انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 28 اردیبهشت1404 - 12:36am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 513 , 514 , 515 , 516 , 517 , 518 , 519 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام خدمت همه دوستان
آقا مجید شما رو کاملا درک میکنم برادر و به خاطر اتفاقی که براتون افتاده ناراحتم چون چندین بار سر خودم اومده

دوستان فقط به یه مورد درباره اپراتوری دستگاه اشاره کنم
اگه زمینی رو با لوپ 1*1 چک کردین اگه جنس باشه باید شعاع سنس داشته باشه مثلا 1.5*1.5 متر
داخل این شعاع سنس باید یه نقطه مثلا 30*30 بوق شدید داشته باشین و در اون نقطه اون عدد سنس رو اگه توجه کنید باید اوج بگیره و عدد بیشتر باشه

حالا نقطه اینجاست

اگه با لوپ 1*1 یک جایی رو سنس کردین و شعاع سنس داشت و در وسط هدف هم نقطه اوج داشتین عدد رو نگاه کنین و به خاطر بسپازین مثلا شده 150
همون نقطه رو دوباره با لوپ 60 چک بکنید با لوپ 60 باید شعاع سنس کمتری داشته باشین
اگر در اون نقطه اوج عدد شما با لوپ 60 کمتر از 100 باشه هدف سنس شده جنسه شک نکنید ولی اگه بیشتر از 250 تا باشه مطمعن باشید که هدف شناسایی شده یک نوع سنگ شبیه مرمره که از جنس سنگهای آهنی هستش و توسط شما شناسایی شده عمق هدف هم در حدود 30 الی 40 سانتی هستش

نتیجه این که وقتی جنسی سنس میشه عدد سنس با لوپ 1*1 باید بیشتر از عدد سنس شده با لوپ 60 خواهد بود
البته این در مورد جنس بزرگتر از 15*15 سانتی صدق میکنه در مورد یه دونه سکه نه

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

سه شنبه 26 اسفند1393 - 8:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام و خسته نباشید خدمت مهندس حمید و دوست عزیز کاوشگر .گاوشگر جان من تنظیمات رو انجام دادم مدار بالا نیاورد البته از مدار مطمینم چون قبل اینا با یه میکروی دیگه بدون تنظیم فیوز بیت مدارم بالا اورد اما سرعت منو خیلی کم بود.من یه یه بروگرامر گرفتم stk500 ولی این نرم افزار که مهندس گذاشتن رو سابورت نمیکنه و بعضی از دوستان هم گویا این مشگلو دارن حالا مهندس حمید یا اقای کاوشکر عزیز یه زحمت بکشید تنظیمات فیوز بیت ها رو با برنامه کد ویژن توضیح بدید عکس تنظیمات فیوز بیت های کد ویژن ورژن 3 که جدیده رو میزارم لطفا تنظیم فیوز بیت هاشو توضیح بدید اگه مقدور میکروی دستگاه خودتونو با برنانمه کد ویژن برو گرام کنید و تنظیمات فیوز بیت ها رو بذارید با تشکرررررررررررر

سه شنبه 26 اسفند1393 - 8:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saeed.jo نوشته است:
سلام و خسته نباشید خدمت مهندس حمید و دوست عزیز کاوشگر .گاوشگر جان من تنظیمات رو انجام دادم مدار بالا نیاورد البته از مدار مطمینم چون قبل اینا با یه میکروی دیگه بدون تنظیم فیوز بیت مدارم بالا اورد اما سرعت منو خیلی کم بود.من یه یه بروگرامر گرفتم stk500 ولی این نرم افزار که مهندس گذاشتن رو سابورت نمیکنه و بعضی از دوستان هم گویا این مشگلو دارن حالا مهندس حمید یا اقای کاوشکر عزیز یه زحمت بکشید تنظیمات فیوز بیت ها رو با برنامه کد ویژن توضیح بدید عکس تنظیمات فیوز بیت های کد ویژن ورژن 3 که جدیده رو میزارم لطفا تنظیم فیوز بیت هاشو توضیح بدید اگه مقدور میکروی دستگاه خودتونو با برنانمه کد ویژن برو گرام کنید و تنظیمات فیوز بیت ها رو بذارید با تشکرررررررررررر

دوست من اگه برات ممکنه نرم افزار avr studioرو نصب بکن با این نرم افزار و و پروگرامر stk500بسیار راحته و میشه بدون دردسر و بسلامت میکرو رو پروگرامش بکنی .کافیه در محل فیوز بیت ارقام فیوز را وارد بکنی و تغییر فیوز را به چشمت میبینی بعد این مرحله هم فایل هگز رو در محل هگز وارد میکنی و گزینه پروگرام رو میزنی و به راحتی پرو گرام میکنه.

سه شنبه 26 اسفند1393 - 9:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست عزیز میشه از تنظیمات فیوز بیت ها عکس بگیری بذاری با تشکر دوست عزیز

سه شنبه 26 اسفند1393 - 9:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

یکی از دوستان یک پی دی اف مربوط به پروگرام کردن با stk500 تو صفحات اول گذاشته بود سرچ کنی پیداش میکنی
کار کردن با این پروگرامر بسیار راحت و عالیه :ymhug:

به روز نیک کسان، گفت: تا تو غم نخوری
بسا کسا! که به روز تو آرزومندست
-----------------------------------------
زمانه گفت مرا: خشم خویش دار نگاه
کرا زبان نه به بندست پای دربندست

سه شنبه 26 اسفند1393 - 10:03am
کاربر فعال
کاربر فعال

نقل قول:
Ancient نوشته است:
majidrt27 نوشته است:
سلام.خسته نباشی آقا مجید عزیز
شک نکن هدفت دقیق و درست بوده . ما هم دو هفته پیش جایی نزدیک یک آتشکده رو سرچ کردیم ، نقطه ای رو معلوم کردم که با تمامی تست ها کاملا جواب داد و مطمن شدم هدفی قوی و بزرگ در عمق حدودا 1.5 متری هست.البته کلا نتیجه تست رو عنوان کردم اینجا هم.بخاطر بدی هوا و نبود امکانات قرار شد چند روز بعد به حفاری بریم ، اما از اونموقع (بیشتر از 3 هفته قبل) تا حالا پیرمرد روستایی خدانشناس که مارو برده بود انجا همش بهونه آورده و برداشته 3تا برادراش رو هم بیخود و بیجهت قاطی ماجرا کرده . هم مارو از نون خوردن انداخت هم خودشو بی شرف...
خدا همچین آدمای بخیل و خودخواه و خائنی رو که اینطور کارها رو میکنن لعنت کنه انشاالله...
ببخشید سرتون رو درد آوردم ، دلم خیلی گرفته از مردم این دنیا...
پاینده باشید @};-

بله من تمامی پست های این تاپیک رو مطالعه میکنم و مورد شمارو هم خوندم. اصلا ما برای یک زمینی که سکه پخش داشت رفتیم که این مورد انقدر به دلم نشست دیگه اونجا به نظرم نیومد ولی خیلی حالم گرفته. ساعت حدود 3 صبحه و اعصابم بهم ریخته. تو این یکسال و نیمی که دنبال مالم روزی رسیده 4_5 جا واسه دستگاه زدن با اکیپ میریم بیرون و تمام هزینه ها هم از جیب شخصی خودم هست. بعضی ها انقدر نفهم بودن که التماس کردن واسه دستگاه زدن .بعد از 5 ساعت رانندگی 1 ساعت تو جنگل پیاده روی حتی یه چایی تعارف نکردن ولی ما به روی خودمون نیاوردیم و روزی رو از اون بالایی خواستیم.ولی اینجا عجیب به دلم نشسته بود که نامرد نزاشت کار کنیم. فعلا با همه دعوا افتادم و گفتم دیگه واسه کسی دستگاه نمیزنم. اعصابم بدجور ریخته بهم

اشکال نداره برادر ، زندگی و مال دنیا همینه...
خدارو شاهد میگیرم سال 91 با یک گروه از دوستان رفتیم یه روستایی برای کنکاشوچند ماهی میشد ردیاب 22 انجمن رو تهیه کرده بودم و حسابی باهاش کولاک میکردم.رفتیم خونه یه روستایی که 3تا پسر داشت ، شب با پسراش و خودش و اکیپ ما رفتیم باغشون که یه درخت نظرکرده داشتن.با ردیاب نقطه دقیق و عمق رو مشخص کردم ، حدودا 1.5 متر.1شب حفاری شروع شد ، زمین سفت بود (چون کنار نهر چشمه بود) و تا 6 صبح طول کشید ، سر 1.5 متر به یک لایه ساروخ استخوانی رسیدیم که زیرش بار بود ، 2دقیقه نگذشت که درگیری سوری بین پسرای روستایی در گرفت و روی همدیگه چوب کشیدن ، دوستان من رفتن پادرمیونی که چندتا چوب زدن به دوستام.من درجا گرفتم جریان چیه و میخوان کلک کنن.به خدای احد و واحد روبرور 7تیر تو کمرم بود اما گفتم اگر تیراندازی کنم فقط دردسر درست میشه برامون ، این روستایی ها هم نمیزارن بار از اینجا بیرون بهتره . جمع کردیم و همونطور برگشتیم شهر.2روز بعد خبر رسید یکی از پسرهاش رو تو باغشون وقتی میخواسته دیزی سکه رو دربیاره مار زده و کشته...
بله دوست من ، بسپارشون به خدا . مال دنیا وفا نداره...
استاد حمید و دوستان به بزرگی خودتون ببخشید که مطلب خارج از بحث تاپیک بود ، اما دیدم جاشه یکی از تجربه های تلخ خودمو بگم ، که البته fpl22 تو اون تجربه سربلند بود :x
پاینده باشید @};-

با درود
برای اینکه به همچین مشکلی در اینده بر نخورید بهتره این صاحب زمین رو یه محک بزنید به این صورت که یه نقطه ای رو که میدونید خبری نیست
رو بگید دستگاه اینجارو گرفته باید بکنید اگه شروع به کندن کردن بدونید اهل کار هستند وگرنه اگه بهانه اوردن بدونید اونا دنبال سو استفاده هستند و کار رو به یه بهانه ای کنسل کنید این تجربه ای بود خدمت شما موفق باشید

سه شنبه 26 اسفند1393 - 10:28am
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: وطنم ایران
سلام، دوستان کسی تاحالا irf840 رو دوتایی بسته یا بصورت دارلینگتون بسته که ببینه عمق زنیش زیاد میشه یا خیر. :-?

سه شنبه 26 اسفند1393 - 10:46am
مدیر سایت
مدیر سایت

tamashah نوشته است:
سلام، دوستان کسی تاحالا irf840 رو دوتایی بسته یا بصورت دارلینگتون بسته که ببینه عمق زنیش زیاد میشه یا خیر. :-?

آقایون با یک عدد 840 هم عمق زنی خیلی بیشتری از دیگر دستگاه ها داره ، شما اول روی خاک دستگاه رو تست کنید تا وقتی تنظیمات دقیق و مناسب دستگاه رو با توجه به خاک منطقه پیدا کنید و بعد چندمورد تست در خاک انجام بدید تا قلق سیستم رو خوب بشناسید ، این سیستم همین حالاشم با لوپ 50 تا 60 سانت ، جنس قدیمی دفینه شده رو به ابعاد 30 سانت بخوبی در 2 متر حداقل میزنه شاید هم به نسبت نوع خاک و مدت زمان مدفون بود فلز مقداری بیشتر هم بزنه ، لطفاً دیگه دوستان حاشیه رو بیخال شده و به فکر روشهای اپراتوری و تهیه فیلم با کیفیت برای مهندس حمید باشید تا مهندس حمید عزیز هم رو به سوی موفقیت بعدی که تفکیک هست با دلگرمی گام های بعدی رو بردارن ! L-) @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 26 اسفند1393 - 11:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

عرض سلام و خسته نباشيد دارم به همه دوستان . و معذرت بابت گذاشتن مطلب نامربوط به تاپيك ولي باخوندن سرگذشت آقا مجيدمون باز دود از كلّم بلند شد ~X( و طاغت نياوردم ننويسم.
در مورد داستان به اصطلاح خودمون دبّه كردن كه از جمله ناراحت كننده ترين و كثيفترين رفتارهاست.راهي رو خدمتتان عرض ميكنم كه شايد در نگاه اول مسخره بياد ولي عملي وكارگره؛ :ymsmug:

راه پيشگيريش اينه كه قبل از اقدام به رفتن به مكاني به گوش صاحب جا خيلي محكم وجدّي برسونيد كه اگر اومديم ومال بود و سركاربازي ودبّه بازيو اينا بخواد در بياد ما جا رو ميپّرونيم و نميذلريم از گلوي تو هم پايين بره اينكه ميريم سراغ هركي اون نزديكياست و ميگيم فلان نقطه رو دستگاه زديم مال داره و...... اونموقع همه چشمشون روي اونجاست و اين كارو قبلاً هم كرديم و....... اگر همه چيز رديفه وميشه پشت دستگاه كند، بياييم و.....
بدين ترتيب اگر طرفتون ريگي در كفش داشته باشه از همون اول دست خودشو رو ميكنه و بهانه تراشيا قبل از راه افتادن شما شروع ميشه. :D حد اقل كلّي زمان، عدم ريسك جاده وجون ، حمل دستگاه وعدم اضمحلال اعصاب براتون ذخيره ميشه.
در اينمورد اگر يك جي پي اس خوب هم داشته باشيد كه بعد از نقطه يابي مختصاتشو ثبت كنيد چه بهتر. در اينصورت ميتونيد همون اول به طرف بگيد كه ما بياييم حتي مختصات دقيقش رو هم ثبت ميكنيم. وبا ديدن تيپ كارتون ديگه فكري تو سرش نمياد.

حالا كه رفته ايد واينطوري شده، اگر ميخواهيد واقعاً حال طرفو جا بياريد همين كارپيشگيرانه روبالواقع وعملي پياده كنيد( در صورتيكه حالشو داريد برگرديد اونجا و صاف برويد بالاسر نقطه). كافيه چندتا از جوون پووناي بيكار اونجارو گير بياريد كه مشخصن.......... بقيشو ديگه خودتون بخونيد....البته اگر كاملاً قيد اون مالو زديد. ما چند سال پيش همچين كاري كرديم وجواب داد و هنوز همونطوري سرجاشه

سه شنبه 26 اسفند1393 - 2:48pm
مدیر سایت
مدیر سایت

mahmood51 نوشته است:
عرض سلام و خسته نباشيد دارم به همه دوستان . و معذرت بابت گذاشتن مطلب نامربوط به تاپيك ولي باخوندن سرگذشت آقا مجيدمون باز دود از كلّم بلند شد ~X( و طاغت نياوردم ننويسم.
در مورد داستان به اصطلاح خودمون دبّه كردن كه از جمله ناراحت كننده ترين و كثيفترين رفتارهاست.راهي رو خدمتتان عرض ميكنم كه شايد در نگاه اول مسخره بياد ولي عملي وكارگره؛ :ymsmug:

راه پيشگيريش اينه كه قبل از اقدام به رفتن به مكاني به گوش صاحب جا خيلي محكم وجدّي برسونيد كه اگر اومديم ومال بود و سركاربازي ودبّه بازيو اينا بخواد در بياد ما جا رو ميپّرونيم و نميذلريم از گلوي تو هم پايين بره اينكه ميريم سراغ هركي اون نزديكياست و ميگيم فلان نقطه رو دستگاه زديم مال داره و...... اونموقع همه چشمشون روي اونجاست و اين كارو قبلاً هم كرديم و....... اگر همه چيز رديفه وميشه پشت دستگاه كند، بياييم و.....
بدين ترتيب اگر طرفتون ريگي در كفش داشته باشه از همون اول دست خودشو رو ميكنه و بهانه تراشيا قبل از راه افتادن شما شروع ميشه. :D حد اقل كلّي زمان، عدم ريسك جاده وجون ، حمل دستگاه وعدم اضمحلال اعصاب براتون ذخيره ميشه.
در اينمورد اگر يك جي پي اس خوب هم داشته باشيد كه بعد از نقطه يابي مختصاتشو ثبت كنيد چه بهتر. در اينصورت ميتونيد همون اول به طرف بگيد كه ما بياييم حتي مختصات دقيقش رو هم ثبت ميكنيم. وبا ديدن تيپ كارتون ديگه فكري تو سرش نمياد.

حالا كه رفته ايد واينطوري شده، اگر ميخواهيد واقعاً حال طرفو جا بياريد همين كارپيشگيرانه روبالواقع وعملي پياده كنيد( در صورتيكه حالشو داريد برگرديد اونجا و صاف برويد بالاسر نقطه). كافيه چندتا از جوون پووناي بيكار اونجارو گير بياريد كه مشخصن.......... بقيشو ديگه خودتون بخونيد....البته اگر كاملاً قيد اون مالو زديد. ما چند سال پيش همچين كاري كرديم وجواب داد و هنوز همونطوري سرجاشه

درود
محمود خان جوون الاف کجا بود بابا :)) اگه واقعا میخوای ادب شن یه زنگ بزن 110 و آدرس جا و مکان و بیل و کلنگاشونو اسم و فامیل رو طوری بده که نتونن انکار کنن بگو همین الآن یه سکه پیدا کردن دیگه خودشون میراث رو خبر میکنن و پای وزارت اطلاعاتم باز میشه و بعدشم آگاهی اونقد میزننشون تا به هرچی اسکندر مقدونی غارت کرد اعتراف کنن اونوقت حالیشون میشه عاقبت طمع چیه :D
ضمنا همچین کسایی واقعا لایق ثروت نیستن! و حیفه بزاری میراث پادشاهان گذشته بیفته دست همچین هیولاهایی =((

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

سه شنبه 26 اسفند1393 - 3:13pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 513 , 514 , 515 , 516 , 517 , 518 , 519 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 223 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure