نویسنده |
پیغام |
mhak
کاربر حرفه ای
|
این مدار خیلی ساده طراحی شده و هیچ پیچیدگی خاصی نداره با یه مولتی متر ساده میشه تمام عیوب رو رفع کرد اما اگه خودتون صلاح میدونین که باید بندازینش دور خب صلاح خویش خسروان دانند 
|
یکشنبه 10 آبان1394 - 8:51pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
signal نوشته است: با سلام به همه دوستان من لوپ 60 رو با کابل 10*1 (کابل فرمان) ساختم ، یعنی حدود 2 متر کابل رو گرد کردم (یعنی واسه لوپ 60 ، 10 دور سیم 1 میل که شد 0.6 اهم) و بعداز اتصال سر سیمها به هم ، با کابل RG59 وصل کردم به مدار یه درپوش برنجی به قطر 4.5 سانتی رو تو 60 سانت میزنه و 500 تومنی رو تو 45 سانت و یک سینی به قطر 55 سانتی استیل رو تو 2.50 متر میزنه به نظر شما بردش چطوره. بهترین برد با تنظیمات فرکانس 40 قدرت پالس 350 وگراند خاموش و اسپید 5 و بازه انتگرال48 و دیلی دستی 0 و دیلی اتومات 19 بود . از جوابتون متشکرم خسته نباشین. برای لوپ 60 میزان 10 دور واقعا کم هست و ظرفیت پایینی بدست میاد. همین امر منجر به افت قدرت در فلزیابی میشه. لذا تمام نتایجی که شما ذکر کردین از نظر من حداقل 10 درصد کمتر از چیزی هست که باید با لوپ 60 بدست بیاد. در عین حال با چنین پهنای پالس بالایی اونم در شرایطی که ظرفیت لوپ کم هست ؛ میزان مصرف باطری و گرم شدن قطعات قدرتی بالا میره و طبیعتا نیاز به زمان بیشتری برای رسیدن مدار به ثبات هست. به همین دلیل روی فرکانسهای بالا به مشکل میخورین.
|
یکشنبه 10 آبان1394 - 9:08pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

123456987 نوشته است: سلام به مهندس حمید و دوستان عزیز مهندس جاتون واقعا خالی بود خوش اومدید. مهندس نظر شما در رابطه با تغییر ال سی دی چیه مثلا یه 128 در 64 گرافیکی و این که نام فلز جو در شروع نمایش داده بشه برای جلو گیری از سوء استفاده  خواهش میکنم. خیلی ممنون. بله بارها این مطلب رو دوستان درخواست کردن و چند روز پیش هم توسط شما مطرح شد و بنده دیدم! ولی قبلا اشاره کردم که چرا این کارهای ظاهری رو انجام نمیدم. در واقع این مسائل روی کیفیت فنی فلزیابی تاثیری نداره و صرفا بازار سودجویان رو گرم میکنه. سودجویانی که الان هم کم نیستن چه برسه که ال سی دی هم عوض بشه. از این گذشته اگر زمانی قصد بهره برداری تجاری از طرح رو داشته باشم تنها اهرم باقیمانده که بتونم چیز جدیدی ارائه بدم همین مسائل ظاهری هست! وگرنه از نظر فنی که چیزی کم نذاشتیم که دیگه بخواد خیلی از این بهتر بشه. پس نمیتونم منافع احتمالی خودم رو در اینده کلا از بین ببرم و هر چه هست و نیست دو دستی در جیب سودجویان بریزم! هر کسی جای من هم بود اگر فقط کمی عقل داشت همین کار رو میکرد. حالا کار نداریم همینش هم از هیچ کس تا حالا بر نیومده و هر کسی هر ادعایی کرده و هر قولی داده صرفا در حد حرف بوده و حتی در نسخه های تجاریشون هم هرگز شاهد یک طراحی خالص نبودیم. در مورد نام فلزجو و یا دفعات محدودیت یا کلمه دمو هم اینها مسائلی هستن که در حد توان برای جلوگیری حداکثری از سودجویی ها در نظر گرفته شده. اما هیچ کدوم صد در صدی نیست و ممکنه قابل عبور باشه! تنها چیزی که کسی نمیتونه کاریش کنه تغییرات اساسی در طرح مثل تغییر ال سی دی و نحوه نمایش و همینطور تغییر صداست که اینها دیگه نیاز به برنامه نویسی مجدد و حتی تغییر مدار داره و از دیگران ساخته نیست.
|
یکشنبه 10 آبان1394 - 9:17pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
mhak نوشته است: دوست عزیز اگه میخوای نمایشگر بزرگ داشته باشی بهتره یه 16*2 بزرگ نصب کنی اینجوری یه دستگاه با نمایشگر بزرگ داری  البته همونطور که قبلا ذکر کردم اگر کسی خیلی علاقه به استفاده از ال سی دی بزرگتر داره میتونه صرفا از نوع 16 در 4 هم استفاده کنه که در اون صورت حین کار فقط دو سطر اول ال سی دی کار میکنه.
|
یکشنبه 10 آبان1394 - 9:21pm |
|
 |
signal
کاربر حرفه ای
|
بله مهندس افت سریع تر باطری و زمان برای با ثبات شدن دستگاه رو احساس کرده بودم اگه کابل 20*1 گیر بیارم دوباره یکی دیگه میسازم . از بذل عنایتتون ممنون 
جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست
|
یکشنبه 10 آبان1394 - 9:32pm |
|
 |
bina
استاد علوم غریبه
|

حمید نوشته است: signal نوشته است: با سلام به همه دوستان من لوپ 60 رو با کابل 10*1 (کابل فرمان) ساختم ، یعنی حدود 2 متر کابل رو گرد کردم (یعنی واسه لوپ 60 ، 10 دور سیم 1 میل که شد 0.6 اهم) و بعداز اتصال سر سیمها به هم ، با کابل RG59 وصل کردم به مدار یه درپوش برنجی به قطر 4.5 سانتی رو تو 60 سانت میزنه و 500 تومنی رو تو 45 سانت و یک سینی به قطر 55 سانتی استیل رو تو 2.50 متر میزنه به نظر شما بردش چطوره. بهترین برد با تنظیمات فرکانس 40 قدرت پالس 350 وگراند خاموش و اسپید 5 و بازه انتگرال48 و دیلی دستی 0 و دیلی اتومات 19 بود . از جوابتون متشکرم خسته نباشین. برای لوپ 60 میزان 10 دور واقعا کم هست و ظرفیت پایینی بدست میاد. همین امر منجر به افت قدرت در فلزیابی میشه. لذا تمام نتایجی که شما ذکر کردین از نظر من حداقل 10 درصد کمتر از چیزی هست که باید با لوپ 60 بدست بیاد. در عین حال با چنین پهنای پالس بالایی اونم در شرایطی که ظرفیت لوپ کم هست ؛ میزان مصرف باطری و گرم شدن قطعات قدرتی بالا میره و طبیعتا نیاز به زمان بیشتری برای رسیدن مدار به ثبات هست. به همین دلیل روی فرکانسهای بالا به مشکل میخورین. سلام دوستان وقت همه بخیر حمید جان ضمن عرض ادب با توجه به مواردی فرمودین برای لوپ ۱*۱ کابل ۱۰*۱.۵ به متراژ ۴ متر میتونه مناسب باشه؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمائید. یاحق 
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 11 آبان1394 - 10:43am |
|
 |
mhak
کاربر حرفه ای
|

bina نوشته است: حمید نوشته است: signal نوشته است: با سلام به همه دوستان من لوپ 60 رو با کابل 10*1 (کابل فرمان) ساختم ، یعنی حدود 2 متر کابل رو گرد کردم (یعنی واسه لوپ 60 ، 10 دور سیم 1 میل که شد 0.6 اهم) و بعداز اتصال سر سیمها به هم ، با کابل RG59 وصل کردم به مدار یه درپوش برنجی به قطر 4.5 سانتی رو تو 60 سانت میزنه و 500 تومنی رو تو 45 سانت و یک سینی به قطر 55 سانتی استیل رو تو 2.50 متر میزنه به نظر شما بردش چطوره. بهترین برد با تنظیمات فرکانس 40 قدرت پالس 350 وگراند خاموش و اسپید 5 و بازه انتگرال48 و دیلی دستی 0 و دیلی اتومات 19 بود . از جوابتون متشکرم خسته نباشین. برای لوپ 60 میزان 10 دور واقعا کم هست و ظرفیت پایینی بدست میاد. همین امر منجر به افت قدرت در فلزیابی میشه. لذا تمام نتایجی که شما ذکر کردین از نظر من حداقل 10 درصد کمتر از چیزی هست که باید با لوپ 60 بدست بیاد. در عین حال با چنین پهنای پالس بالایی اونم در شرایطی که ظرفیت لوپ کم هست ؛ میزان مصرف باطری و گرم شدن قطعات قدرتی بالا میره و طبیعتا نیاز به زمان بیشتری برای رسیدن مدار به ثبات هست. به همین دلیل روی فرکانسهای بالا به مشکل میخورین. سلام دوستان وقت همه بخیر حمید جان ضمن عرض ادب با توجه به مواردی فرمودین برای لوپ ۱*۱ کابل ۱۰*۱.۵ به متراژ ۴ متر میتونه مناسب باشه؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمائید. یاحق  بینا جان من کابل فرمان 8*1.5 رو امتحان کردم جواب خوبی گرفتم به نظر من این کابل شما میتونه حتی بهتر هم جواب بده به شرطی که کابل اتصال و کانکتورتون مناسب باشه
|
دوشنبه 11 آبان1394 - 2:25pm |
|
 |
ruler
کاربر فعال
|
|
دوشنبه 11 آبان1394 - 3:37pm |
|
 |
alizarini007
|
سلام خدمت مهندس حمید و دوستان عزیز چند روز قبل جهت کاوش به یک مکان سرد رفتم و وقتی که دستگاه روشن کردم جهت کار، دستگاه حدود سه دقیقه ای هیچ عکس العملی نداشت نه سنس و نه صدا و حتی با نزدیک کردن فلز هم میتر حرکتی نداشت ولی فکر کنم پس از سه دقیقه و گرم شدن دستگاه به شرایط عادی کارکرد بازگشت حالا این معقوله حالتی عادی است یا اینکه ممکن هست قطعه ای اسیب دیده باشد و نیاز به تعویض داشته باشد؟ ممنونم
|
دوشنبه 11 آبان1394 - 4:43pm |
|
 |
1426539
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز برای لوپ 1متری بهترین سیم موجود سیم افشان 1×1 زرکابل کرمان هست که من ازش استفاده کردم وخیلی راضیم البته من برای پایین اوردن ظرفیت خازنی لوپ روی سیمها رو روکش نخی که به روکش روده ای معروفه کشیدم که از مغازه های سیم پیچی میتونین تهیه کنین و تعداد ده دور هم لازمه که به ظرفیت مناسب برسه و از لوله پلیکا 1اینچی و چهارتا زانویی و یه دونه سه راهی میتونین بهره ببرین و برای سیم رابط هم میتونین از دو رشته سیم افشان نمره یک که به دور هم تابیده شده استفاده کنید که از قدرت مدارتون کاسته نشه.برای لوپ 2 متری هم میتونین از هفت دور سیم افشان 1.5 استفاده کنید.
زندگی در بردگی شرمندگیست
|
دوشنبه 11 آبان1394 - 5:08pm |
|
 |
|