انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 29 اردیبهشت1404 - 1:57pm

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 498 , 499 , 500 , 501 , 502 , 503 , 504 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kurosh نوشته است:
غضنفر نوشته است:
دوست عزيز در رابطه با سنس سفال بايد خدمت همه دوستان عرض کنم که هيچ فلزيابی وجود نداره که به سفال حساس نباشه مخصوصا سفالى خيس که در مجاورت ذغال بوده و سياه شده باشه و مثل فلز سنس ميکنه ،ديشب با لوپ 1*1جايی رو سنس داشتم که با قدرت ميزد بعد از حفاری درعمق 160به يک تنور که داخلش ذغال بود رسيديم اما به يک قطعه فلز که ما ترکها بهش ارسين ميگيم دست پيدا کرديم با خارج کردن فلز آهنک زنگ زده دوباره دستگاه زدم که باز هم بوق داشت دستگاه و مطمئن شدم دستگاه گل پخته دورتا دور داخلی تنور که با حرارت پخته شده و کاملا غرق در گل و خيسی بود سنس کرده اما هرجا سنس داشتم فلز موجود بوده در کنارش سفال هم بوده اگه قبل از عيد تفکيک ميبود چى بود و چی ميشد

درود بر شما دوست گرامی
نمیدونم اینکار رو کردید یا خیر ولی بهتر بود کف تنور رو هم بطرف پایین کنکاشی میکردید چون در برخی موارد هدف در زیر کف تنور جاسازی شده است :YMPEACE:

نه کوروش جان ديگه نا اميد شديم دست کشيديم

خدايا مددی کن

شنبه 23 اسفند1393 - 11:40am
مدیر کل
مدیر کل

reza2490 نوشته است:
سلام. خدمت همه دوستان وهمچنین مهندس حمید عزیز
بعد از چند کاوش واقعی فهمیدم که دستگاه برای کاوش حرفعی به درد نمی خوره دوستان ببخشید که اینو میگم قصد نا امید کردنتونو ندارم.فکر کنم نرم افزار دستگاه باید یه کم اصلاه بشه خوب بریم روی کاوشهای که انجام دادم.
رفتم طرف خوزستان ویه جای که زمین کاملا خوشک بود را با لوپ عنکبوتی60سانت شروع به کاوش کردم خیلی به عملاه واکنش نشون میده حتی خیلی بیشتر از چنس جای که کاوش کردم بیشتر جاهاش مثل زمین جچمن بود که از فلز بهتر سنس میشد وهمینطور فلزات بسار ریز به اندازه سوزن را که در اونجا فراوان بود را با دیلی دستی 50هم سنس میشد برای املاه هم همینطور مثلا در یک جا که اتیش روشن کرده بودن اونو با دیلی دستی50به راحتی سنس میکرد خلاصه چند جای دیگه رفتم همینطور بود هرطور تنظیماتی که فکر کنید انجام دادم که اونا رو رد کنه نشد همه را حفاری کردیم ودوستانم وهمچنین خودم کاملا نا امید شدیم و من جز سکوت جلوی دوستانم کاری نتوانستم انجام بدم چند جای دیگه هم داشتن که دیگه کلا بی خیال ما شدن..............................خیلی خسته هستم ببخشید حال تایپ کردن ندارم.
مهندس حمید ببخشید رک همچی و میگم...فکر کنم بیشترین قسمتی که باید اصلاه بشن قسمت دیلی هست که با بالا بردن دیلی فلزات ریز حذف بشن طوری باشه که حد اکثرش یک سکه 500را به لوپ بچسبانی تا سنس بشه
:-s

خیلی ممنون از بیان تجربه شما.
همونطور که دوستان هم اشاره کردن بنظر بنده هم مدار یا لوپ شما اشکالی داره وگرنه نباید تا این حد با مشکل مواجه بشین.
در خصوص نرم افزار هر چند اصلاحات زیادی صورت گرفته و ممکنه باز هم صورت بگیره ولی فکر نمیکنم به این مشکل شما ربط چندانی پیدا کنه! در مورد اینکه حساسیت به املاح حتی از چنس هم بیشتر هست ؛ طبیعتا روی تنظیماتی خاص و بسته به اپراتوری شما و لوپ شما باید هم همین حالت پیش بیاد! چرا که اینجا قدرت و حساسیت هر دو در حد محسوسی بیشتر از چنس هستن. لذا باید برای گرفتن نتیجه نهایی از این مدار روی تنظیمات و اپراتوری بیشتر تمرکز داشته باشین.
در مورد اینکه دیلی دستی حتی از 50 هم بیشتر باشه بنظر من درست نیست! هر چند از نظر تنظیم دستگاه یک عدد بیشتر نیست و میشه مقادیر بیشتر رو هم براحتی قرار داد ولی از نظر تئوری دیگه مقادیر بالای 60 میکرو ثانیه حاوی اطلاعات درستی از سنس فلز نیستن و دیلی 50 هم یعنی لحظه شروع ارزیابی سنس 50 میکروثانیه پس از دیلی خود لوپ باشه که مقدار بسیار زیادی هست! برای همین عرض میکنم مدار یا لوپ شما احتمالا ایرادی داره. وگرنه با دیلی 20-30 هم باید موفق بشین بسیاری از املاح رو حذف کنین.
نکته دیگه هم تنظیم حساسیت هست. بارها عرض کردم درجات نهایی حساسیت بدرد کار روی هر زمینی نمیخوره! شما باید حساسیت رو چند درجه از حداکثر کمتر بذارین تا بتونین کار کنین. اینکه تا چه حد باید کمتر کنین بستگی به شرایط کاوش داره. واقعا نمیدونم شما با فلزیاب دیگری کار نکردین که روی این نکته دقت کرده باشین؟ همه فلزیاب های قوی چنین شرایطی دارن. تنها فلزیاب هایی که قدرت کمی دارن بدلیل اینکه دیگه خاک رو حس نمیکنن از این قاعده مستثنی هستن ولی طبیعتا برد کمتری هم دارن. اینجا هم بطور مشابه با کم کردن حساسیت همین کار رو انجام میدیم. با این تفاوت که اگر شرایط خاک مناسب تر باشه میشه حساسیت رو بالاتر گذاشت و برد بیشتری گرفت. درحالیکه فلزیاب های ضعیف تر در همین شرایط این امکان رو به ما نمیدن چون خودشون محدودیت دارن.
به اعتقاد من شما بغیر از تنظیمات که بارها اشاره کردیم باید وضعیت مدارتون رو مجددا بررسی کنین. مقاومتهای 2 وات و ایسی 357 و تقریبا تمام قطعات مرتبط باید درست باشن تا شکل موج صحیحی در ورودی میکرو وجود داشته باشه و مورد ارزیابی قرار بگیره. همینطور مشخصات لوپ از نظر ظرفیت و مقاومت تا حدی اهمیت داره. اگر خیلی متفاوت از چیزی باشه که توصیه شده ؛ نمیشه توقع داشت دستگاه در حد مطلوب کار کنه.
در این مورد که دوستان هم اشاره کردن برای بعضیها فلزیاب به دست حساسیت داره ؛ باید تاکید کنم بهیچ وجه حساسیت به دست نباید وجود داشته باشه! البته در حساسیت 20 احتمالش بصورت جزئی هست ولی در حساسیت 19 یا کمتر اصلا نباید این حالت باشه. کسانی که این مشکل رو دارن باید روی مشخصات لوپ و همینطور صحت و سلامت مقاومت 390 اهمی 12 کار کنن. مقاومت دمپینگ اگر ایراد داشته باشه مدار میتونه به دست هم حساس بشه و طبیعیه که به خیلی چیزهای دیگه هم حساس خواهد شد و دیگه اصلا بدرد نمیخوره! پس خواهشا دوستانی که حرف از نا امیدی میزنن این نکات ساده رو قبل از کاوش رفتن در خانه تست کنن تا مطمئن بشن مشکل حادی وجود نداره.

شنبه 23 اسفند1393 - 11:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اساتید یکی بگه با لوپ1*1 یه وزنه5کیلویی آهن رو تو هوا تا چند باید زدددددددددد؟/ :-\ :-\

کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد

شنبه 23 اسفند1393 - 11:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
دوست عزیز reza2490 دستگاه شما ایراد داره و دلیل نمیشه مدار مهندس ایراد داشته باشه تازه کفیت مونتاژ هم خیلی مهمه وگرنه مدار لورنز روهم داشته باشی خوب ساخته نشه نتیجه مطلوب نمیده !مدارتونو دوباره چک کنید و راهنماییهای مهندس رو موبه مو اجرا کنید مدارتون مثل ساعت کار مکنه

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

شنبه 23 اسفند1393 - 11:59am
کاربر فعال
کاربر فعال

m.m.s نوشته است:
اساتید یکی بگه با لوپ1*1 یه وزنه5کیلویی آهن رو تو هوا تا چند باید زدددددددددد؟/ :-\ :-\

دوست عزیز دستگاههای پالسی بیشتر به حجم فلز واکنش دارن تا وزن موفق باشید

شنبه 23 اسفند1393 - 12:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

m.m.s نوشته است:

خیلی کم بایدبزنه

شنبه 23 اسفند1393 - 12:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
reza2490 نوشته است:
بعد از چند کاوش واقعی فهمیدم که دستگاه برای کاوش حرفعی به درد نمی خوره دوستان ببخشید که اینو میگم قصد نا امید کردنتونو ندارم.فکر کنم نرم افزار دستگاه باید یه کم اصلاه بشه خوب بریم روی کاوشهای که انجام دادم.
رفتم طرف خوزستان ویه جای که زمین کاملا خوشک بود را با لوپ عنکبوتی60سانت شروع به کاوش کردم خیلی به عملاه واکنش نشون میده حتی خیلی بیشتر از چنس جای که کاوش کردم بیشتر جاهاش مثل زمین جچمن بود که از فلز بهتر سنس میشد وهمینطور فلزات بسار ریز به اندازه سوزن را که در اونجا فراوان بود را با دیلی دستی 50هم سنس میشد برای املاه هم همینطور مثلا در یک جا که اتیش روشن کرده بودن اونو با دیلی دستی50به راحتی سنس میکرد خلاصه چند جای دیگه رفتم همینطور بود هرطور تنظیماتی که فکر کنید انجام دادم که اونا رو رد کنه نشد همه را حفاری کردیم ودوستانم وهمچنین خودم کاملا نا امید شدیم و من جز سکوت جلوی دوستانم کاری نتوانستم انجام بدم چند جای دیگه هم داشتن که دیگه کلا بی خیال ما شدن..............................خیلی خسته هستم ببخشید حال تایپ کردن ندارم.
مهندس حمید ببخشید رک همچی و میگم...فکر کنم بیشترین قسمتی که باید اصلاه بشن قسمت دیلی هست که با بالا بردن دیلی فلزات ریز حذف بشن طوری باشه که حد اکثرش یک سکه 500را به لوپ بچسبانی تا سنس بشه
:-s

خیلی ممنون از بیان تجربه شما.
همونطور که دوستان هم اشاره کردن بنظر بنده هم مدار یا لوپ شما اشکالی داره وگرنه نباید تا این حد با مشکل مواجه بشین.
در خصوص نرم افزار هر چند اصلاحات زیادی صورت گرفته و ممکنه باز هم صورت بگیره ولی فکر نمیکنم به این مشکل شما ربط چندانی پیدا کنه! در مورد اینکه حساسیت به املاح حتی از چنس هم بیشتر هست ؛ طبیعتا روی تنظیماتی خاص و بسته به اپراتوری شما و لوپ شما باید هم همین حالت پیش بیاد! چرا که اینجا قدرت و حساسیت هر دو در حد محسوسی بیشتر از چنس هستن. لذا باید برای گرفتن نتیجه نهایی از این مدار روی تنظیمات و اپراتوری بیشتر تمرکز داشته باشین.
در مورد اینکه دیلی دستی حتی از 50 هم بیشتر باشه بنظر من درست نیست! هر چند از نظر تنظیم دستگاه یک عدد بیشتر نیست و میشه مقادیر بیشتر رو هم براحتی قرار داد ولی از نظر تئوری دیگه مقادیر بالای 60 میکرو ثانیه حاوی اطلاعات درستی از سنس فلز نیستن و دیلی 50 هم یعنی لحظه شروع ارزیابی سنس 50 میکروثانیه پس از دیلی خود لوپ باشه که مقدار بسیار زیادی هست! برای همین عرض میکنم مدار یا لوپ شما احتمالا ایرادی داره. وگرنه با دیلی 20-30 هم باید موفق بشین بسیاری از املاح رو حذف کنین.
نکته دیگه هم تنظیم حساسیت هست. بارها عرض کردم درجات نهایی حساسیت بدرد کار روی هر زمینی نمیخوره! شما باید حساسیت رو چند درجه از حداکثر کمتر بذارین تا بتونین کار کنین. اینکه تا چه حد باید کمتر کنین بستگی به شرایط کاوش داره. واقعا نمیدونم شما با فلزیاب دیگری کار نکردین که روی این نکته دقت کرده باشین؟ همه فلزیاب های قوی چنین شرایطی دارن. تنها فلزیاب هایی که قدرت کمی دارن بدلیل اینکه دیگه خاک رو حس نمیکنن از این قاعده مستثنی هستن ولی طبیعتا برد کمتری هم دارن. اینجا هم بطور مشابه با کم کردن حساسیت همین کار رو انجام میدیم. با این تفاوت که اگر شرایط خاک مناسب تر باشه میشه حساسیت رو بالاتر گذاشت و برد بیشتری گرفت. درحالیکه فلزیاب های ضعیف تر در همین شرایط این امکان رو به ما نمیدن چون خودشون محدودیت دارن.
به اعتقاد من شما بغیر از تنظیمات که بارها اشاره کردیم باید وضعیت مدارتون رو مجددا بررسی کنین. مقاومتهای 2 وات و ایسی 357 و تقریبا تمام قطعات مرتبط باید درست باشن تا شکل موج صحیحی در ورودی میکرو وجود داشته باشه و مورد ارزیابی قرار بگیره. همینطور مشخصات لوپ از نظر ظرفیت و مقاومت تا حدی اهمیت داره. اگر خیلی متفاوت از چیزی باشه که توصیه شده ؛ نمیشه توقع داشت دستگاه در حد مطلوب کار کنه.
در این مورد که دوستان هم اشاره کردن برای بعضیها فلزیاب به دست حساسیت داره ؛ باید تاکید کنم بهیچ وجه حساسیت به دست نباید وجود داشته باشه! البته در حساسیت 20 احتمالش بصورت جزئی هست ولی در حساسیت 19 یا کمتر اصلا نباید این حالت باشه. کسانی که این مشکل رو دارن باید روی مشخصات لوپ و همینطور صحت و سلامت مقاومت 390 اهمی 12 کار کنن. مقاومت دمپینگ اگر ایراد داشته باشه مدار میتونه به دست هم حساس بشه و طبیعیه که به خیلی چیزهای دیگه هم حساس خواهد شد و دیگه اصلا بدرد نمیخوره! پس خواهشا دوستانی که حرف از نا امیدی میزنن این نکات ساده رو قبل از کاوش رفتن در خانه تست کنن تا مطمئن بشن مشکل حادی وجود نداره.

تشکر مهندس
باید بگم که هم مدار درست کار میکنه هم لوپ با کیفیت 60 انکبوتی با 18 دور سیم 1میل تستهای زیادی انجام دادم مشکلی نداشته.باید اینو بگم که با حساسیت 16 هم نشد فلزات خیلی ریز و املاه وجای که مثل زمین چمن بود وخاک پخته را حذف کنم بیشتر اون جاها رو با حساسیت 7به پااین نمیزد ولی بعد از حفاری سطحی بودن حتی با دیلی 50
ناگفته نمونه با لوپ 2متری چند جا رو قبلا رفته بودم با حساسیت 17 هیچ جای را بی خود سنس نمی کرد چون لوپ بزرگ فلزات کوچک را نمی گیره و املاه را هم تا حد زیادی رد میکنه که این خیلی خوبه
منظور من اینه که بعضی جا ها رو با لوپ بزرگ نمیشه کاوش کرد وباید دیلی برای لوپهای کوچک تر توری باشه که بشه در شرایت بهرانی اونا رو رد کرد مثلا یک سکه500را در حد اکثر دیلی به لوپ بچسبونی اینطور میشه در اون شرایط هم کار کرد
بازم از زحمات شما تشکر میکنم @};-

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

شنبه 23 اسفند1393 - 1:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

reza2490 نوشته است:
حمید نوشته است:
reza2490 نوشته است:
:-s[/quote

تشکر مهندس
باید بگم که هم مدار درست کار میکنه هم لوپ با کیفیت 60 انکبوتی با 18 دور سیم 1میل تستهای زیادی انجام دادم مشکلی نداشته.باید اینو بگم که با حساسیت 16 هم نشد فلزات خیلی ریز و املاه وجای که مثل زمین چمن بود وخاک پخته را حذف کنم بیشتر اون جاها رو با حساسیت 7به پااین نمیزد ولی بعد از حفاری سطحی بودن حتی با دیلی 50
ناگفته نمونه با لوپ 2متری چند جا رو قبلا رفته بودم با حساسیت 17 هیچ جای را بی خود سنس نمی کرد چون لوپ بزرگ فلزات کوچک را نمی گیره و املاه را هم تا حد زیادی رد میکنه که این خیلی خوبه
منظور من اینه که بعضی جا ها رو با لوپ بزرگ نمیشه کاوش کرد وباید دیلی برای لوپهای کوچک تر توری باشه که بشه در شرایت بهرانی اونا رو رد کرد مثلا یک سکه500را در حد اکثر دیلی به لوپ بچسبونی اینطور میشه در اون شرایط هم کار کرد
بازم از زحمات شما تشکر میکنم @};-

reza2490 عزیز لوپی که این سکه رو بخوای بهش بچسبونی تا سنس کنه فکر نکنم بتونه بیشتر از 60 الی 70 سانتیمتر فلزات بزرگتر رو سنس کنه

شنبه 23 اسفند1393 - 1:41pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
در مورد حذف سکه 500 تومنی با لوپهای کوچک و متوسط این کار تقریبا غیر ممکنه! چون با دقت به شکل موج متوجه میشیم که سکه 500 تومنی در حدی روی شکل موج تاثیر میذاره که اصلا قابل حذف توسط دیلی نیست. در واقع سکه 500 تومنی حتی برای لوپ 60 سانتی هم هدف قابل ملاحظه ای محسوب میشه و نمیشه کاریش کرد. این دیگه به مدار و تنظیمات ارتباطی نداره.

شنبه 23 اسفند1393 - 1:43pm

سلام خدمت همه ی دوستان گرامی . منم بااجازه دوستان عزیز بخصوص استاد حمید گرامی مدار استاد حمید عزیز رو ساختم و بصورت فیلم نتیجه ش رو خدمتتون اعلام میکنم . البته من تمام سعیم رو کردم که از تمامی یادداشتهای مهندس حمید عزیز نهایت دقت رو در پیاده سازی این مدار بکار ببرم که البته با بکارگیری همان نکات بدون هیچ مشکلی مدار شروع بکگار کرد که لازمه در اینجا حتما از مهندس عزیز تشکر کنم . البته من تابحال هیچ دستگاه فلزیابی نساختم و این اولین تجربه ی بنده در زمینه مدار فلزیابیست که بعد ساخت این مدار مدار چنس استاد حمید رو هم ساختم که اونم بدون هیچ مشکلی شروع بکار کرد فقط یک مشکلی داشت که در اولش که وقتی کویل رو به مدار وصل میکردم با هیچ درجه گراندی لوپ رو نمیشناخت که با بازبینی مجدد متوجه شدم بجای ترانزیستور ۳۳۷ از ۹۴۵ استفاده کرده بودم که اونم بدلیل فشردگی کارم بود و ساعاتی زیاد که از نیمه شب گذشته بود دچار این مشکل شده بودم البته در مدار (چنس ). و در این مدار اصلا به هیچ مشکلی برنخوردم و تنها مشکلی که بهش برخوردم شاید مشکل برد مدار باشه که دوستان همگی روی ۳۵۷ تمرکز دارند .بنابرای منم بااینکه از چند سایت مختلف خرید داشتم هم بصورت حضوری و هم اینترنتی همگی به من همان ۳۵۷ بدل رو میفرستادند که درنهایت یه آی سی ۳۵۷ قابلمه ای (فلزی ) هم خریدم که بنظر من تقریبا با مشابهات آی سیهای سری قبل من از نظر من یکی هستند . فقط در بعضی از آی سیها به فشار دکمه ی بالانس دیلی به هیچ عنوان (البته بدون جابجایی لوپ ) دیلی تغییر نمیکرد وتو یکی دو موردشون دیلی تغییر داشت که طبیعتا اونایی که اصلا تغییر نداشتند برام ملاک بودند . فقط بعد گذاشتن این ۳۵۷ فلزی مدار رو با چندتا ماسفت دیگه هم تست کردم که دیلی از ۲۴و ۲۶ شروع میشد و در نهایت با تغییر ماسفت اورجینالی که از ایران میکرو خریده بودم لوپ رو با دیلی ۱۶ شناخت .که هم لوپ ۴۰ و هم لوپ ۶۰ منو با دیلی ۱۶ میشناسه و لوپ ۲۳ من رو که بایک کابل رابط ۱۶ میشناسه و بااین کبلی که فیلمشو واستون گذاشتم ۱۸ میشناسه .
حالا سوالم از استاد حمید و سایر دوستان مجرب تواین زمینه پس از مشاهده این فیلم اینه که آیا باید برد دستگاهم با این آی سی بیشتر ازاین باشه یانه .ضمنا من تو فایل ووردی که جناب مهندس گذاشته بودن خونده بودم که ایشون با لوپ ۲۰ سانتی سکه ۵۰۰ از 35 سانتی سنس میکردند که تقریبا مال بنده هم به همین صورت عمل میکنه . با نهایت تشکر از استاد حمید گرامی و سایر دوستان عزیز این انجمن
آدرس زیر جهت دانلود فیلم تست بنده .
http://uplod.ir/c58lb4u4smpp/felezjoo.3gp.htm

شنبه 23 اسفند1393 - 4:20pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 498 , 499 , 500 , 501 , 502 , 503 , 504 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 269 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure