نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|

خدمت دوستانی که برای کار روی زمین هنوز مشکلاتی دارن عرض کنم لطفا توضیحات مفصلی که در صفحات قبلی در این مورد ذکر کردم رو جدی بگیرین! به اختصار مجددا بگم فاصله مناسب لوپ تا زمین بخصوص برای لوپهای بزرگ ؛ سعی در حفظ اون فاصله تا زمین ؛ افزایش تنظیم دیلی دستگاه ؛ کاهش پهنای پالس در حدی که برد نهایی حاصل بشه و در نهایت کاهش درجه حساسیت تا جاییکه بوق اضافی وجود نداشته باشه همگی نکات مهمی هستن. دوستان در خصوص لوپهای بزرگ هم دقت داشته باشن تفاوتهایی با لوپ کوچک وجود داره که باید بیشتر روش کار کنین. یک مطلب استحکام لوپهای بزرگ هست که معمولا بخوبی لوپ کوچک در نمیاد! تاب خوردن اسکلت لوپ بخصوص روی درجات حساسیت بالا میتونه براحتی دستگاه رو از بالانس خارج کنه! لذا باید فریم لوپ بزرگ رو محکم بسازین. نکته دیگه فاصله باکس دستگاه تا خود لوپ و قرار نداشتن دستگاه در مقابل لوپ هست. شاید این مطلب واضح باشه ولی میبینم بعضی دوستان در نظر نمیگیرن. طبیعتا لوپ بزرگ چون میدان بزرگتر و برد بیشتری داره باید تا جعبه دستگاه فاصله بیشتری داشته باشه و روبروی اون هم نباشه. نکته بعدی این هست که چون معمولا لوپهای بزرگ بصورت جدا از دستگاه حمل میشن ؛ کابل رابط بین دستگاه و لوپ اهمیت بیشتری پیدا میکنه. لذا همیشه تست کنین کابل مورد استفاده حتی روی حساسیت 19 هم نباید با تکان خوردن موجب بر هم خوردن بالانس دستگاه بشه. وگرنه کابل مناسبی نیست و باید تعویض بشه.
|
پنج شنبه 28 اسفند1393 - 8:54pm |
|
 |
SHELBY
کاربر فعال
|
با سلام مجدد خدمت دوستان و اساتید محترم
ساخت لوپ عنکبوتی با قطر 1 متر جهت اين مدار امکان پذیر هستش? اگر جواب مثبته لطفا تعداد شیار لازم و همچنین نوع سیم مناسب رو ذکر بفرمائید، با تشکر
|
پنج شنبه 28 اسفند1393 - 9:26pm |
|
 |
mani1063
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 12:00pm پست: 501 محل اقامت: کردستان
|
سلام دوستان برای راهنمایی دوستان که لوپ بزرگ میخوان درست کنند من یک لوپ 1.5*1.5 درست کردم با سیم افشان 1*1 ساختمانی چون تو خونه درستش کردم برای شما هم توضیح میدم دو تاموبل رو روبه رو هم گذاشتتم پایه های مبل رو 3 متر تنظیم کردم و سیم افشان رو هفت دور به دور پایه ها پیچیدم و به لنت برقی سیم هارو بستم اهمش شد هشت دهم و ظرفیت خازنیش شد تقریبا 340 میکرو که با دو متر کابل که برای دوربین مدار بسته استفاده میکنند اهمش شد 1.2 دستگاه هم لوپ رو با دیلی 16 میشناسه راستش رو بخواید تا حالا نتونستم با هاش تست داخل خاک بگیرم به خاطر بزرگیش ولی توی هوا یک بیل رو توی 2.5 میزنه برای فرمش هم از لوله آب سه چهارم استفاده کردم توی زمین هموار خیلی ساکته ولی توی زمین ناهموار زود بالانس به هم میخوره باید حساسیت دستگاه رو بیارم پایین سوالی بود در خدمتم...
(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}
|
پنج شنبه 28 اسفند1393 - 9:43pm |
|
 |
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
بله آقا حميد لوپ 1*1من هم قبلا با دو عدد لوله آب مهار ميشد که با کمترين حرکت دچار بى ثباتی ميشد اما بعدا که لوله 1اينچ خريدم که زحمتش رو آقا رضا 68کشيدن که ممنونشون هستم ،بعداز جاسازی سيم داخل لوله ها دستگاه واقعا ايده آل شده با حساسيت 19هم جيکش در نمياد شايد دليل و مشگل ديگر دوستان هم همين موضوع باشه
خدايا مددی کن
|
پنج شنبه 28 اسفند1393 - 9:57pm |
|
 |
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
دوست من 2.50واسه بيل زده واقعا؟
خدايا مددی کن
|
پنج شنبه 28 اسفند1393 - 10:01pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
SHELBY نوشته است: با سلام مجدد خدمت دوستان و اساتید محترم
ساخت لوپ عنکبوتی با قطر 1 متر جهت اين مدار امکان پذیر هستش? اگر جواب مثبته لطفا تعداد شیار لازم و همچنین نوع سیم مناسب رو ذکر بفرمائید، با تشکر بله ساخت لوپ عنکبوتی با ابعاد بزرگ ممکن هست ولی هم کمی مشکل ساخته میشه و هم شاید حمل کردن و کار کردن باهاش راحت نباشه! بهرحال این مشخصات پیشنهادی لوپ گرد 1 متری عنکبوتی هست: قطر داخلی 94 سانت - 13 دور سیم روکشدار با مغزی 1 میل معادل تقریبا 41 متر - 15 شیار پیشنهاد میشه که فاصله بینشون تقریبا 20 سانت در میاد. ظرفیتش حدود 330 میکرو و مقاومتش حدود 0.9 اهم میشه که هر دو مقادیر مناسبی هستن.
|
پنج شنبه 28 اسفند1393 - 10:08pm |
|
 |
soltan
|
سلام دوستان بنده را به بزرگی خودتان ببخشید که این مطلب در که مربوط به این تاپیک نیست در اینجا قرار دادم اولأپیشاپیش عید نوروز را به همه اعضاء انجمن تبریک عرض میکنم چون این تاپیک پر بیننده ترین کاربر را دارد بخاطر آن در اینجا قرار دادم دوستان ما کاربران انجمن از استاد بزرگوارمان آقا حمید خواهان عیدی هستیم دوستان حدس بزنید این عیدی چی میتواند باشد بله درست حدس زدید ت ف ک ی ک دستگاه پالسی فلزجو امیدوارم استاد حمید این عیدی را به تک تک اعضاء انجمن اهداء نمایند با تشکر
|
پنج شنبه 28 اسفند1393 - 10:08pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خیلی ممنون سلطان عزیز. البته من متوجه نشدم کجای مطلب شما خارج از این تاپیک بود؟! چون درخواست تفکیک که اصلا مربوط به همین طرح هست! در خصوص عیدی البته بنده شرمنده هستم عیدی خاصی ندارم که تقدیم دوستان کنم. وانگهی ما سالی به 12 ماه داریم به همه دوستان عیدی میدیم!  اما درباره تفکیک عرض کرده بودم که تا بعد عید نمیتونم چیزی ارائه کنم و تازه قصد دارم و امیدوارم مشکلی هم پیش نیاد که بتونم در طول عید پروژه نیمه کاره تفکیک این مدار رو هم به جایی برسونم که قابل انتشار عمومی باشه. البته پیشاپیش باز هم تاکید میکنم تفکیکش شاید در حدی نباشه که گره کار دوستان رو کلا باز کنه. ولی بهرحال من تلاش خودم رو میکنم و امیدوارم حاصل کار به دوستان کمک بکنه.
|
پنج شنبه 28 اسفند1393 - 10:23pm |
|
 |
sulduz
کاربر حرفه ای
|
اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید
|
پنج شنبه 28 اسفند1393 - 11:19pm |
|
 |
mani1063
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 12:00pm پست: 501 محل اقامت: کردستان
|
غضنفر نوشته است: دوست من 2.50واسه بيل زده واقعا؟ البته محسن جان با آخرین قدرت دستگاه و چون متر نداشتم تقریبی گفتم چون قد من 175 و با دستم میشه 2متر دسته بیل هم یکمتر که کمی پاینتر گرفته بودم البته برای کاوش تنظیمات رو باید کمی کمتر کنی تا بتونی با هاش کار کنی یقنا بیل رو توی خاک راحت توی دومتری میزنه چون لوپ هم بزرگه
(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}
|
پنج شنبه 28 اسفند1393 - 11:27pm |
|
 |
|