نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
متشکریم آقا مجید پس حالا که با این سیستم در زمین کار کردید ، پس چرا توضیحاتی در مورد اپراتوری با نقطه زن فوق ارائه نمیکنید تا دوستان استفاده کنند ؟ ! منتظریم
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 18 اسفند1393 - 2:18pm |
|
 |
مجید1394
کاربر فعال
|
والا اپراتوری رو که من خودم از همین جا و اساتیدش یاد گرفتم. ولی بعضی جاها که بوق داشته باشم راحت میشه حجم حدودی و عمق رو بدست آورد،مثلا روی یک تپه ای رفته بودم که میگفتن بکر هست. ولی 8 تا سیخ تریاک در آوردم تا بهشون ثابت کنم که دستگاه درست میگیره. حتی همون جا گفتم 10 سانت بکنن فلز سطحی هست. بعد از 5 سانت حفاری یک قوطی رانی در اومد که ارتباط خیلی زیادی با سیخ تریاکا داشت ( اهل فن خودشون ارتباطو میدونن) . من چون به این سیستم ایمان دارم با هیچ نقطه زن دیگه ای کار نمی کنم. ایشاالله یکم راه بیافتم تجربیاتم رو همین جا میزارم
|
دوشنبه 18 اسفند1393 - 2:27pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
majidrt27 نوشته است: والا اپراتوری رو که من خودم از همین جا و اساتیدش یاد گرفتم. ولی بعضی جاها که بوق داشته باشم راحت میشه حجم حدودی و عمق رو بدست آورد،مثلا روی یک تپه ای رفته بودم که میگفتن بکر هست. ولی 8 تا سیخ تریاک در آوردم تا بهشون ثابت کنم که دستگاه درست میگیره. حتی همون جا گفتم 10 سانت بکنن فلز سطحی هست. بعد از 5 سانت حفاری یک قوطی رانی در اومد که ارتباط خیلی زیادی با سیخ تریاکا داشت ( اهل فن خودشون ارتباطو میدونن) . من چون به این سیستم ایمان دارم با هیچ نقطه زن دیگه ای کار نمی کنم. ایشاالله یکم راه بیافتم تجربیاتم رو همین جا میزارم  عجب سیم کشهایی بودن که رفتن اونجا سیم کشی  تشکر برادر ، منتظر اعلام نتایج بیشتر در آینده از شما هستیم . موفق باشید 
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 18 اسفند1393 - 2:38pm |
|
 |
مجید1394
کاربر فعال
|
مهدی نوشته است: majidrt27 نوشته است: والا اپراتوری رو که من خودم از همین جا و اساتیدش یاد گرفتم. ولی بعضی جاها که بوق داشته باشم راحت میشه حجم حدودی و عمق رو بدست آورد،مثلا روی یک تپه ای رفته بودم که میگفتن بکر هست. ولی 8 تا سیخ تریاک در آوردم تا بهشون ثابت کنم که دستگاه درست میگیره. حتی همون جا گفتم 10 سانت بکنن فلز سطحی هست. بعد از 5 سانت حفاری یک قوطی رانی در اومد که ارتباط خیلی زیادی با سیخ تریاکا داشت ( اهل فن خودشون ارتباطو میدونن) . من چون به این سیستم ایمان دارم با هیچ نقطه زن دیگه ای کار نمی کنم. ایشاالله یکم راه بیافتم تجربیاتم رو همین جا میزارم  عجب سیم کشهایی بودن که رفتن اونجا سیم کشی  تشکر برادر ، منتظر اعلام نتایج بیشتر در آینده از شما هستیم . موفق باشید  اطاعت امر ردیاب زنا از سیلیس میترسن من از سیخ تریاک (just for fun) 
|
دوشنبه 18 اسفند1393 - 2:44pm |
|
 |
SHELBY
کاربر فعال
|
majidrt27 نوشته است: درود طبق پیگیری های انجام شده برای سهولت در خرید قطعات با آقای حمزه ای در پاساژ امجد هماهنگ شد تا همه ی قطعات با بالاترین کیفیت در اختیار دوستان قرار بگیره.
02166719565 الکترونیک ساعی سلام من زنگ زدم به این شماره طرف اصلا تو جریان نبود، گفتم آ قاي حمزه ايي تو جريانه، اونم صدا کرد گفت حمزه ايي هم بی اطلاعه از این قضیه. مطمئنی شماره رو درست گذاشتی برادر 
|
دوشنبه 18 اسفند1393 - 3:21pm |
|
 |
مجید1394
کاربر فعال
|
SHELBY نوشته است: majidrt27 نوشته است: درود طبق پیگیری های انجام شده برای سهولت در خرید قطعات با آقای حمزه ای در پاساژ امجد هماهنگ شد تا همه ی قطعات با بالاترین کیفیت در اختیار دوستان قرار بگیره.
02166719565 الکترونیک ساعی سلام من زنگ زدم به این شماره طرف اصلا تو جریان نبود، گفتم آ قاي حمزه ايي تو جريانه، اونم صدا کرد گفت حمزه ايي هم بی اطلاعه از این قضیه. مطمئنی شماره رو درست گذاشتی برادر  من الان با ایشون مجدد تماس گرفتم. هر کسی زنگ میزنه بگه واسه مدار فلزجو میخواد.
|
دوشنبه 18 اسفند1393 - 3:41pm |
|
 |
kamal857
کاربر حرفه ای
|
m.m.s نوشته است: kamal857 نوشته است: m.m.s نوشته است: اساتید اگه بخوام لوپ60سانتی با سیم3.میل که 4رشته موازی کنم تا بشه 1.2میل که مهندس حمید گفتن چند دور لازمه؟ دوست گرامی برای شبیه سازی سیم ۱ از ۱۱ رشته سیم سه دهم باید استفاده کنید. دوست عزیز چند دور باشه؟؟ برای لوپ عنکبوتی ۶۰ سانت،۱۸ دور با سیم نمره ۱ لازمه.
|
دوشنبه 18 اسفند1393 - 3:44pm |
|
 |
m.m.s
کاربر حرفه ای
|
m.m.s نوشته است: kamal857 نوشته است: m.m.s نوشته است: اساتید اگه بخوام لوپ60سانتی با سیم3.میل که 4رشته موازی کنم تا بشه 1.2میل که مهندس حمید گفتن چند دور لازمه؟ دوست گرامی برای شبیه سازی سیم ۱ از ۱۱ رشته سیم سه دهم باید استفاده کنید. دوست عزیز11رشته سیم3.میل برابر3.3میل میشه که؟؟؟؟ یا من متوجه نشدم 
کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد
|
دوشنبه 18 اسفند1393 - 3:55pm |
|
 |
kamal857
کاربر حرفه ای
|
دوست اینها عین جملات مهندس حمید عزیز میباشد.
متاﺳﻔﺎﻧﻪ ﺑﻪ ﻋﺮﺍﯾﺾ ﺑﻨﺪﻩ ﺗﻮﺟﻪ ﮐﺎﻓﯽ ﻧﻤﯿﮑﻨﻦ ! ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺭ ﻋﺮﺽ ﮐﺮﺩﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻌﺎﺩﻟﺴﺎﺯﯼ ﯾﮏ ﺳﯿﻢ ﺿﺨﯿﻢ ﺑﺎ ﺗﻌﺪﺍﺩﯼ ﺳﯿﻢ ﻣﻮﺍﺯﯼ ﻧﺎﺯﮎ ﺗﺮ ؛ ﺿﺨﺎﻣﺖ ﺳﯿﻢ ﺿﺨﯿﻢ ﺗﺮ ﺭﻭ ﺗﻘﺴﯿﻢ ﺑﺮ ﺿﺨﺎﻣﺖ ﺳﯿﻢ ﻧﺎﺯﮎ ﺗﺮ ﻣﯿﮑﻨﯿﻦ ﻭ ﺳﭙﺲ ﺍﯾﻦ ﻋﺪﺩ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺗﻮﺍﻥ 2 ﻣﯿﺮﺳﻮﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺳﯿﻢ ﻧﺎﺯﮎ ﻣﻌﺎﺩﻝ ﺑﺼﻮﺭﺕ ﻣﻮﺍﺯﯼ ﺑﺪﺳﺖ ﺑﯿﺎﺩ ! ﻟﺬﺍ ﺍﮔﺮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯾﻦ ﺳﯿﻢ 1 ﻣﯿﻞ ﺭﻭ ﺑﺎ ﭼﻨﺪ ﺭﺷﺘﻪ ﺳﯿﻢ 0.36 ﻣﯿﻞ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﻨﯿﻦ 7 ﯾﺎ 8 ﺭﺷﺘﻪ ﺟﻮﺍﺏ ﺧﻮﺏ ﻭ ﺩﺭﺳﺘﯽ ﻣﯿﺪﻩ
|
دوشنبه 18 اسفند1393 - 4:03pm |
|
 |
m.m.s
کاربر حرفه ای
|
kamal857 نوشته است: دوست اینها عین جملات مهندس حمید عزیز میباشد.
متاﺳﻔﺎﻧﻪ ﺑﻪ ﻋﺮﺍﯾﺾ ﺑﻨﺪﻩ ﺗﻮﺟﻪ ﮐﺎﻓﯽ ﻧﻤﯿﮑﻨﻦ ! ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺭ ﻋﺮﺽ ﮐﺮﺩﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻌﺎﺩﻟﺴﺎﺯﯼ ﯾﮏ ﺳﯿﻢ ﺿﺨﯿﻢ ﺑﺎ ﺗﻌﺪﺍﺩﯼ ﺳﯿﻢ ﻣﻮﺍﺯﯼ ﻧﺎﺯﮎ ﺗﺮ ؛ ﺿﺨﺎﻣﺖ ﺳﯿﻢ ﺿﺨﯿﻢ ﺗﺮ ﺭﻭ ﺗﻘﺴﯿﻢ ﺑﺮ ﺿﺨﺎﻣﺖ ﺳﯿﻢ ﻧﺎﺯﮎ ﺗﺮ ﻣﯿﮑﻨﯿﻦ ﻭ ﺳﭙﺲ ﺍﯾﻦ ﻋﺪﺩ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺗﻮﺍﻥ 2 ﻣﯿﺮﺳﻮﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺳﯿﻢ ﻧﺎﺯﮎ ﻣﻌﺎﺩﻝ ﺑﺼﻮﺭﺕ ﻣﻮﺍﺯﯼ ﺑﺪﺳﺖ ﺑﯿﺎﺩ ! ﻟﺬﺍ ﺍﮔﺮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯾﻦ ﺳﯿﻢ 1 ﻣﯿﻞ ﺭﻭ ﺑﺎ ﭼﻨﺪ ﺭﺷﺘﻪ ﺳﯿﻢ 0.36 ﻣﯿﻞ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﻨﯿﻦ 7 ﯾﺎ 8 ﺭﺷﺘﻪ ﺟﻮﺍﺏ ﺧﻮﺏ ﻭ ﺩﺭﺳﺘﯽ ﻣﯿﺪﻩ مرسی دوست خوبممممممممم 
کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد
|
دوشنبه 18 اسفند1393 - 5:43pm |
|
 |
|