نویسنده |
پیغام |
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
مهندس جان شما به ما لطف دارین واقعا نمیدونم باید چطور زحمات شما رو جبران کنم ایشالا که همیشه موفق باشید ماسفت و 390و ال اف رو تعویض کردم بازم نتیجه مثل قبل هستش دیگه کلافم کرده لوپ 60و 45و 1متری درست کردم ولی نمیتونم برم کار کنم خدایا دمتگرم...
|
پنج شنبه 21 اسفند1393 - 4:30pm |
|
 |
reza68
کاربر حرفه ای
|
راستی اون 2تا دستگاها رو فرستادم واسه یکی از اساتید بزرگوار برام ردیفش کرده و تا چند روز دیگه دستم میرسه . این اگه درست نشد عید رو با اونا سر میکنم شاید نتیجه بده
|
پنج شنبه 21 اسفند1393 - 4:34pm |
|
 |
akilis
کاربر فعال
|
سلام دوستان....امروز یه جایی رو دستگاه گرفت...البته سطح بود.یه دسته کوزه بود...ولی اونجایی که داشتیم کاووش میکردیم یه مکان قدیمی بود.دسته کوزه قدیمی بود و عمق نیم متری بود.با لوپ 40
|
پنج شنبه 21 اسفند1393 - 4:37pm |
|
 |
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
رضا جان من رفتم سفر قندهار وگرنه در خدمت بودم اگه اذيت ميشی چاره نيست يه فيبر تازه بزن اما قبل از نصب و مونتاژ، قطعات رو به دقت چک کن بعد جا بزن شرمنده به خدا
خدايا مددی کن
|
پنج شنبه 21 اسفند1393 - 4:40pm |
|
 |
reza68
کاربر حرفه ای
|
غضنفر نوشته است: رضا جان من رفتم سفر قندهار وگرنه در خدمت بودم اگه اذيت ميشی چاره نيست يه فيبر تازه بزن اما قبل از نصب و مونتاژ، قطعات رو به دقت چک کن بعد جا بزن شرمنده به خدا دمتگرم محسن جان خیلی آقایی انشالا که با دست پر از سفر برگردی غضنفر نوشته است: اى کاش منم 60 عنکبوتی داشتم در آرزوش ميميرم من یه لوپ 60 عنکبوتی پیچیدم خاستی بیا بدم ببر تست کن ببین چطوره
|
پنج شنبه 21 اسفند1393 - 4:45pm |
|
 |
رضا شاه
کاربر فعال
|
2840644 نوشته است: سلام محسن جان و اقا رضای گل اول اقا محسن من کوچیک شما هستم بچه ها این اقا محسن واقعا بچه باحال و با مرامیه اینو از ته دل میگم در مورد اقا رضا هم همینطور رضا جان منم مشکلاتی داشتم که نشد چند وقتی در خدمت بچه ها باشم اینو خدمت هر دو بزرگوار میگم هر نتیجه ای که بگیرم اولویت با این دو بزرگواره و اول از همه دوست دارم به شما خبر بدم حاج محسن بهتره روی لوپ تخت زوم کنید چون با ۱۸دور سیم افشان نمره ۷۵صدم بهترین لوپمو تونستم درست کنم ابعاد لوپ ۴۰*۶۰ مربعی هستامیدوارم موفق باشید  مهندس جان میشه یه عکس از لوپ ۶۰در ۴۰ بزارید و نتیجه تستها رو بفرمایید برای لو ۶۰ عنکبوتی هم این سیم جواب میده ؟ در ان صورت چند دور باید پیچید؟ ایا ۶۰ در ۴۰ از ۶۰ دایره ای قویتره؟ با تشکر
|
پنج شنبه 21 اسفند1393 - 4:54pm |
|
 |
sajji
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 14 آذر1393 - 10:03am پست: 101 محل اقامت: تک بزنی امدم...
|
سلام خدمت مهندس حميد  ودوستان فلز جو منم مدارو درست كردم خودم باورم نمي شد اما روشن شد اخه مدرك تحصيلي من ديپلمه اما چنتا مشكل داره 1مداردير مياد بالا 2 كويل ارور ميده ايا كسي ميتونه من و راهنمايي كنه ممنون ميشم 
ﺧـــــﺪﺍیا از امسال دیگه .... ﺍﮔــــﻪ ﺻـﻼﺡ ﻣﯿﺪﻭﻧﯽ؛ ﺍﯾـــــﻦ ﺩﺭ ﺣﮑﻤـــﺘﺖ ﺭﻭ ﯾﮑَــــﻢ ﺑﺒﻨــــﺪ...
اﻭﻥ ﺩﺭ ﺭﺣﻤـﺘﺘﻮ ﺑــﺎﺯ ﮐــــﻦ!قربونت برم
|
پنج شنبه 21 اسفند1393 - 4:55pm |
|
 |
gladyator_089
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 تیر1392 - 4:05am پست: 465 محل اقامت: felezjoo
|
sajji نوشته است: سلام خدمت مهندس حميد  ودوستان فلز جو منم مدارو درست كردم خودم باورم نمي شد اما روشن شد اخه مدرك تحصيلي من ديپلمه اما چنتا مشكل داره 1مداردير مياد بالا 2 كويل ارور ميده ايا كسي ميتونه من و راهنمايي كنه ممنون ميشم  سلام دیر بالا اومدن سیستم از رایت نشدن فیوز بیت هاست کویل ارور هم میتونه از وصل نشدن کویل به مدار و بی کیفیتی لوپ باشه
gladyator_089
|
پنج شنبه 21 اسفند1393 - 5:06pm |
|
 |
kamal857
کاربر حرفه ای
|
سلام مهندس حمید،امیدوارم این اخر سال مشکلاتتون حل بشه و با روحیه خوبی سال جدید رو شروع کنید.آمین دوتا نظر در مورد دستگاه داشتم، یکی اینکه یک حالت اضافه بشه که ،در اون حالت فقط فلزی که بصورت ممتد هست رو شناسایی کنه.یعنی حین کاوش تک بوقهای اضافه حذف بشه ،هر چند برد کم میشه ولی بنظرم یه کار قشنگی دربیاد. دومین کارهم به تفکیک مربوط میشه،اینکه شما چند نوع فلز معروف زیر خاکی رو تست کنید و در چند فاصله مختلف تست کنید و از شکل سیگنال برگشتی یه نمونه تو دستگاه ذخیره کنید ،یه مد هم برای تفکیک بزارید که حین تفکیک دیگه فقط عمل مقایسه انجام بشه.برای سرعت عمل بیشتر دستگاه.حالا نمی دونم ایده ای که دارم عملی هست یا نه،ولی این فکر به ذهن این حقیر رسیده.
|
پنج شنبه 21 اسفند1393 - 5:13pm |
|
 |
sajji
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 14 آذر1393 - 10:03am پست: 101 محل اقامت: تک بزنی امدم...
|
ممنونم دوست عزيز گلادياتور اميدوارم مشكل همه حل بشه 
ﺧـــــﺪﺍیا از امسال دیگه .... ﺍﮔــــﻪ ﺻـﻼﺡ ﻣﯿﺪﻭﻧﯽ؛ ﺍﯾـــــﻦ ﺩﺭ ﺣﮑﻤـــﺘﺖ ﺭﻭ ﯾﮑَــــﻢ ﺑﺒﻨــــﺪ...
اﻭﻥ ﺩﺭ ﺭﺣﻤـﺘﺘﻮ ﺑــﺎﺯ ﮐــــﻦ!قربونت برم
|
پنج شنبه 21 اسفند1393 - 5:20pm |
|
 |
|