انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 24 اردیبهشت1404 - 8:08pm

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 557 , 558 , 559 , 560 , 561 , 562 , 563 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

googeh نوشته است:
اقا حمید طبق فرمایش دوستمون اقا بینا بوق اخطار اتمام باطری هر چند ثانیه میزنه اما ولتاج نمایشگر روی ال سی دی بالای 16 هست.من متوجه شدم که با نزدیک کردن سیم شارجر لبتاب به سیم رابط کویل که شیلد هم هست باز هم این اتفاق می افته .حالا شما اگه میخاین تست کنین اول با تلویزیون روشن تست کنین.تلویزیونهای معمولی نه ال ای دی.در ضمن یه دستگاه انالوگ داشتم که زیر دکلهای برق هیچ حساسیتی نداشت و خوب کار میکرد و تنها مشکلش این بود که به مرور زمان بعد از روشن کردن کم کم بالانسش به هم میخورد و هر کاری کردم نشد اخرش با یه اشتباه کوچیک و شورت مداری به کلی از کار افتاد و قسمت اصلی مدار داخل چسب مخصوصی است که با کندنش قطعات دیگه هم صدمه میبینند و بیخیالش شدم .

خیلی ممنون از شما.
بنده همین رو میخواستم بدونم که ولتاژ باطری درست نشون داده میشه یا نه! پس هر چه باشه از برنامه هست ولی جالبه که تحت شرایط کاملا خاصی اتفاق میفته! مشکلی نیست این موضوع رو بررسی میکنم.
در مورد سایر دستگاهها نمیشه زیاد مقایسه انجام داد چون میزان تقویت سیگنال در این مدار به نسبت اکثر مدارات بالاتره و لذا احتمال تاثیر پذیری از عوامل طبیعی و نویز هم بیشتر میشه.

جمعه 6 فروردین1394 - 1:38am
کاربر فعال
کاربر فعال

درود.نصف شب همگی بخیر .مهندس جان مدارم ساعت 12 شب استارت خورد .توی freq 270 P185 speed3 sensetivity15 به روشی که شما فرموده بودید نویزها به صفر رسید انگار که دستگاه خاموشه! البته جا داشت تا 17 هم ببرم سنسیتیویتی رو . انتگرال دستگاه هم 42 شناخته بود که گذاشتمش روی 30(بی دلیل).دیلی اتمات 20. سکه 200 تومنی رو با گراند 2 تا 28 سانت سنس کرد. سینی استیل به قطر 48 رو توی 110 ای 120 با گراند 2 و تا 121 سانت با گراند خاموش. لوپم به قطا 30 س،عنکبوتی،اپری گرافیتم زده بودم.تلویزیون و کامپیترم و ... هم در فاصله ی نزدیک (زیر 4 متر)بود.چطوره به نظرتون مهندس؟
ممنون از لطفتون

جمعه 6 فروردین1394 - 2:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام دوستان : در مورد ولتاژ باطری روی ال سی دی و اینکه دوستی گفته بود ولتاژ درست بود ولی مدار بی دلیل خاموش شد این نکته را مد نظر داشته باشید: چیزی که علاوه بر ولتاژ باطری خیلی مهمه امپر باطری است. شما برای تست یک باطری چه باطری های قلمی ، باطری ماشین و ......اگر فقط مقدار ولتاژ را با اهمتر اندازه گیری می کنید قطعا کار اشتباهی می کنید ، شما باید مقدار امپر باطری را نیز اندازه گیری کنید ، اگر مقدار ولتاژ و امپر باطری هر دو درست بود میتوان گفت باطری در حالت بهینه و سالم است. بعضی وقتا مقدار ولتاژ یک باطری درست است ولی امپر ناچیزی داره و وقتی روی کار انرا تست می کنید می بینید بعد از چند دقیقه با مشکل مواجه میشید .(این مورد را خصوصا در باطری های قلمی از کار افتاده یا باطری خراب ماشین و .....تست کنید و بهتر متوجه میشید، باطری ولتاژ خوب و ایده الی داره ولی امپر نداره و جواب نمیده). بنابراین تنها داشتن ولتاژ مناسب نشاندهنده سالم بودن باطری نیست بلکه از ولتاژ مهمتر ، مقدار جریان باطریست. پس همیشه قبل یا بعد از اندازه گیری ولتاژ ، مقدار جریان باطری را نیز با اهمتر اندازه گیری کنید. چون احتمال داره ولتاژ 18 ولت را داشته باشید ولی امپر ناچیز و کمتر از امپر نامی باطری را داشته باشید. در ضمن این مورد نداشتن امپر مناسب در باطری های مستعمل بیشتر به چشم میخوره .با تشکر
در مورد باطری ها : داشتن امپر مناسب مهمه نه داشتن ولتاژ .داشتن امپر مهمه نه داشتن ولتاژ .داشتن امپر مهمه نه داشتن ولتاژ :D
اگر زمانی تعمیرکاری را دیدید برای سالم بودن باطری فقط مقدار ولتاژ را اندازه گیری کرد و نظر داد قطعا بدانید طرف بی تجربه و حرفه ای نیست.

دو تا شارژر لپ تاپ به جای یکی به مدار نزدیک کردم هیچ ارور و خطای باطری نداد!!!
همچنین دوستانیکه برد کم دارند و از باطری هایی که چند سال کارکرده استفاده می کنند- کسانیکه زود شارژشان تمام میشه- احتمال داره امپر باطری انها مناسب نباشه و درصورت استفاده از باطری های قلمی احتمال داره یکی از باطری های انها خراب باشه(یعنی امپر مناسب نداره)
شرمنده دوستان جهت شادی روح استاد کاری که این موارد را بیان میکرد لطفا صلوات بفرستید. با تشکر مجدد

جمعه 7 فروردین1394 - 9:27am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام صبح همگی بخیر دوستان میخوام نتایج کاوش خودمو اعلام کنم با تنظیمات فرکانس ۱۹۰ و دیلی ۱۰+۱۶ با سنسیویتی ۱۷ در کوه زیر یک تخته سنگ با وزن تقریبا ۱۰ تن چون این سنگ به گفته بزرگی مشکوک بود طبق نسخه ضلع جنوب شرقی این سنگ بنده سنس داشتم که با ردیاب فانکشن ژنراتور دیجیتال انجمن که چند روز قبل ساختم و اتفاقا تونستم در این مکان تست کنم هم تایید همین نقطه رو داشت که از شانس بد ما متاسفانه قرار شد فرداشبش برای کندن بریم که هوا مجال نداد در مورد تست دستگاه و تجربه کسب شده در این کاوش هم باید اولا به جناب حمید عزیز تبریک بگم بنده با لوپ ۸۰ و اهم ۱و اندوکتانس ۳۸۰ در زمین کاملا مرطوب اقدام به کاوش کردم که دستگاه کاملا ساکت بود ولی زمانی که لوپ رو در ارتفاع ۱۰ سانتی بنده نگه مداشتم و بالانس میکردم زمانی که لوپ فاصلش کمتر از ۱۰ سانت میشد صدای بوق داشتم پس دوستان دقت کنن حتما باید بعد از بالانس فاصله لوپ کمتر از زمان بالانس شدن دستگاه نباشه و در مورد حساسیت در رطوبت دستگاه اصلا مشکلی نداره منتها بنده از ماسفت irfp450 استفاده کردم که شاید دلیلش اون باشه و من کاملا از دستگاه و ردیاب راضی هستم باز هم تشکر ویژه دارم خدمت استاد گرامی به نظر من دوستان نتیجه نهایی با اخرین ورژن داده شده باید کافی باشه هر چند با تفکیک مخالفم منتها ظاهرا تنها امتیازی که کمتر از لورنز داره فقط همین موضوع تفکیکه استاد هر طور سلاح میدونن انجام بدن نتیجه نهایی برای بنده راضی کننده بود موفق باشید

جمعه 7 فروردین1394 - 10:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوست عزیز : کاشکی مقدار برد مدارت را بیان می کردی . با لوپ ۸۰ و اهم ۱و اندوکتانس ۳۸۰ برای یک ورق 20 در 20 یا یک سینی 40 سانتی در هوا چقدر برد داری ؟ حداقل با مقایسه میتوانستیم بفهمیم ماسفت irfp450 تاثیری روی برد داشته یا خیر و دیگر دوستان نیز از همین ماسفت استفاده کنند. منتظر جواب تست های شما در هوا هستیم دوست عزیز.با تشکر
در ضمن برای تفکیک ناراحت نباش چون هر کی تفکیک دوست نداره میتونه از همین نسخه نهایی بدون تفکیک استفاده کنه و مشکلی براش پیش نمیاد ! :D

جمعه 7 فروردین1394 - 10:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

irfp450 آمپراژ بالایی داره و مقاومت درین سورس پایینی نسبت به 840داره.
ولی ظرفیت خازنیش خیلی بیشتر از 840هستش.
من خودم STD5NM50 از پایا گرفتم خیلی بهتر از 840هستش و ظرفیت خازنی پایانی داره L-) .ولی برد تغییری نکرد.
دوستان زیاد گیر به 357و840ندید من خودم بهترین ماسفتا و حتی آی سی های خیلی برتر از 357 رو تست کردم ولی مدار با همین قطعات خوب کار میکنه وگرنه مهندس حمید ارائه میدادند @};- @};- @};-
اینم دیتاشیت 450وSTD5NM50

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد

جمعه 7 فروردین1394 - 10:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقای m.m.s عزیز حرف شما کاملا منطقی می باشد .من هم یک ماسفت 600 ولتی داشتم تست کردم قبلا هم گفتم روی برد تاثیری نداره .
منتظر جواب تست های اقای 2840644 عزیز هستیم با لوپ 80 سانتی :-?

جمعه 7 فروردین1394 - 10:54am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام.دوستان در مورد ماسفت زیاد حساسیت بخرج ندید چون بغیر از الکی پول خرج کردن فایده ای نداره.وقتی ولتاژ کاری یک دستگاه مشخصه پس تغیر ماسفت یه چیز الکی .یه مثال براتون میزنم شما یه باری دارید به وزن 500کیلو میخواید اینا حملش کنید اگه یه موتور سیکلت بیارید نمیتونه اون بارا حمل کنه اگه یه وانت بیارید بخوبی و بطور معقول میتونه بارا حمل کنه اگه یه نیسان بیارید باز بارا میتونه حمل کنه اما کرایه بیشتر در پی داره اگه یه مایلر یا همون ده چرخ بیارید میتونه بارا حمل کنه اما مشکلی که بوجود میاد کرایه بیشتر بارگیری سختر و.. هستش در حالی که همون بارا یه وانت میتونه براحتی جابجاکنه .یعنی وقتی ما یه فرکانس با ضریب تقویتمشخص داریم 840بخوبی جواب میده استفاده از ماسفت هایه قویتر و گرونتر و بزرگتر هیچ حسنی نخواهد داشت.مگر اینکه بخوایم از فرکانس بالاتر و پهنایه پالس بیشتر واهم لوپه کمتر استفاده کنیم وگرنه بنظره همین 840برا فرکانس کاری اکثره ما حدود 200هستش و پهنایه پالس حدود 160هستش بهترین جوابا میده.

جمعه 7 فروردین1394 - 11:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام مجدد دوستان عزیز بنده اینجوری نه فکر میکنم و نه در تستهام دیدم ببینید در مورد ماسفت دوستان اطلاعات پست قبلی رو قبول دارم منتها به غیر از ولتاژ که خود مدار تامین میکنه تا به ماسفت برسه منتها در مورد مقدار مقاومت اون مهمه در مورد ثبات من با این ماسفت به ثبات قابل قبول رسیدم و قصد اجبار ندارم پس اشتباه نشه در مورد مصرف باطری روی فرکانس بالا مصرف باطری زیاد میشه که طبیعیه

جمعه 7 فروردین1394 - 12:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
با عرض معذرت اقا حمید میدونم جای این تاپیک اینجا نیست ولی لطفا راهنمایی کنید در قسمت ردیابها موضوع مربوط به حذف کننده که تقریبا 170 صفحه داشت رو نمیتونم پیدا کنم ایا این موضوع حذف شده یا نه
ممنون

ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت

جمعه 7 فروردین1394 - 12:52pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 557 , 558 , 559 , 560 , 561 , 562 , 563 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: abd , Google , Majestic12 , VoltEricson و 211 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure