سلام به همه دوستان :
اول بگم خیلی وقته عضوم ولی سعی میکنم کم پست بذارم !!
ممنونم از رستم و حمید و همهی اساتید که حداقل نوشته هاشون علمی .
به نظر من اگر مداری قرار ساخته بشه حتما حتما
باید تز قوانین فیزیکی پیروی کنه بر خلاف بعضی پست هایی که خوندم. مگه غیر از اینه که کار کرد کلی مدار مدار فیزیکی است ؟؟و حرکت انتنها یک پدیده فیزیکی هست ؟؟ من حدود 5 ساله که زندگیمو کامل وقف دفینه کردم . ولی از همون اول به ردیاب شک داشتم و
و هنوزم دارم بنا به هزار مطلب انگیلیسی که خوندم و حتی در email های بعضی طراحان این وسیله و یا حتی مسابقات با جوایز ملیاردی که بدون پیروز موند
ولی در کل حدود 1 ماهی میشه پیگیر شدم چون با کمال تعجب شاهد کار کردن یه چیز خیلی ساده تر به نام شاغول بودم !!!
که تو دست خودم با کمال نا باوری همون نتیجه هایی رو داد که در دست صاحب وسیله داد و جالب تر از اون چیزی بوود که زیر زمین بود و دیگه نیست !!!!
و این رو هم بگم اگر کسی نمیفهمه مطلاب دوستان رو کافیه بره و دیپلم بگیره یا حتی فیزیک پیش رو بخونه کافیه !!!
الان من دانشجوی مکانیم کلیات مطلاب دوستان درسته ولی تا بحال منو قانع نکرده که انرژی به نسبت زیاد برای حرکت دادن یک میله برنجی ( اصلا بدون احتصاب اصتحکاک داخلی وسیله و هوا و.. ) از کجا میاد ؟؟؟
الانم دارم مدار و انتن هارو برای این مدار و سه مدار دیگه درست میکنم که تا حالا 550 تومن خرج کردم با این که میدونم احتمال 80% هیچکدوم کار نمیکنن ..
ولی در کل از تمامی دوستان که بحث علمی میکنن تشکر میکنم ..