نویسنده |
پیغام |
kamal857
کاربر حرفه ای
|
دوستان یه تست نه چندان خوب تو خونه test.zip - 7.4 MBولی به این نکته هم دقت کنید ،خیلی خندیدم اپراتور باید اپراتور باشد ، اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست! Ancient (ره)
|
جمعه 15 اسفند1393 - 11:11pm |
|
 |
ریتون
|
سلام به همگی من یه مشکلی دارم اگر کسی میتونه لطفا کمک کنه مدارم تست ولتاژش درست واسه تغذیه یه باطری 12 با 6ولت سری کردم با اهم متر اندازه میگیرم 19.5 ولت نشون میده ولی روی ال سی دی مینویسه 28.7 ولت!!!! لوپ رو هم که وصل می کنم کویل ارور میده!! برای رفع مشکل 357 رو عوض کردم ومیکرو هم دوباره عوض کردم کلیه اتصالات رو چک کردم مورد نداشت با این اوصاف درست نشد به نظر شما مشکل چی هست؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
|
شنبه 15 اسفند1393 - 12:26am |
|
 |
mhak
کاربر حرفه ای
|
ریتون نوشته است: سلام به همگی من یه مشکلی دارم اگر کسی میتونه لطفا کمک کنه مدارم تست ولتاژش درست واسه تغذیه یه باطری 12 با 6ولت سری کردم با اهم متر اندازه میگیرم 19.5 ولت نشون میده ولی روی ال سی دی مینویسه 28.7 ولت!!!! لوپ رو هم که وصل می کنم کویل ارور میده!! برای رفع مشکل 357 رو عوض کردم ومیکرو هم دوباره عوض کردم کلیه اتصالات رو چک کردم مورد نداشت با این اوصاف درست نشد به نظر شما مشکل چی هست؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. دوست عزیز منم قبلا مشکل شما رو داشتم یکی از خازنای عدسی کنار میکرو پایش به منفی مدار اتصال کرده بود دقیقا همین ولتاژ رو نشون میداد
|
شنبه 15 اسفند1393 - 12:33am |
|
 |
Ancient
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 10 تیر1392 - 2:12am پست: 258 محل اقامت: Iran
|
kamal857 نوشته است: دوستان یه تست نه چندان خوب تو خونه test.zip - 7.4 MBولی به این نکته هم دقت کنید ،خیلی خندیدم اپراتور باید اپراتور باشد ، اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست! Ancient (ره) مگه غیر اینه این حرف ، از بیانات یکی از مقامات عظام الهام گرفته شده.خنده نداره که عاقا جان 
اپراتور باید اپراتور باشد ، اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست! Ancient (ره)
|
شنبه 15 اسفند1393 - 12:35am |
|
 |
ayaz mb
کاربر حرفه ای
|
سلام دوست عزیز به فلز جو خوش آمدین اتفاقاً یکی از دوستان هم مشابه مشکل شمارو داشت که این نوع ایراد در کر مدار مستقیماً به پروگرام فیوز بیت مربوط میشه و نمایشگر میزان باطری به طبقه دیگه ای از مدار مرتبط نیست .حتما پروسه پروگرام رو با دقت اجرا بکن انشاالله درست میشه.
|
شنبه 15 اسفند1393 - 12:36am |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
reza.1286 نوشته است: asadof نوشته است: دوستانی که برد مدارشون ضعیفه از باطری 18 ولت استفاده کردند! و دوستانی که برد مدارشون قویتره یا بیشتر سنس میکنه از باطری 24 ولت استفاده کردند پس باطری رو 24 ولت بذارید تا سنس قوی داشته باشید البته قبلا شک کرده بودم الان دیگه مطمیا شدم اسد جان باطری من 18 ولت و برد خوبی هم داره! ندونسته داری دیگران رو به خرج میندازی دوست من  بله رضا جان حق با شماست  سو تفاهمی پیش اومده بود حل شد تغییر ولتاژ باطری 24 یا 18 ولت تاثیری بر پهنای پالس نداره 
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
شنبه 15 اسفند1393 - 1:07am |
|
 |
ali222
کاربر حرفه ای
|
ریتون نوشته است: سلام به همگی من یه مشکلی دارم اگر کسی میتونه لطفا کمک کنه مدارم تست ولتاژش درست واسه تغذیه یه باطری 12 با 6ولت سری کردم با اهم متر اندازه میگیرم 19.5 ولت نشون میده ولی روی ال سی دی مینویسه 28.7 ولت!!!! لوپ رو هم که وصل می کنم کویل ارور میده!! برای رفع مشکل 357 رو عوض کردم ومیکرو هم دوباره عوض کردم کلیه اتصالات رو چک کردم مورد نداشت با این اوصاف درست نشد به نظر شما مشکل چی هست؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. مشکل شما احتمالا از اون دو مقاومت R19 و R20 هست احتمالا مقدار اونها باید کمتر از مقدار مجاز باشه با اهمتر دقیق چک کن
|
شنبه 15 اسفند1393 - 1:35am |
|
 |
ریتون
|
ali222 نوشته است: ریتون نوشته است: سلام به همگی من یه مشکلی دارم اگر کسی میتونه لطفا کمک کنه مدارم تست ولتاژش درست واسه تغذیه یه باطری 12 با 6ولت سری کردم با اهم متر اندازه میگیرم 19.5 ولت نشون میده ولی روی ال سی دی مینویسه 28.7 ولت!!!! لوپ رو هم که وصل می کنم کویل ارور میده!! برای رفع مشکل 357 رو عوض کردم ومیکرو هم دوباره عوض کردم کلیه اتصالات رو چک کردم مورد نداشت با این اوصاف درست نشد به نظر شما مشکل چی هست؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. مشکل شما احتمالا از اون دو مقاومت R19 و R20 هست احتمالا مقدار اونها باید کمتر از مقدار مجاز باشه با اهمتر دقیق چک کن ------------------------------------------------------------------------------------------------------ ali222 خیلی ممنون از راهنمایتون مشکل مقاومت r19 بود اشتباه شده بود خیلی ممنون از بقیه دوستان هم ممنون واسه راهنمای هاشون ولی باز هم ارور کویل رو نشون میده irf840 و bs170 روهم عوض کردم ولی درست نشد میشه لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنون
|
شنبه 15 اسفند1393 - 2:00am |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
kamal857 نوشته است: دوستان یه تست نه چندان خوب تو خونه test.zip - 7.4 MBولی به این نکته هم دقت کنید ،خیلی خندیدم اپراتور باید اپراتور باشد ، اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست! Ancient (ره) داداش اینکه تو فیلم خود به خود داره بوق میزنه خوب حساسیت رو کم میکردید.بهتر بود در هر حال مرسی 
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
شنبه 15 اسفند1393 - 2:24am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
ریتون عزیز در توضیحات فایل نوشتم خیلی دقت کنین مقاومتها اشتباه نشن و حتی درست هم جاگذاری بشن وگرنه احتمال سوختن میکرو هست! یکی از همین مقاومتها 19 و 20 هستن. بسته به اینکه چه نوع اشتباهی در این خصوص مرتکب شده باشین امکان سوختن مبدل داخلی میکرو وجود داره. حالا اگر الان ولتاژ باطری رو درست نشون میده که خب مشکلی نیست. ولی اگر باز هم ولتاژ باطری درست نشون داده نمیشه میکرو در این قسمت معیوب شده و دیگه درست کار نمیکنه و خطای لوپ هم خواهد داد. در صورتیکه مطمئن شدین جای دیگه مدار ایراد نداره در نهایت باید میکرو رو تعویض کنین.
|
شنبه 15 اسفند1393 - 2:40am |
|
 |
|