انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 30 اردیبهشت1404 - 4:11am

پاسخ به موضوع  [ 27804 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 483 , 484 , 485 , 486 , 487 , 488 , 489 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز میشه رو کاغذ بکشی?

سه شنبه 19 اسفند1393 - 4:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا روت عزيز اى کاش يه عکس با دقت بالا ميزاشتى

خدايا مددی کن

سه شنبه 19 اسفند1393 - 4:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: IRAN !
فرض کن یه فنر نازک دور سیم کشیده باشی و سیم لاکی مثلا هفتاد , فنری از سیم لاکی بیست دورش بپیچی
امیدوارم منظورم رو گرفته باشید

قسمت !

سه شنبه 19 اسفند1393 - 4:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
روت جان نگفت اسم دستگاه چیه ویا کاربردش چیه؟
مین یاب بود؟!

سه شنبه 19 اسفند1393 - 5:05pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام به همه دوستان
چند روز قبل از خدمت دوستان در مورد عدم ثبات دستگاه هنگام حرکت پرسیدم و دو تا از اساتید راهنمایی کردند که کابل رابط لوپ باید عوض بشه
امروز کابلو عوض کردم و تو بیابون تست کردم متاسفانه اصلا تغییری نکرده بود و به شدت به سفال حساس بود یعنی یه تکه سفال به اندازه کف دست و ضخامت دو سانت رو از فاصله ۱۵-۱۶سانتی با لوپ ۶۰ سانتی و حساسیت ۱۸ به شدت سنس میشد
علاوه بر سفال حتی با تغییر دو سه سانتی ارتفاع لوپ صداش در میومد
کابلی که الان استفاده کردم کابل کرمان بدون فویله
دیروز اینجا بارون اومده بود اما زمین گل نبود
دوستان خواهشا راهنمایی بفرمایید خیلی فکرم مشغولش شده دیگه موندم چکارش باید کرد ~X(

سه شنبه 19 اسفند1393 - 6:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: IRAN !
رضاجان مین یاب نبود اما برچسب اموال عربی روش بود و متعلق به یه جای دولتی بوده , هر لوپی یک نوع فیش میخورد اما پنج شاخه بودن بجز لوپ بزرگ که فیش اخری برد سه رشته
و روی پنل هیچ نمایشگری نداشت از سه تا ولوم که خیلی جالب بوداستفاده شده بود
یکی از ولومها اصلا انتها نداشت انگار هرز بود اما مدلش اینجوری بود , با لوپ سی تا دو و نیم میگفت سنس داره و به طلا و نقره شدید حساسه
دوتا لوپش میگفت هست , و لوپ یک و و دومتریش تو سلیمانیه جا مونده , لوپ یک متریش شبیه دیش بوده یا ساج اما شکلش اونجوری بوده و وبا دستگیره و یه چیزی شبیه کمربند ماشین توسط دو نفر حمل میشده و دومترو سی سانت کابل داشته
اما لوپ دو متری مستطیل بوده و و کمتر از دو متر هم بوده
مصرف باطری زیاد بوده , و تنها سه ساعت مدام کار میکرده
خازنهای قسمت ورودی تقذیه 63 v ولتی بودن و یه مدار عجیب داشت که شبیه نوار کاست بود که روی مدارش وصل میشد
ترانزیستورهای قدرت هشت عدد که چهار تا بزرگ و بقیه کوچیک بودن و روکشی از آلمنیوم به همشون پیچ شده بود و معلوم نبود چی هستن فقط دوتا ترانزیستور بزرگ که کنار هم بودن کاملا عایق و روی اولین پایه هر دو دوتا ذغال فریت بود مثل دونه ی تسبیح ,
و سیم کشی ها تمام با سیم شیلد بود به ولومها بردش چندلایه و فایبرسبز بود

قسمت !

سه شنبه 19 اسفند1393 - 7:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

sabbas نوشته است:
سلام به همه دوستان
چند روز قبل از خدمت دوستان در مورد عدم ثبات دستگاه هنگام حرکت پرسیدم و دو تا از اساتید راهنمایی کردند که کابل رابط لوپ باید عوض بشه
امروز کابلو عوض کردم و تو بیابون تست کردم متاسفانه اصلا تغییری نکرده بود و به شدت به سفال حساس بود یعنی یه تکه سفال به اندازه کف دست و ضخامت دو سانت رو از فاصله ۱۵-۱۶سانتی با لوپ ۶۰ سانتی و حساسیت ۱۸ به شدت سنس میشد
دوستان خواهشا راهنمایی بفرمایید خیلی فکرم مشغولش شده دیگه موندم چکارش باید کرد ~X(

دوست عزیز با حساسیت 18 روی زمینی که یه ذره هم نم داشته باشه نمیشه کار کرد مخصوصا تو این فصل و اگه خاک هم املاح داشته باشه دیگه بدتر هم میشه و اگه لوپ شیلد نباشه میشه گفت به دست هم حساسه من خودم یه لوپ دارم 70 که شیلد شده هیچ حساسیتی به دست نداره یه لوپ 40 و خورده ای دارم که از فاصله ی ده سانتی با حساسیت بالا به دست واکنش نشون میده پس شما باید روی خاک مخصوصا تو این فصل حساسیت رو کمتر کنین و دیلی دستی رو بالا بذارین و حتی انتگرال رو هم کمی کمتر از مقدار پیشفرض بذارین و میتونین با تغییر دو گزینه ی فرکانس و پهنای پالس هم به ثبات دلخواهتون برسین

سه شنبه 19 اسفند1393 - 7:57pm
مدیر کل
مدیر کل

saeed.jo نوشته است:
با سلام خدمت مهندس حمید مهندس جان چندتا سوال داشتم.من میخوام قطعات رو از چهره الکهریک سفارش بدم ایا قطعاتش اورجیناله؟؟؟؟یا از جای دیگه سفارش بدم تو سایت چهره رفتم واسه خرید خازن 11 یا 2.2ufرو با کد 225 نداشت با کد 205 داشت مشگلی نداره یا حتما باید اون کد باشه؟؟؟؟ برای این مدار میشه از لوپ عنکبوتی که واسه چنس استفاده کردیم استفاده کرد؟و مهندس جان من از سیم لاکی استفاده کردم خوب نبود . حالا بنظرتون سیم افشان معمولی نسبت به لاکی بهتره؟ و سیم افشان نمره 0.5 میلی متر 0.75 میلی متر 1میلی متر ۱.5 میلی متر کدوم برای لوپ 45 و لوپ 60 سانت بهتره؟؟؟؟؟ با تشکر ببخشید زیاد شد سوالام

خواهش میکنم.
چهره الکترونیک برای خرید حضوری مشکل خاصی نداره. هر چند متوجه شدم متاسفانه بصورت حضوری گاهی قیمتها رو بیشتر حساب میکنن!!! بصورت خرید اینترنتی هم دوستان بعضا تجربه خیلی خوبی باهاشون نداشتن ولی بهرحال قطعات رو ارسال میکنن.
خازن 2.2 میکرو باید با همون مقدار و از نوع تانتال باشه. عجیبه اگر 2 میکرو گذاشته باشن چون رنج متداولی نیست! سعی کنین 2.2 میکرو بذارین که بهتر هست.
بله برای لوپ دقیقا میشه از لوپ چنس هم استفاده کرد.
برای لوپهای بزرگتر سیم افشان بهتره و برای لوپهای کوچکتر سیم لاکی. حداقل تجربه بنده اینطور نشون داده.
برای لوپ 45 و 60 سیم با مغزی 1 میل مناسب هست.

سه شنبه 19 اسفند1393 - 9:01pm
مدیر کل
مدیر کل

sabbas نوشته است:
سلام به همه دوستان

در این خصوص چند بار و حتی در فایل توضیحات هم مطالبی عرض کردیم! ببینید این طرح بعلت داشتن تمامی فاکتورهای موثر قابل تنظیم براحتی میتونه از این مشکلات عبور کنه. فقط کافیه کمی روی تنظیمات مختلف متناسب با لوپ و نوع خاک منطقه مورد نظرتون کار کنین. در عین حال این مشکل خاص بنظر من اصلا ارتباطی به کابل ارتباطی نداره. مگر اینکه کابلتون مرغوب نباشه و با تکان خوردن خود کابل بالانس دستگاهتون بر هم بخوره. این نکته رو هم میتونین در منزل تست کنین و اگر مشکل داشت کابل یا حتی فیش رو به مدلی تعویض کنین که با تکان خوردن مشکلی پیش نیاد. صد البته خود لوپ هم بخصوص در انواع بزرگ باید دارای استحکام کافی باشه تا با تکان خوردنش بالانس بر هم نخوره. این نکته رو هم میتونین در محیط طبیعت و در هوا تست کنین تا متوجه بشین تکان دادن لوپ باعث بر هم خوردن بالانس میشه یا نه. اگر اینطور بود اسکلت لوپ شما مناسب نیست و باید لوپ محکم تری درست کنین. اینجور نکات بخصوص برای کار روی درجات حساسیت بالا اهمیت دارن.
در خصوص عدم حساسیت به سفال در درجه اول بالا بردن دیلی دستی اهمیت داره. شاید مقادیر بالاتر از 20+ لازم باشه. باید بسته به لوپ خودتون این رو تست کنین. چون کاملا به مشخصات لوپ بستگی داره. از مقداری به بالاتر متوجه میشین که سفال سنس نمیشه یا خیلی ضعیف سنس میشه. همون مقدار مناسب هست. البته نباید سفال رو به لوپ بچسبونین چون روش تست درستی نیست! همینکه از 10 سانتی سنس نشه کافیه.
پایین اوردن پهنای پالس و کم کردن فرکانس هم میتونه به میزان کمی تاثیر داشته باشه. ولی بیشتر وقتتون رو روی تنظیم دیلی بذارین بهتره. البته سعی کنین از حداکثر دیلی استفاده نکنین چون برد رو هم کم میکنه و ممکنه نویز پذیری رو بالا ببره. از نظر بنده دیلی دستی بین 20 تا 40 باید جواب خوبی بده.
در نهایت هم باید درجه حساسیت رو کمی پایین تر بیارین! بارها عرض کردم حساسیت 18 بنظر من حداکثر حساسیتی هست که ممکنه بشه روی بعضی زمینها باهاش کار کرد. گذاشتن درجات نهایی مثل اغلب فلزیاب ها بیشتر بدرد تست در هوا میخوره. حالا اگر زمین خشک و سست باشه هم میشه ازشون استفاده کرد. اما روی زمین مرطوب و پر املاح اگر حساسیت 17 هم جوا بده واقعا عالیه! وگرنه باید همینطور حساسیت رو پایین تر بیارین تا بتونین از فلزیاب استفاده کنین. کاهش هر درجه حساسیت هم بین 3 تا 5 درصد برد رو کم میکنه که تحت چنین شرایطی اشکال نداره. همه فلزیاب ها بسته به جنس و حالت خاک نسبت به شرایط تست در هوا برد کمتری میدن و این کاملا طبیعی هست.

سه شنبه 19 اسفند1393 - 9:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام مهندس حمید عزیز
من مقاومت 2وات 1درصد گیر نیاوردم اگه اشکال نداره از 5%استفاده کنم از نظر شما اشکال نداره در خصوص لوپ?????? اگه از سیم لاکی 50 استفاده کنم خوبه ????
با تشکر @};- @};-

سه شنبه 19 اسفند1393 - 10:49pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27804 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 483 , 484 , 485 , 486 , 487 , 488 , 489 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 261 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure