انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 26 اردیبهشت1404 - 4:22pm

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1428 , 1429 , 1430 , 1431 , 1432 , 1433 , 1434 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ال سی دی مشکل داره یه دونه دیگه تست بزن

چاره ای نیست

این روزها طرح روی جلد آدمهاست

که پرفروششان میکند نه متنشان!

جمعه 8 آبان1394 - 8:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ASGHAR DAFINE نوشته است:
سلام آقا مهندس حمید گرامی
،ممنون از راهنماییتون،طبق فرمایش شما خازنهای ۱۱ و۱۲و۶از نوع تانتانیوم گرفتم که تو عکس مشاهده می کنید همینطور اتصالات ال سی دی و کلیدها رو چند بار چک کردم و درسته،دسگارو که روشن میکنم البته با یه ترانس ۱۸ولت که برق خروجیش۱۵/۵ولت هست،روشن میشه و یه تک بوق میزنه و مستطیل های پایین صفحه هی میاد و محو میشه و هیچ شماره و نوشته ای نمیاد حتی نیم ساعتم روشن باشه همونطوریه،بنده ابتدا میکرو رو با ورژن۲/۴پروگرام کردم همونطوری بود پاک کردم ورژن ۳/۰۰رو که به هیچ عنوان میکرو قبول نکرد و نهایت ورژن۳/۰۵که۱۵مهر منتشر کردید رو ریختم بازم همونطوریه،به نظرتون اشکال کار بنده کجاست؟
با تشکر ویژه از مهندس حمید عزیز و دوستان

پیوست:
photo_2015-10-29_23-43-23.jpg

پیوست:
photo_2015-10-29_23-43-32.jpg

پیوست:
photo_2015-10-29_23-43-41.jpg

پیوست:
دددد.jpg

به نظر من اول از همه تمام اتصالات ال سی دی رو تا میکرو و قطعات مربوطه چک کامل کنید اگه مشکل حل نشد یه بار دیگه با فیوزبیتهای صحیح پروگرم کنید بازم اگه نشد نهایتا برید سراغ خود ال سی دی

جمعه 8 آبان1394 - 9:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Mojtaba195 نوشته است:
سلام دوستان. من ساخت مدارو تموم کردم
خواستم مقاومت ها رو دوباره روی مدار چک کنم ولی مقاومت 19 و 20 رو مولتی متر درست نشون نمیده یعنی اول یه مقاومتی رو نشون میده و هی این مقاومت بالا میره و میرسه به اون مقاومت اصلی و همینطور مقاومت 14 هم کمتر نشون میده
من فبلا تموم مقاومت هارو چک کردم و انداختم
آیا مقاومت ها ایراد داره یا مال همتون اینطوریه؟
لطفا اگه امکان داره چک کنین تا من مطمعن بشم
سوال دوم این که من هنوز لوپ رو درست نکردم ولی موقع روشن کردن مدار هیچ صدایی ندارم.
میشه راهنمایی کنین.

دوست عزیز اصولا تست قطعات روی مدار کار درستی نیست به دلیل موازی شدن با قطعات دیگر و برای این مقاومت هم همینطور خواهد بود و بنظر میاد مدار شما تو این قسمت ایرادی نداره و در مورد سوال دومتون عرض کنم که با روشن کردن مدار باید یه تک بوق داشته باشین چه با لوپ و چه بدون اتصال لوپ اگه اینطور نیست ترانزیستور bc337 و قطعات متصل بهش رو کامل چک کنید

جمعه 8 آبان1394 - 9:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ASGHAR DAFINE نوشته است:
سلام آقا مهندس حمید گرامی
،ممنون از راهنماییتون،طبق فرمایش شما خازنهای ۱۱ و۱۲و۶از نوع تانتانیوم گرفتم که تو عکس مشاهده می کنید همینطور اتصالات ال سی دی و کلیدها رو چند بار چک کردم و درسته،دسگارو که روشن میکنم البته با یه ترانس ۱۸ولت که برق خروجیش۱۵/۵ولت هست،روشن میشه و یه تک بوق میزنه و مستطیل های پایین صفحه هی میاد و محو میشه و هیچ شماره و نوشته ای نمیاد حتی نیم ساعتم روشن باشه همونطوریه،بنده ابتدا میکرو رو با ورژن۲/۴پروگرام کردم همونطوری بود پاک کردم ورژن ۳/۰۰رو که به هیچ عنوان میکرو قبول نکرد و نهایت ورژن۳/۰۵که۱۵مهر منتشر کردید رو ریختم بازم همونطوریه،به نظرتون اشکال کار بنده کجاست؟
با تشکر ویژه از مهندس حمید عزیز و دوستان

پیوست:
photo_2015-10-29_23-43-23.jpg

پیوست:
photo_2015-10-29_23-43-32.jpg

پیوست:
photo_2015-10-29_23-43-41.jpg

پیوست:
دددد.jpg

دوست عزیز ال سیدی رو بر عکس نصب کردی. همه اتصالات هم بر عکسه

جمعه 8 آبان1394 - 6:19pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان خواهشن کمکم کنید من دستگاه رو ساختم با بهترین قطعات حتی مقاومت ها رو صفر درصد خطا نظامی انداختم دونه ای 3500 تومان با بهترین منتاژ دستگاه همون بار اول روشن شد کار هم میکنه ولی بعد از 3 یا 4 بار خاموش روشن وقتی دوباره دستگاه رو روشن میکنی کلمه DEMO !!! به این شکل میاد و دوباره باید پرو گرم کنم مشگل از کجاست و ایراد دیگه وقتی تو خونه لوپ رو ثابت نگه میدارم خوبه ولی یه میل تکون میدم یا صداش در میاد و یا میتر منفی میندازه خواهشن کمک کنید
و ازحمید تشکر میکنم بابت این مدار

جمعه 8 آبان1394 - 6:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید عزیز امیدوارم هر کجا که هستید سالم و سرحال باشید

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

جمعه 8 آبان1394 - 7:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
mohamad20 نوشته است:
سلام دوستان خواهشن کمکم کنید من دستگاه رو ساختم با بهترین قطعات حتی مقاومت ها رو صفر درصد خطا نظامی انداختم دونه ای 3500 تومان با بهترین منتاژ دستگاه همون بار اول روشن شد کار هم میکنه ولی بعد از 3 یا 4 بار خاموش روشن وقتی دوباره دستگاه رو روشن میکنی کلمه DEMO !!! به این شکل میاد و دوباره باید پرو گرم کنم مشگل از کجاست و ایراد دیگه وقتی تو خونه لوپ رو ثابت نگه میدارم خوبه ولی یه میل تکون میدم یا صداش در میاد و یا میتر منفی میندازه خواهشن کمک کنید
و ازحمید تشکر میکنم بابت این مدار

سلام دوست عزیز شما خودتان پروگرام می کنید؟آیا فیوزبیت ها را هم تنظیم می کنید؟با چه نرم افزاری پروگرام می کنید؟
به نظر بنده مشکل شما به احتمال خیلی خیلی زیاد از پروگرام کردن و تنظیم نکردن فیوزبیتها باید باشد :-BD

Low Fuse: F7 High Fuse:D1 Extended Fuse:FC برای حفظ تنظیمات ذخیره شده داخل میکرو:
Low Fuse: F7 High Fuse:D9 Extended Fuse:FC برای ریست تنظیمات ذخیره شده و ریست محدودیت دفعات استفاده:

جمعه 8 آبان1394 - 7:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام به همه دوستان :ymhug:
من لوپ 60 رو با کابل 10*1 (کابل فرمان) ساختم ، یعنی حدود 2 متر کابل رو گرد کردم (یعنی واسه لوپ 60 ، 10 دور سیم 1 میل که شد 0.6 اهم) و بعداز اتصال سر سیمها به هم ، با کابل RG59 وصل کردم به مدار
یه درپوش برنجی به قطر 4.5 سانتی رو تو 60 سانت میزنه و 500 تومنی رو تو 45 سانت و یک سینی به قطر 55 سانتی استیل رو تو 2.50 متر میزنه
به نظر شما بردش چطوره. بهترین برد با تنظیمات فرکانس 40 قدرت پالس 350 وگراند خاموش و اسپید 5
و بازه انتگرال48 و دیلی دستی 0 و دیلی اتومات 19 بود .
از جوابتون متشکرم

جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست

جمعه 8 آبان1394 - 10:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mhak نوشته است:
Mojtaba195 نوشته است:
سلام دوستان. من ساخت مدارو تموم کردم
خواستم مقاومت ها رو دوباره روی مدار چک کنم ولی مقاومت 19 و 20 رو مولتی متر درست نشون نمیده یعنی اول یه مقاومتی رو نشون میده و هی این مقاومت بالا میره و میرسه به اون مقاومت اصلی و همینطور مقاومت 14 هم کمتر نشون میده
من فبلا تموم مقاومت هارو چک کردم و انداختم
آیا مقاومت ها ایراد داره یا مال همتون اینطوریه؟
لطفا اگه امکان داره چک کنین تا من مطمعن بشم
سوال دوم این که من هنوز لوپ رو درست نکردم ولی موقع روشن کردن مدار هیچ صدایی ندارم.
میشه راهنمایی کنین.

دوست عزیز اصولا تست قطعات روی مدار کار درستی نیست به دلیل موازی شدن با قطعات دیگر و برای این مقاومت هم همینطور خواهد بود و بنظر میاد مدار شما تو این قسمت ایرادی نداره و در مورد سوال دومتون عرض کنم که با روشن کردن مدار باید یه تک بوق داشته باشین چه با لوپ و چه بدون اتصال لوپ اگه اینطور نیست ترانزیستور bc337 و قطعات متصل بهش رو کامل چک کنید

دمت گرم داداش
یکی از پایه های ترانزیستور اتصالش قطع بود.
فقط یه سوال دیگه این که من برای اتصال آپ آمپ پین نظامی نداشتم و معمولی گذاشتم ایرادی میکنه؟

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

جمعه 8 آبان1394 - 11:02pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران
signal نوشته است:
با سلام به همه دوستان :ymhug:
من لوپ 60 رو با کابل 10*1 (کابل فرمان) ساختم ، یعنی حدود 2 متر کابل رو گرد کردم (یعنی واسه لوپ 60 ، 10 دور سیم 1 میل که شد 0.6 اهم) و بعداز اتصال سر سیمها به هم ، با کابل RG59 وصل کردم به مدار
یه درپوش برنجی به قطر 4.5 سانتی رو تو 60 سانت میزنه و 500 تومنی رو تو 45 سانت و یک سینی به قطر 55 سانتی استیل رو تو 2.50 متر میزنه
به نظر شما بردش چطوره. بهترین برد با تنظیمات فرکانس 40 قدرت پالس 350 وگراند خاموش و اسپید 5
و بازه انتگرال48 و دیلی دستی 0 و دیلی اتومات 19 بود .
از جوابتون متشکرم

دوست عزیز 10دور کم نیست هانریش چند در امده ~O)

جمعه 8 آبان1394 - 11:36pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1428 , 1429 , 1430 , 1431 , 1432 , 1433 , 1434 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 205 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure