انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 25 اردیبهشت1404 - 8:46pm

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 539 , 540 , 541 , 542 , 543 , 544 , 545 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

مجید1394 نوشته است:
معمولا عجق وجق شدن ال سی دی مربوط به خود ال سی دی نیست و تا یه جایی هم با اطمینان میتونم بگم ال سی دی سالمه

وقتی ال سی دی به این شکل در میاد یعنی فرکانس کاری میکرو با فرکانس ال سی دی مچ نشده.

پس اول اتصالات چک بشه .
بعد کریستال و خازنهای کنار اون چک بشه
بعد پروگرام میکرو در مد درست چک بشه .چون احتمالا خود میکرو هم کاملا سالمه
در خصوص ظاهر شدن مربع در سطر اول معمولا از پروگرام نشدن درست میکرو هست و در نهایت اتصالات

من دیشب مدار سومم رو زدم و روشن نشد .یعنی ال سی دی سطر اول مربع داشت و نور هم نداشت.
که دو صفحه قبل دیدم که در مورد خازن 18 صحبت شده بود و من چک کردم دیدم خازنهای 18 پیکو رو 104 جا زدم .عوض کردم درست شد .

دوشنبه 2 فروردین1394 - 3:09am
کاربر فعال
کاربر فعال

lalash نوشته است:
مجید1394 نوشته است:
معمولا عجق وجق شدن ال سی دی مربوط به خود ال سی دی نیست و تا یه جایی هم با اطمینان میتونم بگم ال سی دی سالمه

وقتی ال سی دی به این شکل در میاد یعنی فرکانس کاری میکرو با فرکانس ال سی دی مچ نشده.

پس اول اتصالات چک بشه .
در خصوص ظاهر شدن مربع در سطر اول معمولا از پروگرام نشدن درست میکرو هست و در نهایت اتصالات

من دیشب مدار سومم رو زدم و روشن نشد .یعنی ال سی دی سطر اول مربع داشت و نور هم نداشت.
که دو صفحه قبل دیدم که در مورد خازن 18 صحبت شده بود و من چک کردم دیدم خازنهای 18 پیکو رو 104 جا زدم .عوض کردم درست شد .

خدا را شکر. بله وقتی 104 زدین اصلا میکرو ورشن نشده بود به درستی بخاطر کلاک سیستم. من خودم تو همه مدارام از 22 پیکو استفاده میکنم.البته انقدر حساسیت تو 18 و 22 فکر نمیکنم باشه.

دوشنبه 3 فروردین1394 - 3:35am

سلام عرض می کنم خدمت شما مهندس حمید
مشکل دستگاه من حل نشد که نشد دوتا مدار دیگه هم زدم باز اینجوریه،
دیلی رو بسیار متغییر می نویسه
اکثرا بالای 30 هستش هر دفعه هم که بالانس می کنم عددش تغییر میکنه تا 170 هم رفته ولی اغلب بین 50 تا 100 هستش.
همه قطعات رو بررسی کردم ولی ظاهرا همه سالمن.
به نظر شما مشکل از چیه؟؟
لطفا کمک کنین.
ممنون.

دوشنبه 3 فروردین1394 - 8:52am
کاربر فعال
کاربر فعال

ریتون نوشته است:
اکثرا بالای 30 هستش هر دفعه هم که بالانس می کنم عددش تغییر میکنه تا 170 هم رفته ولی اغلب بین 50 تا 100 هستش.
به نظر شما مشکل از چیه؟؟
لطفا کمک کنین.
ممنون.

ریتون جان وقتی 2 تا مدار زدید و مشکل همون بوده این تقریبا نشون میده مشکل شما مداری نیست.احتمال میدم از لوپ باشه.ببین دوست عزیز چیزهای مشترک در دستگاه شما به احتمال زیاد
1- لوپ
2-سیم رابط
3-نوع کانکتور
4- محیط تست
5-...
باشه.بیشتر اونارو بررسی کن. من جای شما بودم حداقل میرفتم جایی که مطمئن باشم فلزی اطرافش نیست بعد دستگاه رو روشن میکرده.میشه یه عکس از لوپ بزاری؟

دوشنبه 3 فروردین1394 - 9:01am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مجید1394 نوشته است:

پس اول اتصالات چک بشه .

مجید جان این تجربیات شخصیم بود که خدمت دوستان عرض کردم البته حرف شما هم کاملا صحیح هست

بنده آنیم که در بند آنیم

دوشنبه 3 فروردین1394 - 9:48am

مجید1394 نوشته است:
ریتون نوشته است:
به نظر شما مشکل از چیه؟؟
لطفا کمک کنین.
ممنون.

ریتون جان وقتی 2 تا مدار زدید و مشکل همون بوده این تقریبا نشون میده مشکل شما مداری نیست.احتمال میدم از لوپ باشه.ببین دوست عزیز چیزهای مشترک در دستگاه شما به احتمال زیاد
1- لوپ
2-سیم رابط
3-نوع کانکتور
4- محیط تست
5-...
باشه.بیشتر اونارو بررسی کن. من جای شما بودم حداقل میرفتم جایی که مطمئن باشم فلزی اطرافش نیست بعد دستگاه رو روشن میکرده.میشه یه عکس از لوپ بزاری؟

سلام آقا مجید
ممنون از اینکه جواب دادید
یکی از دوستان که مدارش درست کار میکنه با لوپ وآی سی های اون هم مدارم رو تست کردم ولی بازم درست نشد در حالی که لوپ و آی سی های من روی مدار دوستم جواب میده دیلی هم 19 میزنه!!!
به نظر شما چی میتونه باشه؟

دوشنبه 3 فروردین1394 - 9:49am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

hoshyar191 نوشته است:
ممنون جناب sabbas . بنده هم به این نتیجه رسیدم که بدون استفاده نگه داشتن پینهای کانکتور کابل لوپ ، به منزله ی قرار دادن یک تکه فلز کوچک کنار کابل میباشد که خودبخود در حساسیت بالا تاثیر مخرّبی خواهد داشت . حتی خود بدنه کانکتور هم که فلزی هست مطلوب نیست واسه همین موضوع هست که سازنده ی لورنز از کانکتور مخصوص با ساختار پلاستیکی استفاده نموده است . امیدوارم یکی از واردکنندگان وطنی اقدام به وارد نمودن کانکتورهایی با بدنه پلاستیکی و پینهای آبکاری طلا یا برنجی بنمایند . الان این کانکتورهای ما کانکت خوبی برای مورد کار ما ندارند . دست اون آلمانیها و ژاپنیها درد نکنه که ساختار کانکتوراشون همگی آبکاری طلاست . چیزی مشابه این کانکتورها . به هر حال باید دونه دونه مسائل ریز و درشت دست بدست هم بدند تا محصول کارآمدی بدست بیاد .

هوشیار جان به نکته بسیار خوبی اشاره کردی
این کانکتورهای تو بازار چندان چنگی به دل نمیزنن . حتی من به این فکر میکردم که خودم هزینه کنم و ابکاریش کنم
البته یکی از دوستان میگفت ابکاری نقره هم خوب جواب میده و میتونی با هزینه کمتر و با استفاده از نیترات نقره این کارو انجام بدی ولی من جزییاتشو نپرسیدم

بنده آنیم که در بند آنیم

دوشنبه 3 فروردین1394 - 9:58am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام به همه ذوستان
سال نو مبارک
بالاخره عیب مدارم رو پیدا کردم.یه جا اتصالی داشتم که پیدا شد توی عکس مشخص کردم کجا هست!!!!
متاسفانه الان مشکل کویل ارور دارم !!!!!! :(( :((
مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟؟(در ضمن لوپ با مدار قبلی کار میکرد مشکلی نداشتم!!!!)
مهندس لطفا کمک کنید!!!متشکراز راهنمایی قبلی تون همان طور ک گفتید مشکل اتصالی داشتم!!! :ymhug:
بخشید یادم رفت از تمام کسانی ک من رو راهنمایی کردند واقعا ممنونم
لطفا کسانی ک این مشکل را داشتن لطفا کمک کنن ممنونم
@};-

دوشنبه 3 فروردین1394 - 2:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

MINLAB2 نوشته است:
سلام به همه ذوستان
سال نو مبارک
بالاخره عیب مدارم رو پیدا کردم.یه جا اتصالی داشتم که پیدا شد توی عکس مشخص کردم کجا هست!!!!
متاسفانه الان مشکل کویل ارور دارم !!!!!! :(( :((
مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟؟(در ضمن لوپ با مدار قبلی کار میکرد مشکلی نداشتم!!!!)
مهندس لطفا کمک کنید!!!متشکراز راهنمایی قبلی تون همان طور ک گفتید مشکل اتصالی داشتم!!! :ymhug:
بخشید یادم رفت از تمام کسانی ک من رو راهنمایی کردند واقعا ممنونم
لطفا کسانی ک این مشکل را داشتن لطفا کمک کنن ممنونم
@};-

دوست عزیز احتمال قوی با اتو فیبر رو زدید.زمان زیادی اتو زدید.و خیلی هم اتو رو فشار دادید.که اینقدر لاین ها به هم نزدیکن.وگرنه اگه اصولی کار کنید خیلی بهتر از اینا باید بشه.
مشکل خاصی توش نیست و خوبه ولی اینجور اتصالیهای ناخواسته بوجود میاد ;) ;)
در پناه حق

کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد

دوشنبه 3 فروردین1394 - 2:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستانی که مدار رو میسازند و به مشکل میخورند چند نکته رو رعایت کنند تا خودشون اذیت نشن L-) :
1.با حوصله فراوان و دقت کار رو شروع کنید.با عجله و بی دقتی هم زمان گرانبها رو از دست میدید و هم خودتون اذیت میشید.
2.فیبر فایبر گلاس ضد نویز بخرید.وبرد رو اگه حتی در حد متوسط بلدید بسازید بازم بی دردسر بدید بیرون براتون بسازن.
3.باز هم با دقت قطعات رو جابزنید.وحتی اگه رنگ بندی مقاومت ها رو بلدین بازهم از مولتی متر استفاده کنید چک کنید بعد جا بزنید.
4.تمیز کار کنید.واز سوکت و پین هدر استفاده کنید.
5.قطعات رو کامل جابزنید تا تو هوا نباشن.تمیز لحیم کاری کنید واز سیم لحیم مر غوب استفاده کنید.
6.یه لوپ خوب در حد 1اهم400میکرو هانری بسازید.
7.پروگرم کردن رو هم در صفحات اول دوستان بطور کامل توضیح دادن......
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه #-o
دقت دقت دقت دقت
با تشکر از استاد حمید @};-

کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد

دوشنبه 3 فروردین1394 - 3:10pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 539 , 540 , 541 , 542 , 543 , 544 , 545 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 172 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure