نویسنده |
پیغام |
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
tamashah نوشته است: ممنون، ولی دوستانی که از جمهوری میخرند از کدوم مغاز میخرند که 357 اصلیه... از پايا بگير اصلی هستن
خدايا مددی کن
|
دوشنبه 18 اسفند1393 - 9:17pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
tamashah نوشته است: ممنون، ولی دوستانی که از جمهوری میخرند از کدوم مغاز میخرند که 357 اصلیه... از امجد فروشگاه پروژه الكترونيك از آقاي شاهين هرنوع آي سي نظامي درجه يك بخواهيد داره بهش بگيد براي ساخت فلزياب ميخوايد خودش راهنمائيتون ميكنه 
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 18 اسفند1393 - 9:27pm |
|
 |
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
آيسی اصلی اين شکلی و با اين مارکه تماشا جان
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
خدايا مددی کن
|
دوشنبه 18 اسفند1393 - 10:00pm |
|
 |
archilO
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت استاد حمید عزیز و دوستان عزیز استاد اگه لوپ رو دو طبقه بپیچیم با رعایت فاصله های هر دور از همدیگه به طوری که مثلا ۱۸ دور رو دو تا ۹ دور اما روی هم بپیچیم ایا نتیجه به نظر شما بد در نمیاد یعنی دور ها روی هم تاثیر منفی ندارن وراستی استاد اگه بین هر دور یک میل فاصله بزارم کافیه؟ ممنون میشم از دوستانی هم اگر در این رابطه تجربه ای دارن نظر بدن ممنون از استاد گرامی حمید عزیز و تمام دوستانی که برای پیشبرد پروژه دارن سعی میکنن
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
آخرین بار توسط archilO در دوشنبه 18 اسفند1393 - 10:37pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
دوشنبه 18 اسفند1393 - 10:04pm |
|
 |
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
archilO نوشته است: سلام خدمت استاد حمید عزیز و دوستان عزیز استاد اگه لوپ رو دو طبقه بپیچیم با رعایت فاصله های هر دور از همدیگه به طوری که مثلا ۱۸ دور رو دو تا ۹ دور اما روی هم بپیچیم ایا نتیجه به نظر شما بد در نمیاد یعنی دور ها روی هم تاثیر منفی ندارن ممنون میشم از دوستانی هم اگر در این رابطه تجربه ای دارن نظر بدن ممنون از استاد گرامی حمید عزیز و تمام دوستانی که برای پیشبرد پروژه دارن سعی میکنن داداش سلام من براى اينکار هم لوپ ساختم به طوريکه دو عدد لوپ تخت به يک اندازه قطر و تعداد دور مساوی ساختم و لوپ اول رو گذاشتم رو زمين و يک ورق مقوا رو گذاشتم روش و لوپ دوم رو گذاشتم روى مقوا و دو سيم داخلی رو باهم سری کردم و دو عدد سيم خارجی رو وصل کردم به به کابل رابط نتيجه با لوپ عنکبوتى 31سانتی برابر بود اما سرعت سنس اين لوپ بهتر بود به طوريکه با نسبت به لوپ عنکبوتى با حرکت دادن سريع فلز عمل سنس انجام ميشد ،آرچيلو جان بنده به فکر ساخت يک لوپ 60عنکبوتی هستم اگه از لوپت راضى هستى دقيقا آمار لوپتو بگو
خدايا مددی کن
|
دوشنبه 18 اسفند1393 - 10:13pm |
|
 |
tamashah
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 2 خرداد1393 - 8:40am پست: 138 محل اقامت: وطنم ایران
|
ممنونم از شما که جواب منو دادین، من فقط ادرس میخواستم، اینم عکس ای سی من..
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 18 اسفند1393 - 10:14pm |
|
 |
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
تماشا جان دقيقا دو نمونه از آيسی شما رو دارم که واقعا افتضاح جواب داده شما به آيسی بنده دقت کن متوجه تفاوتها خواهى شد واقعا آيسی معرکه ای هستش
خدايا مددی کن
|
دوشنبه 18 اسفند1393 - 10:22pm |
|
 |
archilO
کاربر حرفه ای
|
ممنون غضنفر جان من دارم رو یه لوپ دو طبقه به همین روشی که گفتم کار میکنم اما خیلی سبک که انشالله اگه به نتیجه خوبی برسم حتما مراتب رو اینجا مینویسم غضنفر جان فعلا من از لوپ تخت عنکبوتی ۵۰سانت با ۱۹ دور سیم ۱ میل تفلون استفاده میکنم که خیلی ازش راضی هستم هم برد خوبی داره هم بالانسش خوبه مقاومتش ۱اهم هستو اندوکتانسش رو نمیدونم سلف سنج ندارم 
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
دوشنبه 18 اسفند1393 - 10:34pm |
|
 |
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
مرسی آرچيلو جان
خدايا مددی کن
|
دوشنبه 18 اسفند1393 - 10:36pm |
|
 |
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
سلام محسن جان کار دسته رو به کجا رسوندی؟
|
دوشنبه 18 اسفند1393 - 10:42pm |
|
 |
|