انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 26 اردیبهشت1404 - 6:34am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 528 , 529 , 530 , 531 , 532 , 533 , 534 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

suzuki نوشته است:
استاد حمید مدار من هم آماده شد و با یه لو÷ 60 سانتی مدار رو تست کردم واقعا محشره دستت درد نکنه یه دونه 10*10 رو از 120 سانت داره سنس میکنه
@};- @};-

خسته نباشین خیلی ممنون از شما.
به شما تبریک میگم نتیجه بسیار خوبی گرفتین.

جمعه 29 اسفند1393 - 2:12pm
مدیر کل
مدیر کل

reza68 نوشته است:
سلام
موقع مونتاژ 7812رو برعکس جا زده بودم و مدارو به باتری وصل کردم و بعد از اصلاح 7812 مدار روشن نشد. ایا 7812خراب شده؟ احتمال خرابی چ قطعات دیگری وجود داره؟!

متاسفانه با چنین اشتباهی هم 7812 میتونه سوخته باشه و هم قطعاتی نظیر میکرو! البته امیدوارم روال چک کردن ولتاژ رو قبل از جا زدن آیسی ها انجام داده باشین. در این صورت غیر 7812 بعیده چیزی عیب کرده باشه. در هر صورت قبل جاگذاری آیسی ها باید از درستی ولتاژ 12 اطمینان حاصل کنین.

جمعه 29 اسفند1393 - 2:14pm
مدیر کل
مدیر کل

reza.1286 نوشته است:
مهندس جان ما قد چند سال ازتون عیدی گرفتیم :)
یه سوال داشتم؟
میشه برا دستگاه کد حفاظتی گذاشت؟

خواهش میکنم رضا جان شما لطف دارین. :ymhug:
بله این مساله قبلا مطرح شده بود و بنده هم عرض کردم با روشهای خاصی میشه انجامش داد هر چند قطعا همه موافق نیستن و یک مقدار سلیقه ای هم هست. بهرحال عرض کردم تا زمانیکه در قسمت فلزیابی دستگاه کار برای انجام دادن باشه ؛ سراغ این حاشیه ها نمیرم! :D

جمعه 29 اسفند1393 - 2:17pm
مدیر کل
مدیر کل

reza.1286 نوشته است:
دوستان ساخت لوپ با کابل معمولا سخته
بارها برام پیش اومده اهم خوب در میاد ظرفیت هم خوبه ولی دیلی بالا در میاد! دلیلشو نمیدونم شاید بخاطر فشردگی باشه

بارها عرض کردم شخصا ساخت لوپ با کابل رو مناسب نمیدونم و توصیه نمیکنم. بفرض جوابگیری هم کاملا بطور شانسی ممکنه کابلی بسته به مشخصات خاص خودش خوب جواب بده! وگرنه سیمهای معمولی حساب و کتاب بیشتری دارن و شانس جوابگیری خوب ازشون بالاتره.
دلیل بالا در اومدن دیلی در شرایطی که هم ظرفیت و هم مقاومت لوپ درسته ؛ فقط بخاطر مختصات دقیق کابل هست. در واقع تحت این شرایط مجموع ظرفیت خازنی اضافی که داخل لوپ بوجود میاد باعث بالا رفتن دیلی میشه. این هم به مدل سیم و روکش کابل بستگی داره که اصلا با نگاه ظاهری نمیشه حدسی در موردش زد و فقط تست نتیجه رو مشخص میکنه!

جمعه 29 اسفند1393 - 2:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام برهمه دوستان عزیز پیشاپیش سال جدید را به همه وهمچنین مهندس حمید عزیز تبریک وامیدوارم سال خوبی داشته باشید

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

جمعه 29 اسفند1393 - 2:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
madrek نوشته است:
سلام مهندس جان منم با پهنای پالس 135 برد بیشتری کسب کردم میتونم با همین تنظیمات کارکنم واینکه پهنای پالس کم مشکلی به وجود نمیاره؟

نه هیچ اشکالی نداره. در واقع پایین ترین پهنای پالسی که بیشترین برد رو به شما بده بهتر هم هست! چرا که هم ثباتش برای روی زمین بهتره و هم مصرف باطری پایین تر میاد. فقط توجه داشته باشین برای تست حداکثر پهنای پالس حتما از فلزات بزرگ استفاده کنین! فلزات کوچک معمولا با پهنای پالس کم هم بخوبی قابل سنس هستن. پس بهتره بسته به لوپ خودتون فلز بزرگی ترجیحا از جنس مس یا برنج در نظر بگیرین و ببینین با ثابت بودن سایر تنظیمات و افزایش پهنای پالس تا چه درجه ای افزایش برد دارین. همون مقدار رو برای پهنای پالس در نظر داشته باشین. طبیعتا اون مقدار پهنای پالس مربوط به همون لوپ هست و برای لوپ دیگه میتونه کمی متفاوت باشه.

تشکر ازپاسختون مهندس جان پیشاپیش عید رو هم به شما وهمه بچه های فلزجو تبریک میگم امیدوارم سال خوبی رو همراه با موفقیت های روز افزون شروع کنید

جمعه 29 اسفند1393 - 2:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
حمید نوشته است:
reza68 نوشته است:
سلام
موقع مونتاژ 7812رو برعکس جا زده بودم و مدارو به باتری وصل کردم و بعد از اصلاح 7812 مدار روشن نشد. ایا 7812خراب شده؟ احتمال خرابی چ قطعات دیگری وجود داره؟!

متاسفانه با چنین اشتباهی هم 7812 میتونه سوخته باشه و هم قطعاتی نظیر میکرو! البته امیدوارم روال چک کردن ولتاژ رو قبل از جا زدن آیسی ها انجام داده باشین. در این صورت غیر 7812 بعیده چیزی عیب کرده باشه. در هر صورت قبل جاگذاری آیسی ها باید از درستی ولتاژ 12 اطمینان حاصل کنین.

ممنون مهندس حمید عزیز
میکرو سالمه
ولی احتمالا همونطور که شما گفتین 7812مرخصه
حالا یکی دیگه میزارم ببینم روشن میشه یا نه

جمعه 29 اسفند1393 - 3:24pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس حمید مقدار برد یه لوپ عنکبوتی گرد 1 متری چقدر از یه

لوپ مربع 1*1 بیشتره? اصلا تفاوت محسوسي دارن این

دوتا لوپ تو میزان برد نهایی?

جمعه 29 اسفند1393 - 3:56pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ایشالله در سال جدید خازن جیبتون همیشه شارژ باشه امپدانس مشکلاتتون در حالت رزونانس و حداقل باشه و افت ولتاژ در شادی هاتون کمینه باشه به جاش غم و شادی هاتون از یکسو کننده بگذره و همیشه شاد و مثبت باشه اینم یه دعای برقی واسه دوستان
سال نو پیشاپیش بر تمامی ... پژوهان فلزجو مبارک
دوستانی که کم کم آماده میشن برای کار عملی خیلی مراقب باشین. امروز در خدمت برادران ... بودم . جالبه عکسم تو یه رستورانی رو که توراهی زدیم کنار واسه نهار ضمیمه پرونده بود.مخبرشون هم صاحب رستوران بود. خلاصه حتی از راننده تاکسی هم بترسین.

جمعه 29 اسفند1393 - 4:11pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: وطنم ایران
سلام مجدد خدمت اقا حمید... منم یه سوالی ضهنم رومشغول کرده . همون سوالیکه جناب کریمی اشاره کردند.
ایا مقاومت 380 اهمی اگر یک درصد باشه چه فرقی با مقاومت پنج درصد 380 اهمیش داره . ایا برد دستگاه کم میشه یا خیر.. :-?

جمعه 29 اسفند1393 - 4:24pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 528 , 529 , 530 , 531 , 532 , 533 , 534 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , SABIN1352 و 330 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure