نویسنده |
پیغام |
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
سلام مهندس حمید عزیز یکی از بچه های نیک روزگار از تهران برام 157و 357H فلزی آورده. رومدار نصب کردم و تو خونه با حساسیت 18 خیلی خوب جواب داد فرکانس 201 پهنای پالس160 دیلی 18 انتگرال42 گراند خاموش اسپید2 با لوپ 45که قبلا عکسشو گذاشتم یه سینی استیل 45سانتی رو از 210سانت راحت سنس میکرد! قبلا بیشترین بردی که داشتم با همین لوپ و سینی و تنظیمات البته با 357 تقلبی 170به زور میزد
|
چهارشنبه 5 فروردین1394 - 10:25pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
رضا جان به شما تبریک میگم. اگر روی حساسیت 18 به چنین نتیجه ای رسیده باشین که واقعا عالیه! در واقع به اون رقم برد 5 برابر سایز لوپ رسیدین و دیگه میشه گفت این نهایت قدرت سنس یک فلزیاب هست! حالا لطف کنین بفرمایین دقیقا نتیجه شما با ایسی 157 بوده یا 357H و آیا این دو آیسی در عمل تفاوتی با هم داشتن یا خیر؟
|
چهارشنبه 5 فروردین1394 - 10:57pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
حمید نوشته است: در مورد استفاده از سیم شیلد استریو بجای کواکسیال و اتصال بصورت 2 رشته این نکته خوبی هست که احتمال داره بهتر از حالت 3 رشته جواب بده! در این روش در واقع دو مغزی سیم استریو با هم موازی میشن یعنی در ابتدا و انتهای کابل دو مغزی به هم اتصال دارن و این مغزی 2 رشته ای به نقطه لوپ2 وصل میشه. شیلد کابل هم به نقطه لوپ1 متصل میشه. به نظر من احتمال زیادی داره این روش بهتر جواب بده! علتش یکی نصف شدن مقاومت مغزی هست که سبب میشه قدرت پالس بهتر به لوپ منتقل بشه و دلیل دوم اینکه در واقع نوعی سیم شبهه لیتز هست که مزایای خودش رو داره! لذا دوستان میتونن از این روش هم استفاده کنن. اصل داستان خود کابل مرغوب بود که ظاهرا تا اینجا کابل شیلد استریوی ضد نویز میکروفن با مارک max به گفته دوستان بهترین جواب رو داده و لذا توصیه میکنم سایر دوستان هم از همین کابل استفاده کنن. با سلام مهندس حميد پس با اين حساب سيم رابط نياز به شيلد نخواهد داشت ؟! يعني نقطه اتصال لوپ1 كه به شيلد كابل رابط متصل ميشه خودش حالت شيلد پيدا ميكنه ؟
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 5 فروردین1394 - 11:34pm |
|
 |
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
حمید نوشته است: رضا جان به شما تبریک میگم. اگر روی حساسیت 18 به چنین نتیجه ای رسیده باشین که واقعا عالیه! در واقع به اون رقم برد 5 برابر سایز لوپ رسیدین و دیگه میشه گفت این نهایت قدرت سنس یک فلزیاب هست! حالا لطف کنین بفرمایین دقیقا نتیجه شما با ایسی 157 بوده یا 357H و آیا این دو آیسی در عمل تفاوتی با هم داشتن یا خیر؟ بله با حساسیت 18 تو خونه ! با لوپ تخت 45سانتی.22دور سیم 1/5 نتیجه برای هردو ایسی تقریبا یکسان بود اینم شماره نوشته شده روی آیسی ها H0429 LF357H MAC 157 A40
|
پنج شنبه 5 فروردین1394 - 12:08am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

مهدی نوشته است: حمید نوشته است: در مورد استفاده از سیم شیلد استریو بجای کواکسیال و اتصال بصورت 2 رشته این نکته خوبی هست که احتمال داره بهتر از حالت 3 رشته جواب بده! در این روش در واقع دو مغزی سیم استریو با هم موازی میشن یعنی در ابتدا و انتهای کابل دو مغزی به هم اتصال دارن و این مغزی 2 رشته ای به نقطه لوپ2 وصل میشه. شیلد کابل هم به نقطه لوپ1 متصل میشه. به نظر من احتمال زیادی داره این روش بهتر جواب بده! علتش یکی نصف شدن مقاومت مغزی هست که سبب میشه قدرت پالس بهتر به لوپ منتقل بشه و دلیل دوم اینکه در واقع نوعی سیم شبهه لیتز هست که مزایای خودش رو داره! لذا دوستان میتونن از این روش هم استفاده کنن. اصل داستان خود کابل مرغوب بود که ظاهرا تا اینجا کابل شیلد استریوی ضد نویز میکروفن با مارک max به گفته دوستان بهترین جواب رو داده و لذا توصیه میکنم سایر دوستان هم از همین کابل استفاده کنن. با سلام مهندس حميد پس با اين حساب سيم رابط نياز به شيلد نخواهد داشت ؟! يعني نقطه اتصال لوپ1 كه به شيلد كابل رابط متصل ميشه خودش حالت شيلد پيدا ميكنه ؟ مهدی جان کابل که بهرحال دارای قسمت شیلد هست و باید حتما ازش استفاده بشه! ولی مهم اینه که به کدوم نقطه وصل میشه. در این روش در واقع شیلد کابل به نقطه لوپ1 وصل میشه که همون 12 ولت مدار هست و میتونه نقش شیلد رو هم بازی کنه.
|
پنج شنبه 5 فروردین1394 - 12:31am |
|
 |
karajniaz
کاربر حرفه ای
|
reza68 نوشته است: حمید نوشته است: رضا جان به شما تبریک میگم. اگر روی حساسیت 18 به چنین نتیجه ای رسیده باشین که واقعا عالیه! در واقع به اون رقم برد 5 برابر سایز لوپ رسیدین و دیگه میشه گفت این نهایت قدرت سنس یک فلزیاب هست! حالا لطف کنین بفرمایین دقیقا نتیجه شما با ایسی 157 بوده یا 357H و آیا این دو آیسی در عمل تفاوتی با هم داشتن یا خیر؟ بله با حساسیت 18 تو خونه ! با لوپ تخت 45سانتی.22دور سیم 1/5 نتیجه برای هردو ایسی تقریبا یکسان بود اینم شماره نوشته شده روی آیسی ها H0429 LF357H MAC 157 A40 باسلام خدمت همه دوستان وتبریک دیرهنگام سال نو این آی سی ها احتمالا از پایا تهیه شده چون پایاهم این شماره هاروداره ولی از نظر ظاهری 357 بهتر به نظر میرسه و البته دوبرابر قیمت داره بنده هم به شما تبریک میگم آقا رضا امیدوارم موفق باشید نکته ای که بنده لازم میدونم خدمت دوستان عرض کنم اینه که 170 رولی که قیمت بالاتری هم داره متاسفانه اصلا جواب خوبی به من نداد و170 فله ای به مراتب بهتر بود درخصوص ماسفت هم چندین نوع رو تست کردم که بهترینش همین 840 بود.
به روز نیک کسان، گفت: تا تو غم نخوری بسا کسا! که به روز تو آرزومندست ----------------------------------------- زمانه گفت مرا: خشم خویش دار نگاه کرا زبان نه به بندست پای دربندست
|
پنج شنبه 5 فروردین1394 - 12:39am |
|
 |
masoud-n
کاربر فعال
|
از پایا بعید بود این حرکت! lf157 و 3 تومن میداد الان زده 5 تومن, البته به نظر من کیفیت ظاهری 157 بهتره و فکر کنم این ای سی و از قبل موجود داشتن چون زیر 157 که من تهیه کردم یه مقدار گرد و خاکی بود! شایدم به همین دلیله قیمتش از 357 کمتره چون خرید مدت ها قبله.
|
پنج شنبه 5 فروردین1394 - 12:56am |
|
 |
helish
|
سلام دوستان .من به یه مشکل برخوردم تو خونه که تست میکنم دستگامو یه سینی استیل 70 رو تو 2.2 میزنه با حساسیت 19 ولی محلی که میخوام کار کنم مرطوبه حتی با حساسیت 2 هم نمیتونم کار کنم دستگاه اصلا ثبات نداره حتما باید بذارمش رو 1 چه کنم؟ فرکانسمم 220 پهنای پالسم 160 .دیلی 10 فقط نمیدونم گراندو رو چند باید بذارم هر چی تست میکنم نمیفهمم . کسی هست راهنماییم کنه؟
آخرین بار توسط helish در پنج شنبه 5 فروردین1394 - 1:24am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
پنج شنبه 5 فروردین1394 - 1:04am |
|
 |
masoud-n
کاربر فعال
|
helish نوشته است: سلام دوستان .من به یه مشکل برخوردم تو خونه که تست میکنم دستگامو یه سینی استیل 70 رو تو 2.2 میزنه با سنسیویتیه 19 ولی محلی که میخوام کار کنم مرطوبه حتی با سنسیویتی 2 هن نمیتونم کار کنم دستگاه اصلا ثبات نداره حتما باید بذارمش رو 1 چه کنم؟ فرکانسمم 220 دوست عزیز شما صفحات اخر تاپیک رو مرور کنید چون مهندس حمید خیلی جامع در مورد رعایت فاصله لوپ تا زمین, دیلی دستی و حالت های مختلف گراند توضیح دادن که رعایتشون به حل مشکل شما و اپراتوری بهتر کمک میکنه.
|
پنج شنبه 5 فروردین1394 - 1:24am |
|
 |
helish
|
آقا من کدوم صفحه رو بخونم تا الان 15 صفحه رو خوندم همش شیلدو و لوپو و .... است .اجمالی میشه توضیح بدین چه کنم؟
|
پنج شنبه 5 فروردین1394 - 1:28am |
|
 |
|