b6868 نوشته است:
سلام سال نو رو خدمت مهندس حمید و همه دوستان تبریک میگم..
من امشب رفتم تا یه جایی ،تو زمین کشاورزی بود.که از قبل بهش مشکوک بودم و دستگاه زدم که یه نقطه با لوپ 60 سنس شد با دیلی 50+18 تا اتومات هم گرفت،حساسیت هم از یک شروع کردم و روی 15 شروع به سنس کرد عدد سنس تا جایی که یادمه 22 اون حدودا بود...
بعد که شروع حفاری کردیم بعد نیم متر زمین سفت شد تا 90 سانت کندیدم چند بار هم لوپ رو گذاشتم بالا و داخل چاله هیچ سنسی نداشت روی خاک های کنده شده هم چیزی نزد.حالا به نظر شما چرا بعد کندن زمین دیگه سنس نداشتم خودم کلا قاطی کردم.
دیگه دست از کار کشیدیم فعلا گفتم از مهندس و دوستان بپرسم که چکار باید بکنم که در داخل چاله سنس داشته باشم یا روشی چیزی هست بفرمایید..
ممنون
......................................................
با سلام و تبریک سال نو به همه دوستان : دوست عزیز احتمال اینکه پیچ و مهره ناشی از ادوات کشاورزی بوده باشه نیز هست و موقع کندن زمین انرا ندیده اید و زیر خاکهای بیرون ریخته شده قرار گرفته ، قبل از ادامه حفاری مطمئن شو زیر خاکهای بیرون ریخته شده چیزی نباشه ، بنابراین خاکها را زیر و رو کن و با هر بار زیر و رو کردن به دقت با چشم نگاه کن ، از دستگاه هم برای پیدا کردن شی مورد نظر درون خاکها کمک بگیر ، ببین چیزی درون خاکها پیدا می کنی یا نه ، اگر نهایتا چیزی پیدا نکردی ابعاد بیشتری را به منظور کاوش انجا بکن و انجا را دستگاه بزن.
در ضمن همیشه برای اطمینان بیشتر و بیگاری نکشیدن ابتدا 10 سانت را بکن و خاک انرا بیرون بریز ببین چیزی درون خاک سطحی هست یا نه ! چون می گویی زمین کشاورزی بوده املاح و ریشه و مواد الی نبوده.دوحالت دارد یا چیزی زیر خاکهای بیرون ریخته شده هست یا اینکه واقعا چیزی ان زیر هست
در ضمن یک کار دیگه هم چنین جاهایی میتونی انجام بدی : لوپت را 30 سانت بالای چاله قرار بده با سنس 17 تا 20 دستگاه را بالانس کن . گروند را 5 بگذار و بعد کم کم لوپ را پایین بیار اگر چیزی باشه باید مقداری سنس داشته باشی و اینجوری عدد منفی هم نشون نمیده و از کندن بیخود زمین هم نجات پیدا می کنی. با تشکر