایین استفاده میکنند پیشنهاد میکنم از این ماسفت استفاده کنند که بسیار تاثیر گذاره. مهندس جان از لطفتون سپاسگذارم @};- @};- @};- @};-

دوشنبه 11 آبان1394 - 10:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اینم عکسش :D یکمی بزرگه ولی عالی جواب میده :-BD

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 11 آبان1394 - 10:15pm

وحید آریا نوشته است:
سلام اساتیدمحترم و همه ی دوستان.

اقا حمید امیدوارم هر کجا که هستید سالم و سر زنده باشید.

مدار من هنوز هم وقتی میرم تو تنظیمات شروع میکنه به کم کردن اعداد و فقط دکمه ی بالا پایینش کار میکنه.

مدارو چک کردم هیچ جا اتصال نداره ای سی 328رو هم عوض کردم .

کیبرد رو عوض کردم.

ال سی دی رو هم عوض کردم.

ولی قبل از این اتفاق یک با از irf840 دود بلند شد و وحشتناک داغ کرد ایا به این موضوع ربطی داره.

و اگه ربط داره باید چه قطعه هایی رو عوض کنم.

تمام قطعه هام اصله احتمالا اشتباه از من بوده که بعد از یه مدت این اتفاق برای مدار افتاده.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 11 آبان1394 - 11:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

milad7 نوشته است:
با سلام خدمت مهندس حمید عزیز و دوستان خوب انجمن فلزجو. دوستان بنده با مشورت مهندس حمید عزیز از یک ماسفت 1000 ولتی با شماره APT10050LVR با اهم 0.5 استفاده کردم که خداروشکر هم تفکیکش درست کار میکنه و هم حذف آهنش. و علاوه بر اینها 20 درصد به برد دستگاه اضافه شد. و همچنین در پهنای پالس بالا هم مدار کاملا با ثبات کار میکنه و میتر منفی هم ندارم و ماسفت بهیچ عنوان داغ نمیکنه. دوستانی که از لوپهای بزرگ با اهم پایین استفاده میکنند پیشنهاد میکنم از این ماسفت استفاده کنند که بسیار تاثیر گذاره. مهندس جان از لطفتون سپاسگذارم @};- @};- @};- @};-

خیلی خوب وعالیه دوست عزیز تبریک میگم.حالا این قطعه رو از کدوم فروشگاه تهیه کردین متشکر

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

دوشنبه 11 آبان1394 - 11:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بهرام نوشته است:
milad7 نوشته است:

خیلی خوب وعالیه دوست عزیز تبریک میگم.حالا این قطعه رو از کدوم فروشگاه تهیه کردین متشکر

ممنون بهرام جان. تو فروشگاهای اینترنتی که نتونستم پیدا کنم. خودمم تهران نیستم یکی از دوستانم که اونجاست زحمتشو کشید و بعد از کلی گشتن تونست پیدا کنه. ولی دوستانی که تهران هستند مطمنا خیلی راحت میتونند تو جمهوری پیدا کنند @};-

دوشنبه 11 آبان1394 - 11:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بهرام نوشته است:
milad7 نوشته است:

بهرام جان اینم ادرس فروشگاه اینترنتی
http://www.atrinelec.ir/kala-979-APT10050LVR.html

سه شنبه 11 آبان1394 - 12:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mhak نوشته است:
بهرام نوشته است:
milad7 نوشته است:

بهرام جان اینم ادرس فروشگاه اینترنتی
http://www.atrinelec.ir/kala-979-APT10050LVR.html

عالیه mhak عزیز @};- خوب دوستان اینم ادرس فروشگاه اینترنتی که mhak جان زحمتشو کشیدند. @};- بازم پیشنهاد میکنم حتما تهیه کنید. افزایش برد با ثبات عالی :-BD :-BD

سه شنبه 11 آبان1394 - 1:02am

1426539 نوشته است:
ruler نوشته است:
سلام خدمت دوستان و مهندس حمید عزیز @};-
دوستان عزیزی که تجربه دارن و همینطور عزیزانی که شواهد علمی قوی دارن در مورد ساخت لوپ مربع ۱*۱ و همینطور ۲*۲ لطف کنن کمک کنن.از نظر فنی چند دور سیم با چه نمره ای بهترین عملکرد رو داره؟ باید عرض کنم که در دفینه یابی و کاوش واقعی لوپ های ۱*۱ و ۲*۲ بیشترین کارایی رو دارن (وقتی هدف سطح مقطع قابل قبولی داره) ، در صفحات قبل مهندس فرمودن که دیلی ۱۶ برای لوپ ۱*۱ کم هست.استاندارد چیه دوستان؟ با یک لوپ ۲ در ۲ میشه فلزاتی به اندازه تن ماهی و کنسرو(که خیلی رو اعصابن X( ) اصلا سنس نشن؟ دوستان لطف کنید راهنمایی کنید.براتون آرزوی بهترین ها رو دارم @};- @};- @};- @};-

دوست عزیز برای لوپ 1متری بهترین سیم موجود سیم افشان 1×1 زرکابل کرمان هست که من ازش استفاده کردم وخیلی راضیم البته من برای پایین اوردن ظرفیت خازنی لوپ روی سیمها رو روکش نخی که به روکش روده ای معروفه کشیدم که از مغازه های سیم پیچی میتونین تهیه کنین و تعداد ده دور هم لازمه که به ظرفیت مناسب برسه و از لوله پلیکا 1اینچی و چهارتا زانویی و یه دونه سه راهی میتونین بهره ببرین و برای سیم رابط هم میتونین از دو رشته سیم افشان نمره یک که به دور هم تابیده شده استفاده کنید که از قدرت مدارتون کاسته نشه.برای لوپ 2 متری هم میتونین از هفت دور سیم افشان 1.5 استفاده کنید.

اساتید محترم

کوچکترین فلزی که با لوپ های بزرگ مثل 1.5*1.5 و 2*2 سنس میشه چه ابعادی دارن?

سه شنبه 11 آبان1394 - 1:07am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1433 , 1434 , 1435 , 1436 , 1437 , 1438 , 1439 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 281 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure