انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 28 اردیبهشت1404 - 10:27pm

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 514 , 515 , 516 , 517 , 518 , 519 , 520 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خوب کوهیارجون اونا به اون سادگیا هم که فکر میکنیم نمیریزن جایی. اگر هم بریزن و مالی و چیزی دربین نباشه که کاریشون ندارن. طرف هم خیلی راحت میگه قضیه ایذایی ودشمنی بوده. بعلاوه اگر هم مال باشه خوب........... دستگاهدار کی بوده؟ میشه تف سربالا و................ حداقل اینکه تهدید به این راه، اثر پیشگیرانه نخواهد داشت.

سه شنبه 26 اسفند1393 - 3:31pm
کاربر فعال
کاربر فعال

@};- @};- خدمت همه داداشای گلم @};- @};-
مرسی بابت همدردیتون
در رابطه با اپراتوری و در تصدیق بیانات جناب کاوشگر عزیز عرض کنم که من این مساله رو که گفتید نمیدونستم ولی بعد از اینکه با لوپ 1 جارو زدم ،لوپ 50 وصل کردم و عددی که با لوپ 1 در اوج خودش 240 بود ، با لوپ 50 در اوج خودش 115_120 بود. جناب کاوشگر اونجوری که شما تعریف کردین یه لحظه فکر کردم موقع دستگاه زدن کنارم بودین . ;;)
من واسه مال دنیا ناراحت نشدم. اگر چیزی در میومد مطمئنا سند محکمتری برای فلزجو بود و از این ناراحتم که نشد محبت دوستان و اساتید رو بجا بیارم

سه شنبه 26 اسفند1393 - 4:49pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام و عرض ادب به همه دوستان خصوصا مهندس حمید عزیز
چند روز قبل از خدمت اساتید در مورد بوقهای بی مورد و عدم ثبات دستگاه پرسیدم که مهندس حمید گرامی راهنمایی کردند بیشتر روی دیلی دستی کار کنم
امروز میخوام نتایج و تجربیاتم رو خدمت دوستان عرض کنم
دوستان رطوبت زمین و تغییر فاصله لوپ و تغییر جنس زمین به نظر من سه تا عامل اساسی برای به وجود اومدن بی ثباتی در این فلزیابه اما
با افزایش دیلی تا حدود 35 یا 40 میشه به نتایج بسیار عالی رسید

به عنوان نمونه عرض کنم من چند روز قبل توی یه منطقه بسیار باستانی کاوش داشتم . یکی دو روز قبل از کاوش من یه بارون حسابی زده بود و زمین نم داشت اما گل نبود .بالوپ 130*130 که اصلا نمیشد کار کرد حساسیت 15و16و17و18-پهنای 135-و گراند3 و دیلی دستی 10+ .حدود 10 روز بعد و بعد از اینکه مهندس حمید راهنمایی کردند باز به محل برگشتم هرچند این بار رطوبت زمین از دفعه قبل بیشتر بود اونم به خاطر یه برف دو سه سانتی که سه روز قبلش اومده بود اما این بار دیلی دستی رو 40 - پهنای 135 -حساسیت 15و16 - گراند 4و3 -و بازه 40 گذاشتم واقعا عالی جواب داد و خیلی کمتربه اون صداهای بی مورد برخوردم
دیشب هم جایی دیگه رفتم که از همین تنظیمات استفاده کردم هرجند زمین خوب بود و رطوبش نرمال بود در هر حال بسیار بسیار با ثبات و بدون بوق اضافی بود.تنها عاملی که باعث میشد بوق بی مورد داشته باشم تغییر ارتفاع لوپ و تغییر ناگهانی جنس خاک (مثلا از خاک نمدار به سنگ یک پارچه) بود که چندین بار تستش کردم

بنده آنیم که در بند آنیم

سه شنبه 26 اسفند1393 - 5:24pm
مدیر کل
مدیر کل

sabbas عزیز خسته نباشین.
به شما تبریک میگم که به نتایج دلخواه دارین نزدیک میشین. امیدوارم دوستان هم از تجربه شما استفاده کافی ببرن.
در مورد بحث تغییر ارتفاع لوپ که قبلا توضیح دادم و باید سعی کنین حین حرکت لوپ کمترین میزان نوسان در فاصله لوپ نسبت به زمین وجود داشته باشه. در عین حال برای لوپ بزرگی که شما استفاده کردین حداقل فاصله متوسط تا زمین باید 20 سانت باشه تا بهتر جواب بگیرین.
اما نکته احتمالا جدیدی در پایان صحبت شما وجود داشت که از شما و دوستان خواهش میکنم دقت کنین. مساله تغییر ناگهانی جنس خاک دقیقا موردی هست که تنظیم گراند روی اون تاثیر داره. در مواردی که با تغییرات زیاد در سطح خاک مواجه هستین بهتره گزینه گراند رو روی درجات کمتر بذارین. مثلا برای شما شاید 1 یا 2 مناسب تر بوده. البته امکان داره بصورت جزئی برد کمتری بگیرین ولی ثبات بهتر خواهد بود.

سه شنبه 26 اسفند1393 - 5:31pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مرسی حمید جان تشکر میکنم
اتفاقا دقیقا تجربه من هم فرمایش شما رو تایید میکنه یعنی وقتی لوپ رو بالاتر میگرفتم ثبات بسیار بهتری داشتم
من فکر میکردم برای لوپ بزرگ هم باید مثل لوپ 60 باید با فاصله پنج تا 10 سانتی حرکت کرد که الان قضیه برام روشن شد
بینهایت از لطف و توجهتون ممنونم :x

بنده آنیم که در بند آنیم

سه شنبه 26 اسفند1393 - 5:38pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید جان سوالی برام پیش اومد:
با افزایش گذینه گراند از off تا اخرین حد چه اتفاقی میفته؟منظورم اینه که با افزایش این عدد حساسیت دستگاه به تغییرات زمین کمتر میشه یا بیشتر؟

بنده آنیم که در بند آنیم

سه شنبه 26 اسفند1393 - 5:47pm
مدیر کل
مدیر کل

البته در خصوص عملکرد تنظیم گراند فکر میکنم در فایل توضیحات هم اشاره کردم. ولی اینجا مفصل تر توضیح میدم.
ببینید در حالتی که گزینه گراند فعال و روی یکی از مقادیر 1 تا 5 باشه ؛ دستگاه بصورت پیوسته خودش رو با شرایط محیط کاوش از جمله زمین تطبیق میده. به این معنی که لحظه به لحظه بالانس تدریجی بسته به شرایط محیط انجام میشه و ارزیابی سنس بر اساس اخرین شرایط محیط خواهد بود. اگر تغییرات از حدی که درجه حساسیت تعیین میکنه فراتر بره ؛ دیگه تطبیق خودکار متوقف میشه و به جای اون اعلام سنس فلز انجام خواهد شد. درجه گراند 1 بمعنی تطبیق سریع تر هست یعنی اطلاعات 1-2 ثانیه اخیر خاک و محیط بعنوان مرجع بالانس در نظر گرفته میشه. لذا درجات کمتر گراند برای زمینهایی که دارای خاک بشدت متنوعی هستن مناسب تره. در عوض طبیعتا ممکنه کمی برد فلزیابی کاهش پیدا کنه که با توجه به شرایط اون زمین طبیعی هم هست. در درجات بالا مثل 5 کند ترین حالت تطبیق تدریجی خودکار وجود داره که عملا شرایط 5-10 ثانیه اخیر زمین برای مرجع بالانس مد نظر قرار میگیره. لذا تغییرات ناگهانی در خاک راحت تر سنس میشن. بنابراین تنظیمات درجه بالای گراند بیشتر مناسب زمین های خشک و یکدست هست و میتونه اندکی برد بیشتر رو فراهم کنه. طبق یک قاعده کلی بالاترین درجه گراندی که باهاش ثبات مناسب داشته باشین برای کاوش مناسبه.
در حالت گراند خاموش یا OFF هم هیچ تطبیق خودکاری در کار نیست و دستگاه هیچ کار اتوماتیکی انجام نمیده. همه چیز نسبت به لحظه ای که خودتون دکمه بالانس رو فشار دادین سنجیده میشه و طبیعتا در این حالت میشه بیشترین برد و در عین حال کمترین ثبات رو توقع داشت.

سه شنبه 26 اسفند1393 - 6:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با تشکر از همه دوستان عزیز بخاطر راهنمایی ها و کمک هاشون .من مدارم بالا اورد ولی هرچی کویل بهش وصل میکنم ارور کویل میده ماسفت و مقاومت های 390 اهم رو هم عوض کردم باز درست نشد دوستان و مهندس حمید عزیز مشگل من کجاستتتت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با تشکر

سه شنبه 26 اسفند1393 - 10:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

majidrt27 نوشته است:
@};- @};- خدمت همه داداشای گلم @};- @};-
مرسی بابت همدردیتون
در رابطه با اپراتوری و در تصدیق بیانات جناب کاوشگر عزیز عرض کنم که من این مساله رو که گفتید نمیدونستم ولی بعد از اینکه با لوپ 1 جارو زدم ،لوپ 50 وصل کردم و عددی که با لوپ 1 در اوج خودش 240 بود ، با لوپ 50 در اوج خودش 115_120 بود. جناب کاوشگر اونجوری که شما تعریف کردین یه لحظه فکر کردم موقع دستگاه زدن کنارم بودین . ;;)
من واسه مال دنیا ناراحت نشدم. اگر چیزی در میومد مطمئنا سند محکمتری برای فلزجو بود و از این ناراحتم که نشد محبت دوستان و اساتید رو بجا بیارم

داداش ما خاک خورده همین راهیم :ymblushing: نکنه شک داری؟!!!!

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

سه شنبه 26 اسفند1393 - 11:41pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
البته در خصوص عملکرد تنظیم گراند فکر میکنم در فایل توضیحات هم اشاره کردم. ولی اینجا مفصل تر توضیح میدم.
ببینید در حالتی که گزینه گراند فعال و روی یکی از مقادیر 1 تا 5 باشه ؛ دستگاه بصورت پیوسته خودش رو با شرایط محیط کاوش از جمله زمین تطبیق میده. به این معنی که لحظه به لحظه بالانس تدریجی بسته به شرایط محیط انجام میشه و ارزیابی سنس بر اساس اخرین شرایط محیط خواهد بود. اگر تغییرات از حدی که درجه حساسیت تعیین میکنه فراتر بره ؛ دیگه تطبیق خودکار متوقف میشه و به جای اون اعلام سنس فلز انجام خواهد شد. درجه گراند 1 بمعنی تطبیق سریع تر هست یعنی اطلاعات 1-2 ثانیه اخیر خاک و محیط بعنوان مرجع بالانس در نظر گرفته میشه. لذا درجات کمتر گراند برای زمینهایی که دارای خاک بشدت متنوعی هستن مناسب تره. در عوض طبیعتا ممکنه کمی برد فلزیابی کاهش پیدا کنه که با توجه به شرایط اون زمین طبیعی هم هست. در درجات بالا مثل 5 کند ترین حالت تطبیق تدریجی خودکار وجود داره که عملا شرایط 5-10 ثانیه اخیر زمین برای مرجع بالانس مد نظر قرار میگیره. لذا تغییرات ناگهانی در خاک راحت تر سنس میشن. بنابراین تنظیمات درجه بالای گراند بیشتر مناسب زمین های خشک و یکدست هست و میتونه اندکی برد بیشتر رو فراهم کنه. طبق یک قاعده کلی بالاترین درجه گراندی که باهاش ثبات مناسب داشته باشین برای کاوش مناسبه.
در حالت گراند خاموش یا OFF هم هیچ تطبیق خودکاری در کار نیست و دستگاه هیچ کار اتوماتیکی انجام نمیده. همه چیز نسبت به لحظه ای که خودتون دکمه بالانس رو فشار دادین سنجیده میشه و طبیعتا در این حالت میشه بیشترین برد و در عین حال کمترین ثبات رو توقع داشت.

بسیار بسیار خوب و کامل و شیوا توضیح دادید
ممنون و سپاسگذارم @};-

بنده آنیم که در بند آنیم

سه شنبه 26 اسفند1393 - 11:50pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 514 , 515 , 516 , 517 , 518 , 519 , 520 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: reza ra , vahid241 و 250 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure