انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 28 اردیبهشت1404 - 12:41am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 512 , 513 , 514 , 515 , 516 , 517 , 518 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

majidrt27 نوشته است:
مگه پهنای پالس به ولتاژ مربوطه؟

بله این رو که بارها توضیح دادم! البته منظور ما همون اسپایک ولتاژی دو سر لوپ هست که در انتهای قطع پالس بوجود میاد و ولتاژ برک داون ماسفت محدودش میکنه. در این مدار اگر از لوپ 400 میکرو و 1 اهم استفاده کنین عملا با 150 میکرو ثانیه پهنای پالس ؛ ولتاژ نهایی لوپ به 500 میرسه و دیگه بیشتر نمیشه. ولی با پهنای پالس کمتر از 150 ولتاژ نهایی لوپ کمتر از 500 خواهد بود.

سه شنبه 25 اسفند1393 - 1:25am
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
خیر مجید عزیز ولتاژی که ما در مدار بین درین و سورس اعمال میکنیم 12 ولت هست. اما ولتاژی که هنگام تخلیه لوپ بصورت لحظه ای ایجاد میشه میتونه به چند صد ولت برسه!
ببینید اصولا شما در هر مداری که با سیم پیچ مواجه هستین این حالت وجود داره. در فلزیاب پالسی هم ما در طول مدت پهنای پالس مثلا 150 میکروثانیه ای ماسفت رو روشن میکنیم و این باعث میشه سیم پیچ لوپ ما با 12 ولت تغذیه و شارژ بشه. در طول این مدت میزان جریان عبوری از لوپ به تدریج افزایش پیدا میکنه و میدان مغناطیسی لوپ هم تقویت میشه. ولی وقتی در یک لحظه ماسفت رو خاموش میکنیم تخلیه لوپ بصورت یک پیک ولتاژ چند صد ولتی رخ میده که حداکثرش محدود به ولتاژ برک داون ماسفت هست که مثل یک دیود زینر خاص سبب میشه این پیک ولتاژی از حدی مشخص مثل 500 ولت بیشتر نشه. هر چند این اثر اسپایک ولتاژی در بسیاری مدارات مطلوب و خواستنی نیست ولی اتفاقا در فلزیاب پالسی چیزی هست که ما بهش نیاز داریم! پس به نوعی هر چقدر ولتاژ برک داون ماسفت بالاتر باشه معمولا بهتره.
این اثر سیم پیچ رو بصورت مشابه شما حتی در رله ها هم مشاهده میکنین. مثلا وقتی یک رله رو بخواین مستقیما با یک میکرو درایو کنین ؛ اگر به دو سر سیم پیچ رله یک دیود معکوس وصل نکنین احتمال اینکه موقع قطع ولتاژ درایو توسط میکرو ؛ پیک ولتاژی بازگشتی سبب سوختن پورت خروجی میکرو بشه بسیار زیاده. لذا اون دیود معکوس رو برای همین کار در نظر میگیرن. یا مثلا اگر به رله استفاده شده در قسمت به اصطلاح گیرنده ردیاب ری فایندر نگاه کنین میبینید به نحو هوشمندانه ای از لحظه قطع ولتاژ دی سی اعمال شده به سیم پیچ یک رله ساده چطور بصورت یک سیستم تولید شوک برای دستان اپراتور استفاده شده! همه اینها بخاطر وجود سیم پیچ هست.

:-BD :-BD :-BD :ymhug: :ymhug: :ymhug: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
پس میشه برگشتی. همین مساله ذهنم رو درگیر کرده بود.
با این وضعیتی که فرمودین t,off و t,on چقدر تاثیر داره و اینکه کدوم مهمتره؟

سه شنبه 25 اسفند1393 - 1:28am
مدیر کل
مدیر کل

در ماسفتهایی که بدرد فلزیاب پالسی بخورن هر دو پارامتری که فرمودین در حد نانو ثانیه هستن و کمی کمتر و بیشتر بودنشون تاثیر محسوسی در فلزیابی نداره! ولی طبیعتا برای سیستم فلزیاب پالسی Toff مهمتر هست.

سه شنبه 25 اسفند1393 - 1:33am
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
در ماسفتهایی که بدرد فلزیاب پالسی بخورن هر دو پارامتری که فرمودین در حد نانو ثانیه هستن و کمی کمتر و بیشتر بودنشون تاثیر محسوسی در فلزیابی نداره! ولی طبیعتا برای سیستم فلزیاب پالسی Toff مهمتر هست.

@};- @};- :ymapplause: :ymapplause:
این انجمن دکمه ی ماچ کم داره :D

سه شنبه 25 اسفند1393 - 1:36am
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم مجید جان. دکمه لایک و این چیزا رو که نمیشد بذاریم حالا شما ماچ هم میخوای؟! اصلا فکر کردی اینجا کجاست؟ :-w =)) بهرحال یک مقدار هوشمندانه تر عمل میکردین شکلک ماچ که داشتیم! :-* :-w :D

سه شنبه 25 اسفند1393 - 1:43am
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
خواهش میکنم مجید جان. دکمه لایک و این چیزا رو که نمیشد بذاریم حالا شما ماچ هم میخوای؟! اصلا فکر کردی اینجا کجاست؟ بهرحال یک مقدار هوشمندانه تر عمل میکردین شکلک ماچ که داشتیم! :-w

:ymblushing: :x :-* :-* :-* :-*
چرا ؟ پلاگین دکمه تشکر که برای انجمن ها زیاده.شما از mybb استفاده میکنید یا vbullten? خدایی یکی از نیازهای کاربران این انجمن دکمه تشکره تا بتونن یخورده از خجالت اساتیدی چون شما در بیان.اینو به عنوانپیه کاربر عرض میکنم

سه شنبه 25 اسفند1393 - 1:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
majidrt27 نوشته است:
یه تجربه هم از کاوشم بگم. 2 شب پیش رفتیم یه باغی.با لوپ 1 وقتی کاوش رو شروع کردم دیدم رو یه نقطه ای دستگاه سنس ضعیفی داره و صدای ویز میده . هرچی جلوتر میرفتم قدرت سنس هم عدد هم خونه ها قویتر و بیشتر میشد. تا جایی که یه محدوده سیسانتی در وسط لوپ کاملا بوق بم داشتم و حدود 50 سانت حاشیه بوق ویز. 8 متر اونطفتر دقیقا در همون راستا باز هم این مساله تکرار شد و عدد از 12 شروع و تا 240 در اوج خودش بالا میرفت. من مطمئن بودم ویز بخاطر گل حکمت هست و بوق بم بخاطر فلز. با توجه به تجربم با دستگاه عمق حدودی گل حکمت رو سی سانت دادم و عمق فلز رو 80 تا 1 متر دادم. چون ما به دنبال طلا بودیم به ردیاب خوراک طلا دادیم و اونجا رو نگرفت. تاکید اونا این بود که اونجا میخی چیزی هست ولی من اصرار کردم که میخ نیست تا اینکه به اصرار خوراک نقره دادیم به دستگاه و دقیقا همین دو نقطه رو خیلی قوی رد زد و ردیاب زن هم تایید کرد فلز نقره بزرگ و در عمق 80 سانتی هست. با اولین بیلی که زدیم گل حکمت نمایان شد و کار متوقف شد از طرف صاحب زمین و بهونه آورد که شب هست و خسته هست. خبر مرگش من خیلی اصرار کردم که حاضرم خودم حفاری کنم ولی اون بیشرف قبول نکرد و گفت سه شنبه ساعت 2 بعد از ظهر حفاری رو شروع میکنیم. امروز که دیگه میشه دیروز بهش زنگ زدم بهونه بارون و گل شدن زمین رو آورد.خدا ازش نگذره. بیهمه چیز. من قسم میخورم اونجا هر دو جا نقره داره.

سلام.خسته نباشی آقا مجید عزیز
شک نکن هدفت دقیق و درست بوده . ما هم دو هفته پیش جایی نزدیک یک آتشکده رو سرچ کردیم ، نقطه ای رو معلوم کردم که با تمامی تست ها کاملا جواب داد و مطمن شدم هدفی قوی و بزرگ در عمق حدودا 1.5 متری هست.البته کلا نتیجه تست رو عنوان کردم اینجا هم.بخاطر بدی هوا و نبود امکانات قرار شد چند روز بعد به حفاری بریم ، اما از اونموقع (بیشتر از 3 هفته قبل) تا حالا پیرمرد روستایی خدانشناس که مارو برده بود انجا همش بهونه آورده و برداشته 3تا برادراش رو هم بیخود و بیجهت قاطی ماجرا کرده . هم مارو از نون خوردن انداخت هم خودشو بی شرف...
خدا همچین آدمای بخیل و خودخواه و خائنی رو که اینطور کارها رو میکنن لعنت کنه انشاالله...
ببخشید سرتون رو درد آوردم ، دلم خیلی گرفته از مردم این دنیا...
پاینده باشید @};-

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

سه شنبه 25 اسفند1393 - 1:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نقل قول:
ممنون از راهنماییهاتون
میشه در مورد خازنها هم یه مقدار توضیح بدید ،اگه بخواهیم نوع بهترش رو جا بزنیم از چه نوعی استفاده کنیم؟

ممنون

دوست من روی خازنهای الکترولیت مقدار تحمل درجه حرارت ذکر شده در مورد خازنهای کربنی و سرامیکی هم بدلیل جنسشون تقریبا مشکلی نیست ولی بهتره در صورت استفاده از خازنها بغیر از رنج پیکو که نوع ام کا تی نداره و باید کربنی یا سرامیکی استفاده بشه بقیه ام کا تی استفاده بشه دلیلش کیفیت ساخت و مقدار دقیقه موفق باشید

سه شنبه 25 اسفند1393 - 1:58am
کاربر فعال
کاربر فعال

نقل قول:
شک نکن هدفت دقیق و درست بوده . ما هم دو هفته پیش جایی نزدیک یک آتشکده رو سرچ کردیم ، نقطه ای رو معلوم کردم که با تمامی تست ها کاملا جواب داد و مطمن شدم هدفی قوی و بزرگ در عمق حدودا 1.5 متری هست.البته کلا نتیجه تست رو عنوان کردم اینجا هم.بخاطر بدی هوا و نبود امکانات قرار شد چند روز بعد به حفاری بریم ، اما از اونموقع (بیشتر از 3 هفته قبل) تا حالا پیرمرد روستایی خدانشناس که مارو برده بود انجا همش بهونه آورده و برداشته 3تا برادراش رو هم بیخود و بیجهت قاطی ماجرا کرده . هم مارو از نون خوردن انداخت هم خودشو بی شرف...
خدا همچین آدمای بخیل و خودخواه و خائنی رو که اینطور کارها رو میکنن لعنت کنه انشاالله...
پاینده باشید @};-

بله من تمامی پست های این تاپیک رو مطالعه میکنم و مورد شمارو هم خوندم. اصلا ما برای یک زمینی که سکه پخش داشت رفتیم که این مورد انقدر به دلم نشست دیگه اونجا به نظرم نیومد ولی خیلی حالم گرفته. ساعت حدود 3 صبحه و اعصابم بهم ریخته. تو این یکسال و نیمی که دنبال مالم روزی رسیده 4_5 جا واسه دستگاه زدن با اکیپ میریم بیرون و تمام هزینه ها هم از جیب شخصی خودم هست. بعضی ها انقدر نفهم بودن که التماس کردن واسه دستگاه زدن .بعد از 5 ساعت رانندگی 1 ساعت تو جنگل پیاده روی حتی یه چایی تعارف نکردن ولی ما به روی خودمون نیاوردیم و روزی رو از اون بالایی خواستیم.ولی اینجا عجیب به دلم نشسته بود که نامرد نزاشت کار کنیم. فعلا با همه دعوا افتادم و گفتم دیگه واسه کسی دستگاه نمیزنم. اعصابم بدجور ریخته بهم

سه شنبه 25 اسفند1393 - 2:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
majidrt27 نوشته است:
نقل قول:
پاینده باشید @};-

بله من تمامی پست های این تاپیک رو مطالعه میکنم و مورد شمارو هم خوندم. اصلا ما برای یک زمینی که سکه پخش داشت رفتیم که این مورد انقدر به دلم نشست دیگه اونجا به نظرم نیومد ولی خیلی حالم گرفته. ساعت حدود 3 صبحه و اعصابم بهم ریخته. تو این یکسال و نیمی که دنبال مالم روزی رسیده 4_5 جا واسه دستگاه زدن با اکیپ میریم بیرون و تمام هزینه ها هم از جیب شخصی خودم هست. بعضی ها انقدر نفهم بودن که التماس کردن واسه دستگاه زدن .بعد از 5 ساعت رانندگی 1 ساعت تو جنگل پیاده روی حتی یه چایی تعارف نکردن ولی ما به روی خودمون نیاوردیم و روزی رو از اون بالایی خواستیم.ولی اینجا عجیب به دلم نشسته بود که نامرد نزاشت کار کنیم. فعلا با همه دعوا افتادم و گفتم دیگه واسه کسی دستگاه نمیزنم. اعصابم بدجور ریخته بهم

اشکال نداره برادر ، زندگی و مال دنیا همینه...
خدارو شاهد میگیرم سال 91 با یک گروه از دوستان رفتیم یه روستایی برای کنکاشوچند ماهی میشد ردیاب 22 انجمن رو تهیه کرده بودم و حسابی باهاش کولاک میکردم.رفتیم خونه یه روستایی که 3تا پسر داشت ، شب با پسراش و خودش و اکیپ ما رفتیم باغشون که یه درخت نظرکرده داشتن.با ردیاب نقطه دقیق و عمق رو مشخص کردم ، حدودا 1.5 متر.1شب حفاری شروع شد ، زمین سفت بود (چون کنار نهر چشمه بود) و تا 6 صبح طول کشید ، سر 1.5 متر به یک لایه ساروخ استخوانی رسیدیم که زیرش بار بود ، 2دقیقه نگذشت که درگیری سوری بین پسرای روستایی در گرفت و روی همدیگه چوب کشیدن ، دوستان من رفتن پادرمیونی که چندتا چوب زدن به دوستام.من درجا گرفتم جریان چیه و میخوان کلک کنن.به خدای احد و واحد روبرور 7تیر تو کمرم بود اما گفتم اگر تیراندازی کنم فقط دردسر درست میشه برامون ، این روستایی ها هم نمیزارن بار از اینجا بیرون بهتره . جمع کردیم و همونطور برگشتیم شهر.2روز بعد خبر رسید یکی از پسرهاش رو تو باغشون وقتی میخواسته دیزی سکه رو دربیاره مار زده و کشته...
بله دوست من ، بسپارشون به خدا . مال دنیا وفا نداره...
استاد حمید و دوستان به بزرگی خودتون ببخشید که مطلب خارج از بحث تاپیک بود ، اما دیدم جاشه یکی از تجربه های تلخ خودمو بگم ، که البته fpl22 تو اون تجربه سربلند بود :x
پاینده باشید @};-

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

سه شنبه 25 اسفند1393 - 2:38am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 512 , 513 , 514 , 515 , 516 , 517 , 518 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 242 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure