نویسنده |
پیغام |
amiri11
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: جناب amiri11 و Ancient عزیز اگر امکان داره تصویر واضحی از کابل اتصال لوپتون که توضیح دادین بذارین تا دوستان استفاده کنن. لطفا مغزی و شیلد و ترجیحا نوشته روی کابل هم مشخص باشه. ممنون. این هم تصویر مهندس عزیز
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 4 فروردین1394 - 7:02pm |
|
 |
kurosh
کاربر حرفه ای
|
درود بر شما دوست گرامی میشه لطفا بفرمایید ورقه های پلی کربنات رو از کجا باید تهیه کرد؟ سپاسگزارم
|
سه شنبه 4 فروردین1394 - 7:10pm |
|
 |
ali222
کاربر حرفه ای
|
amiri11 نوشته است: اقا شکیب کابل max ژاپنی حدود 2 مترش را با هم سری کنی 0.8 اهمه هر کی می خواد لوپ سبکی داشته باشه میتونه از ورق های پلی کربنات مثل تصویر استفاده کنه. این لوپ 60 سانتی جوری درست شده هر کابلی یا هر سایز لوپی را بخواهی میتونی روش ببندی و ازش استفاده کنی . ورق پلی کربنات با قطر 60 سانت حدود 200 گرم درمیاد خیلی سبکه. این هم شاهکار لوپ برای دوستانی که دنبال لوپ سبک می گردند  ورق پلی کربنات دی الکترک بالایی داره اصلا مناسب لوپ نیست . ضمننا نیازی به خرید نیست با این ورق اشکال تبلیغاتی بستنی و... فلان درست میکنند تو خیابون زیاد دیده میشه . یا اسم دیگر مقوای پلاستیکی
آخرین بار توسط ali222 در سه شنبه 4 فروردین1394 - 7:21pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 4 فروردین1394 - 7:18pm |
|
 |
amiri11
کاربر حرفه ای
|

kurosh نوشته است: درود بر شما دوست گرامی میشه لطفا بفرمایید ورقه های پلی کربنات رو از کجا باید تهیه کرد؟ سپاسگزارم
ورق های پلی کربنات اینجوری روش نوشته بود کار اصلیش فیلتر اشعه UV است بیشتر کسانیکه توی کار تزئینات ساختمان و کارهای ساختمانی ،شاید هم گل خانه هستند فکر کنم دارند. من خودم از تزئینات ساختمانی گرفتم.رنگ سفید داره رنگ قهوه ای هم داره.ساخت تایوان است. بپرسی پیدا می کنی اقای ali222 فکر نکنم از ان نوعی باشه توی خیابان دیده میشه !! به دقت بهش نگاه کن . ضخامتش نیم سانته. من که دارم استفاده میکنم عالیه حالا ثابت دی الکتریکش هر چی باشه جواب میده و خیلی سبکه.ثابت دی الکتریکش را من بررسی نکردم ولی هر چی هست مثل اینکه ثابت دی الکتریکش روی لوپ تاثیری نداره چون واقعا عالیه. یک نوعی هم هست زیر بسته های اب معدنیه از اونا نیست . این تایوانیه متری 30 تومن میفروشند! در ضمن اگر مطمئنی نیازی به خرید نیست با این ورق اشکال تبلیغاتی بستنی و... فلان درست میکنند تو خیابون زیاد دیده میشه !! یه تصویر فرصت کردی اپ کن دوستان خرید نکنند !! فکر نکنم امروزه ورق خارجی متری 30 تومن را بیارن مفت بذارن توی خیابان و برای کارهای کم ارزش ازش استفاده کنند!! جنس این ورق خشکه نرم نیست.
آخرین بار توسط amiri11 در سه شنبه 4 فروردین1394 - 7:37pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 4 فروردین1394 - 7:20pm |
|
 |
ali222
کاربر حرفه ای
|
amiri11 نوشته است: kurosh نوشته است: درود بر شما دوست گرامی میشه لطفا بفرمایید ورقه های پلی کربنات رو از کجا باید تهیه کرد؟ سپاسگزارم
ورق های پلی کربنات اینجوری روش نوشته بود فیلتر اشعه UV است بیشتر کسانیکه توی کار تزئینات ساختمان و کارهای ساختمانی ،شاید هم گل خانه هستند فکر کنم دارند. من خودم از تزئینات ساختمانی گرفتم.رنگ سفید داره رنگ قهوه ای هم داره.ساخت تایوان است. بپرسی پیدا می کنی اقای ali222 فکر نکنم از ان نوعی باشه توی خیابان دیده میشه !! در هر صورت چه اونهایی که برای دکور و سقف و نور گیر سقف گلخونه و کارتن بسته بندی استفاده میشه همه یه جنس هستند . پیشنهاد من فقط فقط مقوای ضخیم کاغذی مربوط به بسته بندی یخچال تلویزیون........ بهترین هست . دی الکتریک بسیار پایین سبک مقاوم فقط باید واتر پروف کنی.
|
سه شنبه 4 فروردین1394 - 7:29pm |
|
 |
shakib
کاربر حرفه ای
|
amiri11 نوشته است: اقا شکیب کابل max ژاپنی حدود 2 مترش را با هم سری کنی 0.8 اهمه هر کی می خواد لوپ سبکی داشته باشه میتونه از ورق های پلی کربنات مثل تصویر استفاده کنه. این لوپ 60 سانتی جوری درست شده هر کابلی یا هر سایز لوپی را بخواهی میتونی روش ببندی و ازش استفاده کنی . ورق پلی کربنات با قطر 60 سانت حدود 200 گرم درمیاد خیلی سبکه. این هم شاهکار لوپ برای دوستانی که دنبال لوپ سبک می گردند  متوجه نشدم شما منظورتون کابل رابطه یالوپ؟
|
سه شنبه 4 فروردین1394 - 7:48pm |
|
 |
amiri11
کاربر حرفه ای
|
اقا شکیب عزیز منظور کابل رابطه. در ضمن دوستان منظور از ورق های پلی کربنات اینه. این سایت را ببینید http://www.sazeposh.ir/product/1/%D9%BE ... D9%87.htmlhttp://www.sazeposh.ir/blog-detail/4/%D ... D8%A8.html.................................................................................................... دقت کنید جنس با این یکی فرق داره . شکل همونه ولی این یکی جنسش PVC است. http://www.sazeposh.ir/product/4/pvc.html........................................................................ این هم ثابت دی الکتریک مواد مختلف http://www.rfcafe.com/references/electr ... engths.htmلوله PVC برای لوپ یک متری همه استفاده می کنند. چرا اینجا بحثی از ثابت دی الکتریک نبود !! 
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
آخرین بار توسط amiri11 در سه شنبه 4 فروردین1394 - 8:59pm ویرایش شده است، در کل 3 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 4 فروردین1394 - 8:04pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
amiri11 نوشته است: با سلام اقا محسن تبریک میگم افرین  در ضمن من باستانشناس نیستم ولی اگر به تصویر (پایین سمت راست ) به دقت نگاه کنین رسوب سبز رنگی می بینید که این نشاندهنده این است که : 1- رسوب سبز رنگ یکی از مشخصات نشاندهنده جنس فلز مس است.2- دوم اینکه نشان میده این فلز زیر خاک بوده . همچنین به نظر من قدمتش باید حداکثر حدود 300 و زیر 300 سال باشه و قدمت بیشتری نداره. با تشکر انشالله دفعه بعد به زردش بزنی  
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 4 فروردین1394 - 8:54pm |
|
 |
amiri11