انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 29 اردیبهشت1404 - 11:35pm

پاسخ به موضوع  [ 27804 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 488 , 489 , 490 , 491 , 492 , 493 , 494 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

behnam karami نوشته است:
سلام دوستان منم بعده جمع و جور کردن قطعات مدارما ساختم.که با اولین پروگرام مدارمم بالا اومد.البته بعضی قطعات را نداشتم از جمله دوتا خازن تانتال که نتونستم پیدا کنم و موقتا بجاشون از الکترولیت استفاده کردم تا بعدا تانتال ها را بخرم ودوتا خازن 2و3را هم پیدا نکردم و از خازن هایه 30پیکو استفاده کردم .با لوپی که برا چنس درست کرده بودم نتایج به این صورت بدست اومد .فیبر9*7از80سانت سینی استیل 30سانتی از 190سانت بشقاب بیست سانت استیل از 150تنظیمات دستگاهم بدین صورت هستش .dely13 / فرکانس 210 / پالس 180 / دیلی اتومات / انتگرال60 /گراند 3 / اسپید 4 /حساسیت17 .البته دستگاه یکم سرو صدا داشت که مربوط به لامپ هایه مهتابی بود که وقتی دستم را عین یه چتر رو ماسفت میگرفتم نویزها کلا قطع میشد فکر کنم قسمت فلزی ماسفت جاذب نویز هستش خداییش با صداشم خیلی حال کردم .همین جا جاداره از مهندس حمید تشکر کنم و امیدوارم همیشه موفق باشن وامیدوارم بتونیم روزی جبران کنیم.

با سلام
خوشحالیم که مدارتون در اولین استارت بالا اومده و با توجه به بعضی از قطعاتی که متغیر با لیست اصلی مدار گذاشتید ، نتایج شما خیلی عالی بوده ، البته دوستان باید دقت کنید که وقتی باید متراژ برد دستگاه رو بگیرید که دستگاه کاملاً ساکت باشه ! شما با توجه به فعال بودن گراند نتایج خوبی گرفتید :ymapplause: لوپ رو با چه نوع سیمی ساختید ؟

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 21 اسفند1393 - 9:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
keyhanjam نوشته است:
غضنفر نوشته است:
اى کاش منم 60 عنکبوتی داشتم در آرزوش ميميرم

غضنفر جووون ردیاب ۳۵ رو فراموش کردی بگی :D ;)

ای خندیدم.

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

پنج شنبه 21 اسفند1393 - 9:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

jafar نوشته است:
keyhanjam نوشته است:
غضنفر نوشته است:
اى کاش منم 60 عنکبوتی داشتم در آرزوش ميميرم

غضنفر جووون ردیاب ۳۵ رو فراموش کردی بگی :D ;)

ای خندیدم.

دارى مسخره ميکنی آقا جعفر ،چون لوپ شصت نساخته بودم به شوخی اون حرف رو زدم خيلی بده آدم به کسی بخنده هرچند شما بخند من تا الان از خنديدن کسی ناراحت نشدم اما ناراحت ميشم کسی به کس ديگه بخنده :(

خدايا مددی کن

پنج شنبه 21 اسفند1393 - 9:27am
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: وطنم ایران
behnam karami نوشته است:
سلام دوستان منم بعده جمع و جور کردن قطعات مدارما ساختم.که با اولین پروگرام مدارمم بالا اومد.البته بعضی قطعات را نداشتم از جمله دوتا خازن تانتال که نتونستم پیدا کنم و موقتا بجاشون از الکترولیت استفاده کردم تا بعدا تانتال ها را بخرم ودوتا خازن 2و3را هم پیدا نکردم و از خازن هایه 30پیکو استفاده کردم .با لوپی که برا چنس درست کرده بودم نتایج به این صورت بدست اومد .فیبر9*7از80سانت سینی استیل 30سانتی از 190سانت بشقاب بیست سانت استیل از 150تنظیمات دستگاهم بدین صورت هستش .dely13 / فرکانس 210 / پالس 180 / دیلی اتومات / انتگرال60 /گراند 3 / اسپید 4 /حساسیت17 .البته دستگاه یکم سرو صدا داشت که مربوط به لامپ هایه مهتابی بود که وقتی دستم را عین یه چتر رو ماسفت میگرفتم نویزها کلا قطع میشد فکر کنم قسمت فلزی ماسفت جاذب نویز هستش خداییش با صداشم خیلی حال کردم .همین جا جاداره از مهندس حمید تشکر کنم و امیدوارم همیشه موفق باشن وامیدوارم بتونیم روزی جبران کنیم.

اقا بهنام مشخصات کامل لوپتون رو لطفا بیان کنید...

پنج شنبه 21 اسفند1393 - 9:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نه به جان همدیگه غضنفر جان , منو چی به مسخره کردن اخه منم تو قرعه کشی ردیاب نصیبم شد .. بعد یه سال تازه قلقش دستم آمده . بعضی ها با گرفتن ردیاب و چهار تا حفاری دلسرد میشن , میزارن برا فروش .

پنج شنبه 21 اسفند1393 - 9:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

غضنفر جان من به شما باور کن نخندیدم , خنده من از بابت این امید واهی که بعضی دوستان دارن بعد دوماه زمین و زمان و فوش میدن . باز هم من کوچیک شما عزیز دلم هستم , به بزرگواری خودتان ببخشید.

پنج شنبه 21 اسفند1393 - 9:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

jafar نوشته است:
غضنفر جان من به شما باور کن نخندیدم , خنده من از بابت این امید واهی که بعضی دوستان دارن بعد دوماه زمین و زمان و فوش میدن . باز هم من کوچیک شما عزیز دلم هستم , به بزرگواری خودتان ببخشید.

خوب آقا جعفر من ناراحت نيستم از شما ، منم همين رو قبلا گفتم بازهم ميگم ردياب يعنی خطا و اين اپراتور هست که به ردياب معنا ميده بنابراين اينجوری هم نيست که من با برنده شدن 35 به سرعت به بار ميزنم نه اين نظر اشتباهه اما خودم رو بگم که هيچ وقت از تلاش دست نکشيدم حتی الان که با دوتا آنتن راديو و خوراک استفاده ميکنم به شدت در تلاشم که به قلق واقعى آنتن زدن پى ببرم حالا اگه خنده شما به داشتن ردياب و نا اميد شدن از اون باشه به شما حق ميدم چراکه واقعا تلاش و پشتکار ميخواد هرچند تا حدودی خودم با تلاش به نتايج خوبى رسيدم بنابراين اگه قراره قرعه کشی به معناى واقعی صورت بگيره لااقل به کسانى داده بشه که اولا واقعا احتياج داشته باشن و دوما مورد تاييد دوستان باشه و سوما تا حدودی سخت کوش باشن و اما اگه قراره 35هديه بدن بى منت باشه انسان خوب کسی هست که کارش صرفا به خاطر رضای خدا باشه نه تشکرو نه خوب جلوه دادن

خدايا مددی کن

پنج شنبه 21 اسفند1393 - 10:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

غضنفر نوشته است:
دوست عزيز بهتره حضوری بری بگيری والله به جرأت ميتونم بگم بهترين قطعات رو تا الان از پايا گرفتم

تابرسم پایا باید60/70تومن کرایه رفت و برگشت بدم از شهرستان پاشم برم تهران نمیدونی با چه بدبختی قطعات رو تهیه کردم البته جایی که حتی یک قطعه فروشی نباشه اینم دردسرا رو هم داره

پنج شنبه 21 اسفند1393 - 12:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
SHELBY نوشته است:
mani1063 نوشته است:
محسن جان ساختنش خیلی آسونه برو اون جاهایی که الان تابلو ال ای دی درست میکنن با لیزر راحت برات قابش رو طراحی ودرست میکنند پیچیدنش هم که کلا ده دقیقه وقتت رو میگیره و تقریبا سی و پنج متر سیم یک افشان لازم داری
موفق باشی

سلام دادا :-H

میشه ابعاد و اندازه ی دقیق قاب رو برای برش و همچنین جنس مورد استفاده برای برش رو بگی؟

اگه یه طرح شماتیک وار هم بذاری که دیگه عالی میشه

دوست عزیز اون کارگاهی که لیزر داره خودشون برنامه طراحی دارن فقط باید بگی یک دایره 60 سانتی با 15 شیار یک سانتی به عمق 5 سانت خودشون برات طراحی میکنند اونها هم تخته دارند هم پلاستیک که باید بگی تخته سه لا برات درست کنند..
موفق باشی

(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}

پنج شنبه 21 اسفند1393 - 12:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان قطعا ای سی ۱۵۷ بجای ۳۵۷ نتیجه بهتری داره دوستان دقت کنن دمای کار ایسی در کارکرد دستگاه خیلی تاثیر داره :-B :-? :-? :-? :-?

پنج شنبه 21 اسفند1393 - 12:56pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27804 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 488 , 489 , 490 , 491 , 492 , 493 , 494 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 233 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure