نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
با سلام خدمت دوستان عرض كنم كه با توجه به قدرت بالا و قابل تحسين اين مدار ، اين نقطه زن مثل تمام پالس هاي ديگه به رطوبت بالاي زمين خيلي حساس بود و نميشه حتي بيشتر از عدد سنس 10 بخوبي روي خاك كار كرد ، ولي مطمئن هستم كه دوستان در مناطق خشك كشور خيلي خيلي بهتر ميتونن از اين مدار استفاده كنن و مناطقي كه بارندگي زيادي داشته و فقط حدود 10 سانت روي خاك خشك بوده و ادامه تا عمق خيلي مرطوب بوده نميشه با حساسيت بالا كار كرد و به عمق زني خوب دست پيدا كرد ! چون مدار بي ثباتي ميكنه و هرطور كه عددهاي منو رو كاهش و تنظيم كنيم باز هر 1/5 متر شاهد بي ثباتي بود كه عملا مقدور به تست نخواهيم بود به دليل خيس بودن خاك ، بايد كساني كه در منطقه بارندگي هستن صبر كنن تا خاك خشك بشه
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 23 اسفند1393 - 9:37pm |
|
 |
masoud-n
کاربر فعال
|
البته اقا مهدی من تو زمین های مرطوب هم کاوش کردم حتی بلافاصله بعد بارش بارون و با لوپ یک متری, به اینصورت که گزینه گراند و اف کردم و با حساسیت 16 , و لوپ رو بین سی تا چهل سانتی نگه میداشتم یعنی به جای کاهش حساسیت فاصله لوپ رو بیشتر کردم.حتی رو بعضی زمینا با حساسیت 17 و 18 هم به اینصورت کار کردم.
|
شنبه 23 اسفند1393 - 10:05pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
masoud-n نوشته است: البته اقا مهدی من تو زمین های مرطوب هم کاوش کردم حتی بلافاصله بعد بارش بارون و با لوپ یک متری, به اینصورت که گزینه گراند و اف کردم و با حساسیت 16 , و لوپ رو بین سی تا چهل سانتی نگه میداشتم یعنی به جای کاهش حساسیت فاصله لوپ رو بیشتر کردم.حتی رو بعضی زمینا با حساسیت 17 و 18 هم به اینصورت کار کردم. آفرين به نقطه بسيار خوبي اشاره فرموديد ، ولي با اين كار شما عمق قابل ملاحظه اي رو از دست ميديد ، بهترين فاصله براي رسيدن به بيشترين عمق براي دستگاه هاي مختلف متفاوت هست ، مثلا Gpx حدود 5 سانت بايد فاصله داشته باشه تا مفيد ترين عمق زني رو داشته باشه ؛ پالسي هاي اين چنيني بايد بين 7 الي 10 سانت فاصله داشته باشن تا بيشترين نفوذ رو در خاك داشته باشن ، لذا با توجه حساسيت بالاي دستگاه به خيس بودن خاك بايد صبر كرد تا خاك منطقه بخوبي خشك بشه
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 23 اسفند1393 - 10:15pm |
|
 |
ابراهیم جلالی
کاربر فعال
|
اقا مهدی اگه ما که زمینمون کامل خشک هست پس این دستگاه رو بسازیم باید جواب خوبی بگیریم درسته
|
شنبه 23 اسفند1393 - 10:44pm |
|
 |
amiri11
کاربر حرفه ای
|

با سلام خدمت مهندس حمید و دیگر دوستان : لازمه خدمت دوستانیکه روی چمنزار با مدار مشکل داشته اند این مطلب را بیان کنم: چمنزارهایی هستند هرساله اواخر زمستان و فصل بهار هرساله به صورت طبیعی سرسبز میشوند؛ متاسفانه هر دستگاه پالسی که روی چنین چمنزارهایی تست بشه مدام صدا میده ؛من خودم قبلا چنین مشکلی داشتم حتی چون بی تجربه بودم و خبر نداشتم ، دستگاه را عوض کردم و با چند دستگاه دیگه روی چمنزارهای موردنظر کاوش کردم دیدم واقعا همه به صدا درمیان و همه جا را سنس می کنه. و این به واسطه ریشه باقی مانده در خاک به مدت سالیان داراز و تبدیل شدن به مواد الی می باشد ،حتی اگر چند سانتی خاک زیر چمن را بکنید می بینید خاک کاملا سیاه شده. بهترین زمان کاوش چنین مناطقی فصل تابستان است. همچنین اگر به صورت مقطعی و سطح خیلی کمی چمنزار باشه و دستگاه صدا بده ، بهتره حدود 15 سانت خاک رویی برداشته بشه و سپس کاوش بشه. هر چند مقداری با کاهش برد روبرو میشویم ولی افزایش فاصله لوپ از زمین و کاهش جساسیت نیز در چنین جاهایی موثره و راه دیگه ای متاسفانه وجود نداره. با تشکر ....................................................................................................... همچنین سفال هر منطقه ای بسته به نوع خاک مورد استفاده فرق داره و سفال همه مناطق کشور یکی نیست .به عنوان مثال سفال یک منطقه یا یک شهرستان توسط دستگاه سنس نمیشه یا کمتر سنس میشه ولی سفال منطقه دیگه سنس میشه. بنابراین این به مدار ربطی نداره بلکه نوع سفال ها یکی نیست. با سپاس
آخرین بار توسط amiri11 در یکشنبه 23 اسفند1393 - 12:39am ویرایش شده است، در کل 4 بار ویرایش شده است.
|
یکشنبه 23 اسفند1393 - 12:14am |
|
 |
omidbazargan
|

سلام به همه ی دوستان عزیز و ممنون که فیلم تست بنده رو دیدید. اول در جواب اون دوستمون که در رابطه با نمایش ندادن مقدار فرکانس و پالس پس از بالانس کردن مدار باید عرض کنم که به تنظیمات میکروی بنده مربوط نمیشه بلکه پس از بالانس اگه شما دگمه up رو فشار بدین او گزینه که نشاندهنده حالت مقدار قدرت انتگرال برد هست به نمایش در میاد و هیچ ربطی به پروگرام مدار نداره شماهم میتونین امتحانش کنید . دوم در رابطه با اون دوستی که فرموده بودند مدارم به سفال حساسه برام یه سوالی پیش اومد یعنی مدار شما اصلا به سفال حساس نیستش اگه اینجوری باشه پس مدارم کلا مشکل داره که البته بعید میدونم اینطوری باشه چون تمامی پارامترهای استاد حمید رو بکار بردم .فقط بنظرم تنها مشکل شاید مربوط به پهنای پالس و شاید مقدار فرکانس تعیین شده و یا شاید هم مقدار حساسیتی که برای این حالت که البته من در این فیلم از حساسیت ۱۶ استفاده کرده بودم باشه . من ماسفتم از نوع خوبی هستش چون بنظرم اگه ماسفت بدی بود بعید میدونم چون با چند ماسفت مختلف تو بازار تست کردم و بااین ماسفت هم به این نتیجه رسیدم .درمورد مقاومت ۳۹۰ اهم هم چون نتونستم ۳۹۰ اهم با خطای ۱ درصد پیداکنم ناچارا از مقاومت ۳۸۰ اهم ادرصد استفاده کردم که اونم طبق فرمایشات استاد حمید از بین رنج ۳۸۰ تا ۴۰۰ اهم در این برد قابل استفادست .پس شاید مشکلم از ۳۵۷ باشه که من اونو بصورت فلزیش و دارم و بنظرم از بین اون چندتای(پلاستیکی ) قبلی که بدست رسیده بود لااقل این آی سی بهتر داره عمل میکنه .بنظرم من اگه هم از لوپ با سیم تفلون استفاده کنم شاید نتیجه کار خیلی با الان فرق کنه که البته سیم تفلون هم پیدا کردم ولی بدلیل مشغله ی کاریم فعلا قصد خرید و و پیچیدنش روی لوپهای ۶۰ و ۴۰ سانتیم و ندارم تا به امید خدا بعد عید که سرم یمقداری خلوت بشه بعد ببینم خدا چی میخواد . البته همچنان تستم رو با سیم افشا ن و سیم لاکی روی لوپهای ۴۰ و ۶۰ ساتی هم انجام میدم و بازم نتیجش رو خدمتتون اعلام میکنم .در مورد تدوین فیلمم از اینکهنظرتون مثبت بود سپاسگذارم .
|
یکشنبه 23 اسفند1393 - 12:19am |
|
 |
detector1368
کاربر فعال
|

omidbazargan نوشته است: سلام به همه ی دوستان عزیز و ممنون که فیلم تست بنده رو دیدید. اول در جواب اون دوستمون که در رابطه با نمایش ندادن مقدار فرکانس و پالس پس از بالانس کردن مدار باید عرض کنم که به تنظیمات میکروی بنده مربوط نمیشه بلکه پس از بالانس اگه شما دگمه up رو فشار بدین او گزینه که نشاندهنده حالت مقدار قدرت انتگرال برد هست به نمایش در میاد و هیچ ربطی به پروگرام مدار نداره شماهم میتونین امتحانش کنید . دوم در رابطه با اون دوستی که فرموده بودند مدارم به سفال حساسه برام یه سوالی پیش اومد یعنی مدار شما اصلا به سفال حساس نیستش اگه اینجوری باشه پس مدارم کلا مشکل داره که البته بعید میدونم اینطوری باشه چون تمامی پارامترهای استاد حمید رو بکار بردم .فقط بنظرم تنها مشکل شاید مربوط به پهنای پالس و شاید مقدار فرکانس تعیین شده و یا شاید هم مقدار حساسیتی که برای این حالت که البته من در این فیلم از حساسیت ۱۶ استفاده کرده بودم باشه . من ماسفتم از نوع خوبی هستش چون بنظرم اگه ماسفت بدی بود بعید میدونم چون با چند ماسفت مختلف تو بازار تست کردم و بااین ماسفت هم به این نتیجه رسیدم .درمورد مقاومت ۳۹۰ اهم هم چون نتونستم ۳۹۰ اهم با خطای ۱ درصد پیداکنم ناچارا از مقاومت ۳۸۰ اهم ادرصد استفاده کردم که اونم طبق فرمایشات استاد حمید از بین رنج ۳۸۰ تا ۴۰۰ اهم در این برد قابل استفادست .پس شاید مشکلم از ۳۵۷ باشه که من اونو بصورت فلزیش و دارم و بنظرم از بین اون چندتای(پلاستیکی ) قبلی که بدست رسیده بود لااقل این آی سی بهتر داره عمل میکنه .بنظرم من اگه هم از لوپ با سیم تفلون استفاده کنم شاید نتیجه کار خیلی با الان فرق کنه که البته سیم تفلون هم پیدا کردم ولی بدلیل مشغله ی کاریم فعلا قصد خرید و و پیچیدنش روی لوپهای ۶۰ و ۴۰ سانتیم و ندارم تا به امید خدا بعد عید که سرم یمقداری خلوت بشه بعد ببینم خدا چی میخواد . البته همچنان تستم رو با سیم افشا ن و سیم لاکی روی لوپهای ۴۰ و ۶۰ ساتی هم انجام میدم و بازم نتیجش رو خدمتتون اعلام میکنم .در مورد تدوین فیلمم از اینکهنظرتون مثبت بود سپاسگذارم . سلام بنظر من برای دتکت سفال طبیعیه اونم برای لوپ های کوچیک فقط عمق زنی دستگات کم بود. مشخصات کویلت و میگی؟
|
یکشنبه 23 اسفند1393 - 12:40am |
|
 |
omidbazargan
|
مشخصات لوپم . ۳۴ دور با سیم لاکی بشماره 0.7 میلیمتری که ۱۷ دور در هر طرف و مقدار اهم سیم پس از پیچیدن بهمراه کابل رابط ۱ اهم و ظرفیتشم بهمراه کابل رابطش ۳۹۰ میکرو هانریه .
|
یکشنبه 23 اسفند1393 - 12:53am |
|
 |
quester
کاربر فعال
|
سلام . شب خوش
من میکرو رو ریست کردم اما الان تو صفحه ال سی دی یه سطر نوشته به صورت مربع میاد و چیزی نشون نمیده. چند بار میکرو رو پروگرام کردم اما نشد . ممنون میشم بگید گیرش کجاست . فیوز بیت ها هم طبق فرمایش تنظیم کردم و مدار روشن میشه وسنس هم داره.اتصالات ال سی دی هم اوکی هست
|
یکشنبه 23 اسفند1393 - 1:36am |
|
 |
2840644
کاربر حرفه ای
|
سلآم دوست من در تنظیمات فیوزبیت بجای d1 از d9 استفاده کنید و در صورت جواب نگرفتن مشیکل میتونه از لحیم سردی ال سی دی و و یا کابل اتصال ال سی دی به برد و یا کریستال باشه منتها قبل از هر کاری بهتره بآ دکتر فیوزبیت یکبار میکروتون رو ریست کرده و طبق تنظیمات اولیه استاد حمید اونو پروگرم کنید امیدوارم موفق باشید
|
یکشنبه 24 اسفند1393 - 6:04am |
|
 |
|