نویسنده |
پیغام |
detector1368
کاربر فعال
|
omidbazargan نوشته است: مشخصات لوپم . ۳۴ دور با سیم لاکی بشماره 0.7 میلیمتری که ۱۷ دور در هر طرف و مقدار اهم سیم پس از پیچیدن بهمراه کابل رابط ۱ اهم و ظرفیتشم بهمراه کابل رابطش ۳۹۰ میکرو هانریه . جنس کابل رابط بده سعی کن لوپی که حمیذ اقا گفتن بسازین
|
یکشنبه 24 اسفند1393 - 8:25am |
|
 |
karajniaz
کاربر حرفه ای
|
quester نوشته است: سلام . شب خوش
من میکرو رو ریست کردم اما الان تو صفحه ال سی دی یه سطر نوشته به صورت مربع میاد و چیزی نشون نمیده. چند بار میکرو رو پروگرام کردم اما نشد . ممنون میشم بگید گیرش کجاست . فیوز بیت ها هم طبق فرمایش تنظیم کردم و مدار روشن میشه وسنس هم داره.اتصالات ال سی دی هم اوکی هست سلام دوستان اشکال از ال سی دی و اتصالات ممکنه باشه جالبه به عرضتون برسونم که بنده یه ال سی دی داشتم که بدون هیچ اتفاقی و ضربه ای و... ایراد پیدا کرد و همین مشکلی که شما برخورد کردی برای بنده هم پیش اومد بنابراین شما حتما ال سی دی رو با یک مدار دیگه تست کنید 
به روز نیک کسان، گفت: تا تو غم نخوری بسا کسا! که به روز تو آرزومندست ----------------------------------------- زمانه گفت مرا: خشم خویش دار نگاه کرا زبان نه به بندست پای دربندست
|
یکشنبه 24 اسفند1393 - 8:26am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|

omidbazargan نوشته است: سلام به همه ی دوستان عزیز و ممنون که فیلم تست بنده رو دیدید. اول در جواب اون دوستمون که در رابطه با نمایش ندادن مقدار فرکانس و پالس پس از بالانس کردن مدار باید عرض کنم که به تنظیمات میکروی بنده مربوط نمیشه بلکه پس از بالانس اگه شما دگمه up رو فشار بدین او گزینه که نشاندهنده حالت مقدار قدرت انتگرال برد هست به نمایش در میاد و هیچ ربطی به پروگرام مدار نداره شماهم میتونین امتحانش کنید . دوم در رابطه با اون دوستی که فرموده بودند مدارم به سفال حساسه برام یه سوالی پیش اومد یعنی مدار شما اصلا به سفال حساس نیستش اگه اینجوری باشه پس مدارم کلا مشکل داره که البته بعید میدونم اینطوری باشه چون تمامی پارامترهای استاد حمید رو بکار بردم .فقط بنظرم تنها مشکل شاید مربوط به پهنای پالس و شاید مقدار فرکانس تعیین شده و یا شاید هم مقدار حساسیتی که برای این حالت که البته من در این فیلم از حساسیت ۱۶ استفاده کرده بودم باشه . من ماسفتم از نوع خوبی هستش چون بنظرم اگه ماسفت بدی بود بعید میدونم چون با چند ماسفت مختلف تو بازار تست کردم و بااین ماسفت هم به این نتیجه رسیدم .درمورد مقاومت ۳۹۰ اهم هم چون نتونستم ۳۹۰ اهم با خطای ۱ درصد پیداکنم ناچارا از مقاومت ۳۸۰ اهم ادرصد استفاده کردم که اونم طبق فرمایشات استاد حمید از بین رنج ۳۸۰ تا ۴۰۰ اهم در این برد قابل استفادست .پس شاید مشکلم از ۳۵۷ باشه که من اونو بصورت فلزیش و دارم و بنظرم از بین اون چندتای(پلاستیکی ) قبلی که بدست رسیده بود لااقل این آی سی بهتر داره عمل میکنه .بنظرم من اگه هم از لوپ با سیم تفلون استفاده کنم شاید نتیجه کار خیلی با الان فرق کنه که البته سیم تفلون هم پیدا کردم ولی بدلیل مشغله ی کاریم فعلا قصد خرید و و پیچیدنش روی لوپهای ۶۰ و ۴۰ سانتیم و ندارم تا به امید خدا بعد عید که سرم یمقداری خلوت بشه بعد ببینم خدا چی میخواد . البته همچنان تستم رو با سیم افشا ن و سیم لاکی روی لوپهای ۴۰ و ۶۰ ساتی هم انجام میدم و بازم نتیجش رو خدمتتون اعلام میکنم .در مورد تدوین فیلمم از اینکهنظرتون مثبت بود سپاسگذارم . با سلام دوست عزیز مدار شما هیچ اشکالی نداره ، فقط سعی کنید سیم قلع اندود شده افشان پیدا کنید که فکر میکنم سیم های نسوز از همین نوع باشن که جواب خوبی میده ، با خرید سیم ها وکابلهای مختلف هزینه اضافه نکنید ! سیم های مفتول یا افشان قلع اندود بهترین نتیجه رو خواهند داد . تمام
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 24 اسفند1393 - 8:27am |
|
 |
akilis
کاربر فعال
|
سلام...اقا مهدی شما از سیم قلع اندود جواب گرفتی؟1 میل افشانش موجود هست بازار؟
|
یکشنبه 24 اسفند1393 - 9:22am |
|
 |
omidbazargan
|

مهدی نوشته است: omidbazargan نوشته است: سلام به همه ی دوستان عزیز و ممنون که فیلم تست بنده رو دیدید. اول در جواب اون دوستمون که در رابطه با نمایش ندادن مقدار فرکانس و پالس پس از بالانس کردن مدار باید عرض کنم که به تنظیمات میکروی بنده مربوط نمیشه بلکه پس از بالانس اگه شما دگمه up رو فشار بدین او گزینه که نشاندهنده حالت مقدار قدرت انتگرال برد هست به نمایش در میاد و هیچ ربطی به پروگرام مدار نداره شماهم میتونین امتحانش کنید . دوم در رابطه با اون دوستی که فرموده بودند مدارم به سفال حساسه برام یه سوالی پیش اومد یعنی مدار شما اصلا به سفال حساس نیستش اگه اینجوری باشه پس مدارم کلا مشکل داره که البته بعید میدونم اینطوری باشه چون تمامی پارامترهای استاد حمید رو بکار بردم .فقط بنظرم تنها مشکل شاید مربوط به پهنای پالس و شاید مقدار فرکانس تعیین شده و یا شاید هم مقدار حساسیتی که برای این حالت که البته من در این فیلم از حساسیت ۱۶ استفاده کرده بودم باشه . من ماسفتم از نوع خوبی هستش چون بنظرم اگه ماسفت بدی بود بعید میدونم چون با چند ماسفت مختلف تو بازار تست کردم و بااین ماسفت هم به این نتیجه رسیدم .درمورد مقاومت ۳۹۰ اهم هم چون نتونستم ۳۹۰ اهم با خطای ۱ درصد پیداکنم ناچارا از مقاومت ۳۸۰ اهم ادرصد استفاده کردم که اونم طبق فرمایشات استاد حمید از بین رنج ۳۸۰ تا ۴۰۰ اهم در این برد قابل استفادست .پس شاید مشکلم از ۳۵۷ باشه که من اونو بصورت فلزیش و دارم و بنظرم از بین اون چندتای(پلاستیکی ) قبلی که بدست رسیده بود لااقل این آی سی بهتر داره عمل میکنه .بنظرم من اگه هم از لوپ با سیم تفلون استفاده کنم شاید نتیجه کار خیلی با الان فرق کنه که البته سیم تفلون هم پیدا کردم ولی بدلیل مشغله ی کاریم فعلا قصد خرید و و پیچیدنش روی لوپهای ۶۰ و ۴۰ سانتیم و ندارم تا به امید خدا بعد عید که سرم یمقداری خلوت بشه بعد ببینم خدا چی میخواد . البته همچنان تستم رو با سیم افشا ن و سیم لاکی روی لوپهای ۴۰ و ۶۰ ساتی هم انجام میدم و بازم نتیجش رو خدمتتون اعلام میکنم .در مورد تدوین فیلمم از اینکهنظرتون مثبت بود سپاسگذارم . با سلام دوست عزیز مدار شما هیچ اشکالی نداره ، فقط سعی کنید سیم قلع اندود شده افشان پیدا کنید که فکر میکنم سیم های نسوز از همین نوع باشن که جواب خوبی میده ، با خرید سیم ها وکابلهای مختلف هزینه اضافه نکنید ! سیم های مفتول یا افشان قلع اندود بهترین نتیجه رو خواهند داد . تمام سلام مهندس مهدی عزیز . ممنونم از ارسال پاسختون . چشم حتما روی سیمهایی که شما فرمودین کار میکنم و نتیجشم خدمت شما و همه ی دوستان گرامی به امید خدا اعلام میکنم .
|
یکشنبه 24 اسفند1393 - 10:44am |
|
 |
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
بر اساس تجربه ی دوستان در این مدار ، آیا اتصال لاین منفی مدار به جعبه ی فلزی دستگاه، مشکلی ندارد ؟
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
یکشنبه 24 اسفند1393 - 1:33pm |
|
 |
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
خير مشگلی نداره اما بهتره که از باکس پلاستيکی استفاده بشه
خدايا مددی کن
|
یکشنبه 24 اسفند1393 - 1:38pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
omidbazargan عزیز خیلی ممنون از شما. ماشالا فیلم شما حالت تدوین حرفه ای داشت! خسته نباشین.  تنها این نکته رو مجددا یاداوری میکنم ؛ در صورتیکه گزینه گراند فعال باشه ؛ این روش تست فلز بصورت نزدیک کردن از روبرو به لوپ زیاد درست نیست و برد کمتری بدست میاد. روش صحیح تر اوردن فلز از کنار لوپ به جلو لوپ و با سرعتی مناسب هست. در واقع حین کاوش هم لوپ از کنار به روی فلز میره و هم سرعت حرکت لوپ بیشتر از این حرفاست. لذا گزینه گراند متناسب با همین حالت طراحی شده. اما اگر گراند رو خاموش کنین دیگه تفاوتی نداره و میتونین به هر صورت که دوست دارین تست کنین.
|
یکشنبه 24 اسفند1393 - 1:39pm |
|
 |
mrmr16
کاربر حرفه ای
|
سلام آقا حمید . کارایی لوپ مسطح تخت بهتره یا عنکبوتی
|
یکشنبه 24 اسفند1393 - 1:44pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
دوستان در خصوص فاصله لوپ تا زمین که اشاره شد توجه شما رو به نکته مهمی جلب میکنم خواهش میکنم دقت کنین. بطور خلاصه طبق توصیه سازندگان معتبر فلزیاب نظیر لورنز ؛ هر چقدر سایز لوپ بزرگتر باشه موقع کاوش باید فاصله بیشتری تا زمین رو در نظر بگیرین! لذا فاصله ای مثل 5 سانت فقط برای لوپهای کوچک میتونه مفید باشه. برای لوپی مثل 60 باید همون 10 سانت رو در نظر گرفت و برای لوپهای 1 یا دو متری هم فاصله تا زمین باید بیشتر باشه. این مساله بسیار کمک میکنه تا ثبات بهتر و حساسیت کمتر نسبت به جنس خاک و املاح وجود داشته باشه و لذا خیلی بهتر میشه کاوش کرد. اگر فیلمهای حرفه ای کاوش با لوپ های 1 متری یا بزرگتر رو هم ببینین متوجه میشین فاصله از زمین بیش از 10 سانت هست. این نکته بخصوص برای زمینهای مرطوب یا دارای املاح اهمیت داره. بنابراین دوستان میتونن با در نظر گرفتن این مساله به نتایج بهتری با لوپهای بزرگتر دست پیدا کنن.
|
یکشنبه 24 اسفند1393 - 1:45pm |
|
 |
|