انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 30 اردیبهشت1404 - 11:23am

پاسخ به موضوع  [ 27804 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 473 , 474 , 475 , 476 , 477 , 478 , 479 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: آزربايجان جنوبي
Robin hood نوشته است:
سلام خدمت دوستان. تبریک و تشکر از مهندس حمید بابت طراحی این غول فلزیابی پارسی‎;->:-D‎

فلزیابی پارسی؟؟!!! :-o

یکشنبه 17 اسفند1393 - 9:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
haamed نوشته است:
Robin hood نوشته است:
سلام خدمت دوستان. تبریک و تشکر از مهندس حمید بابت طراحی این غول فلزیابی پارسی‎;->:-D‎

پّ نّ پّ فلزیاب آمریکایی! :D
اصن میخای بگی افغانی؟؟! :))
دوست عزیز طراح و مخترع این مدار از 0 تا 100 مهندس حمید عزیز هستن :x

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

یکشنبه 17 اسفند1393 - 9:20pm

محل اقامت: ناسوت
درود
آقا حميد عزيز ميشه اين فلزياب،مدار يا طرحشو توي يه جاي معتبري[چه مجازي،چه غيرمجازي] ثبت كنين؟مثلأ ثبت اختراع[مثلأ ميگم].
دوستان به نظر شما مدار فلزياب دستسازي[چه در داخل_چه در خارج] وجود داره كه از اين مدار فلزياب جديد ديجيتالي انجمن[در شرايط مساوي] برتر باشه؟[دقت كنين گفتم در شرايط مساوي_يعني هر دو ديجيتال_وغيره]
و بعدش هم جواب غير از شرايط مساوي بدين ممنون ميشم.
اگه ميشه قشنگ و يه كم مفصل و بدون غلط املايي[!] بگين ممنون ميشيم

هرکه او رفت از ميان اينک فنا/چون فنا گشت از فنا اينک بقا

یکشنبه 17 اسفند1393 - 10:10pm
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون محسن عزیز لطف دارین.
از نظر ثبت که فکر نمیکنم شدنی باشه و اصلا معنی هم داشته باشه! چون بنده یک مدار مختصر ولی بسیار مفید در زمینه فلزیاب پالسی رو بر اساس تجربیات چند ساله و طبیعتا اطلاعات موجود در زمینه تکنیک کار فلزیاب های پالسی طراحی کردم. در واقع چیزی اختراع نشده و هیچوقت هم چنین ادعایی نکردیم! اما به ویژه در زمینه نرم افزاری از روشهایی استفاده کردم که فکر نمیکنم در مدارات رایج هرگز استفاده شده باشه. این هم بدلیل تخصص و ابتکاراتی هست که همیشه در زمینه برنامه نویسی داشتم و اینجا هم در قالب برنامه نویسی میکروکنترلر برای یک مدار فلزیاب پالسی پیادش کردم. امیدوارم بتونم در آینده این طرح رو خیلی بیشتر از این هم پیش ببرم. چون بنظر من جای کار روی بعضی قابلیتهای خاص و البته بسیاری از جزئیات هنوز وجود داره.
فی الحال در حد همین نسخه نهایی که فعلا ارائه شده ؛ بنظر خود بنده مدار مشابهی که بهتر باشه و قابل ساخت هم باشه وجود نداره! چون بهرحال طی این سالها شاید صدها مدار رو دیدیم و ساختیم و کارکردشون هم مشخصه. ممکنه هر مداری بعنوان مثال یک مزیت ویژه برای خودش داشته باشه. اما اینکه مجموعا این همه امکانات و تنظیمات حرفه ای و توام با ثبات و قدرت نهایی در فلزیابی پالسی همه با هم در قالب کوچکترین مدار قابل ساخت برای همه موجود باشه ؛ خیر. در مجموع اگر بخوایم معدل بگیریم و نمره بدیم از نظر من بالاترین نمره رو میشه به این مدار داد و طبیعی هم هست چون اگر من پس از مدتها تصمیم به طراحی چیزی گرفتم که صدها طرح مشابه براش وجود داشت ؛ معنی نداشت که چیزی پایین تر از طرحهای دیگه باشه و صرفا جنبه کاردستی پیدا کنه! لذا به دنبال فاکتورهایی رفتم که سالها بود توقع داشتم و دوست داشتم در یک مدار وجود داشته باشه. همین کار هم تا حد زیادی انجام شد و نتیجه در اختیار شما و دوستان هست.

یکشنبه 17 اسفند1393 - 10:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام خدمت مهندس حمید و دوستان گلم . و یه ایول به مهندس حمید عزیز .منم وسوسه شدم مدار استاد حمید رو بسازم فقط با عرض پوزش چندتا سوال داشتم 1 برد دستگاه چقدره؟2 تفکیک داره؟؟؟؟؟؟3 هزینه قطعاتش چقده؟؟؟؟؟؟؟ با تشکر

یکشنبه 17 اسفند1393 - 10:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

haamed نوشته است:
Robin hood نوشته است:
سلام
خدمت دوستان. تبریک و تشکر از مهندس حمید بابت طراحی این غول فلزیابی
پارسی‎;->:-D‎

بله دوست عزیز. تعجب نداره%.

دروغ نگو! تورا نابود خواهد کرد، صداقت ارزشی بی نهایت دارد

یکشنبه 17 اسفند1393 - 10:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamedkk جان کجایی داداش ؟
اگه شما و نتایج تستهای شما نباشه ما انگار یه چیزی گم کردیم .
منتظر شما و نتایج تستهای واقعی شما هستیم .

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

یکشنبه 17 اسفند1393 - 10:49pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
خیلی ممنون محسن عزیز لطف دارین.
از نظر ثبت که فکر نمیکنم شدنی باشه و اصلا معنی هم داشته باشه! چون بنده یک مدار مختصر ولی بسیار مفید در زمینه فلزیاب پالسی رو بر اساس تجربیات چند ساله و طبیعتا اطلاعات موجود در زمینه تکنیک کار فلزیاب های پالسی طراحی کردم. در واقع چیزی اختراع نشده و هیچوقت هم چنین ادعایی نکردیم! اما به ویژه در زمینه نرم افزاری از روشهایی استفاده کردم که فکر نمیکنم در مدارات رایج هرگز استفاده شده باشه. این هم بدلیل تخصص و ابتکاراتی هست که همیشه در زمینه برنامه نویسی داشتم و اینجا هم در قالب برنامه نویسی میکروکنترلر برای یک مدار فلزیاب پالسی پیادش کردم. امیدوارم بتونم در آینده این طرح رو خیلی بیشتر از این هم پیش ببرم. چون بنظر من جای کار روی بعضی قابلیتهای خاص و البته بسیاری از جزئیات هنوز وجود داره.
فی الحال در حد همین نسخه نهایی که فعلا ارائه شده ؛ بنظر خود بنده مدار مشابهی که بهتر باشه و قابل ساخت هم باشه وجود نداره! چون بهرحال طی این سالها شاید صدها مدار رو دیدیم و ساختیم و کارکردشون هم مشخصه. ممکنه هر مداری بعنوان مثال یک مزیت ویژه برای خودش داشته باشه. اما اینکه مجموعا این همه امکانات و تنظیمات حرفه ای و توام با ثبات و قدرت نهایی در فلزیابی پالسی همه با هم در قالب کوچکترین مدار قابل ساخت برای همه موجود باشه ؛ خیر. در مجموع اگر بخوایم معدل بگیریم و نمره بدیم از نظر من بالاترین نمره رو میشه به این مدار داد و طبیعی هم هست چون اگر من پس از مدتها تصمیم به طراحی چیزی گرفتم که صدها طرح مشابه براش وجود داشت ؛ معنی نداشت که چیزی پایین تر از طرحهای دیگه باشه و صرفا جنبه کاردستی پیدا کنه! لذا به دنبال فاکتورهایی رفتم که سالها بود توقع داشتم و دوست داشتم در یک مدار وجود داشته باشه. همین کار هم تا حد زیادی انجام شد و نتیجه در اختیار شما و دوستان هست.

دمت گرم مهندس :x :-BD

یکشنبه 17 اسفند1393 - 11:03pm
مدیر کل
مدیر کل

saeed.jo نوشته است:
سلام خدمت مهندس حمید و دوستان گلم . و یه ایول به مهندس حمید عزیز .منم وسوسه شدم مدار استاد حمید رو بسازم فقط با عرض پوزش چندتا سوال داشتم 1 برد دستگاه چقدره؟2 تفکیک داره؟؟؟؟؟؟3 هزینه قطعاتش چقده؟؟؟؟؟؟؟ با تشکر

خواهش میکنم لطف دارین.
از نظر برد در مقام مقایسه با مدار چنس که هم بنده در اختیار دارم و روش کار کردم و شما هم دارین باهاش کار میکنین ؛ بنا بر تستهای من و البته تا حدی منطبق بر مسائل تئوری ؛ حدود 15 الی 20 درصد بردش نسبت به اون مدار بیشتره. هر چند دوستان ارقام بیشتری رو هم گزارش کردن. بهرحال توام با این قدرت بیشتر شاید نکته مهمتر مقاومت بسیار بیشتر در برابر نویز و ثبات بهتر روی خاک و تنظیمات بسیار متنوع از جمله فرکانس و پهنای پالس و شناسایی خودکار لوپ هست که در هنگام کار حرفه ای هر یک از اهمیت بالایی برخوردارن.
در زمینه تفکیک به نتایج اولیه رسیدم. ولی نهایی کردنش زمان زیادی میطلبه و هنوز منتشر نشده. اگر فرصتی باشه به امید خدا شاید تا بعد عید انجامش میدم. نیاز به تغییری در مدار هم نیست. صرفا برنامه آپدیت میشه. البته این رو هم عرض کنم نه اون تفکیکی که شما در چنس میبینین واقعا اسمش تفکیک هست و نه چیزی که بنده برای این مدار بذارم که تقریبا مشابه همون در میاد! تفکیک هیچوقت حالت صد در صدی نداره و فقط حین کار میتونه ایده ای به اپراتور بده که فلز ممکنه چی باشه. نه اینکه قطعا چه فلزی هست! داستان تفکیک حتی در تمامی فلزیاب های حرفه ای هم به همین صورته و لذا شما حتی یک دستگاه فلزیاب در دنیا پیدا نمیکنین که بطور مشخص به شما اعلام کنه جنس فلز دقیقا چیه. بلکه اعلام عدد یا نمودار برای تفکیک در همه دستگاهها جنبه گمانه زنی داره و به بسیاری از فاکتورهای مجهول هدف غیر از جنس فلز هم بستگی داره. کسی اگر واقعا با فلزیاب های مختلف اشنایی داشته باشه و کار کرده باشه میتونه این واقعیت رو درک کنه.
هزینه ساخت ذکر شده. از مدار چنس هزینش بیشتر نیست. بهرحال تعداد قطعاتش کمتر و در عین حال متداول تر هستن.

یکشنبه 17 اسفند1393 - 11:19pm

محل اقامت: ناسوت
آقا حميد عزيز.ممنون بابت پاسخ محكمتون،كه سريعتر،كاملتر و دقيقتر پاسخ هر كاربري رو ميدين كه جاي تشكر بسيار داره.آقا حميد،شرمنده باز يه سوال مهم به ذهن بنده رسيد:
حداكثر برد،تفكيك و ديگر پارامترهاي بسيار مهم مثل تشخيص فلز ايكس به ابعاد xدرyدر عمق zدر شرايط خوب و در شرايط بد[در هوا كه راحته_واگه امكانش هست در خاك با شرايطش كه سخته]وغيره،براي اين دستگاه يامدار به نظرتون چقدره؟من فكر ميكنم هم جنابعالي و هم آقا مجتبي عزيز اگه اين دستگاه و لوپش رو بسازين[كه شكي در كيفيت ساختتان و انتخاب حرفه اي قطعاتتان و غيره نيست به نظرم] از دستگاه همه ي كاربران محترم سايت [از نظر كيفيت و دقت]بالاتر و برتره_نظرمه[درست ميگم؟].ميشه حداكثر و محدوده اون پارامترها رو طبق تست و تجربياتتان تعين كنين.اگه هنوز نساختين وتست نكردين،چه كساني توي اين انجمن رو از [نظر كيفيت ساخت و انتخاب هوشمندانه قطعات باكيفيت و غيره]بسيار قبول و اعتماد دارين،و بهمون معرفيش كنين تا جواب اين سوالها رو بدهند. و جواب همه اينها در يك جدول قرار بگيرن.[آخر متن درباره جدول توضيح داده شده]
***خلاصه بعد از اين همه كار[يعني ساخت دستگاه،لوپ آنهم توسط شما و يا كساني كه بسيار بهش اعتماد دارين و غيره]،در نهايت[يعني مقادير در يه جدولي قرار بگيرن كه توضيحش در پايينه] كه به عنوان شاخص براي ما قرار بگيرد.دقت شود كه گفتم به عنوان "شاخص".يعني بالاتر از آن مقادير امكان دسترسي به آن برايمان نباشد.[درست ميگم؟]
در مورد جدول عرض كنم كه داراي رديف و ستون هستش_مثل جدول لورنز كه رديفش متال آبجكتmetal object و ستونش يوزد سرچ كويلused searchCoilsهستش.كه داخلش هم پر از اعداده.
[فكر كنم حقير سوال بسيار با ارزش مهمي پرسيدم و براي دقيق جواب دادنش توسط اساتيد يه خورده حوصله و دقت فراوان نياز داره].
دوستان از شما هم ميخوام حمايت كنين تا اين اجرايي بشه باتشكر
ببخشيد كه طولاني شد.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

هرکه او رفت از ميان اينک فنا/چون فنا گشت از فنا اينک بقا

آخرین بار توسط M0HS3N در دوشنبه 17 اسفند1393 - 12:19am ویرایش شده است، در کل 4 بار ویرایش شده است.

یکشنبه 17 اسفند1393 - 11:45pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27804 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 473 , 474 , 475 , 476 , 477 , 478 , 479 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 273 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure