انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 24 خرداد1404 - 12:28pm

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 471 , 472 , 473 , 474 , 475 , 476 , 477 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

majid_famali نوشته است:
kobani نوشته است:
majid_famali نوشته است:
[*]سلام دوستان عزیز !
عکس مدارو میزارم ببینید بالاخره میشه فهمید مشکل از کجاست! ...

سلام
مجید جان از این عکسها چیزی نمیشه فهمید :D
عکس با کیفت اگر میتونی قرار بده

عرض ارادت !
خوشبختانه مدار من راه افتاد دارم 4تافیبرمو کامل میکنم ... مشکل هم از پایه های پین هدر مخابراتی که واسه ال سی دی زده بودم بوجود آمده بود که مرتفع شد ...
انشااله تو چند روز آینده میزارمش تو جعبه و میرم واسه تستهای بیابون ...
در پناه حق.

:-BD ماشاا.. به آقا مجيد و اين پشتكار برادر ، خيلي خوشحال شدم انشااله كه مطالب ارائه شده دوستان در صفحات مختلف اين بخش و همينطور مطلبي كه در بالا عرض كردم رو خوب دقت كني و نتيجه تستها رو به خوبي بدست بياري ، منتظر اعلام نتايج شما هستيم چون مكان تست شما در عمق هاي مختلف به شرايط واقعي خيلي نزديكه و ميتونه خيلي كمك كننده باشه .. @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 16 اسفند1393 - 1:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

tamashah نوشته است:
شایدم، ولی 630 رو از توی مانیتور قدیمی در اوردم که خداییش قویه و وقتی که درحین کار بهش دست میزنم احساس میکنم داره میلرزه.

سلام
مدل مشخصات مونیتور قدیمی چی بود؟

یکشنبه 16 اسفند1393 - 1:24am
مدیر سایت
مدیر سایت

درضمن دوستان كوئل ارور هايي كه دستگاه هاي خيلي از شماها ميده در بيشتر مواقع به آي سي 357 مربوط ميشه ، چون بنده دو نمونه تقلبي داشتم و با تست روي مدار متوجه ارورهاي متعدد در موقع تست شدم كه با تعويض آي سي خوب هيچ اروري در طول تست نداشته

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 16 اسفند1393 - 1:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ali222 نوشته است:
tamashah نوشته است:
شایدم، ولی 630 رو از توی مانیتور قدیمی در اوردم که خداییش قویه و وقتی که درحین کار بهش دست میزنم احساس میکنم داره میلرزه.

سلام
مدل مشخصات مونیتور قدیمی چی بود؟

مانیتور 15 و 17 اینچ سامسونگ هر کدوم چنتا توشون هست ال جی هم داره اما کمتر منظور مونیتورهای crt یا همون لامپیه

یکشنبه 16 اسفند1393 - 2:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

shakib نوشته است:
این اروروقتی قصدفرمت میکرو دارم ظاهرمیشه ناگفته نماند میکروسالمه ومیخوام یکباردیگه فایل هگزوبریزم.

سلام دوست من شما باید با پروگرمرهای 12 ولتی و یا مدار دکتر فیوز استاد بهنام فیوزبیتهای میکروتون رو ریست کنید این پیغام از قفل شدن فیوزبیتها هست موفق باشید :YMPEACE:

یکشنبه 17 اسفند1393 - 6:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
سلام استاد حمید خسته نباشین
میشه این زمان بالا آمدن دستگاه رو کاهش داد؟ چون اینجوری سر زمین واقعا اذیت میکنه

gladyator_089

یکشنبه 17 اسفند1393 - 8:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

gladyator_089 نوشته است:
میشه این زمان بالا آمدن دستگاه رو کاهش داد؟ چون اینجوری سر زمین واقعا اذیت میکنه

داداش ايراد از مدار شما وگرنه بعداز زدن کليد روشن on بيشتر از 3الی چهار ثانيه بعد دستگاه آماده کاره حتما مدارت ايراد داره داداش وگرنه فلزياب فلزجو واقعا اصولی طراحی شده

خدايا مددی کن

یکشنبه 17 اسفند1393 - 8:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

gladyator_089 نوشته است:

مگه چند ثانیه طول میکشه تا مدارت بالا بیاد و آماده کار بشه؟ :-?

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

یکشنبه 17 اسفند1393 - 9:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Ancient نوشته است:
pouya83 نوشته است:
Ancient نوشته است:
مژده مژده
یک عدد دستگاه فلزیاب پالسی انجمن دارم واقعا عالی جواب میده
کیفیت ساخت عالی - شکیل - واقعا لورنز به گردش نمیرسه
نتایج تست با لوپ 60 انکبوتی :
فیبر مسی 15*10 در 160 سانتی متری
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ولی از گرسنگی بمیرمم نمیفروشمش! چون بعد از سالها به اون چیزی که میخواستم رسیدم

آقا حمید ایشالا هرچی از خدا میخوای بهت بده

علت پیام : همینجوری الکی ، خواستم یکم تنوع ایجاد کنم :)) ;)

سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز فلزجو ، بخصوص مهندس حمید گرامی
من هم بالاخره امشب ساخت لوپ رو تموم کردم و دستگاه رو تست گردم.
مشخصات لوپ : 60 انکبوتی، 18 دور سیم 1*1 افشان ، فریم لوپ ورق سه لایی 3میل - کابل رابط لوپ به دستگاه : سیم مخصوص میکروفن بسیار مرغوب با یک لایه روکش ابریشمی ( متری 5 هزار تومن :D )
تغذیه مدار : 2 عدد باتری 12 ولت 1.3 آمپر (بصورت سری) = 24 ولت 1.3 آمپر
تست در محیط منزل :
فرکانس 201- پهنای پالس:160 - بازه انتگرال 42 - گراند خاموش - دیلی اتوماتیک 19 - اسپید 4 - جساسیت : 18
که در این حساسیت واقعاااااااااا بدون نویز و لال کار میکرد.حمید جان خدا پدرت رو بیامرزه
فیبر مسی 20.15 در ارتفاع 165 شروع سنس و 155-160 سنس کامل
در حساسیت 19 هم حدود 5 درصد به این برد اضافه میشد.
(تست بصورت لوپ ثابت روی زمین و حرکت فلز)
فکر میکنم این نتیجه خوب باشه و مطمئن هستم در محیط کار واقعی 10درصد برد بیشتر با افزایش حساسیت داشته باشم

با سلام

جناب Ancient عزیز از اینکه تا این حد به مدار فلزجو پای عشق و تعصب دارید و نتایج تمام تست های خودتونو در اختیار سایر دوستان و کاربران عزیز قرار میدید از شما سپاسگذارم .جسارتا" تقاضا میکنم در هنگام تایپ اعداد و ارقام تنظیمات مدار علی الخصوص ارقام مربوط به متراژ سنس و برد مدار و همچنین ابعاد فلز کمی دقت به خرج داده تا خدای نکرده کاربران جدیدی که تازه به انجمن تشریف آورده اند و شاید تمام مطالب تاپیک مربوط به فلزیاب انجمن رو هنوز نتونستند مطالعه نمایند را دچار اشتباه نکنه.شما در این تاپیک با لوپ 60 عنکبوتی برای فیبرمسی 15*20 فاصله 155 تا 165 را برای سنس اعلام کرده اید اما در این پست که در تاپیک مربوط به فروشگاه انجمن هست این فاصله برای فلز 10*15 اعلام شده که به نظرم فقط یک اشتباه تایپی میباشد.

پاینده باشید

سلام.خسته نباشید دوستان عزیز و محترم فلزجو
ممنونم از لطف شما آقا پویا عزیز.مطمئنا بنده چیزی جز حقیقت رو نگفتم در مورد این مدار.چون تو محیط واقعی هم باهاش به تازگی کار کردم به نتایج خوبی رسیدم.(توضیحاتش در همین تاپیک هست)
من واقعا ممنونم بخاطر تذکرتون دوست من.بله صددرصد درست میفرمایید شما.اشتباه تایپی بوده.چون اگر تاریخ پست من رو که نقل قول کردید ببینید ، متوجه میشید برای حدودا 20روز تا 1 ماه قبله.و اون تنها روزی بود که من انواع تست هارو برای مدارم تو خونه گرفتم. دیشب هم که اون پست شوخی رو گذاشتم ، چون ساعت 5 بامداد بود :D دیگه چشمام درست حسابی باز نمیشد ، و اشتباهی بجای 2 ، عدد کناریش 1 رو دستم خورده!
الان ویرایش میکنم اون پست رو.بازم ممنونم از تذکرتون دوست گرامی :x
پاینده باشید @};-

عرض ادب عذرمیخوام شماباچه کابلی به این برد رسیدید وقطعاتو ازکجاتهیه نمودید؟میشه تصویری ازlf357تهیه کنید؟

یکشنبه 17 اسفند1393 - 9:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

گلادياتور جان ناگفته نمونه مشگل شما به پرو گرم بد ميکرو 328 برميگرده دوباره پروگرم کن

خدايا مددی کن

یکشنبه 17 اسفند1393 - 10:31am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 471 , 472 , 473 , 474 , 475 , 476 , 477 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: هادی مازنی و 113 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure