نویسنده |
پیغام |
archilO
کاربر حرفه ای
|
akilis نوشته است: مرسی داداش...وقتی دستگاه بالانس میشه عدد منفیش باید چند باشه تا بفهمیم خوب بالانس شده؟ وقتی بالانس میشهعدد نباید منفی بشه باید روی علامت -و! پرش داشته باشه و اگه بعد از بالانس عدد منفی ظاهر شد یعنی جای بالانستون مناسب نیس و یا دارای فلزه یا نویز زیادی دارین یا املاح خاک زیاده و یا رطوبت خاک خیلی بالاس به هر حال باید با تغییر تنظیمات بهترین حالت رو بدست بیاری
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
جمعه 22 اسفند1393 - 11:31am |
|
 |
archilO
کاربر حرفه ای
|
m.m.s نوشته است: اساتید یکی حفره زنی رو میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟  دوست من وقتی بعد از بالانس و حرکت اگر بدون سنس عدد روی نمایشگر بعد از رد شدن از یه نقطه منفی شد یعنی حفره و برای اطمینان باید روی همون نقطه که عدد منفی شده دستگاه رو بالانس کنی و بعد حرکت کنی که در این صورت بعد از رد شدن از حفره دستگاه بوق میزنه که دیگه یقین پیدا میکنی که حفره زیرشه البته من فکر میکنم که حفره ها رو در عمق کم میتونه بزنه البته کاملا به حجمه حفره هم بستگی داره فکر میکنم حفره بزرگ رو با لوپ بزرگ تا دو متر نهایتا بشه تشخیص داد البته با گراند خاموش بهتر عمل میکنه
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
جمعه 22 اسفند1393 - 11:41am |
|
 |
sasann
|
سلام دوستان من یه چیز برام هنوز واضح نیست . دوستان دستگاه به طور عملی و واقعی با لوپ 50 و 1 متری چه عمقی میزنه.؟ (خواهشا" نگید برو تو صفحات قبل بخون.آخه با اینترنت لاک پشتی تو 500 صفحه.ازکجا پیدا کنم؟)
دم همتون HHPS
|
جمعه 22 اسفند1393 - 11:43am |
|
 |
archilO
کاربر حرفه ای
|
sasann نوشته است: سلام دوستان من یه چیز برام هنوز واضح نیست . دوستان دستگاه به طور عملی و واقعی با لوپ 50 و 1 متری چه عمقی میزنه.؟ (خواهشا" نگید برو تو صفحات قبل بخون.آخه با اینترنت لاک پشتی تو 500 صفحه.ازکجا پیدا کنم؟)
دم همتون HHPS عمق این سیستم و کلا سیستمهای دیگه به کیفیت لوپ بستگی داره برادر ولی اگه بخوای کلی با لوپ کیفیت بالا حساب کنی با لوپ 50 تا 3 متر برای فلز بزرگ و برای لوپ 1متری هم تا 5 متر برای فلز بزرگ برای فلزه هم اندازه لوپ هم باید 4 تا 5 برابر اندازه لوپ بزنه که ایداله
|
جمعه 22 اسفند1393 - 11:50am |
|
 |
akilis
کاربر فعال
|
خب لوپ خیلی مهمه...ولی بخش لوپ و کویل بیکار و راکت هستش...هیچ بخشی ام واسه اپراتوریه این دستگاه نیست
|
جمعه 22 اسفند1393 - 11:58am |
|
 |
archilO
کاربر حرفه ای
|
akilis نوشته است: خب لوپ خیلی مهمه...ولی بخش لوپ و کویل بیکار و راکت هستش...هیچ بخشی ام واسه اپراتوریه این دستگاه نیست بله راکده اونم به این خاطر که تو قسمت مداره چنس بحث لوپ و غیره خیلی مفصل انجام شده و حق با شماس باید تو قسمت لوپ هم کمی فعالیت بشه  ولی پخش اوپراتوری این سیستم هست که اونجام کم فعالیت میشه
|
جمعه 22 اسفند1393 - 12:02pm |
|
 |
sajji
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 14 آذر1393 - 10:03am پست: 101 محل اقامت: تک بزنی امدم...
|
سلام ظرفيت لوپ رو چه جوري اندازه گيري ميكنن اخه هرچي درست ميكنم ميزنه كوييل ارور بلند گو هم صدا نداره ؟؟؟؟؟؟بيخيالش بشم
ﺧـــــﺪﺍیا از امسال دیگه .... ﺍﮔــــﻪ ﺻـﻼﺡ ﻣﯿﺪﻭﻧﯽ؛ ﺍﯾـــــﻦ ﺩﺭ ﺣﮑﻤـــﺘﺖ ﺭﻭ ﯾﮑَــــﻢ ﺑﺒﻨــــﺪ...
اﻭﻥ ﺩﺭ ﺭﺣﻤـﺘﺘﻮ ﺑــﺎﺯ ﮐــــﻦ!قربونت برم
|
جمعه 22 اسفند1393 - 12:13pm |
|
 |
rot
کاربر حرفه ای
|
sasann نوشته است: سلام دوستان من یه چیز برام هنوز واضح نیست . دوستان دستگاه به طور عملی و واقعی با لوپ 50 و 1 متری چه عمقی میزنه.؟ (خواهشا" نگید برو تو صفحات قبل بخون.آخه با اینترنت لاک پشتی تو 500 صفحه.ازکجا پیدا کنم؟)
دم همتون HHPS این سوال منم بود , و جوابم رو گرفتم , حالا میفهمم چرا نباید دنبال مدارات دیگه رفت , مهندس حمید سپاس از از طراحی هوشمندانه ی این مدار , اما بعضی از افراد عمق این مدار رو خیلی کمتر اعلام میکردن و ..
قسمت !
|
جمعه 22 اسفند1393 - 12:20pm |
|
 |
akilis
کاربر فعال
|
داداش کابل اگه فویل نداشته باشه اشکال داره؟
|
جمعه 22 اسفند1393 - 12:23pm |
|
 |
rot
کاربر حرفه ای
|
میشه لطفا توضیح بدید ,با لوپ پنجاه بخوایم فقط عمق یک و نیم تا دومترو بیشتر سنس نکنه تنظیمات چطوره و توضیحاتی در مورد دیلی که چی هست و سایر کلیدها بدید ! سپاس
قسمت !
|
جمعه 22 اسفند1393 - 12:28pm |
|
 |
|