نویسنده |
پیغام |
masoud-n
کاربر فعال
|
helish نوشته است: آقا من کدوم صفحه رو بخونم تا الان 15 صفحه رو خوندم همش شیلدو و لوپو و .... است .اجمالی میشه توضیح بدین چه کنم؟ مطمعن باشید با مطالعه ی بیشتر هم پاسخ سوالتون رو پیدا میکنید هم کلی چیزای دیگه یاد میگیرین. شما باید دیلی دستی رو افزایش بدین حتی تا 30, برای لوپ حدودا پنجاه سانتی, 10 سانت از زمین فاصله بدین و برای لوپ حدودا یک متری 20 سانت فاصله بدین, گراند هم روی 2 یا 3 قرار بدین که در اعداد کمتر سرعت بالانس شدن اتومات بیشتره و اعداد بالاتر سرعت بالانس شدن کمتر, گراند افم بالانس اتوماتیک انجام نمیشه و خودتون باید بالانس کنید.
|
پنج شنبه 5 فروردین1394 - 1:41am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
masoud-n نوشته است: از پایا بعید بود این حرکت! lf157 و 3 تومن میداد الان زده 5 تومن, البته به نظر من کیفیت ظاهری 157 بهتره و فکر کنم این ای سی و از قبل موجود داشتن چون زیر 157 که من تهیه کردم یه مقدار گرد و خاکی بود! شایدم به همین دلیله قیمتش از 357 کمتره چون خرید مدت ها قبله. مطمئنن این فروشگاه های قطعات الکترونیک از همچین انجمنهایی بازدید کرده یا عضویت دارن و به همین خاطر حواصشون به خرید و فروش نوع قطعه و اجناس هست
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 6 فروردین1394 - 7:32am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
helish نوشته است: سلام دوستان .من به یه مشکل برخوردم تو خونه که تست میکنم دستگامو یه سینی استیل 70 رو تو 2.2 میزنه با حساسیت 19 ولی محلی که میخوام کار کنم مرطوبه حتی با حساسیت 2 هم نمیتونم کار کنم دستگاه اصلا ثبات نداره حتما باید بذارمش رو 1 چه کنم؟ فرکانسمم 220 پهنای پالسم 160 .دیلی 10 فقط نمیدونم گراندو رو چند باید بذارم هر چی تست میکنم نمیفهمم . کسی هست راهنماییم کنه؟ باید در زمین های مرطوب فرکانس رو پائین بیارید یعنی از 200 تا 80 رو خوب تست کنید و ببینید چه فرکانس با توجه به مقدار رطوبت خاک منطقه با ثبات بیشتر کار میکنه و همون رو در اون مکان استفاده کنید و موقعی که خاک کاملاً خشک شده در فصل تابستان میتونید فرکانس رو بالاتر ببرید
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 6 فروردین1394 - 7:36am |
|
 |
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
سلام صبح همگی بخیر همونطور گه دوست عزیزمون گفتن ایسی هارو یکی از دوستان از پایا گرفته 357رو ده هزار و 157رو پنج هزار میده
|
پنج شنبه 6 فروردین1394 - 7:44am |
|
 |
tamashah
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 2 خرداد1393 - 8:40am پست: 138 محل اقامت: وطنم ایران
|
سلام، ایا پایاحضوری تک فروشی هم میکنه ؟؟؟؟
|
پنج شنبه 6 فروردین1394 - 10:50am |
|
 |
kamal857
کاربر حرفه ای
|
tamashah نوشته است: سلام، ایا پایاحضوری تک فروشی هم میکنه ؟؟؟؟ بله تک فروشی هم داره
|
پنج شنبه 6 فروردین1394 - 12:09pm |
|
 |
tamashah
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 2 خرداد1393 - 8:40am پست: 138 محل اقامت: وطنم ایران
|
ممنونم، درضمن دوستانی که مشکل ثبات روی زمین دارند مثل من ، میتونند از ورژن 1.38 استفاده کنند که من چند روزی میشه که استفاده میکنم و حتی روی زمینی که بارون زده بدون صدا کار میکنه. دیگه اون اعداد منفی گیج کننده هم نمیا ن. خودم یه فیبر 15 در 10 روتوی عمق یک متری گذاشتم خیلی راحت حتی باحرکت سریع لوپ زدش، کمکی کسی روندارم وگرنه فیلمش میزاشتم.
|
پنج شنبه 6 فروردین1394 - 12:27pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
دوست عزیز میتر منفی که به درخواست دوستان و برای تشخیص حفره یا اعلام خارج شدن از بالانس در نسخه های بعدی گذاشته شده! اتفاقا خیلی هم بدرد بخور هست. شما با اون نسخه قدیمی شاید ثبات بیشتر رو احساس کنین ولی مطمئن باشین بردش در خاک کمتر از نسخه نهاییه! بنده براحتی میتونستم از این کلکهایی که سازندگان و فروشندگان فلزیاب میزنن رو سوار کنم که فلزیاب تا روی زمین میره کاملا ساکت بشه. اما نکتش این بود که دیگه حتی نیم متر هم داخل خاک برد نداشت! به این قیمت براحتی میشه فلزیاب رو کاملا روی زمین ساکت کرد و طبیعی هم هست. مثل خیلی از دستگاههای وطنی معلوم الحال که بعد از مدتها سر کار گذاشتن اپراتور مشخص میشه در خاک هیچ بردی ندارن!
|
پنج شنبه 6 فروردین1394 - 1:08pm |
|
 |
HOSSEIN447
کاربر حرفه ای
|
سلام دوست عزیز من فایل 1.38 و ندارم اگه میشه توی پستی بزارین که بتونیم دانلودش کنیم ممنون.
|
پنج شنبه 6 فروردین1394 - 1:10pm |
|
 |
بهرام
کاربر حرفه ای
|
حسین جان من قبلا تمام فایلهای مهندس رو تک تک تست کردم این اخرین ورزن هم بردش خوبه وهم خونسردیشو حفظ میکنه روی زمین  لطفا دوستان از ورزنهای قبل استفاده نکنن وقتتونو هدر میدین مهندس هم بیخود اخرین ورزن رو نزاشتن کمی فکر کنین لطفا 
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
پنج شنبه 6 فروردین1394 - 1:53pm |
|
 |
|