نویسنده |
پیغام |
shakib
کاربر حرفه ای
|
برای چهارمین بارباتعویص337مشکل برطرف شد 3تای قبلی معیوب بود.
|
شنبه 16 اسفند1393 - 7:28pm |
|
 |
SHELBY
کاربر فعال
|
tamashah نوشته است: من با ترانزیستور IRFP630 تست کردم سکه رو با لوپ 45 سانتی در 52 سانت میزنه ولی وقتی که irf840 رو میزارم همون سکه رو در30 سانتی میرنه. اساتید تایید میکنن?!
|
شنبه 16 اسفند1393 - 7:36pm |
|
 |
mhak
کاربر حرفه ای
|
SHELBY نوشته است: tamashah نوشته است: من با ترانزیستور IRFP630 تست کردم سکه رو با لوپ 45 سانتی در 52 سانت میزنه ولی وقتی که irf840 رو میزارم همون سکه رو در30 سانتی میرنه. اساتید تایید میکنن?! دوست عزیز ماسفت شما یا اصلی نیست یا خراب شده شک نکن
|
شنبه 16 اسفند1393 - 7:43pm |
|
 |
tamashah
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 2 خرداد1393 - 8:40am پست: 138 محل اقامت: وطنم ایران
|
شایدم، ولی 630 رو از توی مانیتور قدیمی در اوردم که خداییش قویه و وقتی که درحین کار بهش دست میزنم احساس میکنم داره میلرزه.
|
شنبه 16 اسفند1393 - 8:34pm |
|
 |
sabbas
کاربر فعال
|
سلام خدمت همه دوستان خصوصا مهندس حمید عزیز دوستان لطفا بنده رو راهنمایی کنید چون دیگه واقعا نمیدونم چه راهی رو باید تست کنم مشگلم اینه که هر کار میکنم تو بیابون دستگاه ساکت نمیشه وقتی لوپ حرکت میکنه بعضی وقتا تا سه تا خونه از میتر روشن میشه و شروع به بوق زدن میکنه با وجود اینکه حساسیت حدود ۱۳ تا ۱۵ و گراند هم ۴و ۵ هست این مشگل با لوپ ۱۳۰*۱۳۰ خیلی خیلی بدتراز لوپ ۶۰سانتیه نکته اینجاست که اگه دستگاه و لوپش ثابت باشه کاملا ساکته سوکت لوپ هم کاملا ازش مطمانم سوال دیگه که از خدمت اساتید دارم اینه که تا چند سانت میشه ارتفاع لوپ رو کم و زیاد کرد ؟
|
شنبه 16 اسفند1393 - 8:38pm |
|
 |
tamashah
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 2 خرداد1393 - 8:40am پست: 138 محل اقامت: وطنم ایران
|
راستی از خیابون جمهوری کدوم مغازه 357 اصل داره، چون من از نیکوشاپ میگیرم و فردا میخوام برم تهران وحضوری بگیرم.
|
شنبه 16 اسفند1393 - 9:46pm |
|
 |
davood_zzz
کاربر حرفه ای
|
sabbas نوشته است: سلام خدمت همه دوستان خصوصا مهندس حمید عزیز دوستان لطفا بنده رو راهنمایی کنید چون دیگه واقعا نمیدونم چه راهی رو باید تست کنم مشگلم اینه که هر کار میکنم تو بیابون دستگاه ساکت نمیشه وقتی لوپ حرکت میکنه بعضی وقتا تا سه تا خونه از میتر روشن میشه و شروع به بوق زدن میکنه با وجود اینکه حساسیت حدود ۱۳ تا ۱۵ و گراند هم ۴و ۵ هست این مشگل با لوپ ۱۳۰*۱۳۰ خیلی خیلی بدتراز لوپ ۶۰سانتیه نکته اینجاست که اگه دستگاه و لوپش ثابت باشه کاملا ساکته سوکت لوپ هم کاملا ازش مطمانم سوال دیگه که از خدمت اساتید دارم اینه که تا چند سانت میشه ارتفاع لوپ رو کم و زیاد کرد ؟ سلام ، یه بار این مشکل برام پیش اومد و در نهایت با تعویض کابل رابط لوپ حل شد. جالبه که rg58 تایوانی انداخته بودم . بهترین کابل برای پالسی به گمان بنده کابل آنتن کواکسیال کرمان 100درصد مسیه (بدون فویل ، بدون رشته های نقره ای)
توانا بود هرکه دانا بود knowledge is power
|
شنبه 16 اسفند1393 - 10:41pm |
|
 |
mhak
کاربر حرفه ای
|
sabbas نوشته است: سلام خدمت همه دوستان خصوصا مهندس حمید عزیز دوستان لطفا بنده رو راهنمایی کنید چون دیگه واقعا نمیدونم چه راهی رو باید تست کنم مشگلم اینه که هر کار میکنم تو بیابون دستگاه ساکت نمیشه وقتی لوپ حرکت میکنه بعضی وقتا تا سه تا خونه از میتر روشن میشه و شروع به بوق زدن میکنه با وجود اینکه حساسیت حدود ۱۳ تا ۱۵ و گراند هم ۴و ۵ هست این مشگل با لوپ ۱۳۰*۱۳۰ خیلی خیلی بدتراز لوپ ۶۰سانتیه نکته اینجاست که اگه دستگاه و لوپش ثابت باشه کاملا ساکته سوکت لوپ هم کاملا ازش مطمانم سوال دیگه که از خدمت اساتید دارم اینه که تا چند سانت میشه ارتفاع لوپ رو کم و زیاد کرد ؟ دوست عزیز شما باید دیلی دستی رو برای این مشکل بالاتر از 20 بذارید البته اینکه ممکنه مشکل از کابل باشه رو خودتون میتونین تشخیص بدین اگه با حرکت دادن لوپ در فاصله ی معین ودقیقی از زمین این مشکل پیش بیاد میتونه از کابل رابط باشه اما اگه با کم و زیاد شدن فاصله این مشکل پیش میاد و بالانس زود به هم میخوره از تنظیمات دستگاه هست و البته شیلد لوپ هم میتونه کمک کننده باشه
|
شنبه 16 اسفند1393 - 11:20pm |
|
 |
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
kobani نوشته است: majid_famali نوشته است: [*]سلام دوستان عزیز ! عکس مدارو میزارم ببینید بالاخره میشه فهمید مشکل از کجاست! ...
سلام مجید جان از این عکسها چیزی نمیشه فهمید عکس با کیفت اگر میتونی قرار بده عرض ارادت ! خوشبختانه مدار من راه افتاد دارم 4تافیبرمو کامل میکنم ... مشکل هم از پایه های پین هدر مخابراتی که واسه ال سی دی زده بودم بوجود آمده بود که مرتفع شد ... انشااله تو چند روز آینده میزارمش تو جعبه و میرم واسه تستهای بیابون ... در پناه حق.
|
یکشنبه 16 اسفند1393 - 1:13am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
با سلام دوستان موردي رو بايد اشاره كنم ، اينكه رابطه تنگاتنگي بين عدد حساسيت و نمودار سنس و شماره هاي جلوي نمودار سنس وجود داره براي پي بردن به عمق فلز ، ديگه توضيح بيشتر نميدم تا دوستان خودشون تجربه كنن و با توجه به كم و زياد كردن اعداد حساسيت و سنس شدن فلز در حداكثر برد لوپ با توجه به فلزات با اندازه هاي مختلف ميشه عمق و تا حدودي اندازه فلز رو تشخيص داد . 
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 16 اسفند1393 - 1:21am |
|
 |
|