نویسنده |
پیغام |
Asort1
کاربر حرفه ای
|
درود بر شما استاد بزرگوار لطفا راهنمایی بفرمایید این دو سنگ و سخره روبروی همدیگرند.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
از پل نامردان عبور مکن بگذار اب تورا ببرد.از ترس شیر به روباه پناه مبر بگذار شیر تورا بدرد.درنده باش ولی از کنار اهوی بی پناه به ارامی گذر کن.کورش بزرگ
|
سه شنبه 26 خرداد1394 - 9:45am |
|
|
Asort1
کاربر حرفه ای
|
استاد ممکنه این ورودی غار باشه
از پل نامردان عبور مکن بگذار اب تورا ببرد.از ترس شیر به روباه پناه مبر بگذار شیر تورا بدرد.درنده باش ولی از کنار اهوی بی پناه به ارامی گذر کن.کورش بزرگ
|
سه شنبه 26 خرداد1394 - 9:48am |
|
|
Asort1
کاربر حرفه ای
|
اینهم در فاصله کمی از نشان اول قرار داره.باسپاس از استاد گرانقدر
|
سه شنبه 26 خرداد1394 - 3:46pm |
|
|
Asort1
کاربر حرفه ای
|
نمای پشت
|
سه شنبه 26 خرداد1394 - 3:49pm |
|
|
اهورا
کاربر فعال
|
با سلام خدمت دکتر محبی و دوستان حاضر در انجمن دوستان نسبت به فرمایش استاد و پیشنهاد استاد ramzyab69 نسبت به تمایل در حضور در کلاسهای ایشان باید خدمت عزیزان عرض کنم بنده کاملا بی اطلاع هستم بنده ایشونو نه میشناسم و نه وقت این کارها رو دارم هر از چندگاهی میام تو انجمن و کسب اطلاع میکنم.فقط همین امکان داره دکتر به اشتباه اسم من را بجای اسم دیگری آورده باشن.موفق و موید باشید
|
چهارشنبه 27 خرداد1394 - 3:26pm |
|
|
ramzyab69
کاربر فعال
تاریخ عضویت: سه شنبه 16 دی1393 - 10:28pm پست: 164 محل اقامت: تهـــــــران
|
اهورا نوشته است: با سلام خدمت دکتر محبی و دوستان حاضر در انجمن دوستان نسبت به فرمایش استاد و پیشنهاد استاد ramzyab69 نسبت به تمایل در حضور در کلاسهای ایشان باید خدمت عزیزان عرض کنم بنده کاملا بی اطلاع هستم بنده ایشونو نه میشناسم و نه وقت این کارها رو دارم هر از چندگاهی میام تو انجمن و کسب اطلاع میکنم.فقط همین امکان داره دکتر به اشتباه اسم من را بجای اسم دیگری آورده باشن.موفق و موید باشید با سلام. بله دوستان بنده هم این اهورا جان رو نه میشناسم و نه چیزی و اهورا جان ما که اپراتور و مدیر گروه کاوش هستند به ایشون اطلاع دادم تا اینجا پیامی بدند تا دوستانی که مایل هستند در جلسات آموزشی و سوال پاسخ که همه روزه این کلاس ها دایر هستش شرکت کنند و جواب سوال هایی که دارند رو بصورت آنلاین بگیرند بدون اینکه چندین روز برای گرفتن پاسخ منتظر باشند. بدرود
عقل سرمایه ای است که هرگز تمام نمیشود درپناه حق سرفراز و پایدار باشید
|
جمعه 28 خرداد1394 - 12:26am |
|
|
ramzyab69
کاربر فعال
تاریخ عضویت: سه شنبه 16 دی1393 - 10:28pm پست: 164 محل اقامت: تهـــــــران
|
Asort1 نوشته است: درود بر شما استاد بزرگوار لطفا راهنمایی بفرمایید این دو سنگ و سخره روبروی همدیگرند. باسلام دوست عزیز میتونه مورد خوبی باشه و هم میتونه نباشه ...!!!یعتی اینکه میتونه برا دفینه باشه و هم میتونه برا نشانگاه راه های اصلی کاوان ها باشه که نمونه هاشو بنده زیاد دیدم و حتی نمونه هایی رو هم در کرمان دیدمو عکس ازش تهیه کردیم و درموردشون در یکی از کتابمون توضیح مفصل هم دادم. شما لطف کن خصوصی با بنده ارتباط داشته باش تا عرض کنم خدمتتون که چطور شما دنبال نشانه های دیگه باشید یا برا کامل شدن و درک موضوع از طرف ما عکس های دیگه ای تهیه کنید. بدرود
عقل سرمایه ای است که هرگز تمام نمیشود درپناه حق سرفراز و پایدار باشید
|
جمعه 28 خرداد1394 - 1:37am |
|
|
تهم
کاربر حرفه ای
|
با سلام استاد عزیز اتفاقی بر سر راه این صخره رو دیدم ایا این میتونه پلمب باشه؟ در ضمن روی تخته سنگ زیر پاییش هم این چاله شبیه جوغن وجود داره لطفا راهنمایی بفرمایید پیوست: 20150620_143516(1).jpg پیوست: 20150620_143624(1).jpg پیوست: 20150620_143633(1).jpg
|
شنبه 30 خرداد1394 - 3:52pm |
|
|
ahoura2014
|
سلام به همه هنرجویان ودوستان ...اهورا هستم...با اجازه جناب دکتر محبی و همکاری اقای پوریا مشفقی قصد داریم برای تبادل و موفقیت بیشتر در حفظ اثارباستانی وتخریب های دوراز خرد ودانش و جلوگیری از حفاری های بی ثمر و وقت گیر وناامیده کننده باعنایت به حضور جناب دکتر محبی و شاساتید ایران وترکیه ازشما دوستان دعوت کنیم به گروه تلگرام ما بپیوندید..شما میتوانید با اقا جناب دکتر محبی یا اقای مشفقی تماس بگیرید..یا شمارتون رو به آدرس ایمیل من بفرستید www.ahoura2014@yahoo.com.. باتشکر و آرزوی موفقیت وشادکامی
|
دوشنبه 1 تیر1394 - 2:20pm |
|
|
aza
|
استاد عزیز, جناب دکتر لطفا راهنمایی کنید یک دهانه مشکوک به پلمپ در یک سوی دره و در سوی دیگر نماد سر انسان کا البته به پایین دره نگاه میکنه, دهنه مذکور بیست متر بالاتره. ردیابها از فاصله حتی بیش از دویست متر اپراتور رو به محل دهانه راهنمایی میکنن, حتی با گذاشتن طلا در جهت مخالف باز هم ردیابها دهانه را نشان میدهند. قسمتی از پایین دهانه دچار ترکیدگی شده که تصویر ارسال میشه. لطفا نظر راهگشای خودتون رو ایفاد بفرمایید
شایان ذکر اینکه این تصاویر قبلا توسط دوست عزیزم asort برای شما گذاشته شده بود که من تصاویر جدید با توصیحات بیشتر رو قراردادم که در صورت صلاحدیدمیتوانید نظرات رو با ایشون در میان بگذارید
|
دوشنبه 1 تیر1394 - 11:24pm |
|
|
|