نویسنده |
پیغام |
gladyator_089
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 تیر1392 - 4:05am پست: 465 محل اقامت: felezjoo
|
سلام جناب کاوشگر عزیز داداش من حدودا 30 الی 40 ثانیه طول میکشه
gladyator_089
|
یکشنبه 17 اسفند1393 - 11:02am |
|
 |
shakib
کاربر حرفه ای
|
|
یکشنبه 17 اسفند1393 - 11:10am |
|
 |
mhak
کاربر حرفه ای
|
gladyator_089 نوشته است: سلام جناب کاوشگر عزیز داداش من حدودا 30 الی 40 ثانیه طول میکشه گلادیاتور عزیز شما میکرو رو دوباره با تنظیم صحیح فیوز بیت پروگرم کن مشکل حل میشه
|
یکشنبه 17 اسفند1393 - 1:11pm |
|
 |
pastoo
|

با درود به همه کاووش گران و درود گرم به آقا حمید گرامی بعد هفته ها برف و بارندگی، فرصت شد بر روی زمینی خیس کاووشی داشته باشم. لوپ دستگاه 2*2 اهم 0.8 دهم القای 410 میکرو هانری گراند 3 حساسیت 17 فرکانس و بازه انتگرال و پهنای پالس تنظیم پیش فرض ابتدای کار دیلی دستی رو +10 تنظیم کرم و روی نقطه ی مشکوکی شروع به کار کردم قسمتی از زمین به شعاع یک و نیم متری صدای سنس دستگاه به نشونه ی نویز در زمین آشکار شد و تغییر تنظیمات (فرکانس، پهنای پالس، سرعت و ... ) یا تاثیری نداشت یا همون سنس با صدای نشونه نویز رو هم از دست میدادم و فقط با افزایش دیلی دستی بیشتر از 40 بود که در مرکز نقطه ای که احتمال میرفت آلوده به فلز خاصی باشه سنس با صدای بوق بم داشتم !!! تو حساسیت زیر 15 دستگاه ساکت بود، گراند و سرعت تاثیر خیلی کمی توی سنس و نوع صدا داشتند و روی نتیجه ی حساسیت بالای 18 دستگاه نمیشد اعتماد کرد چون رطوبت زمین خیلی بالا بود آقا حمید ممنون میشم راهنمایی کنید دستگاه به چی حساس شده بود که تا شعاع یک و نیم متری هم میشد ردشو گرفت؟ به فاصله ی 5 متری از مرکز سنس و به سمت بالای کوه یه حفاری به عمق 6 متری شده ولی فقط به یه رگه از ذغال و سنگ چین برخورد کرده اند و از ادامه کار منصرف شده اند و به فاصله ی 2 متری از مرکز سنس و به سمت پایین کوه و نزدیک به هدف هم دوباره به عمق 6 متری حفاری شده و نتیجه ای یافت نشده روی این مکانها دستگاه ساکت بود ولی از جایی که رگه ی ذغال بوده به سمت مرکز سنس میرفتم دستگاه دو بوق ممتد میزد و روی علامت _ و گاها ! شناور بود بعد از چند بار امتحان کردن نتایج یکسان بود دقیقن روی هدف سنس شده سنگی با نماد زین اسب وجود داشته که توسط شخص خاصی به هدف وجود دفینه در مرکز سنگ تخریب شده و در فاصله 300 متری در بالای همان کوه نماد اسبی وجود داشته که به این سنگ زین نگاه میکرده این نماد اسب هم متاسفانه توسط همون شخص تخریب شده و تا الان هم نتونستن هیچ نتیجه ای بگیره آیا ارزش حفاری داره؟ 50 متر پایین تر از این نقطه، در مکانی که احتمال 100 درصدی استخون هم هست، (قبل در محدوده اش حفاری شده و در عمق 2 متری به استخون برخورده اند ولی پایین تر نرفتن) از حساسیت 13 به بالا و تقریبا با هر تنظیمی(فرکانس، پهنای پالس، بازه انتگرال و ...) سنس قوی داشتم حتی در دیلی دستی +50 که به استخون حساس نباشه. در کنارش هم یه سنگ مستطیلی به فاصله ی یک متری وجود داره به نظرتون این یکی ارزش حفاری داره؟ احتمال وجود طلا تو کدوم یک از این دو مکان بیشتره؟ این دو مکان در زمینی به وسعت 500 متری در یک قبرستان قدیمی و در نقطه ی بالایی، سمت راست و پایینی، سمت چپ و به صورت ضربدری روبروی همدیگه قرار دارند.
|
یکشنبه 17 اسفند1393 - 3:19pm |
|
 |
kamal857
کاربر حرفه ای
|
سلام دوست عزیز، میشه از نتایج تستهاتون با لوپ دومتری بگید. ممنون.
|
یکشنبه 17 اسفند1393 - 4:17pm |
|
 |
Ancient
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 10 تیر1392 - 2:12am پست: 258 محل اقامت: Iran
|
shakib نوشته است: عرض ادب عذرمیخوام شماباچه کابلی به این برد رسیدید وقطعاتو ازکجاتهیه نمودید؟میشه تصویری ازlf357تهیه کنید؟ سلام دوست من.لوپ بنده با کابل 1*1 افشان مرغوب (مارک آمون)بصورت انکبوتی و بسیار دقیق و منظم پیچیده شده. قطعات رو هم از ایران میکرو حدود 2 ماه پیش تهیه کردم ( قبلا در همین تاپیک اعلام کرده بودم) تصویر 357 رو هم امروز میذارم خدمتتون پاینده باشید 
اپراتور باید اپراتور باشد ، اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست! Ancient (ره)
|
یکشنبه 17 اسفند1393 - 4:21pm |
|
 |
M0HS3N
تاریخ عضویت: چهارشنبه 29 بهمن1393 - 9:58pm پست: 27 محل اقامت: ناسوت
|
درود آقاpastooدنبال فلز طلا هستين؟ بهتره با سيستم vlfيا سري gpx اونو چك كنين.
هرکه او رفت از ميان اينک فنا/چون فنا گشت از فنا اينک بقا
|
یکشنبه 17 اسفند1393 - 4:50pm |
|
 |
shakib
کاربر حرفه ای
|
Ancient نوشته است: shakib نوشته است: عرض ادب عذرمیخوام شماباچه کابلی به این برد رسیدید وقطعاتو ازکجاتهیه نمودید؟میشه تصویری ازlf357تهیه کنید؟ سلام دوست من.لوپ بنده با کابل 1*1 افشان مرغوب (مارک آمون)بصورت انکبوتی و بسیار دقیق و منظم پیچیده شده. قطعات رو هم از ایران میکرو حدود 2 ماه پیش تهیه کردم ( قبلا در همین تاپیک اعلام کرده بودم) تصویر 357 رو هم امروز میذارم خدمتتون پاینده باشید  ممنون بینهایت سپاسگذارم.
|
یکشنبه 17 اسفند1393 - 5:22pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
gladyator_089 نوشته است: سلام جناب کاوشگر عزیز داداش من حدودا 30 الی 40 ثانیه طول میکشه دوست عزیز چند بار که عرض کردیم! فقط 4 ثانیه باید طول بکشه! این تایم طولانی به معنی تنظیم اشتباه فیوز بیتها در زمینه کریستال یا فعال شدن فیوز بیت تقسیم بر 8 فرکانس هست که در اون صورت همه زمانهای تعریف شده 8 برابر طولانی تر میشن. این مساله رو بارها توضیح دادم. نمیدونم چرا مساله ساده ای مثل فیوز بیت رو نمیتونین رعایت کنین! از این گذشته شما چطور فکر کردین مداری که بنده طراحی کردم باید 40 ثانیه طول بکشه تا بالا بیاد؟! 
|
یکشنبه 17 اسفند1393 - 6:23pm |
|
 |
بهرام
کاربر حرفه ای
|
دوستان تجربیات خودتون رو در مورد کار کردن بالوپهای بزرگ بیان کنین.همینطور که همه میدونن بخاطر بزرگتر شدن کویل میدان انرزی هم بزرگتر میشه وسنس فلزات متوسط وبزرگ در راستای کویل زودتر احساس میشه.من امروز با کویل بزرگ یک متری فلز زیر زمین رو در کناره لوپ سنس کردم ودقیقا تا انتهای لبه لوپ صدا کامل بود واین در مورد فلزهای بزرگتر قطعا بیشتر هست وبه راحتی مرکز فلز رو نمیشه تشخیص داد مگر با اعداد میتر. 
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
یکشنبه 17 اسفند1393 - 8:33pm |
|
 |
|