نویسنده |
پیغام |
amiri11
کاربر حرفه ای
|
m.m.s نوشته است: دوستانی که احساس میکنن دستگاه یه بار متراژ بالا میزنه بعد کم میشه مثلا اگه دفعه اول 150میزنه بعد 145یا.... باید هر چند ثانیه یک بار بالانس کنید تا قدرت دستگاه رفرش بشه اینم یک تجربه دوستانی که هر تجربه ای دارن ولو کم در مورد FPI لطفا بگن تا دیگران هم استفاده ببرن فراموش نکنید زکات علم آموختن آن به دیگران است  ..................................................................... سلام دوست عزیز : این هم زکات من  مدار من هم اینجوریه ولی وقتی مقداری گرم شد روی گروند off دیگه اونجوری نیست. ولی توی گروند فعال باید چندین ثانیه صبر کنیم قبلا هم با مهندس عزیز خیلی صحبت کردیم اگر بشه همین دو سه ثانیه را اگر بشه کمتر کنند ولی مهندس گفتند باید اینجوری باشه ! به هر حال اگر زمان دو سه ثانیه که کمی هم بیشتر بنظر میرسه ! کمتر میشد خیلی بهتر بود دوستان تا به حال متوجه شده اید مدار روزها ساکت تره تا شب ؟ شبها هر چی هست نویز خیلی بیشتره
|
پنج شنبه 6 فروردین1394 - 7:30pm |
|
 |
HOSSEIN447
کاربر حرفه ای
|
بهرام نوشته است: حسین جان من قبلا تمام فایلهای مهندس رو تک تک تست کردم این اخرین ورزن هم بردش خوبه وهم خونسردیشو حفظ میکنه روی زمین  لطفا دوستان از ورزنهای قبل استفاده نکنن وقتتونو هدر میدین مهندس هم بیخود اخرین ورزن رو نزاشتن کمی فکر کنین لطفا  ممنون اقا بهرام فقط این ورزن و نداشتم خواستم داشته باشم
|
پنج شنبه 6 فروردین1394 - 9:52pm |
|
 |
lalash
کاربر فعال
|
دوستان من لوپم رو باز کردم و از نو پیچیدم. با این تنظیمات سینی 55 سانتی دایره ای رو با لوپ 60 از 116 سانتی سنس میکنه حساسیت همونجور که میبینید روی 1 هستش و نمیتونم ببرم بالا .چون دیگه سر و صداش میاد بالا .در این حالت میتر منفی میندازه و بی صداست .همین که فلز به نقطه ی سنس رسید بصدا در میاد. انتگرال و اسپید که توی تصویر نیست هم 34 و 1 ه .
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 6 فروردین1394 - 11:16pm |
|
 |
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
دوستان لطفا از " زکاتهای علم خود " دریغ نفرمایید.
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
پنج شنبه 6 فروردین1394 - 11:19pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

googeh نوشته است: اقا حمید و سایر دوستان خسته نباشید.یک نکته که به نطرم رسید اگر در محیط مملو از نویز کار میکنید برای ثبات علاوه بر فرمایشات اقا حمید میتونید سنس رو تا حد 14 یا 15 پایین بیارید زیاد تو عمق زنی تفاوت نمیکنه اما ثبات خوب میشه. اقا حمید در مورد ادعای دوستمون که سینی استیل 70 سانتی رو از فاصله 2مترو نیم با لوپ 45 زدن ایا واقعا شدنیه. با این حساب باید همون سینی رو با لوپ 1در1 تو 3مترونیم الی 4 بزنن که خیلی برد خوبیه.در مورد تست کنار دکلهای برق دستگاه رو بدون لوپ روشن کردم هیچ مشکلی نداشت اما با وصل لوپ ارور باطری میده و حتی کاملا جعبه دستگاه رو هم شیلد کردم ولی نشد. در خصوص برد لوپ 45 میتونه نهایتا تا 220 سانت هم برد داشته باشه. از این حیث مشکلی نیست و چند سانت کمتر و بیشتر هم بستگی به خیلی چیزها داره. لذا در مورد لوپ 1 در 1 هم اگر کیفیت خوبی داشته باشه رسیدن به 3.5 متر که نتیجه معمولی محسوب میشه و جای تعجب نداره! در خصوص خطای باطری بنظر میاد واقعا مشکلی وجود داره و این تست شما نشون میده با اتصال لوپ و تاثیر عواملی خاص دستگاه دچار اشکال در قسمت نمایش ولتاژ باطری میشه و لذا دیگه کار نمیکنه. باید عرض کنم با توجه به 2-3 موردی که در این زمینه گزارش شده و حدسیاتی که خودم داشتم به احتمال زیاد اشکال از برنامه هست! ولی برای برطرف کردنش نیاز به شبیه سازی این موقعیت داخل منزل داریم تا مطمئن بشیم این اشکال رو تونستیم به درستی شناسایی و برطرف کنیم. لذا از دوستان خواهش میکنم با نزدیک کردن دستگاههای مختلف برقی یا مغناطیسی به لوپ ببینن آیا خطای باطری پیش میاد یا خیر و در صورت مثبت بودن نتیجه اعلام کنن تا بنده هم تست کنم و اشکال احتمالی در خصوص خطای باطری رو در نسخه های بعدی رفع کنم.
|
پنج شنبه 6 فروردین1394 - 11:55pm |
|
 |
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان شب همه بخير حميد جان در مورد اخطار باطري تجربه اي كه پارسال داشتم عرض ميكنم: من از 5 عدد باطري سري شده ليتيوم پليمر استفاده ميكنم و موقع كاوش چند ساعتي كار ميكنه. زمستون شب هنگام رفتيم منطقه اي كوهستاني كه حدود 5 سانتي برف روي زمين بود تست بگيريم . من با لوپ 28 سانت معمولي شركتي با مقاومت حدود 1.5 و ظرفيت 400 ميكرو چند جا رو تست كردم كه چيزي نبود ولي در محلي حدود 10 متري دستگاه با كم كردن حساسيت هم صداش قطع نميشد و همش حالت سنس قوي رو نشون ميداد اونم با لوپ 28 / چند دقيقه اي با تنظيمات ور رفتم كه ببينم چطور ساكتش كنم كه پس از چند دقيقه اخطار باطري داد و خاموش شد. در حاليكه باطري تقريبا فول بود. حالا ببينيم نظر اساتيد چيه. ياحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
جمعه 6 فروردین1394 - 12:07am |
|
 |
reza2490
کاربر حرفه ای
|
مهندس حمید من چند بار زیر دکلهای برق هم با لوپ عنکبوتی60سانت و2متری رد شدم حتی چند دکل کنار هم بجز نویز که بیشتر روی لوپ عنکبوتی60سانت تاثیر گذاشت هیچ اروری توی دستگاه تا حالا ندیدم. من فکر میکنم مشکل از نو باطری باشه اونای که ارور داده بگن ببینیم از چه باطری استفاده کردن
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
جمعه 6 فروردین1394 - 12:29am |
|
 |
badboy
کاربر حرفه ای
|
درود دوستان بهترین باطری برای این مدار چیه ؟؟ و یه سوال این باطری چه جوری باید شارژ شه؟
|
جمعه 6 فروردین1394 - 12:58am |
|
 |
googeh
کاربر فعال
|
اقا حمید طبق فرمایش دوستمون اقا بینا بوق اخطار اتمام باطری هر چند ثانیه میزنه اما ولتاج نمایشگر روی ال سی دی بالای 16 هست.من متوجه شدم که با نزدیک کردن سیم شارجر لبتاب به سیم رابط کویل که شیلد هم هست باز هم این اتفاق می افته .حالا شما اگه میخاین تست کنین اول با تلویزیون روشن تست کنین.تلویزیونهای معمولی نه ال ای دی.در ضمن یه دستگاه انالوگ داشتم که زیر دکلهای برق هیچ حساسیتی نداشت و خوب کار میکرد و تنها مشکلش این بود که به مرور زمان بعد از روشن کردن کم کم بالانسش به هم میخورد و هر کاری کردم نشد اخرش با یه اشتباه کوچیک و شورت مداری به کلی از کار افتاد و قسمت اصلی مدار داخل چسب مخصوصی است که با کندنش قطعات دیگه هم صدمه میبینند و بیخیالش شدم .
|
جمعه 6 فروردین1394 - 1:08am |
|
 |
mehdi.dfs
|
سلام خدمت همه دوستان سال نو رو به همه دوستان تبریک میگم مهندس حمید نمیشه حساسیت به زمین رو تو این فلزیاب کمتر کرد ؟ اگه بشه این کار رو کرد خیلی عالی میشه ، من چند روز پیش با یه فلزیابی برخورد کردم که دست ساز بود و یه کلید داشت که اون کلید رو فعال میکردی پوست ساندیس و رطوبت زمین رو نمیزد و حساسیت به زمین هم از بین میرفت از رو کنجکاوی بازش کردم دیدم یه خازن ۳۳۰ نانو رو به یه کلید وصل کرده و اون طرفش هم رفته به ولوم ده دور و روی کیت دو تا ترانزیستور p2n2907 رو هم باهم سری کرده بود قراره دستگاه رو چند روزی به من بده تا روش کار کنم
|
جمعه 6 فروردین1394 - 1:10am |
|
 |
|