انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 24 اردیبهشت1404 - 11:17pm

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 552 , 553 , 554 , 555 , 556 , 557 , 558 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
badboy نوشته است:
shakib نوشته است:
badboy نوشته است:
سپاس مهندس جان

مقاومت R6, R15 10 ohm
رو زدم این ماقومت اومدم ایا همین مقاومته؟
سلف مقاومتی 10UH میکرو هانری 1/4W

و R11, R12 390 ohm - 2W (2 وات)
هم گشتم فقط مقاومت 390Ω اهم (1/4W-5%).
و
مقاومت 390Ω اهم (1/8W-5%).
بود چی کار کنم مهندس
همین چندتا بود؟

دوست عزیز بهتون پیشنهادمیدم ساخت این مداروبه فردی مطمعن درانجمن بسپرید بعیدمیدونم ازعهده ساختش بربیاید.

درود

دوست عزیز درست می گید و قصد این کارو دارم ولی کسی رو سراغ ندارم
من به الکترونیک علاقه زیادی دارم یه کم تلاش کنم می تونم بسازمش درسته سخته ولی اساتید هستند و راهنمایی می کنند .

مهندس جان
C11 2.2uF-16v (کد 225) تانتالیوم مرغوب
تو سایت نبود
خازن تانتالیوم 2.2UF میکروفاراد 25V ولت (225)
بودش ایا خودشه؟

بله میشه استفاده کرد.
برادر گرامی لطفا صفحات تاپیک رو با این سوالات پیش پا افتاده و تکراری پر نکنید!
فایل توضیحات مهندس حمید و تمام صفحات گذشته رو به دقت بخونید.اگر بازم سوال ساده ای داشتید میتونید پیام خصوصی بدید و از دوستان کمک بگیرید ، به بنده هم پیا بدید درحدتوان راهنمایی میکنم.
اما لطفا تاپیک رو با این سوالات پر نکنید
امیدوارم دلگیر نشده باشید
پاینده باشید @};-

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

چهارشنبه 5 فروردین1394 - 3:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

شروعتون بامدارفلزیاب خیلی دشوارخواهدبود.
بله همین خازنه مشکلی نداره

چهارشنبه 5 فروردین1394 - 3:34pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام این عکس کابل max هستش یه کم زوم کنید نوشته ش معلومه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 5 فروردین1394 - 5:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

یک کار دیگه هم میشه کرد از کابلهای کواکسیال کرمان بدون فویل استفاده کنیم ودر قسمت ابتدا .وانتهای سیم که به پین نظامی میره حتی در وسط از دو یا سه عدد فریت استوانه ایی یا تروئیدی استفاده کنیم کمی توی نویز گیری جواب میده.فقط نمیدونم نظر مهندس حمید چیه در عمل که تست کردم تا حدی صداهای اضافی رو کم کرد توی خونه .بیرون که دیگه بهتر هم
میشه.البته این رو واسه اونهایی گفتم که کابل مناسب نتونستن پیدا کنن :)

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

چهارشنبه 5 فروردین1394 - 7:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

یک سوال هم مهندس حمید دارم.مهندس اگه سیمهایی که واسه کویل یک در یک پیچیدم رو با چسب لنت بپوشونم به صورت سراسری ظرفیت خازنی سیم بالا نمیره @};- چون یکی از دوستان گفته بودن که این کارو کردن ولی من شک دارم تاثیر نذاره گفتم بپرسم از خدمتتون.متشکر

چهارشنبه 5 فروردین1394 - 7:26pm
مدیر کل
مدیر کل

بهرام نوشته است:
یک کار دیگه هم میشه کرد از کابلهای کواکسیال کرمان بدون فویل استفاده کنیم ودر قسمت ابتدا .وانتهای سیم که به پین نظامی میره حتی در وسط از دو یا سه عدد فریت استوانه ایی یا تروئیدی استفاده کنیم کمی توی نویز گیری جواب میده.فقط نمیدونم نظر مهندس حمید چیه در عمل که تست کردم تا حدی صداهای اضافی رو کم کرد توی خونه .بیرون که دیگه بهتر هم
میشه.البته این رو واسه اونهایی گفتم که کابل مناسب نتونستن پیدا کنن :)

خیر این روش کاملا اشتباهه! هر سیم پیچ یا فریتی در مسیر کابل لوپ باعث تغییر شکل امواج و کاهش برد میشه. این مدار عملا مشکل تداخل نویز نداره! بطور مفصل توضیح دادم چه کارهایی صورت گرفته. لذا با تنظیمات حتی در منزل میشه براحتی کار کرد و اکثر دوستان هم تایید کردن.

چهارشنبه 5 فروردین1394 - 8:08pm
مدیر کل
مدیر کل

بهرام نوشته است:
یک سوال هم مهندس حمید دارم.مهندس اگه سیمهایی که واسه کویل یک در یک پیچیدم رو با چسب لنت بپوشونم به صورت سراسری ظرفیت خازنی سیم بالا نمیره @};- چون یکی از دوستان گفته بودن که این کارو کردن ولی من شک دارم تاثیر نذاره گفتم بپرسم از خدمتتون.متشکر

استفاده از لنت روی سیمها تاثیر منفی محسوسی نداره. خود لنت که مشکلی نداره چون بین سیمها قرار نمیگیره. اما ظرفیت خازنی طبیعتا بدلیل فشرده شدن سیمها به هم کمی بالاتر میره. با این حال بنظر من نکته مهمتر برای لوپهای بزرگ محکم بودن سیمهاست تا در حین حرکت تکان نخورن و ظرفیت لوپ تغییر نکنه. چون اگر این اتفاق بیفته در واقع بدترین حالت ممکن پیش میاد و با هر تکان لوپ دستگاه از بالانس خارج میشه! پس محکم کردن سیمها یک مساله مهم هست. حالا با هر روشی که تونستین انجامش بدین.

چهارشنبه 5 فروردین1394 - 8:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نقل قول:
استفاده از لنت روی سیمها تاثیر منفی محسوسی نداره. خود لنت که مشکلی نداره چون بین سیمها قرار نمیگیره. اما ظرفیت خازنی طبیعتا بدلیل فشرده شدن سیمها به هم کمی بالاتر میره. با این حال بنظر من نکته مهمتر برای لوپهای بزرگ محکم بودن سیمهاست تا در حین حرکت تکان نخورن و ظرفیت لوپ تغییر نکنه. چون اگر این اتفاق بیفته در واقع بدترین حالت ممکن پیش میاد و با هر تکان لوپ دستگاه از بالانس خارج میشه! پس محکم کردن سیمها یک مساله مهم هست. حالا با هر روشی که تونستین انجامش بدین.

بله حتما انجام میشه مهندس @};-

چهارشنبه 5 فروردین1394 - 8:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نقل قول:
خیر این روش کاملا اشتباهه! هر سیم پیچ یا فریتی در مسیر کابل لوپ باعث تغییر شکل امواج و کاهش برد میشه. این مدار عملا مشکل تداخل نویز نداره! بطور مفصل توضیح دادم چه کارهایی صورت گرفته. لذا با تنظیمات حتی در منزل میشه براحتی کار کرد و اکثر دوستان هم تایید کردن.

شک ندارم شما جزء بهترینهای دنیا هستین.مهندس میخوام اعتراف کنم من خودم بشخصه تست کردم وتا حدی احساس کردم برد کم میشه اما چیزی نگفتم تا ببینم کی تست کرده وجواب میده..اما کسی از دوستان حتی اگه تست هم کرده بودن شاید نمیدونستن اما شما همیشه میزنی وسط هدف.امیدوارم یکی مثل اقای صفایی بیاد ببینه که دریای علم ومعرفت تو همین سایته بیخود نره پارازیت بندازه :ymapplause:

چهارشنبه 5 فروردین1394 - 8:31pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم بهرام عزیز شما لطف دارین. :ymhug: :D

چهارشنبه 5 فروردین1394 - 9:08pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 552 , 553 , 554 , 555 , 556 , 557 , 558 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: alireza mo و 219 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure