انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 25 اردیبهشت1404 - 8:00am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 544 , 545 , 546 , 547 , 548 , 549 , 550 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
غضنفر نوشته است:
آقا سلام با مدار حميدجان اينرو پيدا کردم قيمت داره يا نه

این ظرف مربوط به دوره قاجار میباشد و زیر خاکی نیست و قدمت ظرف شما دقیقا 110 سال میباشد [-X با توجه به آیین تدفین آن زمان هیچ ظرفی به این شکل در کنار اجساد دفن نمی شده است پس لطفا انجمن رو به تمسخر نگیرید دوست عزیز [-X
اینم از مدرکش که عکسشو پیوست میکنم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

gladyator_089

سه شنبه 4 فروردین1394 - 3:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

gladyator_089 نوشته است:
غضنفر نوشته است:

این ظرف مربوط به دوره قاجار میباشد و زیر خاکی نیست و قدمت ظرف شما دقیقا 110 سال میباشد [-X با توجه به آیین تدفین آن زمان هیچ ظرفی به این شکل در کنار اجساد دفن نمی شده است پس لطفا انجمن رو به تمسخر نگیرید دوست عزیز [-X

ظرف مسی 110 ساله زیر زمین بدلیل رطوبت تبدیل به کربنات باز و کاملا نمک سبز میشه . ظرف غضنفر یکسال هم زیر خاک نبوده اگر یکسال زیر خاک بود هیچ اثری از نقوش حکاکی شده ای باقی نمی ماند.

سه شنبه 4 فروردین1394 - 4:02pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام
نمیدونم چرا بعضیا میخوان با دروغ این دستگاه حرفه ای رو زیر سوال ببرن.نکن دوسته من قضیه خاله خرسه نشه.
ممنون از حمید اقا بابت این دستگاه :ymhug:

سه شنبه 4 فروردین1394 - 4:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
قبلا که توضیح دادم! تایم صعودی قسمت میرای پالس که حالت منحنی داره برای ایسی 357 اصلی حداکثر 80 میکرو ثانیه هست. یعنی از میزان صفر تا حداکثر خودش که تقریبا موج به حالت افقی در میاد باید به این میزان طول بکشه.

ممنون از پاسختون
این نکاتی رو که گفتید بدون اتصال لوپ هستش یا با اتصال لوپ

سه شنبه 4 فروردین1394 - 5:17pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
طبیعتا باید حتما لوپ متصل باشه! وگرنه اصلا موج میرا نخواهیم داشت! :D اگر لوپ نزدیک فلزات باشه تایم میرایی افزایش پیدا میکنه و شکل موج کمی عوض میشه. پس باید اطمینان حاصل کنین فلزی نزدیک لوپ نباشه.

سه شنبه 4 فروردین1394 - 5:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

gladyator_089 نوشته است:
غضنفر نوشته است:

دوست عزيز من کاری به نظرات دوستان ندارم عرض کردم از خاک خارج شده بنده نه گفتم زير خاکى هست نه قصدم فروشندگيه اما از خاک درش اوردم خواستم بدونم مال چه دوره اى هست الحمدالله شماها دوستان فقط با تمسخر رشد کرده مغزتون

خدايا مددی کن

سه شنبه 4 فروردین1394 - 5:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

غنضفر جان دوستان حق دارند حالا بنده نمیگم خدای ناکرده شما دروغ میگید
توی داستان ردیاب 35 هم شاهد بودم که بعضی ها الکی میومدن و میگفتن فلان کس یا فلان دوستم با ردیاب به بار زدن و ملت رو سر کار گذاشتم

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
خشایار شاه

سه شنبه 4 فروردین1394 - 5:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

detector1368 نوشته است:
سلام
نمیدونم چرا بعضیا میخوان با دروغ این دستگاه حرفه ای رو زیر سوال ببرن.نکن دوسته من قضیه خاله خرسه نشه.
ممنون از حمید اقا بابت این دستگاه :ymhug:

دوست من شما هم به جای طرفداری از کسی لطفا بحث رو کش نده اگه من اين جنس رو از داخل پوست چرمی که شبيه خورجين هست خارج کردم چرا خودم رو مضحکه شما کنم مگه کرم دارم

خدايا مددی کن

سه شنبه 4 فروردین1394 - 5:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

amiri11 نوشته است:
با سلام اقا محسن تبریک میگم افرین :ymapplause: در ضمن من باستانشناس نیستم ولی اگر به تصویر (پایین سمت راست ) به دقت نگاه کنین رسوب سبز رنگی می بینید که این نشاندهنده این است که : 1- رسوب سبز رنگ یکی از مشخصات نشاندهنده جنس فلز مس است.2- دوم اینکه نشان میده این فلز زیر خاک بوده .
همچنین به نظر من قدمتش باید حداکثر حدود 300 و زیر 300 سال باشه و قدمت بیشتری نداره. با تشکر
انشالله دفعه بعد به زردش بزنی :YMPRAY: @};-

................................................................
دوستان ممنونم خصوصا اقای gladyator_089 : واضح بود قدمت زیادی نداره ولی شاید زیر خاک بوده یا کسی برای تست انرا مدت کوتاهی زیر خاک قرار داده ! به هر حال رسوب سبز رنگ نشان میده یا زیر خاک بوده یا جایی بوده با رطوبت در تماس بوده و در این شکی نیست. مسئله اصلی اینه قدمت زیادی نداره. در ضمن با توجه به سابقه قبلی این چیزا خریداری به ان صورت نداره ، حتی کسی هم حاضر نیست 100 تومن بابتش پول بده !
با تشکر از همگی دوستان
در ضمن هدف قلبی اقا محسن با توجه به شخصیت ایشان بد نبوده زیاد سخت نگیرید. با تشکر مجدد

سه شنبه 4 فروردین1394 - 5:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من موندم چرا دوستان فکر میکنن فقط طلا باید مدفون باشه :D اتفاقا دوروبر قلعه های قدیمی یا جاهای باستانی بگردین از این ظرفهای مسی با نقش ونگار های جالب پیدا میشن .در کل چه جناب غضنفر این رو پیدا کرده باشن چه نه دستگاه کارش همینه :-*

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

سه شنبه 4 فروردین1394 - 5:49pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 544 , 545 , 546 , 547 , 548 , 549 , 550 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: libs و 264 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure