نویسنده |
پیغام |
penamena
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 اردیبهشت1392 - 8:05pm پست: 189 محل اقامت: یزد
|
سلام استاد شمس...خسته نباشید ...لطف می فرمایید در خصوص کتابی که شما این مطالب رو استخراج میکنید بگید. اسمش چیه؟ نویسندش؟دوره ش ؟ فقط شما این کتابو در اختیار دارید؟ چرا خوده کتابو نمیزاید اینقد بچه ها مزاحمتون نشن! امیدوارم با این سوالم ناراحت نشده باشید.
|
یکشنبه 30 فروردین1394 - 12:52pm |
|
 |
Amanj
کاربر فعال
|
|
یکشنبه 30 فروردین1394 - 2:37pm |
|
 |
h4midreza
کاربر فعال
|
شمس جان این کتاب رو میشناسی؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 30 فروردین1394 - 4:46pm |
|
 |
Hamid9
|

Shams_60 نوشته است: Hamid9 نوشته است: درود بنده به صاحبان علم ارادت دارم استاد شمس امیدوارم که سوء تفاهمات برطرف شده باشد.. واما... در مورد چشمه اعلی و اینکه در شرق آن قبر شخص بلند مرتبه ای درست فرمودید ولی درون نسخه مسافت قبر بیشتر از یک متر میباشد..؟؟ بین دو تپه چشمه ای وجود دارد که که چندین سرمال در نقاط مختلف آن میباشد از طرفی آنجا در نسخه دارای خزانه ای میباشد اما افسوس که خاک آنجا املاح زیاد دارد و دستگاه های متفاوتی آنجا را زدند ولی به اشتباه.. و اما اصل مطلب در مورد کوه افلاطون بود که در نوع خود بیهمتا میباشد (قلعه ای سعب العبور نیز دارد).. دارای چهار اتاق بر سر قله.. که یکی از آنها هدف است، ولی کدام.. الله اعلم ... کمک بفرمایید پست تکراری بزنید دیگه جواب نمیدم! اول شما تشریف ببرید شرق چشمه رو با هر چی تو دستتونه بزنید بعد اگر پشتکار داشته باشید جاهای دیگه چشمه اعلی رو میگم بهتون! موفق باشید
_________________________________ _________________________________ شرق جشمه عمق بسیار بالایی دارد کار دستگاه نیست... درضمن شرق اکثر چشمه ها گاها قبر میباشد که بنده به آن کاری ندارم اگر مطالب بنده را خوانده باشی مشخصات کامل دادم اگر دستگاه نظامی داشتم که از شما نمیپرسیدم شمس جان بیشتر خواستم بدونم چنین علمی که میگید هست یا نه که متاسفانه هنوز شک بهش وجود داره، چرا که بنده نسخه کامل منطقه رادارم ولی نشون اصلی بهم خورده و خواستم از شما کمک بگیرم که متاسفانه شما مدام میگید شرق چشمه قبره و دستگاه و ... اگر نمیتوانید کمکی کنید صراحتا اعلام کنید.. بنده پست را ترک کنم و وقت خودم و دیگران را نگیرم.. اگرهم میتوانید پس مشکل چیست؟؟؟
|
یکشنبه 30 فروردین1394 - 5:02pm |
|
 |
آتش پرست
|
سلام و عرض ادب خدمت دوست عزیزمون جناب شمس اگه ممکنه در مورد (پیر غار) هم راهنمایی کنید
|
یکشنبه 30 فروردین1394 - 6:03pm |
|
 |
Hamid9
|
در اهمیت این ماه همین بس که پیامبر اکرم(ص) فرمودند: ماه رجب ماه بزرگ خداست و ماهى که حرمت و فضیلت به آن نمىرسد و جنگیدن با کافران در این ماه حرام است و رجب ماه خداست و شعبان ماه من است و ماه رمضان ماه امت من است
|
یکشنبه 30 فروردین1394 - 8:13pm |
|
 |
rahman123
|
با سلام خدمت همه دوستان و استاد شمس ممنون میشم موارد زیر را بررسی کنید : قیزیل بورون گزلان یا همات Gazalan چاخماقلی جینبله jinbala ترکی هستش یا جن تپه بزاوا یا همان Bozava شاهلیق
لطفا هر کدام کارش اسونه و میشه راحت کار کرد رو در اولویت قرار بدید ممنونم منتظر پاسختون هستم استاد
|
یکشنبه 30 فروردین1394 - 8:17pm |
|
 |
rahman123
|
جسارتا فکر کنم اون علومی که دانشمندان قدیم ازش در دفینه گذاری استفاده می کردند توی کتابهایی به اسم " اسرار نظامی یا اسرار نظام " منعکس می شد و این نوع کتابا بجز چند فرد معدود در انحصار قرار داره ........به راحتی نمیشه بدست اوردش
|
یکشنبه 30 فروردین1394 - 8:23pm |
|
 |
sevimli
|
سلام استاد شمس چند سال پیش با یه استاد آشنا بودم که بهش اعتقاد داشتم تصادفا ایشون هم فامیلش شمس بود به هر حال خواستم عرض کنم خیلی خوشحال میشم با شما آشنا بشم من امیر sevimli_turk@yahoo.com
|
یکشنبه 30 فروردین1394 - 11:48pm |
|
 |
sevimli
|
سلام استاد شمس خوشحال میشم باهاتون آشنا بشم در مورد علی داشی اگر اطلاعاتی بدین ممنون میشم. sevimli_turk@yahoo.com
|
دوشنبه 30 فروردین1394 - 12:04am |
|
 |
|