sabbas نوشته است:
سلام به همه دوستان
چند روز قبل از خدمت دوستان در مورد عدم ثبات دستگاه هنگام حرکت پرسیدم و دو تا از اساتید راهنمایی کردند که کابل رابط لوپ باید عوض بشه
امروز کابلو عوض کردم و تو بیابون تست کردم متاسفانه اصلا تغییری نکرده بود و به شدت به سفال حساس بود یعنی یه تکه سفال به اندازه کف دست و ضخامت دو سانت رو از فاصله ۱۵-۱۶سانتی با لوپ ۶۰ سانتی و حساسیت ۱۸ به شدت سنس میشد
علاوه بر سفال حتی با تغییر دو سه سانتی ارتفاع لوپ صداش در میومد
کابلی که الان استفاده کردم کابل کرمان بدون فویله
دیروز اینجا بارون اومده بود اما زمین گل نبود
دوستان خواهشا راهنمایی بفرمایید خیلی فکرم مشغولش شده دیگه موندم چکارش باید کرد

در این خصوص چند بار و حتی در فایل توضیحات هم مطالبی عرض کردیم! ببینید این طرح بعلت داشتن تمامی فاکتورهای موثر قابل تنظیم براحتی میتونه از این مشکلات عبور کنه. فقط کافیه کمی روی تنظیمات مختلف متناسب با لوپ و نوع خاک منطقه مورد نظرتون کار کنین. در عین حال این مشکل خاص بنظر من اصلا ارتباطی به کابل ارتباطی نداره. مگر اینکه کابلتون مرغوب نباشه و با تکان خوردن خود کابل بالانس دستگاهتون بر هم بخوره. این نکته رو هم میتونین در منزل تست کنین و اگر مشکل داشت کابل یا حتی فیش رو به مدلی تعویض کنین که با تکان خوردن مشکلی پیش نیاد. صد البته خود لوپ هم بخصوص در انواع بزرگ باید دارای استحکام کافی باشه تا با تکان خوردنش بالانس بر هم نخوره. این نکته رو هم میتونین در محیط طبیعت و در هوا تست کنین تا متوجه بشین تکان دادن لوپ باعث بر هم خوردن بالانس میشه یا نه. اگر اینطور بود اسکلت لوپ شما مناسب نیست و باید لوپ محکم تری درست کنین. اینجور نکات بخصوص برای کار روی درجات حساسیت بالا اهمیت دارن.
در خصوص عدم حساسیت به سفال در درجه اول بالا بردن دیلی دستی اهمیت داره. شاید مقادیر بالاتر از 20+ لازم باشه. باید بسته به لوپ خودتون این رو تست کنین. چون کاملا به مشخصات لوپ بستگی داره. از مقداری به بالاتر متوجه میشین که سفال سنس نمیشه یا خیلی ضعیف سنس میشه. همون مقدار مناسب هست. البته نباید سفال رو به لوپ بچسبونین چون روش تست درستی نیست! همینکه از 10 سانتی سنس نشه کافیه.
پایین اوردن پهنای پالس و کم کردن فرکانس هم میتونه به میزان کمی تاثیر داشته باشه. ولی بیشتر وقتتون رو روی تنظیم دیلی بذارین بهتره. البته سعی کنین از حداکثر دیلی استفاده نکنین چون برد رو هم کم میکنه و ممکنه نویز پذیری رو بالا ببره. از نظر بنده دیلی دستی بین 20 تا 40 باید جواب خوبی بده.
در نهایت هم باید درجه حساسیت رو کمی پایین تر بیارین! بارها عرض کردم حساسیت 18 بنظر من حداکثر حساسیتی هست که ممکنه بشه روی بعضی زمینها باهاش کار کرد. گذاشتن درجات نهایی مثل اغلب فلزیاب ها بیشتر بدرد تست در هوا میخوره. حالا اگر زمین خشک و سست باشه هم میشه ازشون استفاده کرد. اما روی زمین مرطوب و پر املاح اگر حساسیت 17 هم جوا بده واقعا عالیه! وگرنه باید همینطور حساسیت رو پایین تر بیارین تا بتونین از فلزیاب استفاده کنین. کاهش هر درجه حساسیت هم بین 3 تا 5 درصد برد رو کم میکنه که تحت چنین شرایطی اشکال نداره. همه فلزیاب ها بسته به جنس و حالت خاک نسبت به شرایط تست در هوا برد کمتری میدن و این کاملا طبیعی هست.