نویسنده |
پیغام |
m.m.s
کاربر حرفه ای
|
واینکه ولتاژ500ولت ماسفت840که مهندس حمید گفتن باید کجای مدار رخ بده؟ ولتاژ درین سورس؟؟ اساتید راهنماییییییییییی 
کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد
|
دوشنبه 25 اسفند1393 - 9:13am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
دوست عزیز بارها عرض کردیم ولتاژ پالس رو نمیشه با ولتمتر اندازه گیری کرد! اینجور امواج فقط توسط اسکوپ قابل بررسی هستن. لذا هر مولتی متری هم بسته به سیستم اندازه گیری خودش ممکنه یک عددی رو نشون بده که طبیعتا بسیار پایین تر از ولتاژ نهایی پالس هست. ولتاژ 500 ولت در دو سر لوپ و حداکثر به میزان حدود 5 میکروثانیه در هر پالس اتفاق میفته و فقط با یک اسکوپ خوب قابل آنالیز هست.
|
دوشنبه 25 اسفند1393 - 10:19am |
|
 |
sajji
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 14 آذر1393 - 10:03am پست: 101 محل اقامت: تک بزنی امدم...
|
سلام كسي ميتونه در مورد اين برنامه منو راهنمايي كنه كدوم فيوزبيت هارو انيبل وديسيبل كنم من دادم يه نفر برام پروگرام كنه اين برنامه رو داره چند بارم برام پروگرام كرده متاسفا نه سرعت دستگاه پايينه خواهشن كمكم كنيد 
ﺧـــــﺪﺍیا از امسال دیگه .... ﺍﮔــــﻪ ﺻـﻼﺡ ﻣﯿﺪﻭﻧﯽ؛ ﺍﯾـــــﻦ ﺩﺭ ﺣﮑﻤـــﺘﺖ ﺭﻭ ﯾﮑَــــﻢ ﺑﺒﻨــــﺪ...
اﻭﻥ ﺩﺭ ﺭﺣﻤـﺘﺘﻮ ﺑــﺎﺯ ﮐــــﻦ!قربونت برم
|
دوشنبه 25 اسفند1393 - 10:41am |
|
 |
sajji
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 14 آذر1393 - 10:03am پست: 101 محل اقامت: تک بزنی امدم...
|
كسي نيست 
ﺧـــــﺪﺍیا از امسال دیگه .... ﺍﮔــــﻪ ﺻـﻼﺡ ﻣﯿﺪﻭﻧﯽ؛ ﺍﯾـــــﻦ ﺩﺭ ﺣﮑﻤـــﺘﺖ ﺭﻭ ﯾﮑَــــﻢ ﺑﺒﻨــــﺪ...
اﻭﻥ ﺩﺭ ﺭﺣﻤـﺘﺘﻮ ﺑــﺎﺯ ﮐــــﻦ!قربونت برم
|
دوشنبه 25 اسفند1393 - 11:03am |
|
 |
saeed.jo
کاربر حرفه ای
|
مهندس حمید من با اون برنامه پروگرم که گذاشتی با چندتا کامپیوتر تست کردم اما جواب نداد چند جا بردم بازم این برنامه جواب نداد حالا مهندس جان اون نرم افزار که عکس فیوز بیت هاشو گذاشتم رو بفرمایید کدو گزینه هارو تیک بزنم برای تنظیم فیوز بیت ها مدارم امادس فقط لنگ پروگرم هستم لطفا راهنمایم کنید
|
دوشنبه 25 اسفند1393 - 11:44am |
|
 |
ریتون
|
سلام به همگی متاسفانه دیلی اتوماتیک دستگاه من هر سری یک عدد بالای 20 رو نشون نمیده حتی به 75 هم میرسه. لوپ خودم رو با دستگاه دوستم تست کردم درست بو دیلی اتوماتیکی زیر 20 رو نشون میده، به نظر شما مشکل از چیه مدارم هستش؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
|
دوشنبه 25 اسفند1393 - 11:44am |
|
 |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
ریتون نوشته است: سلام به همگی متاسفانه دیلی اتوماتیک دستگاه من هر سری یک عدد بالای 20 رو نشون نمیده حتی به 75 هم میرسه. لوپ خودم رو با دستگاه دوستم تست کردم درست بو دیلی اتوماتیکی زیر 20 رو نشون میده، به نظر شما مشکل از چیه مدارم هستش؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. دوست عزیز 3تا عامل میتونه باعث این مشکل بشه 1 نزدیکی لوپ شما فلز هست 2 آیسی 357 شما ایراد دارد 3 خازن 4.7 پیکو خود رو از جنس عدسی انتخاب کرده اید که مرغوب نیست یا از جنس آلمانی که آبی رنگه استفاده کن یا از اس ام دی استفاده کن
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
دوشنبه 25 اسفند1393 - 11:48am |
|
 |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
sajji نوشته است: سلام كسي ميتونه در مورد اين برنامه منو راهنمايي كنه كدوم فيوزبيت هارو انيبل وديسيبل كنم من دادم يه نفر برام پروگرام كنه اين برنامه رو داره چند بارم برام پروگرام كرده متاسفا نه سرعت دستگاه پايينه خواهشن كمكم كنيد  دوست عزیز برنامه ای که استاد حمید معرفی کردند ایرادی نداره تا حالا هم تعداد زیادی از دوستان از این نرم افزار استفاده کردن یه عکس با کیفیت بزار تا فیوز ها رو برات بگم
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
دوشنبه 25 اسفند1393 - 11:52am |
|
 |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
اینم خدمت شما تنظیم فیوزها در کدویژن
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 25 اسفند1393 - 12:03pm |
|
 |
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
عرض ادب وسلام خدمت دوستان گل! بالاخره مدار بنده هم به همت استاد حمید عزیز و راهنمائیهای بیدریغ و با سعه صدر ایشون و کمک فراوان آقا مهدی عزیز مدیر محترم سایت و شما عزیزان راه افتاد و صدای دلنشین دیلالید سنسشو شنیدم ... اما متاسفانه فعلا نمیتونم هیچ تستی انجام بدم و اگه خدا بخواد میفته واسه بعد عید فعلا مهمون راه دور داره واسم میاد که فک نکنم وقت تست داشته باشم ولی قول میدم در اولین فرصت شروع به تست کنم و از اونجائیکه چند نوع فلز مختلف از جمله طلاونقره و مفرغ قدیمی در اعماق مختلف و با قدمتهای مختلف دارم فک کنم تستهای خوبی از کار در بیاد به امید خدا ... بازم از همه ی عزیزان تشکر میکنم . پاینده و برقرار باشید ... در پناه حق.
|
دوشنبه 25 اسفند1393 - 12:40pm |
|
 |
|