نویسنده |
پیغام |
m.m.s
کاربر حرفه ای
|
مجید1394 نوشته است: m.m.s نوشته است: دوستان یکی آدرس پایا الکترنیک رو میگه؟؟؟؟؟؟؟  جمهوری . از پاساژ امجد به سمت لاله زار اولین چهار راه دست چپ.ولی جای خوفناکی هست.  سرش هم یه گلفروشی داره بغلش هم یه سوپرمارکت باتشکر دوست خوبم. من مرز خدمت کردم چیز خوفناکی واسم وجود نداره 
کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد
|
دوشنبه 3 فروردین1394 - 7:13pm |
|
 |
reza.1286
کاربر حرفه ای
|
این چه حرفیه محسن جان! جدی پرسیدم منظورم این بود که کنار کسی چالش کرده بودن یا به تنهایی چال شده بود... تست کردی اینو رو هوا با همون تنظیمات تا چند میزنه؟
تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست
|
دوشنبه 3 فروردین1394 - 7:31pm |
|
 |
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
رضاجان رو هوا تست نکردم به خدا خودش دفن شده بود
خدايا مددی کن
|
دوشنبه 3 فروردین1394 - 10:08pm |
|
 |
googeh
کاربر فعال
|
سلام اقا حمید از راهنماییتون ممنونم. مشکل من که با نزدیک شدن دست به قاب مدار که نزدیک کریستال و خازنهای اطراف اون بالانس بهم میخورد حل شد.تنها کاری که کردم سیم رابط دستگاه به کویل رو که دارای دو مغزی و یک زره بود و قبلا به صورت استاندارد دو مغزی رو به نقطه 1 لوپ وزره ان به نقطه 2 لوپ وصل شده بود اصلاح کردم و مغزی ها رو به نقاط 1و2 لوپ و زره رو به شیلد وصل کردم درست شد.کارکرد و ثبات عالیست و با توجه به باتریهای 9 ولت کتابی شارجی که گذاشتم خوب جواب میده.البته با سری و موازی کردن اونها وکسب ولتاج 18 ولت.با این اوصاف اقا حمید جریان تقریبی مصرفی این مدار در حالت ایده ال چقدر هست در حالت بدون کشف فلز.ایا به نظر شما بالانس و کارکرد دستگاه در مجاور دکلهای فشار قوی برق بهم میخوره یا نه؟اخه مدار من در فاصله 5 یا6 متری لوپ از تلویزیون دچار اختلال میشه و حتی بوق اخطار اتمام باتری میزنه در حالی که ولتاج 18 ولته و با خاموش کردن تلویزیون کامل برطرف میشه.با تشکر
|
دوشنبه 3 فروردین1394 - 10:37pm |
|
 |
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
دوستان تا حالا کسی از کی پد فلت آماده برای مدارش استفاده کرده ؟ اگر بله لطفا بفرمایید از عملکردش راضی هستید ؟ ( کی پد فلت با چسب مخصوصش روی پنل چسب میشه و از پلی کربنات ساخته میشه ) چیزی مثل این مدل که در ایران میکرو موجوده.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
دوشنبه 3 فروردین1394 - 10:50pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

googeh نوشته است: سلام اقا حمید از راهنماییتون ممنونم. مشکل من که با نزدیک شدن دست به قاب مدار که نزدیک کریستال و خازنهای اطراف اون بالانس بهم میخورد حل شد.تنها کاری که کردم سیم رابط دستگاه به کویل رو که دارای دو مغزی و یک زره بود و قبلا به صورت استاندارد دو مغزی رو به نقطه 1 لوپ وزره ان به نقطه 2 لوپ وصل شده بود اصلاح کردم و مغزی ها رو به نقاط 1و2 لوپ و زره رو به شیلد وصل کردم درست شد.کارکرد و ثبات عالیست و با توجه به باتریهای 9 ولت کتابی شارجی که گذاشتم خوب جواب میده.البته با سری و موازی کردن اونها وکسب ولتاج 18 ولت.با این اوصاف اقا حمید جریان تقریبی مصرفی این مدار در حالت ایده ال چقدر هست در حالت بدون کشف فلز.ایا به نظر شما بالانس و کارکرد دستگاه در مجاور دکلهای فشار قوی برق بهم میخوره یا نه؟اخه مدار من در فاصله 5 یا6 متری لوپ از تلویزیون دچار اختلال میشه و حتی بوق اخطار اتمام باتری میزنه در حالی که ولتاج 18 ولته و با خاموش کردن تلویزیون کامل برطرف میشه.با تشکر خسته نباشین. مصرف جریان رو قبلا عرض کردم حدود 100 میلی آمپر هست. اگر فرکانس و پهنای پالس رو از حد پیش فرض بیشتر قرار بدین تقریبا به همون نسبت مصرف باطری هم بیشتر میشه ولی هیچ فایده محسوسی از حیث قدرت نخواهد داشت! در مورد تداخل دکلهای فشار قوی طبیعتا بدلیل اینکه لوپ فلزیاب یک گیرنده قوی هست میتونه تاثیر داشته باشه. ولی چون تمام نویزها دارای فرکانس خاصی هستن همیشه این شانس رو دارین که با تنظیمات بخصوص فرکانس کار فلزیاب این تداخل رو به حداقل برسونین یا تقریبا حذفش کنین. پس بنظر من تحت اون شرایط هم با کمی حوصله و تست تنظیمات مختلف میشه به نتیجه قابل قبول رسید. البته بحث تلویزیون بدلیل وجود میدان مغناطیسی در فاصله بسیار نزدیک متفاوت هست ؛ چون خود لوپ فلزیاب بر اساس میدان کار میکنه و این بحثش از نویز جداست و تحت شرایط وجود میدان مغناطیسی قوی هیچ فلزیابی درست کار نمیکنه که این دومیش باشه! 
|
دوشنبه 3 فروردین1394 - 11:39pm |
|
 |
mani1063
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 12:00pm پست: 501 محل اقامت: کردستان
|
سلام دوستان مهندس حمید یک سوال من با تنظیمات پیس فرض دستگاه لوپ رو با دیلی 18 میسناسه ولی وقتی پهنای پال رو میارم پاین حدود 135 دستگاه دیلی رو 16 نشون میده و قتی پاینتر میارم مثلا110 باز دیلی میشه 18 میتونید راهنمایی کنید که به چه علت است
(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}
|
دوشنبه 3 فروردین1394 - 11:55pm |
|
 |
reza2490
کاربر حرفه ای
|
مهندس حمید خسته نباشید وسال خوبی داشته باشید مهندس یه عیدی به ما وکا برا نمیدی 
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
سه شنبه 3 فروردین1394 - 12:24am |
|
 |
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
غضنفر نوشته است: آقا سلام با مدار حميدجان اينرو پيدا کردم قيمت داره يا نه سلام. آقا غضنفر (شایدم درستترش محسن) بابت یافته ات تبریک عرض میکنم. جسارته که اظهار نظر میکنم چون استاد کار که نیستم،خوب طبق تجربه ای که سرو کار داشتم این کار درسته ولی همانطوریکه یکی از دوستان اشاره کردن احتمال بسیار زیاد اسلامیه. تعجّبم که چرا برخی از دوستان وقتی از نکته ای خبر یا تجربه درستی ندارن تمسخر یا حتی نفی میکنن.عزیزان، اخلاق بالاترین گنجه که اگه بدون اون گنج قارون هم بیابیم فایده ای نداره. نمونه مشابه این کار رو یکی از دوستان چندسال پیش با دلتا پالس زده بودن که البته از نظر هنری وتمیزی در درجه ای بود که خریداران یه چند میلیونی پاش میدادن. این هم عکساشون:پیوست: Delta pulse found (3)_resize.jpg پیوست: Delta pulse found (5)_resize.jpg
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 3 فروردین1394 - 12:25am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
mani1063 نوشته است: سلام دوستان مهندس حمید یک سوال من با تنظیمات پیس فرض دستگاه لوپ رو با دیلی 18 میسناسه ولی وقتی پهنای پال رو میارم پاین حدود 135 دستگاه دیلی رو 16 نشون میده و قتی پاینتر میارم مثلا110 باز دیلی میشه 18 میتونید راهنمایی کنید که به چه علت است نگران نباشین تغییر اندک در همین حد برای دیلی لوپ در ارتباط با پهنای پالس کاملا طبیعی هست و به دلیل تغییر تایمینگ انتهای پالس هست. در عین حال دقت محاسبه دیلی برای میکرو حدود 2 میکرو ثانیه هست.
|
سه شنبه 3 فروردین1394 - 12:37am |
|
 |
|