انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 29 اردیبهشت1404 - 3:02pm

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 521 , 522 , 523 , 524 , 525 , 526 , 527 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

lalash نوشته است:
2840644 نوشته است:
دوست من کم بودن برد میتونه از تنظیم فیوزبیتهآ هم باشه دوباره بهتره میکرو رو پروگرم کنید

ممنون دوست عزیز .وقتی دوباره پروگرام کنیم همون 500 بار شروع میشه ؟یا ادامه ی تعداد دفعات باقی مونده رو نشون میده؟

سلام دوست من دوباره ۵۰۰ بار شارژ میشه

پنج شنبه 28 اسفند1393 - 6:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saeed.jo نوشته است:
سلام .من یه مدار دیگه مونتاژ کردم ولی بازم ارور کویل دارم دوتا میکرو دارم نمیدونم بعد چندین بار بروگرم کردن وقتی وصلشون میکنم به بروگرامر و میخوام باک یا برنامه بریزم ارور میده من از stk500 نواوارن استفاده میکنم بنظر دوستان میکرو ها سوختن؟ و بار اخر که بروگرام کردم می

رو فقط رو صحفه مینوشت !!! DIMO حالا بنظر دوستان میکرو سوخته؟ و ایا کویل ارور از میکرو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوست من میکروها سالم هستن فقط فیوزبیتهاشون قفل شده باید شما از مدار دکتر فیوزبیت بهنام برای ریست فیوزبیتها استفاده کنید پیشنهاد میدم این مدار رو حتما بسازید چون تا نسخه اصلی از طرف جناب حمید عزیز گذاشته بشه این مشکلات همچنان موجوده و نمیشه برای هر بار پروگرم کردن یه ای سی تهیه کنید در مورد ارور کویل قطعات مربوط عبارت هستند از ماسفت و ترانزیستور bs170 و مقاومت دمپینگ و قبل از تست این قطعات حتما باید از پروگرم میکرو مطمئن بشید و عوامل خارجی مثل وجود نویز زیاد در محیط و وجود فلژات مزاحم اطراف کویل و استفاده از کابل اتصال لوپ به دستگاه نامرغوب و استفاده از سوکت اتصال نامرغوب و نهایتا تنظیمات فرکانس و دیلی غیر اتوماتیک دستگاه امیدوارم موفق باشید

پنج شنبه 28 اسفند1393 - 6:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
Ancient نوشته است:
سلام آقا رضا عزیز
اتفاقا بنده با کابل استریو میکروفن مارک max-japan که بسیار هم مرغوب و آنتی نویز هست (متری 5000ت) بای کابل رابط لوپ 60 انکبوتی خودم ، به بالاترین برد مدار رسیدم.
دو سیم مغزی رو برای نقطه loop2 و قسمت شیلد کابل رو برای نقطه loop1 یا همون زمین مدار استفاده کردم.در سمت لوپ هم شیلد رو به سیم خارجی لوپ و مغزی هارو به سیم داخلی لوپ متصل کردم.
البته این پیشنهاد مهندس حمید عزیز بوده.و برای من بهتریییییییین برد مدار رو به ارمغان آورده :ymhug:
امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم.
پاینده باشید

ممنون دوست خوبم
حتما موردی رو که گفتین تست میکنم
یا حق

پنج شنبه 28 اسفند1393 - 9:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

پروگرامر stk500 نواوران قاتل میکرو ها
مولتی avr شرکت eca استفاده کنید .
متاسفانه بازار پر است از پروگرامر شرکت نواوران ولی مولتی avr eca کمتر پیدا میشه.

پنج شنبه 28 اسفند1393 - 9:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

reza68 نوشته است:
Ancient نوشته است:
سلام آقا رضا عزیز
اتفاقا بنده با کابل استریو میکروفن مارک max-japan که بسیار هم مرغوب و آنتی نویز هست (متری 5000ت) بای کابل رابط لوپ 60 انکبوتی خودم ، به بالاترین برد مدار رسیدم.
دو سیم مغزی رو برای نقطه loop2 و قسمت شیلد کابل رو برای نقطه loop1 یا همون زمین مدار استفاده کردم.در سمت لوپ هم شیلد رو به سیم خارجی لوپ و مغزی هارو به سیم داخلی لوپ متصل کردم.
البته این پیشنهاد مهندس حمید عزیز بوده.و برای من بهتریییییییین برد مدار رو به ارمغان آورده :ymhug:
امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم.
پاینده باشید

ممنون دوست خوبم
حتما موردی رو که گفتین تست میکنم
یا حق

آقا رضا منتظریم :-w
مارو بی خبر نذار
~O) ~O)

کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد

پنج شنبه 28 اسفند1393 - 9:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ali222 نوشته است:
پروگرامر stk500 نواوران قاتل میکرو ها
مولتی avr شرکت eca استفاده کنید .
متاسفانه بازار پر است از پروگرامر شرکت نواوران ولی مولتی avr eca کمتر پیدا میشه.

والا من هم stk500 دارم و هم eca و تا به حال هیچ مشکلی با stk 500 نداشتم و به راحتی باش کار میکنم
نمیدونم مشکل دوستان چیه؟!!!
من که ندیدم قتلی صورت پذیرفته باشه =)) @-)

به روز نیک کسان، گفت: تا تو غم نخوری
بسا کسا! که به روز تو آرزومندست
-----------------------------------------
زمانه گفت مرا: خشم خویش دار نگاه
کرا زبان نه به بندست پای دربندست

پنج شنبه 28 اسفند1393 - 9:49am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان من هنوزموفق به عمق زنی مناسب نشدم یک عددلوپ 1 باسیم 1میل افشان باظرفیت 1.1اهم وکابل اتصال rg59 دیلی 30شناسایی شده آیسی lf357هم ازنوع اصلی میباشد بامشخصات فوق یک سینی به قطر60سانت توانستم از270سنس کنم...
دیلی30
گراند1
اسپید2
حساسیت15
فرکانس200
پهنای پالس 160
اینتگرال40
خواهشادوستانی که به بردنسبتاخوبی رسیدن درمورد چگونگی ساخت لوپ مختصرا راهنمایی بفرمایین همینطورهم درموردسوکت اتصال که بنده از کانکتور2پین نظامی استفاده میکنم.

پنج شنبه 28 اسفند1393 - 9:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

شکيب جان شما پهنا رو کمتر کن و فرکانس رو هم 107بزار بعدا دوباره تست کن

خدايا مددی کن

پنج شنبه 28 اسفند1393 - 10:10am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

غضنفرعزیزباید برم ییلاق تست کنم یعنی تاثیرداره؟

پنج شنبه 28 اسفند1393 - 10:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان برای لوپ1 چه سایزسیمی پیشنهادمیکنین؟

پنج شنبه 28 اسفند1393 - 10:20am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 521 , 522 , 523 , 524 , 525 , 526 , 527 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , kasim123 , Majestic12 و 199 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure