نویسنده |
پیغام |
milad7
کاربر حرفه ای
|
یه مطلب راجع به کابلهای استریو پیدا کردم که کامل درموردشون توضیح میده قسمت اخر لینک تقریبا. خواستم پست بزنم ولی خیلی بود نشد. http://ir-rapsong.net/Forum/viewtopic.p ... 45&start=0
|
چهارشنبه 27 اسفند1393 - 11:33pm |
|
 |
Ancient
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 10 تیر1392 - 2:12am پست: 258 محل اقامت: Iran
|

reza68 نوشته است: حمید نوشته است: milad7 نوشته است: مهندس حمید عزیز لطفا در رابطه با کابل استریو یکم بیشتر توضیح بدید . واقعیتش امروز رفتم کابل استریو تهیه کنم ولی هرجا میرفتم ازم میپرسیدن برا چه کاری میخوای چون انواع مختلفی داشتند منم که نمیتونستم بگم برا چی میخوام. واسه همین نگرفتم. بنده استفاده از اتصال لوپ با سیم شیلد استریو رو زیاد توصیه نمیکنم چون خودم هم هنوز ازش جواب بهتری نگرفتم! لذا از همون سیمهای کواکسیال که اشاره شد استفاده کنین بهتر و راحت تره. سلام من از کابل استریو میکروفون مارک پرول که دارای 2رشته افشان و یک شیلد هستش برای رابط بین لوپ و مدار استفاده کردم. ممکنه برد کم مدار من بخاطر این کابل باشه؟ سلام آقا رضا عزیز اتفاقا بنده با کابل استریو میکروفن مارک max-japan که بسیار هم مرغوب و آنتی نویز هست (متری 5000ت) بای کابل رابط لوپ 60 انکبوتی خودم ، به بالاترین برد مدار رسیدم. دو سیم مغزی رو برای نقطه loop2 و قسمت شیلد کابل رو برای نقطه loop1 یا همون زمین مدار استفاده کردم.در سمت لوپ هم شیلد رو به سیم خارجی لوپ و مغزی هارو به سیم داخلی لوپ متصل کردم. البته این پیشنهاد مهندس حمید عزیز بوده.و برای من بهتریییییییین برد مدار رو به ارمغان آورده امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم. پاینده باشید
اپراتور باید اپراتور باشد ، اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست! Ancient (ره)
|
چهارشنبه 27 اسفند1393 - 11:45pm |
|
 |
ریتون
|
سلام خدمت همگی مهندس حمید عزیز یه مشکلی تو پروگرام کردن میکرو ها دارم. پروگرامر شرکت ECA رو خریدم با همون نرم افزار اکسترم بارنر AVR آی سی ها رو پروگرام می کنم ولی بعد از اون دیگه نمیتونم دوباره اون آی سی رو نه پروگرام کنم نه پاک کنم ،به عبارتی فقط یک بار می تونم آی سی رو پرو گرام کنم ،تنظیمات برنامه رو هم که طبق گفته شما انجام دادم به نظر شما مشکل چی هستش؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
|
پنج شنبه 27 اسفند1393 - 12:56am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
ریتون عزیز مشکلی نیست این مساله طبیعیه و قبلا اشاره کردیم. برای دفعات دوم به بعد جامپر LS رو باز بذارین و در محل سوکت کریستال کنار سوکت زیف هم یک کریستال بین 8 تا 20 مگاهرتز قرار بدین مشکل حل میشه.
|
پنج شنبه 27 اسفند1393 - 1:13am |
|
 |
lalash
کاربر فعال
|
سلام مهندس عزیز و دوستان گرامی یع سوال اینکه من هر وقت مدارم رو به جریان وصل میکنم حساسیت روی 17 میزنه .مثلا من حساسیت رو میارم پایین روی 3 یا 4 و جریان رو قطع میکنم .طبیعتا باید زمان راه اندازی مجدد روی همون 3 یا 4 بیاد بالا .ولی بازم میاد روی 17 این طبیعیه یا مشکل از میکروی منه ؟
|
پنج شنبه 27 اسفند1393 - 1:31am |
|
 |
2840644
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: 2840644 عزیز خیلی ممنون از شما. فقط توجه داشته باشین نتیجه گیری شما در صورتی صحیح هست که مقاومت کابل هم نزدیک به صفر باشه! وگرنه با کابلهایی که مقاومتشون بالاست به همین صورت دیلی پایین تر در میاد ولی قدرت امواج هم کاهش پیدا میکنه. پس شما هم مقاومت مغزی و هم شیلد رو بگیرین اگر در حد 0.1 اهم بود و در عین حال دیلی پایین تر داشت قطعا مناسب هست. سلام مهندس حمید عزیز ممنون از شما بابت پاسخگوییتون خدمت شما عرض کنم اهم سیمپیچ رو یکبار جداگانه با مولتی متر گرفتم مقدار ۱ رو نشون میداد و یکبار هم بصورت متصل به کابل مذکور رو گرفتم که باز هم همون مقدار بود ظاهرا اهم کابل مقدار عددی خاصی نداره که مولتی متر مقدار هر دو تست رو برابر نمایش میده ولی برای اثبات این قضیه فقط ظاهرا باید تست فلز انجام بشه که در اولین فرصت تست کرده و نتایج رو قرار میدم
|
پنج شنبه 27 اسفند1393 - 1:47am |
|
 |
lalash
کاربر فعال
|
2840644 نوشته است: دوست من کم بودن برد میتونه از تنظیم فیوزبیتهآ هم باشه دوباره بهتره میکرو رو پروگرم کنید ممنون دوست عزیز .وقتی دوباره پروگرام کنیم همون 500 بار شروع میشه ؟یا ادامه ی تعداد دفعات باقی مونده رو نشون میده؟
|
پنج شنبه 27 اسفند1393 - 2:03am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
lalash نوشته است: سلام مهندس عزیز و دوستان گرامی یع سوال اینکه من هر وقت مدارم رو به جریان وصل میکنم حساسیت روی 17 میزنه .مثلا من حساسیت رو میارم پایین روی 3 یا 4 و جریان رو قطع میکنم .طبیعتا باید زمان راه اندازی مجدد روی همون 3 یا 4 بیاد بالا .ولی بازم میاد روی 17 این طبیعیه یا مشکل از میکروی منه ؟ نکته خوبی رو متوجه شدین!  به جهت اینکه تنظیم حساسیت بیش از سایر تنظیمات تغییر پیدا میکنه و از طرفی حافظه داخلی میکرو برای ذخیره تنظیمات دارای عمر خاصی هست ؛ برای افزایش عمر حافظه داخلی میکرو بنده ذخیره سازی تنظیم حساسیت رو بصورت متفاوتی گذاشتم و شما هر موقع که وارد منو بشین یا بالانس مجدد انجام بدین درجه حساسیت هم سیو میشه. از نظر اپراتوری هم مساله مهمی نیست چون تقریبا در هر بار استفاده مجدد از دستگاه نیاز به تنظیم حساسیت مجدد وجود داره.
|
پنج شنبه 27 اسفند1393 - 2:11am |
|
 |
saeed.jo
کاربر حرفه ای
|
سلام .من یه مدار دیگه مونتاژ کردم ولی بازم ارور کویل دارم دوتا میکرو دارم نمیدونم بعد چندین بار بروگرم کردن وقتی وصلشون میکنم به بروگرامر و میخوام باک یا برنامه بریزم ارور میده من از stk500 نواوارن استفاده میکنم بنظر دوستان میکرو ها سوختن؟ و بار اخر که بروگرام کردم میکرو رو فقط رو صحفه مینوشت !!! DIMO حالا بنظر دوستان میکرو سوخته؟ و ایا کویل ارور از میکرو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
پنج شنبه 27 اسفند1393 - 2:34am |
|
 |
saman2
کاربر حرفه ای
|
saeed.jo نوشته است: سلام .من یه مدار دیگه مونتاژ کردم ولی بازم ارور کویل دارم دوتا میکرو دارم نمیدونم بعد چندین بار بروگرم کردن وقتی وصلشون میکنم به بروگرامر و میخوام باک یا برنامه بریزم ارور میده من از stk500 نواوارن استفاده میکنم بنظر دوستان میکرو ها سوختن؟ و بار اخر که بروگرام کردم میکرو رو فقط رو صحفه مینوشت !!! DIMO حالا بنظر دوستان میکرو سوخته؟ و ایا کویل ارور از میکرو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام دوست عزیز اگه میکروت سوخته باشه که رو ال سی دیت چیزی نمیاره پس میکرو سالمه کریستال خارجی رو 20 مگا هرتز بزا ر و درست جاش بنداز(مال من هم STK500 هست تو پروگرام کردن ارور میداد اما وقتی کریستال 20 مگا انداختم روش وبا فشار تا ته سوکت رسوندم مشکل حل شد )و اولERASE DEVICE کن بعد دوباره فیوز بیتها رو تظیم و پرگرام کن اما کویل ارور میتونه از 357 باشه (تعویضش کن) یا پین اتصال کویل به مدار مسیر رو چک کن
|
پنج شنبه 27 اسفند1393 - 2:59am |
|
 |
|