نویسنده |
پیغام |
123456987
تاریخ عضویت: دوشنبه 15 تیر1394 - 5:06pm پست: 35 محل اقامت: پشت مانیتور
|
stkmelodi_20 نوشته است: خوب خودشم مجتبی معرفی کرده. حمید خان حالا دیدین این کاربران گرامی بیشترشون که زور میزنن ال سی دی بزرگ بشه فلان باشه همه فروشندن.ولی خدایش ایران محد سود جویی و دزدی شده یه انسان شریف امده مدار طراحی کرده دست دزدا و فروشندها کوتاه بشه که جناب مجتبی داه اسم دستگاهو عوض میکنه عمقشم 6متر خوبه والله  دوست عزیز همه رو با یه چوب نزن حیف فلزیابی با این امکاناته که ال سی دیش 2در 16 باشه منم فروشنده نیستم ولی ظاهرش زیبا نییست مهندس حمید هر کی بخواد به مردم قالب کنه میکنه ال سی دی تاثیری نداره ولی طرح خودتونو خراب نکنید لا اقل در لود شدن نام فلزجو نشون داده بشه تا با ال سی دی بزرگ دیگه قابلل فروش نباشه
|
یکشنبه 3 آبان1394 - 9:41pm |
|
 |
mhak
کاربر حرفه ای
|
123456987 نوشته است: stkmelodi_20 نوشته است: خوب خودشم مجتبی معرفی کرده. حمید خان حالا دیدین این کاربران گرامی بیشترشون که زور میزنن ال سی دی بزرگ بشه فلان باشه همه فروشندن.ولی خدایش ایران محد سود جویی و دزدی شده یه انسان شریف امده مدار طراحی کرده دست دزدا و فروشندها کوتاه بشه که جناب مجتبی داه اسم دستگاهو عوض میکنه عمقشم 6متر خوبه والله  دوست عزیز همه رو با یه چوب نزن حیف فلزیابی با این امکاناته که ال سی دیش 2در 16 باشه منم فروشنده نیستم ولی ظاهرش زیبا نییست مهندس حمید هر کی بخواد به مردم قالب کنه میکنه ال سی دی تاثیری نداره ولی طرح خودتونو خراب نکنید لا اقل در لود شدن نام فلزجو نشون داده بشه تا با ال سی دی بزرگ دیگه قابلل فروش نباشه دوست عزیز به نظر من برای کسی که بخواد فقط کاوشگر باشه همین نمایشگر کفایت میکنه تازه به نظر من اگه میشد نمایشگر رو کوچکتر هم انتخاب کرد و فیبرو دوروی اس ام دی طراحی کرد و کل دستگاه رو خیلی جمع و جور بست بازم بهتر میشد و اینجوری دستگاه تو کمترین جا جاساز میشد
|
یکشنبه 3 آبان1394 - 10:57pm |
|
 |
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:44am پست: 552 محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
|
نقل قول: دوست عزیز به نظر من برای کسی که بخواد فقط کاوشگر باشه همین نمایشگر کفایت میکنه تازه به نظر من اگه میشد نمایشگر رو کوچکتر هم انتخاب کرد و فیبرو دوروی اس ام دی طراحی کرد و کل دستگاه رو خیلی جمع و جور بست بازم بهتر میشد و اینجوری دستگاه تو کمترین جا جاساز میشد 
آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند. آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند. آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند. آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.
|
دوشنبه 3 آبان1394 - 12:01am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
A.D.H1360 نوشته است: دوست عزیز به نظر من برای کسی که بخواد فقط کاوشگر باشه همین نمایشگر کفایت میکنه تازه به نظر من اگه میشد نمایشگر رو کوچکتر هم انتخاب کرد و فیبرو دوروی اس ام دی طراحی کرد و کل دستگاه رو خیلی جمع و جور بست بازم بهتر میشد و اینجوری دستگاه تو کمترین جا جاساز میشد  [/quote] بله موافقم ، موقع کاوش هرچقدر حواصتون به مقادیر کمتری از نوشته و گزینه های ال سی دی باشه بهتر و راحت تر به کاوش مشغول خواهید بود و فقط بعد از بالانس با یک نیم نگاه از عملکرد و سنس فلز خیلی سریع مطلع خواهید شد . 
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 4 آبان1394 - 8:42am |
|
 |
mohammadseyfi
|
با سلام خدمت دوستان من دستگاه را ساختم با کیفیت عالی ولوپ هم70 سانتی طراحی کردم الان delay اتومات را 19 میزنه نیازه لوپ را شیلد کنم؟
|
دوشنبه 4 آبان1394 - 11:33am |
|
 |
atlas_3d3
|
با عرض سلام و خدا قوت به دوستان و اساتید محترم من می خوام این فلزیاب رو درست کنم وقطعاتو از ایران میکرو سفارش دادم قبلاٌ هم توباکسو درست کردم خوب بود ولی ثبات نداشت ولی چیزهای زیادی یاد گرفتم حال می خوام تمرکزمو رو این نوع فلزیاب بذارم آقا حمید لطف کردن اون تو این انجمن به اشتراک گذاشتن و می خوام بدونم همون لیست قطعاتی رو که در صفحه ی اول قرار داین هموناس دیگه تغییری نکرده چون بعضی از دوستان تو پست های قبل میگن فلان ماسفت خوب یا فلان ...،من هم گیج موندم چی کار کنم هزار ماشالا پست هم زیاد بیشتر از هزار صفحه پست هست من تا 500 600 صفحه خوندم و از اساتید محترم تقاضا دارم منو در مونتاژ این پروژ یاری کنن در ضمن آیا با این دستگاه دوستان تونست چیزی پیدا کنن یا نه و ؟ با تشکر
|
دوشنبه 4 آبان1394 - 2:18pm |
|
 |
123456987
تاریخ عضویت: دوشنبه 15 تیر1394 - 5:06pm پست: 35 محل اقامت: پشت مانیتور
|
A.D.H1360 نوشته است: دوست عزیز به نظر من برای کسی که بخواد فقط کاوشگر باشه همین نمایشگر کفایت میکنه تازه به نظر من اگه میشد نمایشگر رو کوچکتر هم انتخاب کرد و فیبرو دوروی اس ام دی طراحی کرد و کل دستگاه رو خیلی جمع و جور بست بازم بهتر میشد و اینجوری دستگاه تو کمترین جا جاساز میشد  [/quote] آره فروششم خوب میشد یه فلزیاب خیلی کوچیک با این همه ابشن و قدرت 
|
دوشنبه 4 آبان1394 - 3:23pm |
|
 |
mhak
کاربر حرفه ای
|
123456987 نوشته است: A.D.H1360 نوشته است: دوست عزیز به نظر من برای کسی که بخواد فقط کاوشگر باشه همین نمایشگر کفایت میکنه تازه به نظر من اگه میشد نمایشگر رو کوچکتر هم انتخاب کرد و فیبرو دوروی اس ام دی طراحی کرد و کل دستگاه رو خیلی جمع و جور بست بازم بهتر میشد و اینجوری دستگاه تو کمترین جا جاساز میشد  نقل قول: آره فروششم خوب میشد یه فلزیاب خیلی کوچیک با این همه ابشن و قدرت فعلا که مهندس نیستن انشالا هرجا که هستن سلامت باشن دستگاه و این چیزا فدای سرشون اینقد معرفت داشتن که یه لحظه نبودشون همه رو نگران میکنه 
|
دوشنبه 4 آبان1394 - 4:25pm |
|
 |
وحید آریا
|
پرفسور و استاد گرامی اقا حمید امروز اطلاع رسانی و به روز بودن، نقش اساسی در روند توسعه و پیشرفت جامعه دارد. آگاهی روزافزون مردم و ارتقای سطح فکری آنان مرهون تلاش ها و زحمات افرادی چون شماست که علم ودانش و تخصص خود را، صمیمانه وبی دریغ به دیگران تقدیم می کنند. بنده از همکاری صمیمانه و پیگیری مداوم حضرت عالی در اطلاع رسانی و انتقال پیام های روز به دیگران مراتب قدردانی و سپاس خود را به حضور میرسانم و برای شما در تمام عرصه های زندگی آرزوی موفقیت و بهروزی می نمایم... 
انسانهای ساده را احمق فرض نکنید. باور کنید آنان خودشان نخواستند هفت خط باشند.
|
دوشنبه 4 آبان1394 - 5:48pm |
|
 |
وحید آریا
|
مدار بنده هم بدون هیچ مشگل یا ایرادی روشن شد توضیحات جناب مهندس به صورت جامع و کامل بود.
انسانهای ساده را احمق فرض نکنید. باور کنید آنان خودشان نخواستند هفت خط باشند.
|
دوشنبه 4 آبان1394 - 5:51pm |
|
 |
|