انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 28 اردیبهشت1404 - 1:01am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 511 , 512 , 513 , 514 , 515 , 516 , 517 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام برهمه دوستان
استاد حمید بزرگوار بااجازه شما من هم یک سوال در مورد ماسفت داشتم L-)
این ماسفت هایی که دوستان گفتند اکثرا دارای عدد input capacitance هستند
شما فکر نمیکنید بالا بودن عدد مربوط به این پارامتر وضعیت رو بدتر هم بکنه?
مورد دیگه اینکه بنده lf157 ,357 فلزی از پایا خریدم که امشب دستم رسید و 157 با پیشوند mac هست و 357 فلزی حتی درظاهر هم وصعیت بهتری داره انشاالله تست میکنم و نتایج رو اعلام خواهم کرد

به روز نیک کسان، گفت: تا تو غم نخوری
بسا کسا! که به روز تو آرزومندست
-----------------------------------------
زمانه گفت مرا: خشم خویش دار نگاه
کرا زبان نه به بندست پای دربندست

دوشنبه 25 اسفند1393 - 11:59pm
مدیر کل
مدیر کل

مجید جان خب این که واضحه ولتاژ نهایی ماسفت 840 برابر 500 ولت هست و در فایل توضیحات هم اشاره کردم! حالا دوستان اصرار دارن ولتاژهای بیشتر رو تست کنن خب ماسفتهای خاصی وجود داره که میتونه این کار رو انجام بده. هر چند اگر همه چیز هم درست باشه افزایش برد زیاد نخواهد بود ولی بنظر من این شانس میتونه وجود داشته باشه. وگرنه در قسمت گیرنده بدلیل وجود تقویت و حساسیت در حدی فراتر از چیزی که بشه روی خاک جواب گرفت ؛ عملا غیر ممکنه که بشه از طریق گیرنده یا تغییر آپ امپ به جواب بهتری رسید. تاکید میکنم در گیرنده این کار غیر ممکنه! ولی در فرستنده و با تغییر ماسفت شانس کوچکی وجود داره.

سه شنبه 25 اسفند1393 - 12:00am
مدیر کل
مدیر کل

karajniaz نوشته است:
سلام برهمه دوستان
استاد حمید بزرگوار بااجازه شما من هم یک سوال در مورد ماسفت داشتم L-)
این ماسفت هایی که دوستان گفتند اکثرا دارای عدد input capacitance هستند
شما فکر نمیکنید بالا بودن عدد مربوط به این پارامتر وضعیت رو بدتر هم بکنه?
مورد دیگه اینکه بنده lf157 ,357 فلزی از پایا خریدم که امشب دستم رسید و 157 با پیشوند mac هست و 357 فلزی حتی درظاهر هم وصعیت بهتری داره انشاالله تست میکنم و نتایج رو اعلام خواهم کرد

افرین به شما. اتفاقا درست فرمودین و بنده خودم به این پارامتر دقت میکنم. ولی چه فایده که دوستان حواسشون فقط به قدرت و ولتاژ و امپراژ هست! لذا باید خودشون با شماره های در دسترس تست کنن تا متوجه بشن تا چه حد خوب جواب میده. بنده هم چون احتمال میدم بالاخره یکی از این شماره ها ممکنه از 840 بهتر جواب بده مخالفتی با این موضوع ندارم! فقط میتونم تاکید کنم بین شماره های رایج که همه جا پیدا بشه چیزی بهتر از IRF840 نیست.

سه شنبه 25 اسفند1393 - 12:03am
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس جانت بی بلا.البته که جان ما ، شما برادر عزیز هستید. من هم میدونم ولتاژ اون 500 ولت هست ولی فکر میکنم که اصلا هیچ شانسی برای افزایش برد نباشه. البته این نظر بندست.ایشالله که اشتباه باشه و شاهد افزایش برد باشیم که نفع اولش برای خود بنده هست. راستی تو پست قبل یادم رفت که یه چیزی رو بگم.
واقعا لذت میبرم وقتی شما یه مطلب مینویسید. کلی چیز فنی یاد میگیرم
@};- @};- @};-

سه شنبه 25 اسفند1393 - 12:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

غضنفر نوشته است:
reza2490 نوشته است:
مهندس حمید عزیز
برای تفکیک در اینده ایا بهترین جوابو لوپ انکبوتی میده یا با مهمولی هم جواب میده

سلام آقا رضا
ميشه با لوپ پنجاه سانتت يک تست بگيری و اعلام کنی شديدا بهش احتياج دارم مثلا يه فيبر 10در 10مسی يا يه کاسه استيل ،و بگو چند متر سيم 1 ميل استفاده کردی

اقا غضنفر شما هنوز درگیر لوپ هستی تا شما ودوستان بحث لوپو تموم کنید فکر نکنم چیزی برای کاوش کردن باقی مونده باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان عزیز از لوپی که میخاید بسازید چه انتظاری دارید ببینید 10سانت کمتر یا بیشتر تاثیری نداره لطفا اینقدر گیر ندید وبه فکر کاوش باشید.
من لوپ 50ندارم عنکبوتی60 سانت و40سانت معمولی70ولوپ 2در1.30دارم میتونی راحت با نرم افزار حساب کنی

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

سه شنبه 25 اسفند1393 - 12:11am
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون مجید جان شما لطف دارین.
در خصوص ماسفت بنده شانس کمی رو قائل هستم! شاید شانس افزایش برد از طریق ماسفت بیش از 10 درصد هم نباشه ولی احتمالا برای دوستان مهم هست. حالا واقعا نمیدونم علت فنی که شما اعتقاد دارین شانسی وجود نداره چیه. ولی بنظر من یکی از دلایلی که با افزایش پهنای پالس از حدی مشخص دیگه برد اضافه نمیشه همینه که ولتاژ ماسفت به 500 میرسه و دیگه بالاتر نمیره! حالا اگر ولتاژ قطع ماسفت بیش از 500 ولت باشه میتونیم با افزایش کمی پهنای پالس به اون ولتاژ بالاتر برسیم و احتمالا اندکی برد افزایش پیدا میکنه. هر چند که ممکنه مجبور باشیم حتی درجه حساسیت رو اندکی کمتر بذاریم! مشکلی که در خصوص ماسفتهای ولتاژ بالا هست یکی اینه که شاید همه مشخصاتشون مناسب نباشه و مثل تستی که دوستمون در صفحه قبل گزارش کردن حتی برد کم بشه و مشکل دیگه هم کمیاب بودن این ماسفتهاست که اکثر دوستان نمیتونن دسترسی داشته باشن و باید از فروشگاههای خاصی تهیه بشه. بهرحال این موضوع رو هم به عهده دوستان علاقه مند میذاریم تا در صورت نتیجه گیری بصورت دقیق به بنده اعلام کنن و اگر ارزش داشته باشه مختصات طرح رو بر اساس یک ماسفت قویتر کمی تغییر بدیم تا نتیجه حتی از این هم قویتر بشه.

سه شنبه 25 اسفند1393 - 12:19am
کاربر فعال
کاربر فعال

یه تجربه هم از کاوشم بگم. 2 شب پیش رفتیم یه باغی.با لوپ 1 وقتی کاوش رو شروع کردم دیدم رو یه نقطه ای دستگاه سنس ضعیفی داره و صدای ویز میده . هرچی جلوتر میرفتم قدرت سنس هم عدد هم خونه ها قویتر و بیشتر میشد. تا جایی که یه محدوده سیسانتی در وسط لوپ کاملا بوق بم داشتم و حدود 50 سانت حاشیه بوق ویز. 8 متر اونطفتر دقیقا در همون راستا باز هم این مساله تکرار شد و عدد از 12 شروع و تا 240 در اوج خودش بالا میرفت. من مطمئن بودم ویز بخاطر گل حکمت هست و بوق بم بخاطر فلز. با توجه به تجربم با دستگاه عمق حدودی گل حکمت رو سی سانت دادم و عمق فلز رو 80 تا 1 متر دادم. چون ما به دنبال طلا بودیم به ردیاب خوراک طلا دادیم و اونجا رو نگرفت. تاکید اونا این بود که اونجا میخی چیزی هست ولی من اصرار کردم که میخ نیست تا اینکه به اصرار خوراک نقره دادیم به دستگاه و دقیقا همین دو نقطه رو خیلی قوی رد زد و ردیاب زن هم تایید کرد فلز نقره بزرگ و در عمق 80 سانتی هست. با اولین بیلی که زدیم گل حکمت نمایان شد و کار متوقف شد از طرف صاحب زمین و بهونه آورد که شب هست و خسته هست. خبر مرگش من خیلی اصرار کردم که حاضرم خودم حفاری کنم ولی اون بیشرف قبول نکرد و گفت سه شنبه ساعت 2 بعد از ظهر حفاری رو شروع میکنیم. امروز که دیگه میشه دیروز بهش زنگ زدم بهونه بارون و گل شدن زمین رو آورد.خدا ازش نگذره. بیهمه چیز. من قسم میخورم اونجا هر دو جا نقره داره.

آخرین بار توسط مجید1394 در سه شنبه 25 اسفند1393 - 12:39am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 25 اسفند1393 - 12:28am
کاربر فعال
کاربر فعال

ببخشید . من کاملا گیج شدم. داخل مدار ولتاژی که درین یا سورس دارن سوئیچ میکنن حدود 500 ولت هست؟؟؟؟؟؟

سه شنبه 25 اسفند1393 - 12:34am
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
خیلی ممنون مجید جان شما لطف دارین.
در خصوص ماسفت بنده شانس کمی رو قائل هستم! شاید شانس افزایش برد از طریق ماسفت بیش از 10 درصد هم نباشه ولی احتمالا برای دوستان مهم هست. حالا واقعا نمیدونم علت فنی که شما اعتقاد دارین شانسی وجود نداره چیه. ولی بنظر من یکی از دلایلی که با افزایش پهنای پالس از حدی مشخص دیگه برد اضافه نمیشه همینه که ولتاژ ماسفت به 500 میرسه و دیگه بالاتر نمیره! حالا اگر ولتاژ قطع ماسفت بیش از 500 ولت باشه میتونیم با افزایش کمی پهنای پالس به اون ولتاژ بالاتر برسیم و احتمالا اندکی برد افزایش پیدا میکنه. هر چند که ممکنه مجبور باشیم حتی درجه حساسیت رو اندکی کمتر بذاریم! مشکلی که در خصوص ماسفتهای ولتاژ بالا هست یکی اینه که شاید همه مشخصاتشون مناسب نباشه و مثل تستی که دوستمون در صفحه قبل گزارش کردن حتی برد کم بشه و مشکل دیگه هم کمیاب بودن این ماسفتهاست که اکثر دوستان نمیتونن دسترسی داشته باشن و باید از فروشگاههای خاصی تهیه بشه. بهرحال این موضوع رو هم به عهده دوستان علاقه مند میذاریم تا در صورت نتیجه گیری بصورت دقیق به بنده اعلام کنن و اگر ارزش داشته باشه مختصات طرح رو بر اساس یک ماسفت قویتر کمی تغییر بدیم تا نتیجه حتی از این هم قویتر بشه.

مگه پهنای پالس به ولتاژ مربوطه؟

سه شنبه 25 اسفند1393 - 1:20am
مدیر کل
مدیر کل

خیر مجید عزیز ولتاژی که ما در مدار بین درین و سورس اعمال میکنیم 12 ولت هست. اما ولتاژی که هنگام تخلیه لوپ بصورت لحظه ای ایجاد میشه میتونه به چند صد ولت برسه!
ببینید اصولا شما در هر مداری که با سیم پیچ مواجه هستین این حالت وجود داره. در فلزیاب پالسی هم ما در طول مدت پهنای پالس مثلا 150 میکروثانیه ای ماسفت رو روشن میکنیم و این باعث میشه سیم پیچ لوپ ما با 12 ولت تغذیه و شارژ بشه. در طول این مدت میزان جریان عبوری از لوپ به تدریج افزایش پیدا میکنه و میدان مغناطیسی لوپ هم تقویت میشه. ولی وقتی در یک لحظه ماسفت رو خاموش میکنیم تخلیه لوپ بصورت یک پیک ولتاژ چند صد ولتی رخ میده که حداکثرش محدود به ولتاژ برک داون ماسفت هست که مثل یک دیود زینر خاص سبب میشه این پیک ولتاژی از حدی مشخص مثل 500 ولت بیشتر نشه. هر چند این اثر اسپایک ولتاژی در بسیاری مدارات مطلوب و خواستنی نیست ولی اتفاقا در فلزیاب پالسی چیزی هست که ما بهش نیاز داریم! پس به نوعی هر چقدر ولتاژ برک داون ماسفت بالاتر باشه معمولا بهتره.
این اثر سیم پیچ رو بصورت مشابه شما حتی در رله ها هم مشاهده میکنین. مثلا وقتی یک رله رو بخواین مستقیما با یک میکرو درایو کنین ؛ اگر به دو سر سیم پیچ رله یک دیود معکوس وصل نکنین احتمال اینکه موقع قطع ولتاژ درایو توسط میکرو ؛ پیک ولتاژی بازگشتی سبب سوختن پورت خروجی میکرو بشه بسیار زیاده. لذا اون دیود معکوس رو برای همین کار در نظر میگیرن. یا مثلا اگر به رله استفاده شده در قسمت به اصطلاح گیرنده ردیاب ری فایندر نگاه کنین میبینید به نحو هوشمندانه ای از لحظه قطع ولتاژ دی سی اعمال شده به سیم پیچ یک رله ساده چطور بصورت یک سیستم تولید شوک برای دستان اپراتور استفاده شده! همه اینها بخاطر وجود سیم پیچ هست.

سه شنبه 25 اسفند1393 - 1:21am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 511 , 512 , 513 , 514 , 515 , 516 , 517 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: EP63 و 235 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure