نویسنده |
پیغام |
mhak
کاربر حرفه ای
|
shakib نوشته است: مهدی نوشته است: shakib نوشته است: آقامهدی همش 10مترداشتم که مصرف شدن داخله لوپه 9رشتیه سیم 25/0 قلع اندوده. لوپم3اهمه ودیلی از32شناسایی میشه ظرفیت خازنیشونمیدونم با سلام آقا شكيب ببخشيد بنده در پست قبلي اشتباهاً بجاي ديلي گزينه گراند رو عرض كردم كه تصحيح ميكنم ، عرض كنم كه شما بايد سيمهاي داخل كابل رو سه تا سه تا موازي كرده و سپس سري كنيد و لوپ رو بسازيد و اينبار اهم شما بايد به 0.8 الي 1 اهم برسه كه براي اين دستگاه ايده آل بوده ، حتماً لوپ فعلي رو باز كرده و به روش بنده اصلاح بفرمائيد تا از نتايج بهتري برخوردار بشيد  آقامهدی متاسفانه بااین کارظرفیت خازنی زیر100میشه وایده آل نیست. شکیب جان منظورشون ظرفیت سیم پیچه که همون اندوکتانس میشه و به اشتباه ظرفیت خازنی نوشتن
|
یکشنبه 24 اسفند1393 - 9:57pm |
|
 |
m.m.s
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: با سلام خدمت دوستان عرض كنم كه با توجه به قدرت بالا و قابل تحسين اين مدار ، اين نقطه زن مثل تمام پالس هاي ديگه به رطوبت بالاي زمين خيلي حساس بود و نميشه حتي بيشتر از عدد سنس 10 بخوبي روي خاك كار كرد ، ولي مطمئن هستم كه دوستان در مناطق خشك كشور خيلي خيلي بهتر ميتونن از اين مدار استفاده كنن و مناطقي كه بارندگي زيادي داشته و فقط حدود 10 سانت روي خاك خشك بوده و ادامه تا عمق خيلي مرطوب بوده نميشه با حساسيت بالا كار كرد و به عمق زني خوب دست پيدا كرد ! چون مدار بي ثباتي ميكنه و هرطور كه عددهاي منو رو كاهش و تنظيم كنيم باز هر 1/5 متر شاهد بي ثباتي بود كه عملا مقدور به تست نخواهيم بود به دليل خيس بودن خاك ، بايد كساني كه در منطقه بارندگي هستن صبر كنن تا خاك خشك بشه کاملا موافقم جایی رفتم شانس بد ما بارون زد وزمین گل شد.هیچی دیگه کلا بی ثبات شد.و دست از پا دراز تر برگشتم. هر تنظیمی کردم جواب نداد. تو زمین خیس به هیچ وجه کار نکنید 
کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد
|
یکشنبه 24 اسفند1393 - 10:51pm |
|
 |
detector1368
کاربر فعال
|
shakib نوشته است: مهدی نوشته است: shakib نوشته است: آقامهدی همش 10مترداشتم که مصرف شدن داخله لوپه 9رشتیه سیم 25/0 قلع اندوده. لوپم3اهمه ودیلی از32شناسایی میشه ظرفیت خازنیشونمیدونم با سلام آقا شكيب ببخشيد بنده در پست قبلي اشتباهاً بجاي ديلي گزينه گراند رو عرض كردم كه تصحيح ميكنم ، عرض كنم كه شما بايد سيمهاي داخل كابل رو سه تا سه تا موازي كرده و سپس سري كنيد و لوپ رو بسازيد و اينبار اهم شما بايد به 0.8 الي 1 اهم برسه كه براي اين دستگاه ايده آل بوده ، حتماً لوپ فعلي رو باز كرده و به روش بنده اصلاح بفرمائيد تا از نتايج بهتري برخوردار بشيد  آقامهدی متاسفانه بااین کارظرفیت خازنی زیر100میشه وایده آل نیست. سلام محاسبه ظرفیت خازنی کویل چجوریاست/.
|
یکشنبه 24 اسفند1393 - 11:16pm |
|
 |
فرج
کاربر حرفه ای
|
شما باید از یک مولتی متر که قابلیت اندازه گیری اندوکتانس رو داره استفاده کنید مثل ویکتور 88
|
یکشنبه 24 اسفند1393 - 11:43pm |
|
 |
detector1368
کاربر فعال
|
فرج نوشته است: شما باید از یک مولتی متر که قابلیت اندازه گیری اندوکتانس رو داره استفاده کنید مثل ویکتور 88 ممنون نه میخوام دنبال فرمولشم واقعیت بازم ممنون
|
یکشنبه 24 اسفند1393 - 11:54pm |
|
 |
saeed.jo
کاربر حرفه ای
|
سلام مهندس حمید خسته نباشی من با اون نرم افزار که برا پرو گرام گذاشتی مشگل دارم هرچی میکنم درایور پروگرامرم نصب نمیشه ارور کابل رو میده اما با این نرم افزار که این عکس فیوز بیت هاشه کار میکنه حالا میشه زحمت بکشی بگی اینجا برای تنظیم فیوز بیت کدوم ها رو تیک بزنم ؟؟؟ با تشکر
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 24 اسفند1393 - 12:30am |
|
 |
فرج
کاربر حرفه ای
|
شما از نرم افزار اصلی برای پروگرام استفاده کنید توی صفحه اول مهندس گذاشتن
|
دوشنبه 24 اسفند1393 - 12:49am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
با سلام پس با این حساب کابل لوپ آقای شکیب برای این سیستم مناسب نبوده ، ولی برای مدارات آنالوگ دیگه مثل 12000 و غیره ممکنه خوب جواب بده 
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 25 اسفند1393 - 8:11am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
فرج نوشته است: شما باید از یک مولتی متر که قابلیت اندازه گیری اندوکتانس رو داره استفاده کنید مثل ویکتور 88 متأسفانه مولتی متر ویکتور هم چینی زدن و کیفیت خیلی مناسبی نداره و باید از فروشندگان معتبر تهیه بشه
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 25 اسفند1393 - 8:13am |
|
 |
m.m.s
کاربر حرفه ای
|
یک سوالی که ذهنم رو مشغول کرده؟ ولتاژ خروجی لوپ چقدر باید باشه؟؟ من ولتاژ موثر لوپ7.اهمی رو با مولتی متر گرفتم 657.ولت بود.البته با پهنای پالس بیشتر میشد؟؟ آیا باید بیشتر از اینها باشه؟ 
کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد
|
دوشنبه 25 اسفند1393 - 9:11am |
|
 |
|