انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 25 اردیبهشت1404 - 4:51am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 543 , 544 , 545 , 546 , 547 , 548 , 549 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام اقا محسن تبریک میگم افرین :ymapplause: در ضمن من باستانشناس نیستم ولی اگر به تصویر (پایین سمت راست ) به دقت نگاه کنین رسوب سبز رنگی می بینید که این نشاندهنده این است که : 1- رسوب سبز رنگ یکی از مشخصات نشاندهنده جنس فلز مس است.2- دوم اینکه نشان میده این فلز زیر خاک بوده .
همچنین به نظر من قدمتش باید حداکثر حدود 300 و زیر 300 سال باشه و قدمت بیشتری نداره. با تشکر
انشالله دفعه بعد به زردش بزنی :YMPRAY: @};-

سه شنبه 3 فروردین1394 - 1:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hoshyar191 نوشته است:
دوستان تا حالا کسی از کی پد فلت آماده برای مدارش استفاده کرده ؟ اگر بله لطفا بفرمایید از عملکردش راضی هستید ؟ ( کی پد فلت با چسب مخصوصش روی پنل چسب میشه و از پلی کربنات ساخته میشه ) چیزی مثل این مدل که در ایران میکرو موجوده.

درود
بله بنده در چند جا از این نوع کیبورد ها استفاده کردم.

مزایا: نصب سریع و اسان . یه دونه زمین داره که همه ی کلید ها رو پوشش میده. به همین زودیا خراب نمیشه. ضد اب هستش.

معایب: در مقایسه با سایر کلید ها نیرروی بیشتری جهت عمل کردن می طلبد که در مواقعی ممکنه آزار دهنده باشه!!

در کل خوبه.

سپاس.

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

سه شنبه 4 فروردین1394 - 7:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
reza68 نوشته است:
سلام مهندس حمید عزیز
بجای bs170 میشه از bs107 استفاده کرد؟!
تعطیلاته هر جا رفتم بسته بود

سه شنبه 4 فروردین1394 - 8:21am

مجید1394 نوشته است:
ریتون جان خازن 5 پیکو رو حتما چک کن که درست باشه.اگر تو شرایط یکسان ای سی های شما در مدار دیگه ای جواب داد و در شرایط یکسان لوپ دوستتون برای شما جواب نداد مقدار قطعات رو بررسی کنید.هنوز عکسی ندیدیم که بتونیم راحت تر نظر بدیم.اگر میشه هم عکی رو فیبر هم عکس پشت فیبر هم یک عکس کامل از دستگاه زمانی که لوپ بهش وصل هست رو قرار بده

سلام آقا مجید
دست شما درد نکنه مرسی و ممنون از لطفتون
چشم عکس میگیرم می فرستم

سه شنبه 4 فروردین1394 - 9:29am

حمید نوشته است:
ریتون عزیز توصیه های دوستان تقریبا همگی درست هستن! باید توجه کنین خطای لوپ در واقع میتونه به معنی خطا در کل دستگاه شما باشه. چون باید همه قسمتهای مدار بعلاوه پروگرام میکرو و وضعیت لوپ درست باشن تا شکل موجی که برای ارزیابی وارد میکرو میشه شکل درست و معنی داری برای سنس فلز داشته باشه.
دیلی های متفاوت در هر بار بالانس میتونه بدلیل نویز شدید در محیط باشه که تنظیمات فرکانس و پهنای پالس شما ممکنه برای عدم تداخل با اون نویز مناسب نباشه. تنظیمات پیش فرضی که بنده در نظر گرفتم بیشتر برای حذف نویز برق شهر بوده که معمولا در محیط منزل شدید هست. با این وجود اگر نویز محیط شما فرق داشته باشه ممکنه نیاز داشته باشین این تنظیمات رو کمی تغییر بدین. وقتی نویز تداخل نداشته باشه دیگه دلیل خاصی برای دیلی های متفاوت نیست. البته اگر قسمتی از مدار ایراد داشته باشه و موج درستی قابل ارزیابی نباشه باز هم ممکنه این حالت بوجود بیاد.
اینکه در دو مدار شما مشکل مشابه وجود داره به این معنیه که یا در هر دو مدار و قطعاتش مشکل مشترکی وجود داره و یا وضعیت لوپ و کابل و حتی محیط تست شما مشکل داره. در خصوص قطعات هم احتمالش هست مثلا یک مقاومت و خازن در هر دو مدار اشتباه باشن! چون قاعدتا از یک سری قطعات خاص استفاده کردین. در عین حال مشکل شما میتونه به ایسی 357 و ترانزیستورهای 170 و 840 و تمامی قطعات مرتبط به اینها ربط داشته باشه! پس تقریبا همه چیز مدارتون رو باید مجددا بررسی کنین.
خطای لوپ در این طرح در واقع یک تست بسیار خوب و جالب از عملکرد حداقلی مدار هست! وجود این همه موارد خطای لوپ برای دوستان نشون میده که دوستان وقتی در مدارات دیگه ساخته شدشون نتیجه جالبی نمیگرفتن ؛ تا چه حد ممکن بوده از خرابی قطعات یا اشتباه در مونتاژ و حتی تست فلزیاب داشته! لذا در نظر گرفتن این خطا برای این طرح کمک زیادی کرده که دوستان قبل اینکه با کارایی بسیار بد فلزیاب مواجه بشن ؛ متوجه بشن که مدارشون اصلا درست کار نمیکنه و لذا توقع فلزیابی در حد خوب نمیشه ازش داشت و باید ابتدا ایراد رو برطرف کرد. ضمن اینکه با اعلام این خطا که ممکنه بدلیل اشکال در مدار باشه ؛ ارسال پالسها متوقف میشه تا بسیاری از قطعات از آسیب دیدگی احتمالی محفوظ باشن.

سلام عرض می کنم خدمت مهندس حمید عزیز

ممنون از راهنمایی های کاملتون
این مواردی رو که فرمودید رو بررسی می کنم و نتیجه رو جهت استفاده بقیه ی دوستان اعلام میکنم.

باز هم ممنون.

سه شنبه 4 فروردین1394 - 9:34am

سلام مدار بردش خیلی کمه با لوپ عنکبوتی 60 یک سینی استیل هم اندازه لوپ رو تو 170 سنس میکنه با لوپهای مختلفم تست کردم فک نکنم مشکل از لوپ باشه همه نتایج تقریبا یکسان بود ای سی اپ امپ رو هم با نوع فلزیش تعویض کردم که از چهره الکترونیک خریدم بازم تغییری در برد ایجاد نشد کابل رو هم از نوع rg58 استفاده کردم مدار رو هم تمیز بستم به نظرتون علت چی میتونه باشه ؟؟

سه شنبه 4 فروردین1394 - 10:52am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ariubarzan نوشته است:
سلام مدار بردش خیلی کمه با لوپ عنکبوتی 60 یک سینی استیل هم اندازه لوپ رو تو 170 سنس میکنه با لوپهای مختلفم تست کردم فک نکنم مشکل از لوپ باشه همه نتایج تقریبا یکسان بود ای سی اپ امپ رو هم با نوع فلزیش تعویض کردم که از چهره الکترونیک خریدم بازم تغییری در برد ایجاد نشد کابل رو هم از نوع rg58 استفاده کردم مدار رو هم تمیز بستم به نظرتون علت چی میتونه باشه ؟؟

ariubarzan عزیز تستاتونو تو بیابون انجام بدید تو خونه تستا درست جواب نمیدن
در ضمن کیفیت 840 و bs170 هم تو برد نهایی ماثره

بنده آنیم که در بند آنیم

سه شنبه 4 فروردین1394 - 11:01am
مدیر کل
مدیر کل

reza68 نوشته است:
reza68 نوشته است:
سلام مهندس حمید عزیز
بجای bs170 میشه از bs107 استفاده کرد؟!
تعطیلاته هر جا رفتم بسته بود

خیر نمیشه! BS170 یکی از معروفترین ترانزیستورهای فت هست که در اینجا هم خوب جواب میده. میتونید از 2N7000 هم استفاده کنید. متاسفانه ترانزیستورهای فت هیچ کدوم رایج بازار نیستن. اما برای قسمت درایو ماسفت بسیار عالی جواب میده و لذا من فت رو انتخاب کردم. وگرنه به ملاحظات بازار آگاهی کامل داشتم!

سه شنبه 4 فروردین1394 - 12:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام
حمید جان با اسکوپ چطوری میشه تشخیص داد که 357 اصلی هست یا نه . شکل موج خروجی تویه 357 اصلی چطوری هستش
ممنون

سه شنبه 4 فروردین1394 - 3:02pm
مدیر کل
مدیر کل

قبلا که توضیح دادم! تایم صعودی قسمت میرای پالس که حالت منحنی داره برای ایسی 357 اصلی حداکثر 80 میکرو ثانیه هست. یعنی از میزان صفر تا حداکثر خودش که تقریبا موج به حالت افقی در میاد باید به این میزان طول بکشه.

سه شنبه 4 فروردین1394 - 3:08pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 543 , 544 , 545 , 546 , 547 , 548 , 549 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: mojtaba617 و 284 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure