انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 29 اردیبهشت1404 - 11:36pm

پاسخ به موضوع  [ 27804 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 489 , 490 , 491 , 492 , 493 , 494 , 495 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

2840644 نوشته است:
سلام دوستان قطعا ای سی ۱۵۷ بجای ۳۵۷ نتیجه بهتری داره دوستان دقت کنن دمای کار ایسی در کارکرد دستگاه خیلی تاثیر داره :-B :-? :-? :-? :-?

سلام چه کار کردی با لوپ ليتز ، راستى شما هم لايق 35هستى اگه نداری ثبت نام کن واسه قرعه کشی از رديابتم عکس و توضيحات بزار ببينم چه کردى

خدايا مددی کن

پنج شنبه 21 اسفند1393 - 1:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

غضنفر نوشته است:
2840644 نوشته است:
سلام دوستان قطعا ای سی ۱۵۷ بجای ۳۵۷ نتیجه بهتری داره دوستان دقت کنن دمای کار ایسی در کارکرد دستگاه خیلی تاثیر داره :-B :-? :-? :-? :-?

سلام چه کار کردی با لوپ ليتز ، راستى شما هم لايق 35هستى اگه نداری ثبت نام کن واسه قرعه کشی از رديابتم عکس و توضيحات بزار ببينم چه کردى

سلام محسن جان بنده نیازی به ردیاب انجمن ندارم در مورد ردیاب دارم روی ژنراتور دجیتال کار میکنم ساختمش فقط باید صفحه کلیدشو ردیف کنم در مورد کابل لیتز به هیچ عنوان نوع دستسازش جواب نمیده چون جنس مس ما با اونور ابیها فرق میکنه بهتره دوستان روی لوپ تخت وعنکبوتی کار کنن در مورد ردیاب هم چشم عکسعکس میذارم اول تکمیلش کنم

پنج شنبه 21 اسفند1393 - 1:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باشه دستت درد نکنه ژنراتور رو به روش توماسی ميسازى يا آنتن برنجى ؟در هرصورت دمت گرم نيک صفتى شما به ثابت شده

خدايا مددی کن

پنج شنبه 21 اسفند1393 - 2:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
2840644 نوشته است:
غضنفر نوشته است:
2840644 نوشته است:

سلام محسن جان بنده نیازی به ردیاب انجمن ندارم در مورد ردیاب دارم روی ژنراتور دجیتال کار میکنم ساختمش فقط باید صفحه کلیدشو ردیف کنم در مورد کابل لیتز به هیچ عنوان نوع دستسازش جواب نمیده چون جنس مس ما با اونور ابیها فرق میکنه بهتره دوستان روی لوپ تخت وعنکبوتی کار کنن در مورد ردیاب هم چشم عکسعکس میذارم اول تکمیلش کنم

سلام مهندس عزیز
خیلی وقته نیستی دلمون برات تنگ شده بود
ایشالا که طرح شما جواب خوبی بده
مدار من که درست کار نمیکنه میحوام یکی دیگه بسازم

پنج شنبه 21 اسفند1393 - 2:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
سلام استاد حمید
مقدار دقیق خازن عدسی جلوی آی سی 357 ، 5 پیکوفاراد هست یا 4.7 پیکو هست؟

gladyator_089

پنج شنبه 21 اسفند1393 - 2:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

5پيکو هستش گلادياتور اما من با 4.7 پيکو هم استفاده کردم جواب داد

خدايا مددی کن

پنج شنبه 21 اسفند1393 - 2:45pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهدی نوشته است:
behnam karami نوشته است:
سلام دوستان منم بعده جمع و جور کردن قطعات مدارما ساختم.که با اولین پروگرام مدارمم بالا اومد.البته بعضی قطعات را نداشتم از جمله دوتا خازن تانتال که نتونستم پیدا کنم و موقتا بجاشون از الکترولیت استفاده کردم تا بعدا تانتال ها را بخرم ودوتا خازن 2و3را هم پیدا نکردم و از خازن هایه 30پیکو استفاده کردم .با لوپی که برا چنس درست کرده بودم نتایج به این صورت بدست اومد .فیبر9*7از80سانت سینی استیل 30سانتی از 190سانت بشقاب بیست سانت استیل از 150تنظیمات دستگاهم بدین صورت هستش .dely13 / فرکانس 210 / پالس 180 / دیلی اتومات / انتگرال60 /گراند 3 / اسپید 4 /حساسیت17 .البته دستگاه یکم سرو صدا داشت که مربوط به لامپ هایه مهتابی بود که وقتی دستم را عین یه چتر رو ماسفت میگرفتم نویزها کلا قطع میشد فکر کنم قسمت فلزی ماسفت جاذب نویز هستش خداییش با صداشم خیلی حال کردم .همین جا جاداره از مهندس حمید تشکر کنم و امیدوارم همیشه موفق باشن وامیدوارم بتونیم روزی جبران کنیم.

با سلام
خوشحالیم که مدارتون در اولین استارت بالا اومده و با توجه به بعضی از قطعاتی که متغیر با لیست اصلی مدار گذاشتید ، نتایج شما خیلی عالی بوده ، البته دوستان باید دقت کنید که وقتی باید متراژ برد دستگاه رو بگیرید که دستگاه کاملاً ساکت باشه ! شما با توجه به فعال بودن گراند نتایج خوبی گرفتید :ymapplause: لوپ رو با چه نوع سیمی ساختید ؟

سلام وممنون.ببخشید یادم رفت قطره لوپ را بگم قطره لوپ 60سانته که البته با توجه به قطر لوپم نتایج در حد خوبی هستش اما بنظرم عالی نیست.من از یه سیم معمولی استفاده کردم سیم زنگ که قطرشا دقیق نمیدونم اما باید حدود 70باشه از مغازه هایه لوازم برقی گرفتم رفتم یه سرپیچ بخرم چشمم بهش خورد از فروشنده پرسیدم اسمه این سیمه چیه گفت سیمه معمولی برا زنگ خونه ها ازش استفاده میشه و گفت قطرشم حدود 70هستش و متری هم 200تومان قیمتش بود که منم خریدم حدود 20متر بصورت تخت پیچیدم که شدحدود 390میکرو هانری که برا چنسم عالی جواب میداد و همون جا هم گاردم رو 13 جواب میداد در حالی که سیم نمره یک لاک دار جوابه زیاد جالبی نگرفتم.فعلا رو مدار مشغولم نتایج بعدی را حتما براتون میذارم.

پنج شنبه 21 اسفند1393 - 3:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

لطفا يک عکس ناقابل از لوپ 60تختت نثار انجمن کن داداش واضح باشه بهترتره

خدايا مددی کن

پنج شنبه 21 اسفند1393 - 3:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام محسن جان و اقا رضای گل اول اقا محسن من کوچیک شما هستم بچه ها این اقا محسن واقعا بچه باحال و با مرامیه اینو از ته دل میگم در مورد اقا رضا هم همینطور رضا جان منم مشکلاتی داشتم که نشد چند وقتی در خدمت بچه ها باشم اینو خدمت هر دو بزرگوار میگم هر نتیجه ای که بگیرم اولویت با این دو بزرگواره و اول از همه دوست دارم به شما خبر بدم حاج محسن بهتره روی لوپ تخت زوم کنید چون با ۱۸دور سیم افشان نمره ۷۵صدم بهترین لوپمو تونستم درست کنم ابعاد لوپ ۴۰*۶۰ مربعی هستامیدوارم موفق باشید :-BD

پنج شنبه 21 اسفند1393 - 4:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من کوچيک شما هستم داداش با زيارت اول که شما و آقا رضا رو ديدم صحت زولال بودنتون برام آشکار شد،،، استاد عزيز اتفاقا 38متر شيم برق 75صدم دوقولو که واسه برق کشی استفاده ميشه دارم يعنی ميشه ازش واسه اىنکار استفاده کنم يعنی از وسط بازش کنم بعد بپيچم؟

خدايا مددی کن

پنج شنبه 21 اسفند1393 - 4:19pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27804 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 489 , 490 , 491 , 492 , 493 , 494 , 495 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 230 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure