انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 25 اردیبهشت1404 - 1:53pm

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 545 , 546 , 547 , 548 , 549 , 550 , 551 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان برای کابل رابط از کابل کرمان استفاده می کردم عوضش کردم این بار از کابل میکروفن max ژاپنی استفاده کردم دیلی اتومات دو سه واحد کم شد.
اهمش نسبت به کابل کرمان خیلی کمتره و قابل مقایسه با کابل کرمان و دیگر کابلها نیست.

سه شنبه 4 فروردین1394 - 6:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان ازکابل rg59بدون فویل هم میتونیداستفاده کنید که 1.5مترآن حدودا2/0 اهمه.

سه شنبه 4 فروردین1394 - 6:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقا شکیب کابل max ژاپنی حدود 2 مترش را با هم سری کنی 0.8 اهمه
هر کی می خواد لوپ سبکی داشته باشه میتونه از ورق های پلی کربنات مثل تصویر استفاده کنه. این لوپ 60 سانتی جوری درست شده هر کابلی یا هر سایز لوپی را بخواهی میتونی روش ببندی و ازش استفاده کنی . ورق پلی کربنات با قطر 60 سانت حدود 200 گرم درمیاد خیلی سبکه. این هم شاهکار لوپ برای دوستانی که دنبال لوپ سبک می گردند :D

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آخرین بار توسط amiri11 در سه شنبه 4 فروردین1394 - 6:20pm ویرایش شده است، در کل 3 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 4 فروردین1394 - 6:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

amiri11 نوشته است:
دوستان برای کابل رابط از کابل کرمان استفاده می کردم عوضش کردم این بار از کابل میکروفن max ژاپنی استفاده کردم دیلی اتومات دو سه واحد کم شد.
اهمش نسبت به کابل کرمان خیلی کمتره و قابل مقایسه با کابل کرمان و دیگر کابلها نیست.

طول کابل و ظرفیتش رو میفرمایید؟؟

کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد

سه شنبه 4 فروردین1394 - 6:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

m.m.s نوشته است:
amiri11 نوشته است:

کابل max ژاپنی حدود 2 مترش را با هم سری کنی 0.8 اهمه یعنی شیلد و یا دو تا مغزی هر کدام 0.4 اهمه در طول 1.80 متر
ظرفیتش را نگرفته ام

سه شنبه 4 فروردین1394 - 6:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
amiri11 نوشته است:

سلام.خسته نباشید دوست عزیزم
خوشحالم که شمام از کابل max ژاپنی نتیجه مطلوبی گرفتین :x
دوستانی که راجع به برد خوب مدار بنده و سایر عزیزان سوال میکنن ، میبینید که تک تک نکات و المان ها در برد و ثبات مطلوب تاثیر داره
پاینده باشید @};-

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

سه شنبه 4 فروردین1394 - 6:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

amiri11 نوشته است:
m.m.s نوشته است:
amiri11 نوشته است:

کابل max ژاپنی حدود 2 مترش را با هم سری کنی 0.8 اهمه یعنی شیلد و یا دو تا مغزی هر کدام 0.4 اهمه در طول 1.80 متر
ظرفیتش را نگرفته ام

آقای امیری در مورد لوپتون یه توضیح جامع میفرمایید؟ @};-

کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد

سه شنبه 4 فروردین1394 - 6:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنونم دوست عزیز اقای Ancient
@};- @};- @};- :x
اسکلت لوپ و سیم رابط که فکر کنم مشخص شد. فعلا برای سیم خود لوپ از کابل مخابراتی معمولی استفاده کرده ام تا بعدا که سیم بهتری پیدا کنم. در ضمن ورق پلی کربنات مقداری گرونه متری 30 تومن تازه اگر متری بفروشند. عرض ورق 2 متره یعنی اگر بخواهی یک متر طول بگیری میشه 2 متر مربع و باید پول 2 متر مربع را بدهی و فروشنده بخاطر پرت ورقش را ناقص نمی کنه

سه شنبه 4 فروردین1394 - 6:23pm
مدیر کل
مدیر کل

جناب amiri11 و Ancient عزیز اگر امکان داره تصویر واضحی از کابل اتصال لوپتون که توضیح دادین بذارین تا دوستان استفاده کنن. لطفا مغزی و شیلد و ترجیحا نوشته روی کابل هم مشخص باشه. ممنون.

سه شنبه 4 فروردین1394 - 6:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ببخشید اقا حمید یکی از دوستان میگفتن همین نقطه زن پالسی فلزجو که طرحش مال شما بود یه فلز 30 در30 رو توی دومتر و چهل سانت سنس میکنه.و میگفتن امکان نداره صداش دربیاد و فلز نباشه و به غیر فلز به هیچ چیز دیگه ای حساس نیست..شما تایید میکنید این قابلیت ها رو؟؟؟؟؟؟؟
همچنین گفتن که عمق رو هم میزنه و تنها نقص این دستگاه این هست که قابلیت تفکیک نداره....استاد حمید و دیگر دوستان نظرتون رو بفرمایید؟

آخرین بار توسط amir6777 در سه شنبه 4 فروردین1394 - 7:17pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 4 فروردین1394 - 6:44pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 545 , 546 , 547 , 548 , 549 , 550 , 551 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ak7799 , Hamid1359 , Milad1988 و 192 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure