انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 29 اردیبهشت1405 - 5:02am

پاسخ به موضوع  [ 27886 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 536 , 537 , 538 , 539 , 540 , 541 , 542 ... 2789  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ممنون مهندس عزیز @};- @};-

یکشنبه 2 فروردین1394 - 4:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس حمید سلام. بابت فرمول کویل ممنون. همچون گذشته برای بنده کار نمیکنه. نمیدونم مشکل کارم کجاست که با وارد کردن 4 فیلد اول بالایی، در جدول پایینیش هیچی نمینویسه. هرکلیدی هم میزنم؛ تب و... کار نمیکنه. نکته ای داره؟
ظاهراً فایلش MHTML هست و فقط هم با اکسپلورر باز میشه.

یکشنبه 2 فروردین1394 - 4:57pm
مدیر کل
مدیر کل

بله فقط با اکسپلورر باز میشه و بسته به تنظیمات مرورگر شما ممکنه خطای امنیتی هم داده بشه که باید اوکی کنین تا اجازه اجرای اسکریپت محاسبه داده بشه. اگر این مراحل انجام بشه دیگه مشکلی وجود نخواهد داشت.

یکشنبه 2 فروردین1394 - 5:50pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام . ایام به کام
اقا مدار من مثل ساعت کار میکرد

اومدم تعداد خاموش روشن رو ریست کنم دیگه ال سی دی به صورت 4 خونه بالا میاد . چند تا میکرو عوض کردم .ال سی دی عوض کردم. کریستال عوض کردم اما همچنان مشکل سر جاشه. راهنمایی بفرمایید

یکشنبه 2 فروردین1394 - 6:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
quester نوشته است:
سلام . ایام به کام

اومدم تعداد خاموش روشن رو ریست کنم دیگه ال سی دی به صورت 4 خونه بالا میاد . چند تا میکرو عوض کردم .ال سی دی عوض کردم. کریستال عوض کردم اما همچنان مشکل سر جاشه. راهنمایی بفرمایید

شما برای پروگرام دوباره باید از کریستال استفاده کنید

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

یکشنبه 2 فروردین1394 - 6:35pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

alirezaii21 نوشته است:
quester نوشته است:
سلام . ایام به کام

شما برای پروگرام دوباره باید از کریستال استفاده کنید

ممنون من کریستال رو پروگرامر دارم
اما مشکل رو مداره که ال سی دی به هم ریخته نشون میده

یکشنبه 2 فروردین1394 - 6:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
b6868 نوشته است:
سلام سال نو رو خدمت مهندس حمید و همه دوستان تبریک میگم..
من امشب رفتم تا یه جایی ،تو زمین کشاورزی بود.که از قبل بهش مشکوک بودم و دستگاه زدم که یه نقطه با لوپ 60 سنس شد با دیلی 50+18 تا اتومات هم گرفت،حساسیت هم از یک شروع کردم و روی 15 شروع به سنس کرد عدد سنس تا جایی که یادمه 22 اون حدودا بود...
بعد که شروع حفاری کردیم بعد نیم متر زمین سفت شد تا 90 سانت کندیدم چند بار هم لوپ رو گذاشتم بالا و داخل چاله هیچ سنسی نداشت روی خاک های کنده شده هم چیزی نزد.حالا به نظر شما چرا بعد کندن زمین دیگه سنس نداشتم خودم کلا قاطی کردم.
دیگه دست از کار کشیدیم فعلا گفتم از مهندس و دوستان بپرسم که چکار باید بکنم که در داخل چاله سنس داشته باشم یا روشی چیزی هست بفرمایید..
ممنون

خسته نباشین. سال نو شما هم مبارک.
ممنون تجربه بسیار خوبی رو عنوان کردین. ببینید عدد میتر 22 عددی قوی برای اعلام سنس فلز نیست. اما در حدی هم کم نیست که بگیم خطا بوده! خیر کاملا امکان داره فلزی بزرگ در عمق بالا هم باشه! پس نظر قطعی از روی عدد میتر نمیشه داد. البته طبیعتا اگر فلزی در عمق باشه باید ناحیه سنس شما هم تا حدودی وسعت داشته باشه.
قبلا عرض کردم حتما سعی کنین نظر و تصمیم خودتون رو در مورد تشخیص سنس فلز و شروع به حفاری قبل از کندن زمین بگیرین! وگرنه وقتی چاله کنده شد دیگه کار کردن داخل چاله بسیار مشکل میشه و با هر لوپ و یا همون تنظیمات قبلی نمیشه درست جواب گرفت. علت این هست خاک همون قسمتی که شما کندین خودش دارای رسانایی اندکی هست. وقتی اون قسمت رو خارج میکنین ؛ لوپ از بالای چاله با دو شرط متناقض روبرو میشه! یکی تاثیر فلز احتمالی که کماکان در عمق بیشتری وجود داره و یکی تاثیر چاله ایجاد شده که معادل یک حفره هست و اثری عکس نسبت به فلز داره! اگر دقت کنین سنس فلز با درجه میتر مثبت و سنس حفره با درجه میتر منفی اعلام میشه. در شرایطی که هر دو موجود باشن و عدد اندازه گیری شدشون مساوی هم باشه یا عدد حفره بیشتر باشه دیگه امکان نداره سنس فلز اعلام بشه و کاملا مساله ای طبیعی و منطقی هست! برای همین عرض میکنم سعی کنین همه کارهای لازم رو قبل از حفر چاله انجام بدین وگرنه دیگه از بالا نمیتونین در بسیاری از موارد چیزی تشخیص بدین. در ادامه کار برای داخل گودال دیگه نیاز به لوپی کوچکتر ترجیحا از نوع عنکبوتی هست و گودال هم باید در حدی بزرگ باشه که جای مانور داخلش وجود داشته باشه.
با توجه به توضیحات بالا هدف شما یا فلزی در عمق بیشتر هست و یا همون خاکها دارای املاح و موادی بوده که منجر به سنس ضعیف شده. البته بنظر من اپراتور با تجربه براحتی میتونه تفاوت این دو حالت رو تشخیص بده.

درود بر مهندس حمید گرامی @};-
مهندس جان پس با توجه به این نکته که ذکر کردین برای من یه سوال پیش میاد اونم اینه که اگر ما حفره یا اطاقی در زیر سطح صاف زمین داشته باشیم که داخلش هدفی باشه و بفرض هم عمق اطاق زیاد باشه از روی زمین با اینکه برد دستگاه هم بهش میرسه نمیتونیم جنس و تشخیص بدیم؟ یعنی هیچ سنسی نداریم و فقط اعداد منفی؟

یکشنبه 2 فروردین1394 - 7:22pm
مدیر کل
مدیر کل

ممنون کوروش جان سوال بسیار خوبی رو مطرح کردین که در واقع مدتهاست ذهن بنده رو هم مشغول کرده و به این راحتی هم امکان تست نداره! :D
چیزی که قطعی هست اینه که این قضیه تا حد زیادی به جنس خاک اون مکان بستگی داره. در عین حال وقتی با احتمال وجود فلز داخل حفره مواجه هستیم دیلی بالاتر بهتر هست چون حساسیت به خاک رو کمتر میکنه و در نتیجه حفره هم کمتر سنس میشه ولی سنس برای فلز بزرگ حتی قویتر هم خواهد بود. پس یکی از نکات اصلی کار کردن در چنین شرایطی تنظیم دیلی بالاست. از طرف دیگه اگر فلز بزرگ باشه و در عمق مناسبی قرار داشته باشه تاثیرش روی سنس قویتر از حفره هست. پس با اینکه احتمال داره در این شرایط برد فلزیابی کمتری امکانپذیر باشه ؛ ولی بهرحال فلزیابی قابل انجام هست.
از اینها گذشته اون اتاقکی که بتونه چنین شرایطی ایجاد کنه باید تا حدی بزرگ باشه و با در نظر گرفتن وجود فلز در کف اتاقک ؛ احتمالا عمق خیلی بالا میره! خب فلزیاب اصولا عمقهای خیلی بالا رو پوشش نمیده. مگر اینکه فلزیابی با لوپهایی بزرگ تر از 1 متر و برای اهدافی بالای 4 متر بخواد صورت بگیره که بنظر میرسه تجربه اپراتوری خاصی لازم داره و چالش های خاص خودش رو هم داره که به امید خدا در آینده بهش خواهیم پرداخت و اگر احیانا نیاز به امکانات خاصی روی دستگاه هم باشه باید پس از تجربیات دوستان در موردش فکر کنیم.

یکشنبه 2 فروردین1394 - 7:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
ممنون کوروش جان سوال بسیار خوبی رو مطرح کردین که در واقع مدتهاست ذهن بنده رو هم مشغول کرده و به این راحتی هم امکان تست نداره! :D
چیزی که قطعی هست اینه که این قضیه تا حد زیادی به جنس خاک اون مکان بستگی داره. در عین حال وقتی با احتمال وجود فلز داخل حفره مواجه هستیم دیلی بالاتر بهتر هست چون حساسیت به خاک رو کمتر میکنه و در نتیجه حفره هم کمتر سنس میشه ولی سنس برای فلز بزرگ حتی قویتر هم خواهد بود. پس یکی از نکات اصلی کار کردن در چنین شرایطی تنظیم دیلی بالاست. از طرف دیگه اگر فلز بزرگ باشه و در عمق مناسبی قرار داشته باشه تاثیرش روی سنس قویتر از حفره هست. پس با اینکه احتمال داره در این شرایط برد فلزیابی کمتری امکانپذیر باشه ؛ ولی بهرحال فلزیابی قابل انجام هست.
از اینها گذشته اون اتاقکی که بتونه چنین شرایطی ایجاد کنه باید تا حدی بزرگ باشه و با در نظر گرفتن وجود فلز در کف اتاقک ؛ احتمالا عمق خیلی بالا میره! خب فلزیاب اصولا عمقهای خیلی بالا رو پوشش نمیده. مگر اینکه فلزیابی با لوپهایی بزرگ تر از 1 متر و برای اهدافی بالای 4 متر بخواد صورت بگیره که بنظر میرسه تجربه اپراتوری خاصی لازم داره و چالش های خاص خودش رو هم داره که به امید خدا در آینده بهش خواهیم پرداخت و اگر احیانا نیاز به امکانات خاصی روی دستگاه هم باشه باید پس از تجربیات دوستان در موردش فکر کنیم.

مهندس جان این سوالو از آنجا پرسیدم چون همچین تجربه ای داشتم و شک کردم و حالا که جواب دوستمونو دادین بیشتر شک کردم . جریان از این قرار بود که جایی رو با مدرک رفتیم 5 تاسنگ قالاق بود به گفته نسخه دار یکیشون باید اطاق دارای بار باشه که خودشم نشونش کرده بود من با لوپ 2 متری البته با دیلی 2+ (چون اونموقع نمیدونستم باید دیلی بالا باشه) هرچه روی سنک قالاق حرکت میکردم منفی بالا میزد البته عددش یادم نیست و هیچ سنس فلزی هم نبود با ردیاب تست حفره و چند فرکانس آزاد زدم همش قیچی شد ابعاد اطاقم 2*2 در اومد وجالبتر اینکه با همون لوپ 2 متری کناره سمت شرق سنگ قالاق سنس داشتم البته بوق بم نیومد و چون زمین هم گلی بود توی شک افتادم که جریان چیه بهرحال قرار شد دوباره وقتی زمینا خشک شد به اونجا سر بزنیم

یکشنبه 2 فروردین1394 - 7:52pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ال سی دی بالا اومد اما چرا ولتاژ رو28.7 داره نشون میده

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 2 فروردین1394 - 8:06pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27886 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 536 , 537 , 538 , 539 , 540 , 541 , 542 ... 2789  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 351 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure