انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 26 اردیبهشت1404 - 9:05am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 526 , 527 , 528 , 529 , 530 , 531 , 532 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان.من مقاومت5درصد را عوض کردم جاش یک درصد 380 اهم گذاشتم عمق زنی دستگاه نصف شد.به نظر شما دوستان چرا اینجوری شده؟

جمعه 28 اسفند1393 - 12:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
خیلی ممنون سلطان عزیز.
البته من متوجه نشدم کجای مطلب شما خارج از این تاپیک بود؟! چون درخواست تفکیک که اصلا مربوط به همین طرح هست! :D
در خصوص عیدی البته بنده شرمنده هستم عیدی خاصی ندارم که تقدیم دوستان کنم. وانگهی ما سالی به 12 ماه داریم به همه دوستان عیدی میدیم! :D اما درباره تفکیک عرض کرده بودم که تا بعد عید نمیتونم چیزی ارائه کنم و تازه قصد دارم و امیدوارم مشکلی هم پیش نیاد که بتونم در طول عید پروژه نیمه کاره تفکیک این مدار رو هم به جایی برسونم که قابل انتشار عمومی باشه. البته پیشاپیش باز هم تاکید میکنم تفکیکش شاید در حدی نباشه که گره کار دوستان رو کلا باز کنه. ولی بهرحال من تلاش خودم رو میکنم و امیدوارم حاصل کار به دوستان کمک بکنه.

@};- @};- @};- @};- :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

جمعه 28 اسفند1393 - 2:42am
کاربر فعال
کاربر فعال

2840644 نوشته است:
lalash نوشته است:
2840644 نوشته است:
دوست من کم بودن برد میتونه از تنظیم فیوزبیتهآ هم باشه دوباره بهتره میکرو رو پروگرم کنید

ممنون دوست عزیز .وقتی دوباره پروگرام کنیم همون 500 بار شروع میشه ؟یا ادامه ی تعداد دفعات باقی مونده رو نشون میده؟

سلام دوست من دوباره ۵۰۰ بار شارژ میشه

سلام دوست من. پس من مشکل پروگرام کردن رو دارم چون هر بار که میزنم پروگرام میکنم میگه با موفقیت پروگرام شد ولی وقتی میکرو رو میندازم از عمون عدد باقی مونده رو نشون میده.
برای بار دوم پروگرام کردن بغیر از همون کریستال و جامپر ایا باید میکرو رو پاک کرد ؟

جمعه 28 اسفند1393 - 2:54am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان ظرفیت خازنی را چطور حساب میکنید.

جمعه 29 اسفند1393 - 5:19am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
lalash نوشته است:
سلام دوست من. پس من مشکل پروگرام کردن رو دارم چون هر بار که میزنم پروگرام میکنم میگه با موفقیت پروگرام شد ولی وقتی میکرو رو میندازم از عمون عدد باقی مونده رو نشون میده.
برای بار دوم پروگرام کردن بغیر از همون کریستال و جامپر ایا باید میکرو رو پاک کرد ؟

سلام دوست من
نخیر نیازی به تغییرات فیزیکی در پروگرامر نیست
شما برای اینکه بتونین تعداد دفعات محدودیت رو ریست کنین(دوباره 500 بشه) باید با تنظیمات فیوز بیت ریست ، میکرو خودتون رو پروگرام کنید.یعنی با این تنظیمات :

F7 D9 FC

پاینده باشید @};-

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

جمعه 29 اسفند1393 - 6:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست من دوباره ۵۰۰ بار شارژ میشه

سلام دوست من بله شما قبل از هر بار پروگرم چه در این مدار چه هر مدار دیگه باید میکرو رو اریز کنی و پروگرم کنید در مورد میکرو شما نباید با هربار پروگرم میکرو عدد استارت رو عدد قبلی نشون بده باید از ۵۰۰ مجددا شروع به کار کنه و واضحه که مشکل شما پروگرم میکروتون هست موفق باشید

جمعه 29 اسفند1393 - 6:22am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام به همه..دوستان کابل 3رشته ایی که واسه کویل 1+1 در نظر گرفته بودم وجواب خوبی نداد رو
به صورت تخت 80 سانتی در اوردم ودر حساسیت 10 در منزل سکوت برقرار شد وبا دیلی 26 شناسایی شد ویک قوطی کرم
به قطر 5.8سانتی رو در 80 سانت سنس کردم ودر 70 صدا کامل بود به نظرتون اگه خوبه
همین کابل رو واسه کویل تخت 80 درست کنم واسه کویل 1متری که جواب نداد

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

جمعه 29 اسفند1393 - 10:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اینم فلز تست5.8سانت

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

جمعه 29 اسفند1393 - 10:16am

سلام
اساتید لطفا راهنمایی بفرمایید
بنده قصد دارم با سینی کیک تولد که قطر بیرونیش ۴۳ سانت هستش با سیم یک میل افشان،یک لوپ به روش عنکبوتی درست کنم حالا لطفا بفرمایید قطر داخلی و هم چنین تعداد شیار ها و قطر شیارها رو .
در پایین هم عکس سینی رو گذاشتم
پیوست:
2015.jpg

""آنگاه که دوست داری کسی همواره به یادت باشد،به یاد من باش که همواره به یاد تو هستم""سوره بقره/۱۵۲

جمعه 29 اسفند1393 - 10:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت استاد حمید عزیز و دوستان گرامی پیشا پیش سال نو رو به همه عزیزان خصوصا استاد حمید عزیز تبریک میگم و امیدوارم سالی پر از موفقیت و پیروزی برای همه باشه
اقا بهرام عزیز این لوپی که ساختین رو با یه فیبر 10 در 10 هم تست کن ببین چقدر میزنه تا بشه به نسبت لوپ 1در1 مقایسش کنیم البته تو حساسیتهای بالا (15 تا18)
پیروز باشی عزیز

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

جمعه 29 اسفند1393 - 10:48am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 526 , 527 , 528 , 529 , 530 , 531 , 532 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 , زائر و 275 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure