انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 29 اردیبهشت1404 - 10:52pm

پاسخ به موضوع  [ 27804 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 493 , 494 , 495 , 496 , 497 , 498 , 499 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون جناب غضنفر از پاسختون . مدار منم تموم شد بعد ساخت لوپ نتایج رو حتما اعلام میکنم بازم از همه دوستان به خصوص مهندس حمید کمال تشکرو دارم .

جمعه 21 اسفند1393 - 12:57am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت دوست عزیز مهندس حمید ایا امکان خرید ای سی میکرو از خودتون که دارای محددیت کاری ایسی نباشد وجود دارد تشکر

جمعه 22 اسفند1393 - 8:19am
مدیر کل
مدیر کل

gladyator_089 نوشته است:
سلام استاد حمید
مقدار دقیق خازن عدسی جلوی آی سی 357 ، 5 پیکوفاراد هست یا 4.7 پیکو هست؟

این خازن لازم نیست مقدار خیلی دقیقی داشته باشه. حدود 5 پیکو جواب مطلوبی میده. لذا 4.7 پیکو هم مشکلی نداره. چون وضعیت تفکیک احتمالی در آینده به مقدار این خازن وابستگی خواهد داشت و بنده هم از 5 پیکو استفاده کردم ؛ دوستان سعی کنن مقدار این خازن رو عوض نکنن.

جمعه 22 اسفند1393 - 9:01am
مدیر کل
مدیر کل

kamal857 نوشته است:
سلام مهندس حمید،امیدوارم این اخر سال مشکلاتتون حل بشه و با روحیه خوبی سال جدید رو شروع کنید.آمین
دوتا نظر در مورد دستگاه داشتم،
یکی اینکه یک حالت اضافه بشه که ،در اون حالت فقط فلزی که بصورت ممتد هست رو شناسایی کنه.یعنی حین کاوش تک بوقهای اضافه حذف بشه ،هر چند برد کم میشه ولی بنظرم یه کار قشنگی دربیاد.
دومین کارهم به تفکیک مربوط میشه،اینکه شما چند نوع فلز معروف زیر خاکی رو تست کنید و در چند فاصله مختلف تست کنید و از شکل سیگنال برگشتی یه نمونه تو دستگاه ذخیره کنید ،یه مد هم برای تفکیک بزارید که حین تفکیک دیگه فقط عمل مقایسه انجام بشه.برای سرعت عمل بیشتر دستگاه.حالا نمی دونم ایده ای که دارم عملی هست یا نه،ولی این فکر به ذهن این حقیر رسیده.

خیلی ممنون از شما.
مورد اولی که فرمودین در واقع همون قابلیت اسپید هست که قبلا گذاشتیم! این تنظیم به افزایش ثبات خیلی کمک میکنه. وقتی تنظیم اسپید روی حالت 1 هست در واقع کندترین حالت سنس وجود داره و بقول شما فقط بوق ممتد رو اعلام میکنه. یعنی باید چندین نمونه متوالی ارزیابی شده همگی سنس رو تایید کنن تا در نهایت واکنش صوتی فعال بشه. همونطور که فرمودین ممکنه در حد جزئی برد کم کنه اما مهم تر از اون این هست که سرعت سنس پایین میاد و مجبور هستین لوپ رو خیلی ارام حرکت بدین وگرنه امکان حذف هدف هم وجود خواهد داشت! برای جبران این حالت بنده اینطور در نظر گرفتم که اهداف بسیار قوی که سنسشون بنوعی قطعی هست و مثلا روی حساسیت 1 هم سنس میشن دیگه شامل شرط گزینه اسپید نشن و بلافاصله سنس بشن. لذا تنظیم اسپید فقط برای اهدافی که ضعیف تر هستن عمل میکنه تا بالانسی بین سرعت سنس و ثبات حداکثری رو فراهم کنه.
در مورد دوم هم قضیه به اون شکل که شما فکر میکنین نیست! در واقع باید خودتون با اسکوپ شکل موج اهداف مختلف رو چک کنین تا متوجه بشین کار تا چه اندازه مشکل و اختلاف امواج چقدر نزدیک هست. بهرحال بنده این کار رو با بهترین روش علمی و در عین حال تجربی سعی میکنم انجام بدم. نیازی هم به مود تفکیک جداگانه نیست. سنس جدا انجام میشه و تفکیک هم جدا و در کسری از ثانیه همه چیز اعلام میشه.

جمعه 22 اسفند1393 - 9:18am
مدیر کل
مدیر کل

مجتبی455 نوشته است:
سلام خدمت دوست عزیز مهندس حمید ایا امکان خرید ای سی میکرو از خودتون که دارای محددیت کاری ایسی نباشد وجود دارد تشکر

خواهش میکنم.
خیر متاسفانه چنین مساله ای در دستور کار ما نبوده و نیست.

جمعه 22 اسفند1393 - 9:28am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام...دوستان چجوری باید عمق و حجم رو تشخیص بدیم؟کمک کنید دیگه

جمعه 22 اسفند1393 - 9:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
سلام دوستانی که 357 اصل پیدا نکردن چهره الکترونیک 357 قابلمه یی اصل داره البته کمی گرونه ولی ارزششو داره !16000

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

جمعه 22 اسفند1393 - 10:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خب بلاخره منم اون کاسه استیل 10سانتی رو تو 150سانت سنس کردم.
اول اون مقاومتهی دمپینگ رو که دوست خوبم محسن گفت عوض کردم. وجاش مقاومت کربنی ژاپنی 5درصد جا زدم.
وخازن4.7پیکو انداختم.
و ثبات مدار خیلی تغییر کرد چراشو دیگه نمیدونم :( :( :(
باتشکر از دوستان با راهنماییهای ارزشمندشون :-BD :-BD :-BD

کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد

جمعه 22 اسفند1393 - 10:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

واینکه دوستان من برای از بین بردن روغن لحیم تینر فوری زدم که یه حالت اکسیدی روی فیبر برد ایجاد کرد.و لحیم رو یه جور کدر کرده.نمیدونم این موضوع روی برد مدار تاثیر گذاره؟؟؟؟؟ :ymcowboy:

کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد

جمعه 22 اسفند1393 - 10:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ام اس جان خواهش ميکنم داداش اما برای پاک کردن روغن بهترين روش استفاده از ادکلن هستش که واقعا ترو تميز ميکنه و باعث از بين رفتن لاينها نميشه

خدايا مددی کن

جمعه 22 اسفند1393 - 10:44am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27804 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 493 , 494 , 495 , 496 , 497 , 498 , 499 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ali652 , Google , mehdi60 و 257 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure