| نویسنده | 
 پیغام | 

| 

rot 
				کاربر حرفه ای 

| 

PAYAM20 نوشته است: مهندس عزیز  رستم خان :
  من نمیگم انتن ها تکون نمیخوره ( باید تکون بخوره ) .
  میگم بعضی چیز هارو باید در نظر گرفت . تا به بهترین نتیجه رسید . اینم ردیاب با ماکارونی خودتون قضاوت کنید من دیگه از این بحث منصرف شدم . BE EIN BAVAR RESIDAM KE SHOMA SAGHITO AVAZ KON!!!!!! DOSTE AZIZ TASALOTE MAN BE ANTEN MOHRAZE !  SHOMA TO EIN BAHS NABASHY SANGINTARI!!!  BA MAKARONIAT KHOSH BASH!!!!  

قسمت !

| 

| سه شنبه 24 شهریور1394 - 2:17pm | 

| 

| 

| 

PAYAM20 
				کاربر حرفه ای 

| 

rot نوشته است: PAYAM20 نوشته است: مهندس عزیز  رستم خان :
  میگم بعضی چیز هارو باید در نظر گرفت . تا به بهترین نتیجه رسید . اینم ردیاب با ماکارونی خودتون قضاوت کنید من دیگه از این بحث منصرف شدم . BE EIN BAVAR RESIDAM KE SHOMA SAGHITO AVAZ KON!!!!!! DOSTE AZIZ TASALOTE MAN BE ANTEN MOHRAZE !  SHOMA TO EIN BAHS NABASHY SANGINTARI!!!  BA MAKARONIAT KHOSH BASH!!!! خوب دست شما درد نکنه .من دنبال این لفظ و جواب بودم . دیگه جای بحثی نیست یه طرح داشتم برای حل مشکل کج شدن حتی ملیمتری انتن ها که انگار دیگه لازم نیست . از استاد رستم هم طلب بخشش دارم .به خدا قسم نیت بدی نداشتم . الان هم بگم به ناموسم قسم اگه چیزی پشت این بحث ها بوده باشه یا اگه فروشنده باشم .  شما اقای روت میتونی به خودت افتخار کنی  

| 

| سه شنبه 24 شهریور1394 - 2:20pm | 

| 

| 

| 

hamid f 
				کاربر فعال 

| 

من یکی تازه فهمیدم ردیاب یعنی چی! دلتون واقعا خوشه خدا حافظی ای تاپیک ای کش.... 

| 

| سه شنبه 24 شهریور1394 - 2:23pm | 

| 

| 

| 

rot 
				کاربر حرفه ای 

| 

PAYAM20 نوشته است: rot نوشته است: PAYAM20 نوشته است: مهندس عزیز  رستم خان :
  میگم بعضی چیز هارو باید در نظر گرفت . تا به بهترین نتیجه رسید . اینم ردیاب با ماکارونی خودتون قضاوت کنید من دیگه از این بحث منصرف شدم . BE EIN BAVAR RESIDAM KE SHOMA SAGHITO AVAZ KON!!!!!! DOSTE AZIZ TASALOTE MAN BE ANTEN MOHRAZE !  SHOMA TO EIN BAHS NABASHY SANGINTARI!!!  BA MAKARONIAT KHOSH BASH!!!! خوب دست شما درد نکنه .من دنبال این لفظ و جواب بودم . دیگه جای بحثی نیست یه طرح داشتم برای حل مشکل کج شدن حتی ملیمتری انتن ها که انگار دیگه لازم نیست . از استاد رستم هم طلب بخشش دارم .به خدا قسم نیت بدی نداشتم . الان هم بگم به ناموسم قسم اگه چیزی پشت این بحث ها بوده باشه یا اگه فروشنده باشم .  شما اقای روت میتونی به خودت افتخار کنی DOSTE  AZIZ  MAN BARHA GOFTAM TAHAMOLE TOHMAT NADARAM !  2, FILME 9 MB RO BEBINI NAZARET AVAZ MISHE  SHOMAREH TELEGRAMETO BEDE TA KHODET TASALOT RO VA HAGHAYEGHO BEBINI  3 , AGAR BE MATALEBAM ZAREI SHAK DARI MITONAM KESIO BEHT MOAREFI KONAM KE AZASH MITONI BEPORSI KE TARHAM JAWAB DADE YA NA!!?? HATMAN GHANE MISHY ! PAS BA YE AMATOR TARAF NISTI!  

قسمت !

| 

| سه شنبه 24 شهریور1394 - 2:31pm | 

| 

| 

| 

rot 
				کاربر حرفه ای 

| 

hamid f نوشته است: من یکی تازه فهمیدم ردیاب یعنی چی! دلتون واقعا خوشه خدا حافظی ای تاپیک ای کش.... BE SALAMAT !!!  VA GHADAMET RO SAVAHELE HAWAEI!!!!!!  

قسمت !

| 

| سه شنبه 24 شهریور1394 - 2:34pm | 

| 

| 

| 

rot 
				کاربر حرفه ای 

| 

mrmr16 نوشته است: rot نوشته است: filme teste anten!   مشخصات دسته رو می گید . ممنون CHASH AZIZAM  ALAN AX MIGIRAM BE SORATE KAMEL!  

قسمت !

| 

| سه شنبه 24 شهریور1394 - 2:37pm | 

| 

| 

| 

PAYAM20 
				کاربر حرفه ای 

| 

DOSTE  AZIZ  MAN BARHA GOFTAM TAHAMOLE TOHMAT NADARAM !  2, FILME 9 MB RO BEBINI NAZARET AVAZ MISHE  SHOMAREH TELEGRAMETO BEDE TA KHODET TASALOT RO VA HAGHAYEGHO BEBINI  3 , AGAR BE MATALEBAM ZAREI SHAK DARI MITONAM KESIO BEHT MOAREFI KONAM KE AZASH MITONI BEPORSI KE TARHAM JAWAB DADE YA NA!!?? HATMAN GHANE MISHY ! PAS BA YE AMATOR TARAF NISTI![/quote]
  شما تا حالا جواب درستی به من ندادی !!!! درسته ؟؟  داش تا حالا با صد نفر تو اصفهان . چهامحال و بختیاری - خوزستان - لرستان  کار کردم که ادعا ردیابی داشتن که همه کمر خم کردن تا این اواخر که یه نفر با شاقول پوزمو زد . امیدوارم بفهمی !!  منم تحمل ندارم کسی احمق منوفرض کنه . الان دانشجوی کارشناسی مکانیکم اگه خواستی با فرمول برات حساب کنم که با حتی 3 میل کج کردن دسته فقط 5 سانت اخر انتن چه نیرویی وارد میکنه برای رسیدن به  حالت پایداری گرانشی . ok ??? 

| 

| سه شنبه 24 شهریور1394 - 2:43pm | 

| 

| 

| 

rot 
				کاربر حرفه ای 

| 

ANTENE1 

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

قسمت !

| 

| سه شنبه 24 شهریور1394 - 2:45pm | 

| 

| 

| 

rot 
				کاربر حرفه ای 

| 

نقل قول: PAYAM20 نوشته است: DOSTE  AZIZ  MAN BARHA GOFTAM TAHAMOLE TOHMAT NADARAM !  2, FILME 9 MB RO BEBINI NAZARET AVAZ MISHE  SHOMAREH TELEGRAMETO BEDE TA KHODET TASALOT RO VA HAGHAYEGHO BEBINI  3 , AGAR BE MATALEBAM ZAREI SHAK DARI MITONAM KESIO BEHT MOAREFI KONAM KE AZASH MITONI BEPORSI KE TARHAM JAWAB DADE YA NA!!?? HATMAN GHANE MISHY ! PAS BA YE AMATOR TARAF NISTI! شما تا حالا جواب درستی به من ندادی !!!! درسته ؟؟  داش تا حالا با صد نفر تو اصفهان . چهامحال و بختیاری - خوزستان - لرستان  کار کردم که ادعا ردیابی داشتن که همه کمر خم کردن تا این اواخر که یه نفر با شاقول پوزمو زد . امیدوارم بفهمی !!  منم تحمل ندارم کسی احمق منوفرض کنه . الان دانشجوی کارشناسی مکانیکم اگه خواستی با فرمول برات حساب کنم که با حتی 3 میل کج کردن دسته فقط 5 سانت اخر انتن چه نیرویی وارد میکنه برای رسیدن به  حالت پایداری گرانشی . ok ??? DOSTE AZIZ  FADAYE TO  OSTAD JAWID DASTESH YE CHOBAM BEDI RADYABI MIKONE!  PAS EINJA FAGHAT GOSH KON ! VA TEST KON! MANAM KOLI MADRAK DARAM ! AMA KHAKE PAYE ASATAIDAM !  

قسمت !

| 

| سه شنبه 24 شهریور1394 - 2:49pm | 

| 

| 

| 

rot 
				کاربر حرفه ای 

| 

ANTEN2  DOSTAN KAMI MOSBAT NEGAH KONIM BEHTARE! 

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

قسمت !

| 

| سه شنبه 24 شهریور1394 - 2:52pm | 

| 

| 

|